Hurjasti kiitos tästä menneestä kouluvuodesta <3!

that is the miracle

Morjesta pöytään toverit,

Tällä kertaa minun blogini on todella lyhyt mutta ytimekäs!

Meinasin ensin kirjoittaa pidemmän blogin rakkaudesta, tunteista yms, mutta ehkä ei olekkaan vielä sen aika..

Haluan kummiskin nyt kertoa suuren ilouutisen, joka on samalla myös suru-uutinen..

Olen valmistunut eilen koulusta, eli olen nyt virallisesti ”Laulaja” todistuksen mukaan : D )))! Kuva alla todistuksesta.

Eli nyt sitten kuten tossa kuvatekstissä ilmoitankin, niin heti kättelyssä ajattelin myydä triplasti olympiastadionin täyteen ja näyttää Chekkoselle närhen munat 😉 :D! Tästä siis ura lähtee nousuun kun on laulajan todistus takataskussa, haha..No joo, ehkä nyt pientä sarkasmia tähän tottakai :D!

Tiedän että todistukellani voin pyyhkiä mun likaisen kakkapyllyni, en muuta :D! Tällä alalla todistus ei meinaa mitään, vaan ne omat lahjat, halu tehdä musaa, kova duuni ja sinnikkyys! Niillä pääsee sata kertaa pidemmälle kuin todistuksella! Tottakai toi koulukin on tärkeä jos haluu itse tehdä omaa musaa, tuottaa yms. silloin tarvitaan teoriaa ja muita taitoja, eikä niitä saa hyvin opittua kuin koulussa. Itselleni tämä koulu oli todella tärkeä, koska en ennen ollut laulanut ollenkaan ja muutenkin arastin laulamista. Tämän vuoden aikana näitä kaikkia minun pelkoja olen joutunut käymään läpi, nähdä paljon vaivaa, jotta edes vähän kuullostaisin hyvältä. Ei ole helppoa aloittaa täysin nollista. 

Olen kummiskin itseeni todella tyytyväinen! Olen saanut voitettuani omia pelkoja ja oppinut älyttömästi uusia asioita. Olen erittäin kiitollinen tästä Heolle ja sen henkilökunnalle, sekä tietty koulun oppilaille. Meidän yhteishenki musalinjojen kanssa on ollut todella syvällistä ja on ollutr erittäin hauskaa läpi kouluvuoden. Erityisesti isot kiitokset meidän luokalle. Kuva alla.

Tosiaan kuvasta puuttui paljon tyttöjä vielä, kun moni ei päässyt kevätjuhlaan, mutta tosiaan minä olin ainut mies ja 15 tyttöä  :D! Oli mulla kyllä aikamoiset kissanpäivät ))). Olin meidän luokan viihdyttäjä. Aina nauratin tyttöjä minun mauttomilla jutuilla :D! Alkuun oli vaikeaa murtaa jää joittenkin kanssa, mutta nyt loppuvuodesta kaikki ymmärsivät minun juttujani ja läppääni :D. Ja loppujen lopuksi halusin vain hyvää kaikille, että tavallinen koulupäivä ei olisi niin turvallisen tylsä että olisi vähän menoa ja hämminkiä :D! Siinä onnistuin erittäin hyvin, koska kun tossa vikalla viikolla yhdellä tunnilla kirjoitimme toisistamme positiivista palautetta ja suurin osa luokkakavereista sanoikin, että ”Kiitos Antti että toit meidän arkeen iloa ja huumoria” :)! Eli onnistuin siinä mitä halusin, halusin että kaikilla on hauskaa :)! 

Vielä haluan tänne blogiinkin kiittää kaikkia minun luokkakavereitani mahtavasta kouluvuodesta 2015-2016 Heossa ja niin kuin sanoin eilen todistusjakotilaisuudessa sen, että mistään hinnasta en vaihtaisi tätä vuotta teidän kanssanne. Toivotan jokaiselle mitä parasta elämässä ja toivon että pidämme kaikki yhteyttä jollain tavalla, emmekä unohda toisiamme. Olen aina teidän tukena ja apuna jos tarvis! Ootte miun tyttöjä <3! Ai hitsi että on kyllä nyt niin haikea fiilis, että itku meinaa tulla silmään..

No mutta kaikki päättyy aina aikanaan..

No mutta joo, eli semmoista halusin tässä blogissani kirjoittaa, kun nyt päällimmäisenä tunteissa on koulun päättyminen ja siihen liittyvät fiilikset.

Ja ai niin, eilen sitten yllärinä minun rakas siskoni tuli vihdoin Pietarista käymään ja toi mukanaan ensimmäistä kertaa pikku Timurin mukanaan <3!

Tämä minun ihana pikkuinen siskonpoika on niin ihana ettei mitään rajaa <3! Nyt sitten leikitään perhettä niin kauan kuin ne on täällä mun luona :)! Huomenna ehkä kunnon perhepicnik sitten täällä meidän ihanissa Hertsikanrannan maisemissa.

Nyt oikein hyvää viikonloppua kaikille ja nauttikaahan kesän alusta, hyvästä kelistä, rakkaistanne, perheestänne ja yleisestikkin elämän jokaisesta hetkestä, koska meillä on vain yksi elämä <3!

Antti

 

 

Hurjasti kiitos tästä menneestä kouluvuodesta <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *