Himokkaan helmeen hikistä heinäkuuta hunsvotit ;)!

Hello people!

Mitäs mun rakkaat lukijat? Blogin paikkahan se on taas :)!

Miten teillä meni juhannus ihmiset hyvät? Paljon oli kuulemma kaikenlaista ihme kränää ihmisillä pitkin poikin Suomea juhannuksena ja hukkuikin taas aika moni. Voi helvitkutin sentään eikö sitä vaan osaa olla suhteellisen asiallisesti ihmiset? Miks ihmees pitää lähtee vesille umpikännissä? Miten sitä Suomalaisilla voikaan alkoholi sekoittaakaan pään,huhhuh..

Ite juhlin suhteellisen rauhallisesti. Juhannusaattona menin sitten ekaa kertaa Löylyyn, eli siis sen on paikka Hernesaaressa joka avautui tuossa toukokuun alussa. Orkidea veteli siellä hyvää settiä. Sieltä sitten meno jatkui Hernesaaren rantaan, siel frendin veneel oltii vähä ja sieltä vielä sitten Kaivohuoneelle. Lopputuloksena oli launtaina niin kova darra ja huono olo, että kun kaveri pyys veneelle, tai enemmänkin pakotti, niin siellä laattasin koko matkan kun mentiin Pihlajasaareen grillaa. Kun tultii sinne, söin yhden makkaran ja taas laattasin. Olo meni niin pahaks, että heidän oli pakko heittää mut himaan kesken kaiken illanvieton :D! Järkyttävää,todella järkyttävää..Alla video siitä veneeltä, kun väkisin pidättelen yrjöä ja yritän näyttää että mulla on muka kivaa ton koiran kaa :D!

Lupasin itelleni taas että en vitja juo enää koskaan :D, mutta nyt sitten olen jo miettimässä taas ryyppäämistä tänä viikonloppuna..Siihen on monia syitä… Yksi asia on miksi pitää mennä ryyppää, on sentään ilouutinen :)! Pitkän pyristelyn jälkeen sain vihdoin viimein autoni myytyä eilen ja sen kunniaksi minun on pakko riipasta edes pienet ;)! 

Kuva alla kun myin autoani liikkeeseen. Eli tosiaan liike soitti minulle ja osti auton pois! Harvinaista nykyään tommoinen..

Jooh..nyt viikonloppuna on kaikenlaista menoa ja meininkiä joka puolella. Ite mietin, että meniskö sitä jollekkin festarille vai jäiskö vain stadiin hilluu? Jotenkin on niin voimaton ja haluton olo..No mä jäin nyt sitten stadiin! 

Ainakin kunnon ryyppy otetaan jos ei muuta tänään :)!

Pitäisi varmaan mennä äidin ja mummin luo Petroskoihin käymään lähiakoina, kun en oo taas vähään aikaan käynyt. Ja mummin luo Ivangorodiinkin ois kyl aika mennä. Joo, niin mä teen, heti ens viikolla häivyn vähäks aikaa Venäjälle. Saa vähän mieli leppoo..

Ja kyl mä johki eteläänkin päräytän aivan varmasti tänä kesänä, kun viime kesänä jäin tänne Suomeen kitumaan, enkä päässyt oikein kunnolla ulkomaille, kun oli niin paljon duunia. Nyt kun auto myyty, nii vähän rahaa sentään matkusteluunkin vapautui :).

Mikäköhän maa ois hyvä? Tekis mieli jonnekkin kunnon eksoottiseen maahan mennä, mut en sit tiiä.. Omalla tavallaan myös entisen Neuvostomaat kiinnostais. Armenia, Azerbaijan, ehkä Moldova. Ja Venäjän etelä kiinnostaa myös. Edelleenkin Sochissa en ole käynyt ja olen luvannut että sinne menen vielä!

No mutta tässä on hyvin aikaa viel miettii. 

Välissä laitan teille tossa kuvan alla eiliseltä kun käytii vähä kaverin kaa chillaa kaivarissa.

Sit alla pikku video kun kävin lenkillä ja näin joutsenet. Tosiaan juuri tos kolmisen viikkoa sitten ne vasta oli kuoriutunut ja nyt ne on noin isoja jo <3!

Ja nyt kun eläinaiheessa ollaan, niin laitetaan nyt tämänkin pikkuisen söpöliinin kuva tänne, jota pitkästä aikaa taas pääsin moikkaa <3!

 

Sitten vielä hiukan politiikkaa. Tosiaan Putin oli eilen Niinistön vieraana ja katsoin heidän pressitilaisuuden. Voin sanoa kyllä kaikella kunnioituksella, että kyllä Niinistö nykyään osaa hyvin hommansa. Putin on nyt vanha ammattilainen, mutta nyt huomasi kyllä myös sen, että Niinistö on petrannut valtavasti. Kyllä on molemmat kyllä todella vahvoja persoonia ja huiketa presidenttejä. Toivottavasti saadaan oikeesti Suomen ja Venäjän välille välit kuntoon vanhalle tasolle ennen Ukrainan kriisiä. 

No mutta ei sen enempää politiikasta, en jaksa siitäkään jauhaa tällä kertaa. 

Loppuun laitan vielä mun söpistelykuvan, ennen kuin päästän teidät viikonlopun viettoon ja nauttii kesäisestä heinäkuusta <3.

Palataan taas viikon päästä rakkaat. Rakastaakaa rakkaitanne kaikella kunnioituksella täysin pyyteettömästi ja olkaa rakastettuja kaikella kunnioituksella täysin pyyteettömästi, aamen <3!

Antti

Himokkaan helmeen hikistä heinäkuuta hunsvotit ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *