Suomen Seksikkäin murmeli <3!

Heipparallaa arvon lukijat!

Tällä kertaa minun blogini painottuu täysin eri aiheeseen ja ainoastaan siihen. Haluan pyytää teitä äänestämään yhdessä kilpailussa josta olette varmasti joskus kuullut, eli Suomen Seksikkäin. 

Tässä kilpailussa on mukana tänä vuonna maailman ihanin, kaunein  ja tietysti seksikäs nuori nainen nimeltä Crista Jaatinen, jota siis teidän kuuluu äänestää voittoon ;)! Eikä varmaan tarvitse kauaa miettiä kun vertailette tyttöjä keskenään, että kuka on seksikkäin ;)! Kyllähän se on kuulkaas näin, että Crista murmeli on ylivoimaisesti kaunein ja seksikkäin kaikista kilpailijoista, ainakin minun mielestä ja toivottavasti myös teidän ;)<3!  Laitan nyt teille linkin alle, mistä voitte siis käydä äänestämässä Cristaa kerran päivässä painamalla tekstiä ”ÄÄNESTÄ SUOSIKKISI SUOMEN SEKSIKKÄIMMÄKSI 2016!”, eli se myös tarkoittaa sitä, että voitte  tai siis pitää heti seuraavana päivänä taas käydä äänestämässä uudestaan Cristaa! 

http://www.tavikset.info/2016/06/crista-jaatinen.html

Eli nyt siis kaikki te ihanat ja ei niin ihanat arvon lukijani menkää hopi hopi äänestämään minun mahdollisesti tulevaa vaimoani Suomen Seksikkäimmäksi, kiitos superkovasti  :)!

Oikeastaan tällä kertaa tää blogi on oikeastaan tässä, eli todella lyhyt ja ytimekäs :D!

Haluan kummiskin vielä loppuun kiittää teitä kaikkia lukoitani, että olette jaksanut aina seurata minun blogia viikosta toiseen, kommentoida, antaa risuja ja ruusuja,  niistä on ollut paljon apua.

Aika kyllä juoksee todella nopeasti ja tässä nyt heräsi siihen, että hitto kohta on jo Juhannus jälleen kerran, eikä tänä vuonna ole mitään suunnitelmia vielä. Mietittiin murmelin kanssa eri vaihtoehtoja ja Viron reissu ois ehkä myös aika jees. Onhan mulla sentään siellä Narvassa sukua ja täti sen miehan kanssa saanut juuri rakennettua Narva-Joesuuhun talon Suomenlahden rannalle. Se on kyllä niin upea paikka, että pesee jopa monet etelänmeret! Ehkä sinne siis hyökätään, en tiiä viel tarkkaan. No mutta palataan vielä siihen myöhemmin..

Nyt heitetään tässä loppuun vielä pari kuvaa teille, ennen kun laitan tän blogin pakettiin.

Alla kuva siis kun olimme seilaamassa tuossa kaivopuiston edustalla veneellä.

 

Ai niin, loppuun pieni loppukevennys meidän pienen vauvan kanssa ;)!

No mutta nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua teille kaikille ja olkaahan superseksikkäitä toisillenne  ;)<3!

Antti

Suomen Seksikkäin murmeli <3!
Merkitty:                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *