Pesää, pesää ja hyvää loppukesää ;)!

No se on taas Tervee toveeriiit :)!

Olipahan taas viikko. On mahtunut paljon taas erilaista tapahtumaa ja menoa yllin kyllin, mutta niistä aika lyhyesti ettette kerkee kyllästyä lukemaan;)!

Viikonloppuna oli rajua biletystä vaikka en itse weekend festareille mennykkään. Menin sitten kesäristeilylle tossa Helsingin edustalla ja sit sieltä sitten mentiin Cirkukseen, missä oli weekendien  jatkot. Voin sanoa sen, että yhtä teinihelvettiä oli myös siellä kun weekendeissa huhhuh..Yritin siellä jotenkin sopeutua joukkoon vaikka vaikeeta olikin. Ja meno meillä jatkui sitten pitkälle seuraavaan päivään ja sitä sitte taas tässä koko alkuviikon tein kuolemaa yök :D!

Hauskaa kummiskin oli taas yllin kyllin ja en voi valittaa oloja kun ite ne aiheuttanut. Tässä viikolla on myös on ollut kuvauksia.

Tässä välissä kummiskin laitan teille vähän kuvia taas menneeltä viikolta.

Alla vähän taas viime viikonlopun kunniaksi sitten vähän laitettiin paljasta pintaa ja shamppanjaa ;)!

 

Tosiaan mitä noihin mun huumorilla laitettuihin paljastaviin kuviin tulee, niin palaute on ollut todella positiivista kaikin puolin, koska kaikki tietää että huumorilla näitä laitan. Myös suurta huomiota se  on herättänyt naisissa ja miehissäkin, jotka ovat ehdotelleet vaikka mitä rivouksia :D! Siitä alla pieni uutinen..

http://www.como.fi/uutiset/suomalainen-tosi-tv-kasvo-julkaisi-alastonkuviaan-hukkuu-tarjouksiin/

Mitä nyt tohon sanoisi. Naurattaa, mutta samalla hauskaa :D! Onhan se imarteleevaa kun lähetellään alastonkuvia, dildovideoita yms. ja vongutaan kikulia :D! Noh, ehkä tää on tää kesäkiima mikä kaikilla vähän puskee kun vaatteet vähenee 😉 :D!

Alla vähän söpistelyä taas kerran :D!

Sit seuraavaks kuva onkin siitä kun ei oo kivaa viikonlopun jälkeen :D!

 

Alla kuva kuvauksien jälkeen. E voi paljastaa vielä mitkä kuvaukset ne oli.

Sitten alla söpistellään mun rakkaan lemmikin kanssa kotona  😀 <3!

 

Semmoista siis mulla tällä viikolla. Tosiaan myös tässä mahdollisesti jänniä juttuja tulee jos kaikki menee kuten pitää, jotenka pidetään mulle peukkuja. En ennen aikoja kerro mitään siitä, koska asioilla on aina tapana mennä vituilleen, jos kertoo mitä on suunnittelemassa :D. Tämän takia paljastan vasta silloin kun onnistun lopullisesti tai epäonnistun.

Sitten pakko sanoa myös, että tässä on ollut paljon vilinää omassa henkilökohtaisessa tunne-elämässä. Enää en vaan lähde hutasten mihkää seurustelujuttuhin, vaan nyt näitten uusien tapauksien kanssa annan aikaa tutustumiseen ja toistemme totaaliseen tuntemiseen. Katsotaan mitä elämä sitten näyttää. Siitäkään en sen enempää, ettei mee persiilleen tääkään juttu.

Pitäis vaan nyt skarpata juhlimisen kanssa, kun sitä nyt on ollut aivan liikaa. Oon nyt itelle sanonut, että noh, vedetään kesän viimeisiä, niin viel voi, mut kohta alkaa syksy, uudet tuulet ja sitä rauhottuu kummasti :).

Harmittaa tietysti että kesä on melkein ohi jo :(. Tää vaan juoksee niin nopeasti ohi, ettei kerkee kissaa sanoa. Kesä on kyllä mulla ollut todella todella värikäs ja kaikkea mahdollista täynnä. Ehkä vähän liiankin paljon kaikkee tapahtunut. Ainakin on saanut elää kaikilla mahdollisilla aisteilla ja tunteilla koko kesän, en siitä ainakaan voi valittaa.  Mitäköhän syksy tuo tullessaan? Itse kyllä odotan rauhoittumista omalla tavallaa. Kyl aika taas pistää Antti Nallesta kierroksia alas, ja tehdä töitä kaikella saralla ;).

Nyt siis vielä nautitaan tämä elokuu loppuun, vai mitä rakkaat toverit :)? No kyllä, vähäsen vielä ;)!

1401954337_original_tee_testi_ja_ota_juominen_haltuun_0

Nyt hyvää viikonloppua kaikille, nautitaanhan viimeisistä kesän auringonsäteistä  niin kuin tämä joutsenperhe alla <3!

 

Antti

 

Pesää, pesää ja hyvää loppukesää ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *