Tahdotko suullasi helliä maistuvan makoisaa kanttarellia?

Heissulivei taas toverit,

Mitäs teille kuuluupi? Tai no, mitä mä teiltä kyselen mitä kuuluu, minunhan se tässä pitäisi kertoa minun kuulumisia :D!

No suoraan sanottunut minulle kyllä kuuluu aikasen hjuvaa :). Viime aikoina kuten ootte varmaan huomannut mun blogeista sun muusta, niin olen päässyt maistaa niin sanottua ihanaa  kesäromanssin hedelmää, hehee ;). Ite asiassa siitä on ollut liiankin paljon hälinää nyt noissa medioissa minun suhdejutuista ja haluan vähän nyt oikaista teidän ajatusmaailmaa tuon kaiken suhteen. Alla esim. seiskassa mistä asiasta on kyse.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/BB-Antin-alaikainen-kulta-on-Suomen-seksikkain-finalisti-/1106250

Kaiken ensimmäisenä haluan kommentoida tota iän painottamista noissa monissa uutisjutuissa. Mitä siinä nyt on niin ihmeellistä jos on hieman enemmän ikäeroa? Ei se estä ketään meitä rakastamasta, ihastumasta, välittämästä tai sitä, että voi vaan olla yksinkertaisesti kivaa yhdessä!? Jos joku asia näistä ei olisi toiminut, niin ei tässä oltaisi missä nyt ollaan..! Mitään laitonta tässä ei ole, jotenka turha pulina pois..! Toinen asia, mikä nyt noita kommentoijia ja lukijoita jää vaivaamaan näköjään ja mitä palautetta on tullut, että miksi niin nuori nainen on mukana semmoisissa kisoissa? Noh ensiksi se, että se on ihan Cristan ja hänen vanhempien asia täysin mitä saa tehdä ja toiseksi jos sinne kerran saa osallistua tuon ikäisenä niin miksi ei hän voisi osallistua? Miksi jotkut ihmiset asettavat rajoja toiselle niiden puolesta ja päättävät toisen puolesta mikä on toiselle sopivaa ja mikä ei? Kyllä teitäkin ottaisi pannuun jos teille tultaisiin määräilevään tyyliin sanomaan, että ”hei sinä, se mitä teet tällä hetkellä ei oo mun mielestä sopivaa sulle, mee tekee jotain muuta mikä on ”! Eihän se noin voi mennä! Olisitte varmasti närkästyneitä ja tuohtuneita jos teille olisi tultu pätemään miten teidän pitää elää! Sama juttu tässäkin tapauksessa! Vaikka Crista on alaikäinen, niin kyllä hän saa tehdä niitä asioita mitkä on laillisia ja ympärillä olevat läheiset, sekä vanhemmat hyväksyvät sen myös! Eikös se ollut meidän Suomalaisen yhteiskunnan, demokratian ja tasa-arvon kulmakivi, että jokainen ihminen saa päättää itse omasta elämästä lain puitteissa!? No niimpä, eli turhanpäiset pulinat pois sen suhteen ja jatketaan kaikki sen tekemistä mistä eniten tyykkäämme, haaveilemme, unelmoimme ja osamme tehdä parhaiten! Vain tällä tavalla meidän yhteiskunta kehittyy entisestään, yhteishenki pysyy hyvänä ja niin ylpeänä mainostettu demokratia  kukoistaa , niin voidaan olla rehellisesti ylpeitä Suomessa näistä saavutuksista! Ugh, olen puhunut omalta osaltani tän asian suhteen! Enempää ei heru meidän henkilökohtaisista jutuista tällä hetkellä..

UGH92929

No mutta nyt toisiin aiheisiin. Vähän voitaisiin puhua työasioista. Minulle tuli tutulta Venäjältä soitto. Hänellä on kuulemma rajattomia määriä kanttarelleja, joita hän olisi kiinnostunut tuomaan Suomeen. Tosiaan ei tää  nyt ehkä ole se paikka puhuu työasioista ja tarjota kanttarelleja, mutta silti ajattelin käyttää tämäkin kortti ja kysäistä teiltä mahdollisesti sitä, että jos tiedätte minne niitä kannattaa tarjota ja mitkä paikat mahdollisesti ostaa sieniä isoja tukkumääriä? Olen erittäin kiitollinen kaikista pienistäkin vihjeistä ja neuvoista, kiitos etukäteen. Voitte laittaa infoa kommentteina tai sitten suoraan sähköpostiini [email protected]

Kanttarelli-saalis_VIII04_C_3361

Nyt vähän toisesta aiheesta. Vähän kouluasioita myös.

Tosiaan Metropoliaan minä en näköjään päässyt opiskelee, jonne hain talvella, hamrittaa kyllä :/. Pakko alkaa tekee bisnestä, oli se sitten kanttarellibisnestä tai muuta. Ei tässä jaksa laakereilla lepää jäädä. Toimintaa pitää saada lisää :)! Kävin tossa parissa työhaastiksessa, yhteen oisin pääsytkin, mutta kun se oli Hyvinkäällä niin päädyin siihen, että ei se ole yhtään taloudellisesti hyödyllistä ajaa yhteen suuntaan 70 km,eli 140 km päiväs pelkästää työmatkoihin.

No mutta on tässä aikaa nyt etsiä kunnon duunia ja samal tässä miettiä omia mahdollisia bisneksiä. Tuossa tuttu tarjosi myös, että järkättäisiin bileitä yhteen baariin täällä Pk seudulla. Katotaan, sekin ihan kiva homma, jokus tullut niitäkin tehtyä hieman. Pitää olla monta vaihtoehtoa koko ajan ja rautaa niin sanotusti tulessa niin jostain sitten tulee enemmän, jostain vähemmän tuloa ja nautintoa. Että näin.. 🙂

Tosiaan vielä loppuun voisin laittaa tossa kuan ja videon siitä kun pidimme pienet läksiäiset meidän yhdelle luokkakaveri Alinalle, joka tuli siis Jenkeistä tänne vaihtoon ja oli meidän luokalla Heossa. Alina on huikee mimmi ja kiitos vielä kerran hänelle menneestä vuodesta :)!

Tossa alla olevalla videolla me pelataan mölkkyä luokkalaisten kanssa ja yritin näyttää mun pelitaitoja, mutta mites kävikään kun leijuu liikaa :Xd!

No mutta joo. Eiköhän tää blogi ole tällä kertaa paketissa melkeinpä. Ai niin, yks aihe viel pakko ottaa esille. Eli nuo fudiksen Em-kisat. Aina on kivaa kun ne tulee ja onhan fudis kummiskin kuningaslaji tässä maailmassa.

Itse tietty kannatan Venäjää siinä, kuinkas muutenkaan voisi olla 😉 :D! Mut vähän totisempaan aiheeseen fudiksen saralla. Eli toinen asia on sitten nämä kannattajat, tai enemmänkin ne tappelijat mitkä räihinöivät siellä. Mitä niistä oikein voi sanoa fiksusti. Harmittaa ja hävettää tosi paljon heidän puolesta. Muuten joo ymmärrän pientä nokkapokkaa yms. mutta kun luin jotain niiden äärifanien haastatteluja missä ne sanoivat sen, että ei heitä edes jalkapallo kiinnosta, kunhan pääsee tappelee ja ihan sama jos (oma joukkue)Venäjän joukkue poistetaan kisoista heidän takia! Tää on kyl niin itsekästä touhua niiden puolelta, ettei mitään rajaa! Tommoisessa minä en oo mukana, en sitten millään tavalla! Raja ylitettu ja pahasti! Ihan oikein jos ne karkotetaan sieltä Ranskasta kuten uutisissa on puhuttu, mutta on tosi väärin itse pelaajia ja joukkuetta kohtaan että he joutuvat kärsimään niiden mulkkujen takia jotka tuli vaan riehumaan! 

huligaanit

Noh, katotaa mitä jatko tuleman pitää kisoissa.

Nyt tosiaan päästetäänpä meidät kaikki viikonlopun viettoon :). Sää nyt ei oo mitenkään maaritteleva tällä hetkellä ulkona, mutta ei anneta sen pilata meidän kesäisiä fiiliksiä, eihän?!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille arvon lukijat <3!

Antti

 

 

 

Tahdotko suullasi helliä maistuvan makoisaa kanttarellia?
Merkitty:                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *