Juh juh Juhalaisaa Jusshia, muistakaahan myös siinä ohessa vähän nusshia :D!

Hastala vista toverit,

Pirskati rallaa  sitähän on jo Jussi!!!  Näin se vaan aika rullaa. Muistan että ihan kuin eilen olisi ollut tuo viime vuoden Jussi, mut kyllä se on vaan vuosi vierähtänyt taas.

Ennen kuin aloitan edes kertomaan mistään sen enempää blogissani, niin haluaisin ensimmäisenä tässä kehua mun uutta Juhannustukkaa ja tätä paikkaa missä se on tehty :)). Eli linkki alla Instagramiin missä kaikki tarkat tiedot.

Eli suosittelen kaikille lämpimästi tämän salongin palveluita. Erittäin hyvää palvelua ja todella edullisesti!

No mutta nyt sitten eri aiheisiin..

Tämän vuoden juhannuksesta mulla tuli tosi sekava kaikin puolin. Ensin piti mennä Tallinnaan viettää ainakin alkua, mutta sitten tiettyjen olosuhteiden pakosta kaikki meni päin vittulan kaivoa niin sanotusti ja tässä sitä ollaan Suomessa, ilman mitään fiksua suunnitelmaa, hehee :D!

No mutta ei anneta sen haitata, vaikkakin tänään kuulemma sataa kunnolla tääl stadis, sekin vielä :D! Loppujen lopuksi mulle on aivan sama, en jaksa ressaa jotain Jussia kun on ollut niin paljon muuta ressattavaa elämässä. On ollut kyllä viime viikko henkisesti tosi raskas  mulle. On kyllä mielialat vetänyt niin laidasta laitaan, ettei mitään rajaa. Tähän on syynsä kyllä, voisin sanoa ihminen joka on minulle tosi tärkeä, ehkä liiankin tärkeä nykyään, aiheuttanut mulle nää fiilikset ja sen takia tässä onkin ollut aikamoista vuoristorataa..

No mutta tää on vaan elämää, ei sen enempää :). Sen haluan kaikkien tietävän minusta, että haluan vain minun läheisilleni  ja itselleni mahdollisimman onnellisen elämän, kunhan vaan kaikki sen ymmärtäisi, joutuu taistelee todistakseen että haluaa hyvää rakkaille eikä pahaa.  Aina sinnikkyys jossain vaiheessa palkitaan, tai sitten ei :D. No mutta ainakin on yrittänyt, ei voi itseä ainakaan syyttää!

No mutta joo, itse juhlaan takas, eli Jussi siis täällä stadissa, sateessa, ties kenen kanssa, eli tosi hienoa jee jee :XD!

Laitetaas tähän väliin pieni pullistelukuva Juhannusaaton ratoksi :D.

No niin, saitte vähän ihailla minnuu niin nyt sit jatketaan taas asiaa :D.

Eli Jussin viettoa..Niin, tosiaan kaikki on auki ja hakusessa. Mitä stadissa vois tehdä? Moni suositteli Hernarii ja mahdollisesti Löylyä missä soittaa Orkidea. Niih, ihan ok vaihtoehto toi Löyly. Sitten ois Kaunissaari, minne ehkä olis mahis mennä veneellä, mut epävarmaa onko mökkiä, hmm..Noh viel sit on vaihtoehto, että mun parhaan frendin kanssa sitten veneilee stadin edustalla ja ihan vaan chillisti ottaa. Joo, se kuullostaa parhaalta vaihtoehdolta varmaa. Näin mä varmaan teen, otan lungisti, meen vaan veneilee frendien kaa. En jaksais kyllä mitään örkkylärvejä vetää..tai no siis tekis mieli kyllä,mut kun nykypäivänä mun krapulat on viikon pituisia, kunto ei kestä niin pelkää lähtee rellestää yksinkertaisesti :D! No mutta joo, katsellaan mitä keksitään!

Sit toiseen aiheeseen. Tosiaan eilen minulle pamahti erittäin ihana yllätys minun vuokranantajalta, mitä en olisi uskonut tulevan! Alla kuva instagramista siitä kirjeestä mitä minulle siis tuli!

Tää oli niin hieno ele ja lahja, että oli kyllä pakko jakaa kaikille näytille :)! Kyllä tulee hyvä mieli vuokralaiselle kun tämmöinen tipahtaa postitse :)! Ottakaahan mallia muut vuokranantajat Suomen markkinoilla, niin teidän vuokralaiset viihtyy paljon paremmin ja pidempään ;)!

No sitten vielä hieman polttavaan aiheeseen ennen blogin loppua.

Eli tänään sitten selvisi se kauan odotettu Britannian EU:sta ero äänestys! Ja siinähän kävi niin, mitä pelättiin! Suurin osa kansasta äänesti eroa! Voi herranlettas, se alkaa olee siis siinä, eli EU: loppupyrähdykset, kitkuttelu, loppupysristely ennen hajoamistaan..Nyt alkaa olee todella vaikeat ajat meillä täällä Suomessa. Nyt muutkin maat ja heidän kansallismieliset ketkä oli epäileväisiä EU:ta kohtaan alkaa vaatia äänestystä ja sekasorto on valmis!  Mitä Suomessa tapahtuu en tiiä? Miten päättäjät nyt reagoi tähän? Suomi vielä on suht viisaasti kortit pelannut, kun pitänyt Venäjän kanssa hyvät välit, nytkin Putin tulee Suomeen yms.,mutta ne EU:n maat jotka räyhäs, on Natossa, niin saa kyllä varmasti kyytiä aijai! Venäjä ei anna armoa vaan iskee samantien heikkoihin lenkkeihin ja ne jotka on ollut epäystävällisiä. Nyt Suomella onkin tuhannen taalan paikka pelata kortit oikein, eikä enää nöyristellä Usaa ja Eun herroja! Sekin on selvää että pakoterintama rupee rakoilee, kun valtiot hädissään rupee juoksee EU:sta kuin rotat uppoavasta laivasta. Kukaan ei halua jäädä talousahdinkoon ja he alkavat elvyttää Venäjän kanssa kauppaa. Venäjä tässä käyttääkin valtaansa. Tässä merkkaa tosi paljon nyt olitko Venäjän ystävä vai vihollinen viime vuosina! 

Mä kyllä luotan Sauliin,hänen päättelykykyyn. Hän on fiksu mies ja osaa arvostaa Suomalaista yhteiskuntaa sekä sen etuja. Nyt sitten tuhannen taalan paikka kun Putin tulee Suomeen. Näytä Sauli sen, että Suomikin tekee suuria itsenäisiä päätöksiä, eikä kuuntele Usaa ja räksyttäviä muita Eun Natomaita. Meillä pn mahdollisuus olla johtavassa asemassa Euroopassa tulevaisuudessa, jos nyt kaikki kortit pelataan oikein tämmöisessä kriisivaiheessa.

No mutta joo, ei liikaa politiikkaa Juhannuksen alla. Tämä aihe vaan oli pakko vähän käydä läpi. 

venaja-yritys-niinisto-putin

No nyt sitten varmaan on aika jättää teidän ihmiset juhlii Jussia :)!

Vaikka teitä nyt on varmasti varoiteltu joka puolella, että juokaahan maltilla Jussina, älkääkö hukkuko, niin mie toistan sen vielä, olkaahan suht kiltisti, haluun että jäätte eloon ja luette mun blogia Jussinkin jälkeen 😉 :D!

Eli Huisin hauskaa Jussia ihmiset, see ya next week again <3!

 

Antti

Juh juh Juhalaisaa Jusshia, muistakaahan myös siinä ohessa vähän nusshia :D!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *