Alastonta Anaa hyvän asian puolesta ;)!

Heissulivei toverit!

On ihana taas kirjoittaa teille, varsinkin kun tällä kertaa minulla on tosi iloista asiaa teille kerrottavana :).

Kuten olette huomanneet, että olen tässä kuukauden sisällä laittanut muutaman niin sanotun rohkean kuvan itsestäni someen. Ajatuksena alunperin oli se, että kunhan nyt vähän pidä hauskaa, piristän teitä ja teen niin sanotusti helppoa halpaa humoristista taidetta ;)!

Kuvat mitkä olin ottanut, oli siis ihan normikännykälläni otettuja ja ihan vaan selfieinä ajastimella. Näistä kuvista sitten nousi haloo, ja uskokakaa tai älkää suurimmaksi osaksi positiivinen hälänmölö. Niistä tietysti mediat teki paljon uutisia ja edellisissä blogeissani taisin linkkejä laittaakin jo uutisiin. Tämä runsas suurimmaksi osaksi positiivinen palaute sai minua miettimään yhtä juttua, varsinkin kun jo yksityisviesteissä facebookissa ruvettiin laittaa minulle tämmöistä palautetta, että ” Antti hei,perskules nyt sun pitää tehdä kalenteri kyllä, me ihmiset vaadimme sitä”. Näitä himokkaita palautteita saaneena rupesin miettimään tosissani, että olisko se oikeesti hyvä juttu ja miten voisin kalenterin avulla auttaa ja tuoda iloa mahdollisimman paljon?

Noh, niin kuin aiemmin sanoinkin, että halusin vai pitää hauskaa ja että lukijoillani, faneillani on hauskaa kun teen niitä kuvia. Nyt sitten kaiken tuo palautteen jälkeen juttelin muutaman tahon kanssa, joka on tehnyt ammatikseen alastonkuvia julkkikiksista yms. Juttelin myös muutaman muun ihmisen kanssa ja palat loksahtivat paikalleen. Päätin että teen rohkean kalenterin juuri teitä varten yhteistyössä tietyn lehden kanssa ja ammattikuvaajan kanssa. Kalenteri on muuten ilmainen katsoa netistä, mutta siinä on mahdollisuus teillä omaehtoisesti osallistua haluamallanne summalla hyväntekeväisyyteen, joka menee täysin lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen minkä ilmoitan tässä lähiakoina.

Ajattelin sitä, että miksi ei voisi tehdä alastonnkuvilla myös hyvää ? Olen jo pitkään halunnut auttaa hädässsä olevia ihmisiä jollain tavalla, joita maailmalla ja jopa Suomessa pilvin pimein. Ja tosiaan painotan vielä kerran sitä, että kaikki tuotto menee suoraan hyväntekeväisyyskohteeseen, eikä minulle tai kellekkään muulle taholle.  Kerron sitten lähiakoina mihin kohteeseen rahat menevät ja milloinka kalenteri julkaistaan yms, yms.

Mä lupaan tehdä parhaani kalenterin eteen, että se on varmasti todella hyvä ja mieleenpainuva.  Ja tosiaan pitää vielä mainita, että nämä eivät ole ensimmäisiä rohkeita kuviani vaan aikoinaan riisuin jo kerran Hymy lehdelle vuonna 2009. Laitan linkin alla niihin Hymyn kuviin vuonna 2009, niin voitte sitten verrata uusia tulevia kuvia näihin.

http://hymy.fi/kuvat-ja-videot/bb-antti-kurhinen/

Alla vielä laitan viimeisimmän kalenterin ulopuolisen alastonkuvan, jonka juuri otin teitä varten eilen. Tässä olen vaan laittanut oman härskin mielikuvituksen laukkaamaan ja  toteutin sen tähä kuvaan :D! Kuva varmasti herättää tunteita puolin ja toisin, mutta niin on tarkoituskin ;). Uskoisin että studiolla saadaa vielä räväkämpää ja kuumempaa kamaa, uuh ;)! Malttakaahan vähän, älkää käykö liian kuumana, koska niin kuin sanotaan hyvää kannattaa odottaa ;)!

http://www.como.fi/uutiset/suomalainen-tv-persoona-julkaisi-voiko-tasta-harskimmaksi-enaa-nakukuva-menna/

 

 

No mutta nyt vielä vaikka vähäsen muihin aiheisiin, ettei koko blogi ole pelkkää alastomuutta :D!

Tosiaan tossa huomasin, että Hymy oli tehnyt minusta uutisen, missä se vertaa minua näyttelijä/ tv persoonaan Aleksi Sariolaan. ( Uutinen alla).

http://hymy.fi/uutiset/oho-kotimaiset-tv-kasvothan-kaksi-marjaa/ 

Eli to uutisen luettuani rupes naurattaa todella paljon, koska totta tosiaan muistan kun Aleksi oli vielä Salkkareissa, hahmonimeltään Kenzu, nii mä sain kuulla välillä kadulla tai jossain mäkkärissä, että ”kato tos tulee Kenzu” :D! Sit kun menin Big Brotheriin 2008 ekan kerran, niin sit porukka oppi erottaa meidät vähäsen kun musta tuli koko Suomen Bb-Antti.

Mut joo, eli tämmöinen kaksoisvelikulta mulla on siis olemassa :D. Olen pari kertaa Aleksiin törmäyt aikoinaan tuolla Kisahallilla ja on kyllä tehnyt mieli mennä kysyy yhteiskuvaan mukaan ”Veljeä”, mutta eihän mulla ollut vielä siihen aikaan älypuhelinta edes :D! Vuosi taisi olla 2009-2010 kun kisahallilla kävin samaan aikaan.

Jollain tavalla olisi kyllä kiva tutustua Aleksiin, koska hauska jutella enemmän syvällisiä ihmisen kanssa kuka on ihan sun kopio ulkonäöllisesti. Tulee jotenkin semmoinen kiinnostunut fiilis, että onkohan sen sielu samanlainen kuin itsellä kun kerran ulkokuori samanlainen :D. Eli perkule, Aleksi, kaksoisveljeni, jokos tutustutaan ja ollaan perhettä vihdoin 😉 :D! Eikä siis mitään homoa ajatelko tossa mun kommentissa :XD!

No joo, sit vähän vielä muusta aiheesta. Kävin tossa eilen Kampin Hus labissa jättämässä jätöksiäni, niin arvatkaas mikä iloinen ylläripylläri odotti siin viereisellä penkillä jonossa;)? No kattokaas itse mikä :D. (Video alla).

Joo, oli se kyl vähän akward tilanne, kun ollaan kummiskin hygienisessä paikassa missä otetaan verinäytteitä ja muita näytteitä. Ja kaiken lisäksi sitten vielä tuli mieleen se härski kohutapaus kesältä kun siinä istuin, kun siellä Kampin Hus labissa oli sekoitettu neulat ja piikitetty HIV neuloilla puhtaita potilaita, huh..Joo oli siinä sitten että vielä torakatkin sitten tässä, nice :D! Mut onneksi ite annoin vain pissanäytteen tuolla, en mä ois uskaltanut antaa piikittää itteeni :D!

No mutta joo, se siitä. Elikkäs nyt voidaan tosiaan sanoa virallisesti, että vikoja päiviä kesää viedään ja sitten alkaa syksy, syyskuu, brrr. Näin se vaan kesä oli ja meni, Oikeesti en edes kerennyt tajuta miten se tuli ja se meni jo. Nyt sitä jo rupee ajattelee seuraavaa kesää. Tulee surullinen fiilis kyllä, kun miettii sitä synkkyyttä, mikä kohta tulee meidän ylle, sitä loskaa, moskaa, pimeyttä, ihmiset on surullisia,vihaisen tuntuisia, yök! Tämä siis kaikki meitä odottaa taas. Omalla tavallaan taas tässä on omat hienot puolensa, koska eihän se elämäkään koko ajan ole ruusuilla tanssimista ja ilman huonoja ja epämiellyttäviä asioita ne hyvä ihanat asiat ei tuntuisi just niin ihanilta mitä ne on silloin kun sitä saa vain tietyn aikaa. 

no no

Talvet ovat myös monelta osin semmoista kaamosaikaa myös sisältä henkisesti. Sitä jotenkin kuin automaattisesti virittäytyy säästöliekille. Ei ole niin repäisevä, ei anna tunteiden tulla samalla tavalla ja on vaan jotenkin enemmän sisäänpäin kääntyneempi. Ja en ole ainut, vaan tosi moni Suomalainen potee samaa vaivaa, valitettavasti. Asennoituminen on tosi tärkeetä kyllä tässä asiassa ja meinaankin ottaa tämän tulevan talven eri moodilla, jos vain pystyn, yritän ainakin. Noh, jotenkin mä rupesin juoksee asioiden edelle, eihän nyt ole vasta kuin syksy alkamassa, ei tässä vielä tarvi asennoitua noin :D. Just kun sanoin että meinaan asennoitua eri tavalla, niin tässä minä itken teille blogissa samaan aikaan tätä talvea :D! 

No nyt ainakin on aika sanoa pikkuhiljaa kaikille teille jälleen kerran oikein ihanaa viimeistä kesän virallista viikonloppua ja on aika jättää tämä kesä taakse kaikkineen huikeneen muistoineen <3!

Kiitos aivan valtavasti menneestä kesästä niille ketkä siihen on kuulunut jollain vahvalla tunteellisella tavalla, kaikkineen hyvineen ja huonoineen muistoineen <3! Ilma niitä molempia fiiliksiä kaikki ois vaan tylsää tasapaksua junnaamista, eikä sitä voi sanoa kunnon elämäksi..!

Pakko sanoa vaan rehellisesti, että mä rakastan sua elämä, kaikkineen hyvineen ja huonoineen puoleinee, sekä kiitos tästä mahdollisuudesta <3!

dear-life-i-love-you-zero-dean

Nyt heido ihmiset ja palataan sitten ensi viikolla virallisesti syksyllä 🙂

Antti

Alastonta Anaa hyvän asian puolesta ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *