Anteeksi minulla oli muna kädessä..

Wazaap murmelit!

Kuis panee ;)? Mul panee hyvin kiitos, no hädä :D! No joo..hyvä alku blogille taas nää mun fiksut heitot :D! No mut anyway. Tässä ollaan teidän kanssa taas kerran. Viikon antimia pitäisi teille kertoa ja ehkä jotain enemmänkin.

No mulla viikko ollut aika tavattoman saamaton monelta osin, kun viime su juhlin niitä vikoja ääniwalleja mistä kerroin teille edellises blogis. Oli kyl superkivaa ja superhyvät pirskeet ))! Kiitos Ääniwalli ja ei muuta kuin ensi kesään taas <3!

bileet

No mutta tosiaan toipuminen siitä mulla on taas kestänyt rajattomasti, eikä siinä vielä mitään vaan sen verran tuolla takaselässä alkoi tuntuu, sekä heikottaa, että ajattelin sitä, että nyt ehkä munuaisissa alkaa olee kriisi ja menin lääkäriin. Lääkäri nopee tsiigas ettei ne munuaiset ole varmaan, mutta laitetaas sut tonne tarkistaa ph arvon sun muut protskut. Nyt sit odotellaan vastausta labrasta. Oon ollut nää viikot tosi heikkona jotenkin, ja sit ku luin oireita, niin sopi tosi hyvin siihen että ois munuaisten tulehdus tai vajaatoiminta. Toivottavasti ei, apua :/!

No mut ei puhuta tommoisista hyi hyi..Nyt muutenkin piti se korkki päräyttää kiinni, mut mut.. täs ois la yhdet aika huikeet päiväbileet, mitä e voi missata, ihan huikeet ug bileet tiedossa ))! Noh, ehkä mä vaan meneen selvinpäin, kyl mä pystyn, oon mä aikaisemminkin käynyt paljon selvinpäin noissa bileissä heilumassa. Sitäpaitsi ne loppuu sopivasti klo 12 keskiyöllä niin pääsee mukavasti kotiin nukkumaan sitten,mikä on kyl epätodennäköistä :XD.

5cfe4dcf230d849649d7df5049ff88b6

No mutta hei, mähän lupasin teille tossa viime blogissani, että lähden ruotimaan jotai tosi tv shaibaa esim. Hottiksia. No oikeastaan se mitä nyt minulle ensimmäisenä tulee mieleen, että nyt ku viime kaudella ollaan huomattu sen, että todella tyhmillä päähenkilöiden letkautuksilla ja ylimielisyydellä saadaan kansa seuramaan tätä ohjelmaa, niin on nyt annettu palaa viel enemmän. Tuotantoyhtiöltä ihan normaalia että halutaan enemmän katsojia, enemmän vouhotusta katsjojien parissa, että ”apua, miten toi kehtaa edes sanoa noin”, mutta sitten kun mietitään näitä muutamia räikeitä päähenkilöitä niin onhan se aikamoista shaiban heittoa :D. Tosiaan sinne ekalle kaudelle minuahan pyydettiin mukaan, mutta sitten viime hetkillä sanottiin, että olen liian julkkis sinne :D, eli siis sama mitä tolle Niko Saariselle kävi myös. Noh, siitä olenkin jo joskus viime vuonna kertonut teille blogissani. Uutinen alla.

http://www.metropoli.net/julkkikset/antti-kurhinen-taman-takia-en-paassyt-hottikset-sarjaan/

Oikeastaan tällä kertaa en jaksa edes ruotia enää itse ohjelmaa, kun se tein jo viime vuonna. Tosiaan onha se ihan hauska formaatti omalla tavallaan. Haluan ehkä tällä kertaa  enemmänkin nyt paneutua Bile-Daniin ja sen Hottis hahmoon. Luin tosiaan hänestä jonku jutun olisko ollut Hesarin netis, missä hän kertoo että tää on hänen duuniaan,bisnestä tää julkisuus. Eli se että hän haukkuu naisia alentavasti ja käyttäytyy ylimielisesti on hänen juttunsa millä hän lyö läpi. Ymmärrän häntä täysin siltä kantilta että tää on julkisuus on suurta bisnestä, luo itselleen jonku roolin, jonka avulla sitten painaa julkisuudessa painetaan eteenpäin. Eli tajuan paremmin kuin hyvin Dania, koska olen itse tehnyt samaa jo vuodesta 2007 alkaen viihdemaailmassa. Muuten iso tsemppi Danille sen valitsemalle tielle, toivottavasti jaksat sen kaiken mitä tuleman vielä pitää. Yhtä vaan en ymmärrä tossa sen hommassa..Joo minulla ei periaatteessa olisi varaa lähtee mitään arvostelemaan teidän mielestä, kun Kurhisen poika on itekkin pelleillyt ties miten julkisuudessa, mutta nyt on vaan ihan ihmetyttää yks juttu josta munn on pakko kirjoittaa. Eli tosiaan kun hän mieltää itsensä naistenmieheksi, herramieheksi, pelimieheksi, don juaniksi, mikskä nyt lie vielä, mutta samaan aikaan haukkuu selän takana niin sanotusti iha alimpaan rakoon mimmit julkisesti koko Suomen kansan edessä telkkarissa, niin miten hitossa Dani boyy oikeesti luulee saavansa niitä kauniita hyviä mimmejä tämän kaiken jälkeen, kun eihän tommoisen alentamisen jälkeen edes ryhävalas antaisi pimperoa anteeks nyt vaan:D! No ollaan nyt rehellisiä hei camoon! Mulle tulee mieleen vaan se, että onkohan se edes oikeesti naisten perään tuo meidän bile- Dani kun tommoisen hahmo itelleen loi ja jatkaa edelleen sillä tiellä viime kaudesta:D? Mä kun itsekkin rakastan naisia, kauniita naisia, rakastella naisia, olla naisten kanssa, pokailla niitä, niin mulle ei tulisi kuuna päivänä tehdä itsestäni tommoista hahmoa, jos haluan heidän rakkauttaan edes jossakin muodossa :D! Sekin on monesti vaikeuttanut arvokkaiden naisten pokaaminen, että olen muulla tavalla sekoillut julkisuudessa, puhumattakaan siitä jos lähtisin ala-arvoisesti julkisesti arvostelemaann naisia kuten Dani! Eli minua vaan ihmetyttää se, että onko se sen arvoista että menettää kokonaan kauniimman osapuolen arvostuksen itseään kohtaan Dani hei? Mun on pakko sanoa omalta osaltani, että kaikkee oon tehnyt elämässäni julkisuustempauksina ja edelleen teen, mutta koskaan en lähtisi tuolle linjalle kuin Dani jos rakastan naisia ja haluan valloittaa heidän sydämmiään! Tosiaan tää on vain mun mielipide ja kerroin nyt sen tässä, ei sen kummepaa!

Yksi tietysti vaihtoehto on, että Dani boy on suunitellut tämän niin, että ehkä hän  vain hakee sitten ulkomailta itselleen vaimon ku kukaan ei huoli täällä, jossa kukaan ei tiedä mitään Danista ja hänen maineestaan Suomessa, ovelaa ;)! Toinen vaihtoehto muuttaa itse pois Suomesta kun asiat menee nii vitulanrallalleen, kuten teki Axl Smith oman salakuvauskohun jälkeen :D! Kolmas vaihtoehto on taas se, että ehkä Dani vaan diggaa yksinkertaisesti vain ja ainostaan runkata, ei siinä mitään pahaa ole, kyllä miäki runkkailen ajoittain vaihtelun vuoksi, vaikka naisia painankin menemään :D! Ps. Oon muuten kuullut, että jotkut kuulemma jää ihan tosissaan runkkaamiseen koukkuun, eikä seksi enää maistu yhtään..kauheeta, apua en haluu että mulle kävis noin :XD!

runkkarirasmus

No mutta siis joo..tosiaan tämä oli vain minun mielipiteeni Danin hahmosta.  Tämä ei ole haukkumista, vaan tilannetajuista arvostelua mikä kuuluu asiaan ku ollaan julkisuudessa ja varsinkin noi räiskyvällä hahmolla. Kyllä minuakin on aina arvosteltu, arvostellaan ja tullaan arvostelemaan, joka on piru hyvä asia, nimittäin juuri palautteen, arvostelun ja mielipiteiden kautta ihminen pystyy kehittymään.  

Huomasin että yhdestä hahmosta jo kirjoittaminen vie pitkän tovin blogista, jotenka tällä kertaa ketään muuta en lähde ruotimaan, muuten tää blogi on taas sata kilometriä pitkä :D!

Itse asiassa haluaisin varmaan eemmänkin sitten vähän ruotia ens kerralla tuota uutta tv ohjelmaa nimeltä ”Exiä-rannalla”. Katoin ton ekan jakson ja en tiedä mitä mieltä vielä olla. Kauhea hypetys siitä ohjelmasta on ollut, mutta en oo viel saanut irti siitä kunnolla, jotenka en lähde vielä ruotii vaa katon muutaman jakson lisää.

Samalla taas kun katsonut kuinka paljon kaikkee tosi tv:eetä tulee teeveestä, niin on itelläkin ollut pieni ikävä tveeseen. Olenkin miettinyt, että luuleekohan ne siellä tuotantoyhtiöissä, että olen liian tosi tv veteraani ohjelmiin tai olenko liian nähty tosi tv julkkis? Jos näin ajattelevat, niin erehtyvät pahasti..Se mitä tällä hetkellä minun sisälläni on ja mitä tullut vuosien saatossa tonne pääkoppaan, niin on arvaamattoman hullun hauskaa settiä, jota odotan vielä jou päivä päästäväni valloilleen ;)!

Noh, katsotaan mihin ohjelemaan vielä eksyn tässä elämäni aikana, mutta varmasti aika moneen vielä ;)! Ainakin kovasti rakkaan Big Brotherin paluuta odotan ja sitten All Stars kauden, mihin ehdottomasti odotan kutsua ;)! Sitten näytetään mistä se Keisari-Kurhinen on tehty 😉 :D!

No mutta joo, eiköhän tää ollut tässä tältä kertaa, me palataan taas viikon päästä :)!

Hyvää viikonloppua rakkaat lukijat <3!

Antti

 

Anteeksi minulla oli muna kädessä..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Kommentti “Anteeksi minulla oli muna kädessä..

 • 11.9.2016 at 21:09
  Permalink

  Moro Antti!!!

  Hyvää pohdintaa Hottiksista, uutta näkökulmaa. Noh, mulla vasta yksi jakso seurattuna. Edellinen kausi jäi väliin. Minä en jotenkin tykkää tän tason ohjelmista, en tiedä miksi, mutta ei vaan nappaa? Mää tykästyin Alanyan sankareihin aikoinaan. Harmi, ettei tullu jatkokautta tästä sarjasta? Nojoo, tuleehan sieltä Maisan ja Nikon luksusmatkat. Tätäkin tullu vasta yksi jakso, joten ei osaa sanoa sarjasta vielä mitään!

  Jos jonakin päivänä meinaat vielä osallistua johonkin sarjaan, niin mikäs olisi se mieluisin? Big Brother? Jos tulee vielä? Vai miten olisi keisari Antti Kurhisen matkassa mukana Venäjälle? Esittelisit Venäjän kulttuuria, outoja tapoja mm. Kummiski se olisi viihde painotteista. Erikseen dokumentit, niitä nyt tulee muutenkin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *