Karvat kasvaa kutisee..:D!

Morjestaa!

Heti alkuun haluan toivottaa seksikkään syksyn alkua kaikille lukjoilleni :)! Nyt se on viralisesti siis täällä. Olo on outo nyt kyllä kun kesä ohi ja ei millään halua sen olevan ohi.  No mutta ei auta itku markkinoilla, nyt yritetään nauttia siitä mitä kaikkee ihanaa syksy voi meille tuoda :).

No mutta nyt itse kuulumisiin.  Tosiaan viime viikonloppuna piti ottaa iisisti ja vai käydä katsomassa Hernesaaren kesäkauden päättäreitä, Venetsialaisia ja niiden ilotulituksia. Noh, kyllä sitten mentiin ja kun siihen edustalle tultii, alkoi tämä ”huikea” ilotulitus :D! Jos ymmärsitte, niin tossa oli pirusti sarkasmia, nimittäin sieltä paukahti tasan hikiset 3 vai 4 ammusta taivaalle ja se oli siinä! Siis mitä? Katoin onk tää joku läppä, mut ei, siihe se loppui. Uskomatonta :D! Ja kun niin perkuleesti mainostettiin hienoa ilotulitusta :D! Mietin missä oli syy loppujen lopuksi, siinä että Sedu ja muut halus säästää vai että oli kovahko tuuli siä iltana? En  tiiä, mutta tosiaan tuuli oli silloin kova ja sen takia ei kauaa sit mun tutut viihtyny, jotenka me vaihettiin paikkaa. Toisessa paikassa sitten miä korkkasin yhden jos toisen ja se oli menoa sitten :D! Sitä taas heiluttiin pitkälle sunnuntai-iltaan..Nyt tällä viikolla sen lisäksi että ollut tosi paska olo, niin munuaisetkin kai alkanut antaa itsestään tietää, koska vieläkin mulla sattuu takaselkään ja nivusiin :/! Tää on tosi perseestä ja se kertoo sen, että nyt juhlimiset pitää pistää säppiin, kun jo kroppa sanoo stop!

Nyt päätinkin, että käy vai mahdollisesti su ääniwallien closing partyissa ja sen jälkeen alkaa taas raitis elämä pitkäks aikaa. Se on pakko! Ja muutenkin pitää keskittyä tehdä omia duuniprojekteja, tää biletys syö energiaa sieltä myös.

No mutta sitten toisiin aiheisiin. Eli tosiaan parisen viikkoa sitten muistatte minun kidutusvideon julkkistveessä, missä minulle tehtiin sokerointi. Silloin kun sitä tein, niin ajattelin alkuun että ei karvat enää kasva. Kun minulle alettiin tekee sitä, paljastuikin se mitä olen luullut väärin, kyl ne karvat kasvaa takas..Okei, noh, se murhe on pieni vielä. Nyt sitten kun aikaa on kulunut, nii se mitä mua pelotteli yks kaveri kävi toteen puoliks. Eli nyt ne karvat alkoi sitten kasvaa ja se ei todellakaan ole kivaa! A) mulla kutisee koko ajan rinta ja paikat missä sokerointi oli tehty, koska karvat tulevat ulos. B) Ne karvat ei tule kunnolla kaikki läpi ja jotkut rupeavet aiheuttaa pienimuotoista tulehdusta ihon alla, mikä tekee mu iholle näppylöitä ja kipua. Olenkin tässä miettinyt, että miks helvetissä mä lähin sokeroimaan itteäni, kun ei mul nyt niin karvainen ollut rinta! Nyt sitten joudu kestää tätä kipua ja kutinaa, aargh :D! Okei, olihan se kiva olla vähän aikaa silee kuin vauvanpylly, mutta ei se oo mu mielestä sen arvoista mitä nyt saan kestää :D! Noh, ei voi mitään, koettu nyt on ja nyt maksetaan seurauksista sitten! En nyt viitti näppylöistäni kuvia laittaa, vaikka mieli tekiskin :D!

Eli semmoinen sokerointi sitten mulla :D! Ja sitten minä vielä lupauduin, että mun muut hellät paikat sokeroidaan jossain vaiheessa myös ja videoidaan :XD! Ei helkutti mitä sitä on oikein tullut luvattua :D?

Mut joo, katellaan sitä sitten joskus sitten :D!

No mutta joo, sitten vielä voisin tosiaan kertoa, että kävin tossa torstaina Cabare musikaalin kutsuvierasensiiltaäytöksessä Tampereen työväenteatterissa ja voin sanoa, että se oli aiva upea :)! En oliski uskonut että musikaali voi olla noin upea, vau! Kiitos vielä kutsusta Tampereen työväenteatterin myynti ja markkinoitipäällikölle kutsusta :)! Laitan vielä alla kuvan sieltä teatterista ja aveccina kaunis tyttösein Marla.

 

Jaahas, jospa mä tällä kertaa pitäisin tän blogin suht lyhyenä vaihteeks. Seuraaval kerralla voisin ehkä vähän kommentoida jotain noita alkaneita tosi tv ohjelmia, kuten hottikset yms.

Nyt enempää en vaan jaksa kirjoittaa tällä kertaa rakkaat, ei nyt vaan kykene :D..

14218-Wayne-W-Dyer-Quote-The-state-of-your-life-is-nothing-more-than-a

 

No mutta, ei tässä muuta kuin oikein hyvää syyskuun ja syksyn ensimmäistä viikonloppua rakkaat lukijat, palaillaan ensi viikolla taas :)!

Antti

Karvat kasvaa kutisee..:D!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *