Karvainen Keisari Kurhinen Sokeroidaan Sileän Seksikkääksi ;)

Se on terviistää toveriiit!

Taas sitä ollaan täällä.

Mitäs mitäs, ootteko seurannut yhtään olympialaisia muuten? Mitäs ootte ollut mieltä tähän asti järjestelyistä yms? Ite oon tässä joku verran seurannut ja sitten lukenut uutisia, niin saanut välillä vähän kauhuissani ihmetellä, että mitä hittoa, miksi näin suuria kilpailuja varten Brazilia ei ole saanut järkättyä turisttien turvallisuutta kunnolla kuntoon? Netissä leviää video, missä on kuvattu miten röyhkeesti lapset esim. ryöstävät kesekllä päivää kaikkien nähden turisteja! Onha toi ihan älytöntä sanon minä! Koko ajan saa lukee miten joku ryöstettiin tai joku kuolee kolarissa. Kyllähän nyt tämmöisiä kisoja varten pitäisi pistää koko kapasiteetti, että saadaan kilpailijat, turistit ja muu henkilökunta turvattua!

rio-og-2016

Muuten on ollut tietysti ihan kiva seurata telkkarista jotain lajeja. Tietysti Suomen lisäksi Venäjää kannustavana on joutunut harmittelee ettei Venäjää ole yleisurheilussa, mutta sille nyt ei voi mitään, omaa syytänsä.

Noh, kohta Olympialaiset päättyykin jo. Ois kyllä niin huikeeta joku päivä päästä paikan päälle seuraa Olympialaisia. Sochiin meidän piti silloin lähteä ex- vaimon kanssa tekee hullunkurista toimittajatehtävää, mutta sitten ei päästy loppujen lopuksi yhteisymmärrykseen lehden kanssa. Harmittaa, se olisi ollut todella mielenkiintoinen projekti ja varmasti olisi kiinnostanut monia.

No mutta kyllä sä sitä vielä joku päivä.

Nyt toisiin aiheisiin. Tosiaan viime viikonloppu oli taas täynnä märkää. Yks kiva kaunis kisu tuli Tampereelta mun luo viikonlopuks ja käytiin tsekkaa malmin air show alkuun.

Harmiksemme keli ei ollut paras ja välillä satoi, välilä vähä aurinko pilkahteli pilvistä, mutta ei ollut kiva fiilis ku vähä väliä joutui juoksee katoksen alle piiloon kun satoi ropisi ja viima yltyi. Tästä syystä monet lennon vaihtoi paikkaansa ja viivästytti ohjelmaa. Loppujen lopuksi emme kauaa jaksanut olla siellä ja lähettiin menee.  Alla jotain pientä videomatskuu sieltä.

Illalla sitten mentiin Teatteriin pyörähtää, kun siellä saa olla aika rauhassa ja sivistyneesti ettei kukaan tuu lääppii tai muuta sekoilee. Alkaa muutenkin Stadin clubit kaikki kyllästyttää mua. Jotenkin en saa mistään enää mitään irti. En tiiä. Ainoana poikkeuksena tietty jotkut erikoistapahtumat mitä clubeil on.  No esim. sunnuntaina sitten jatkoin bileitä ja sitä mentiin sitten ääniwalliin, koska keli oli mitä paras ku sade väistyi ja oli täysin aurinkoista :)! Se on kyl semmoinen mesta sunnuntaisin, jos hyvä keli, niin ihan parasta! Kiva tunnelma ja iloista jengii, parasta <3!

Näin oli nytkin viime sunnuntaina. Harmi vaan että mulla jäi bilemoodi päälle ja sitä sitte venyi kaikki pitkälle maanantaihin :D! No sitä sitten tehtiin kuolemaa koko viikon melkein :D! Kaiken kukkuraksi mulla oli hammaslääkäri klo 8.00 aamulla. Mulla on ollut särkyä takana oleva hampaan kohdalla ja vähän väliä tulehtui ien. Noh, varasin sitten ajan jo kesäkuun puolella kun ajattelin, että reikä siel on, kyl mä kestän sen. Nyt ku se aika tuli ja mä sinne raahauduin, niin otettuaan kuvat hampaasta ne totes että viisurissa on nii iso reikä ettei sitä kannata paikata. voihan helatiiden  siinä oltiin sitten! Ne sanoi, että nyt ku et osaa jännittää tätä ja oot noin väsynyt, niin revitään se helkuttiin..:D! Siinä sitten unenpöpperössä olin, että hitto aivan sama menköön, vaikka normaalisti pelkään yli kaiken viisurin poistoo, koska edelliset kokemukset on mitä pahimpia! Ajattelin, että nyt sitä päästään tyhimen joukkoon vihdoin, kun viimeinen viisuri lähtee :D!  Ja voin sanoa, että tää lääkäri oli perkuleen hyvä, osas hommansa ja rauhoitteli, niin etten edes kerennyt kissaa sanoa kun se oli repinyt sen :)! Vau, tää oli todella hieno kokemus, tai siis hieno ja hieno, mut verrattuna muihin todella helppo! Kiitos siitä Puistolan hammashoitolan hammastädille :)! Alla kuva vielä hampaasta jonka otin muistoksi itelleni :D!

Silti tietysti repimisen jälkeen verta on tullut nii perkuleesti yli vuorokauden ja olen tunteunut järkyttävää heikkoutta en tajua miksi. Voiko viisurin poistosta mennä näin kujalle muka :D?

Noh, ei tässä vielä mitään. Olin sitten sopinut torstaille Style Work Shoppiin, että mulle tehdään sokerointi. Siitä lisää tossa alla olevassa iltamakasiinin jutussa ja koko prosessi tiivistelmänä löytyy julkkistv:een videolta.

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/424484-antti-kurhinen-kavi-sokeroinnissa-kuvat

http://www.julkkistv.com/video/karvainen-kurhinen-style-workshopissa/

Eli voitte kuvitella kun tulin tonne tyttöjen käsittelyyn ihan pöhöttyneenä viisurinpoiston jälkeen, luulin ettei toi satu enää, mutta ei, kyllä se tuntui vallan mainioilta, jospa en sanois jopa sadistisen kivuliaalta :D! Viisurissa oli se hyvä, että sai kipulääkkeitä ja puudusta, eikä se kestänyt kuin hetken, mutta tässä sokeroinnissa kaikki kesti yli tunnin reippaasti ilman mitään puudutuksia :D!

Ja ai niin, unohtui melkein taas kerran piristää teitä vähän paljaalla pinnalla mitä laitoin tossa viime viikonloppuna :D!

http://www.como.fi/uutiset/suomalainen-bb-julkkis-julkaisi-alastonkuvia-taas/

Nyt sitten tänä viikonloppuna serkku tulee sen tyttöystävän kanssa Tallinnasta Helsinkiin. Tosi kiva, koska sen tyttöystävä ei ole vieläkään käynyt koskaan Suomessa ja pääsen niille vähän näyttää paikkoja, mutta toisaalta ne haluu taas juhlimaan myös, eli yöelämään. Se taas mua ei nabbais yhtään, kun tässä putki on ollut pitkä ja ois ollut kiva vaa hengähtää ja pitää urheiluviikonloppu. Noh, jos nyt vielä sitten vetäis tän elokuun eloisasti märkää ja sitten syyskuun alusta otetaan se tiukka kuri kätee ja tehdään töitä sekä urheillaan, jeah ;)!

Ai niin, sitten piti sanoa tosta The Ribellan ja Lookin kutsuvierasavajaisista missä kävin tiistaina. Tosiaan heti alkuun pakko kiittää mahtavasta tarjoilusta, oli superhyvää mätiä ja kakkua, mutta simpukat ei ihan ollut ihan mun juttu :D! Mut pakotettiin vetää yks simpukka, ja en edes uskaltanut maistaa sitä vaan kun sain sen limaisen möhkäleen suuhun, nielaisin sen heti, ettei vaan laatta lennä :D!

Tosiaan vieraita oli paljon siellä ja kun saavuin sinne, näin vanhan toimittajatutun jonka kanssa juteltuamme hän kysyi, että olenko jo tavannut Cheyennen ja sopinut vanhat kaunat, kun hänkin on täällä. Olin sillei että täh, en oo viel nähnyt ku just tulin ja hän näytti minulle että tuolla se on. Katoin että katohan vaan, siellä se meidän kohu Cheynne on ja pitäisköhän mennä vähä juttelee kyselee nneidiltä kuulumisia, hehee :D? Noh, hetken juteltuani vielä tämän vanhan tuttavani kanssa, lähdin katsomaan missäs se neiti on, mutta taisi käydä niin, että neiti teki hatkat kun tajusi että miekin on siellä :XD! Noh, noh, voin sanoa kuule Cheyenne, että ota iisii älä pelkää minnuu, en mie pure, korkeintaan tuun vähä kyselee tyhmiä ja ehkä vähän tuhmia  kjeh kjeh ;)!

Muuten kestit oli tosi kivat, oli hyvin porukkaa ja pääs näkee paljon vanhoja tuttuja. Kiva oli myös salonki ja siitä onneksi olkoon siis Suville, Jasminille ja Tiina Jylhälle :)!

Nyt sitten aika pikkuhiljaa taas päästää meidät kaikki viikonlopun viettoon.

Harmi että kelit ovat nyt menneet tosi pilviseksi ja sateiseksi. Ois ollut kiva nauttii vielä auringosta ja lämmöstä, varsinkin kun sokeroinnin itelleni oon tehnyt ;)!

Ei muuta kuin hurjan helmee viikonloppua kaikille tasapuolisesti, älkää masistelko sateiden takia  ja muistakaahan sokeroida karvojanne tasaisin välein :)!

Antti

 

Karvainen Keisari Kurhinen Sokeroidaan Sileän Seksikkääksi 😉
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                

2 kommenttia “Karvainen Keisari Kurhinen Sokeroidaan Sileän Seksikkääksi ;)

 • 24.8.2016 at 14:06
  Permalink

  Antti, oot tosi seksikäs! Sun pitäis laittaa enemmän kuvia missä poseeraat vaan stringit jalassa! Olis niin kuuma!
  T.C

  Vastaa
  • 25.8.2016 at 18:54
   Permalink

   Voi kiitos. Lisää on tulossa dont worry 😉

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *