Hurjasti aitoa rakkautta teille kaikille lukijani ja huisin hauskaa kesää <3!

Morjesta pöytään taas arvon lukijat,

Mites teidän viikko on mennyt? Onko ollut paljon iloisia hetkiä ja äärettmästi rakkautta? Jos teil ei oo ollut, niin mulla on ollut todella hubaa tämän menneet viikot sen kaiken suhteen ))! On niin paljon superihania fiiliksiä ja tuntemuksia ollut, ettei mitään rajaa! Me ollaan tämän kauniin daamin kanssa oltu niin paljon yhdessä  viime ajat ja jotenkin nyt tuntuu, että tässä mimmissä on sitä jotain mitä olen kauan etsinyt. Suoraan sanottuna lyhyesti, olen todella todella onnellinen tällä hetkellä <3! Tämmöisiä tunteita en ole kokenut moneen vuoteen, tai no, ehkä yhden ainoan kerran kun olin naimisissa..

 

Näistä mun tämän hetkisistä fiiliksistä jotkut jo päässyt hieman nauttii tuolla julkkistv:een puolella, mutta laitetaan nyt vielä linkki tännekkin.

http://www.julkkistv.com/video/viettelevan-viihtyisa-veneretki/

Eli tosiaan video kuvattu viime sunnuntaina, kun olimme minun parhaan kaverin veneellä veneilemässä ja pidimme samalla minun rakkaan murmelini kanssa höpsön hauskaa siinä <3! Alla myös kuva meidän hellästä suudelmasta murmelini kanssa <3!

Murmeli

Tiedän että teiltä herää todella paljon kysymyksiä tästä naisesta, mitä, missä, milloin häh, mutta niihin kyllä palataan ensi blogissa.

Alla vielä pieni video meistä, kun teimme puhdistusmaskia  eilen illalla toisillemme ja leikimme intiaaneja :D!

Tosiaan viikonloppuna kaikki juhlii koulun päättäjäisiä ja myö lähdetään juhlimaan mun ihanan kauniin murmelin synttäreitä <3.

Serkkukin juuri tänään ilmoitti, että tulee Tallinnasta, jotenka luvassa aika hubaisa viikonloppu.

Ja pakko sanoa kyllä sen, että on vaikea jopa keskittyä ajattelemaan mitään muuta asiaa tällä hetkellä elämässä ja kirjoittaa blogia, kun suurin osa ajatukista leijailee meissä ja miun murmelissa <3! Yritän nyt skarpata ja jotain muutakin kirjoittaa, kuin pelkkiä ihania siirappisia hetkiä, sekä kukkia ja mehiläisiä :D!

Ai niin, miun siskoni kävi minun luona kylässä tosiaan Pietarista Timurin kanssa. Pikku Timur oli ensi kertaa Suomessa. Laitetaanpas kuva.

Oli tosi hienoa viettää siskon ja Timurin kaa aikaa täällä vihdoin, eikä aina vaan Pietarissa :)! Kävin näyttää niille vähän keskustaa, käytiin rannalla nauttimassa, eli kaikkee pientä, mitä nyt 14 kuukauden ikäisen lapsen kanssa voi tehdä.

Nyt ne lähti jo takaisin Pietariin.

Ai niin, piti onnitella vielä ennen blogin loppua kaikkia koulun päättäneitä, eli huomennahan suurin osa valmistuneista saa valkolakin päähänsä, hurraa :)! Eli onnea hurjasti teille kaikille valmistuneille, nyt teillä on uusi elämänvaihde edessä, käyttäkää se fiksusti :)! Itse muistan itseäni kun 9 pääsin, niin se oli kuin joku paratiisi! Muutenkin kun elämä pienessä kylässä Sysmässä ei ollut mitenkään maarittelevaa melkein ainoana venäjänkielisenä, niin sen koulun päättyminen oli niin suuri helpotus, että ei mitään rajaa! Muistan kun päättäjäisissä laulettiin suulähettiläiden biisi koko luokka ”Kun tänään lähden”. Oli se niin ikimuistoinen hetki kyllä. Ai että aika menee nopeasti huhhuh..

No mutta tosiaan joo..Oisko aika päästää meidät kaikki nauttimaan aurinkoisesta koulun päättäjäisviikonlopusta :)!

Se ois niinku heissulivei, viikonloppuja kaikille ja muistakaa antaa rakkautta läheisillenne oikein olan takaa <3!

Antti

Hurjasti aitoa rakkautta teille kaikille lukijani ja huisin hauskaa kesää <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *