Ällistyttävän fiksua intiimivideon rikosilmoitustaktiikkaa, euroviisupolitiikkaa ja jääkiekkoromantiikkaa..

Tersee toveerit kullannuput,

Mitäs mitäs, täällä ollaan taas.  Nyt voidaan tällä kertaa kesittyä vähän rauhallisemmin tähän blogiin kuin viimeksi, kun Suomessa ollaan oltu koko viikon.

Viikon aikana on kyllä tapahtunut todella paljon. Ehkä vähän liiankin paljon, ainakin naisasioiden suhteen. En tiedä olenko valmis mitään vielä kertomaan, mutta sen voin sanoa, että taas yksi uusi ihminen tuli kuin vaivihkaa hämmentämään minun elämääni. Enempää en kerro kuin sen, että erittäin kivaa ja mukavaa hänen kanssaan on ollut tämä aika, sekä olen saanut jotenkin taas syvällisiä herkkiä tunteitani heräämään hänen kanssaan.

Ja ei, tämä ei ole se Viron mimmi. Viron venäläinen mimmi on nyt mennyttää kalua, voisin sanoa näin. Kovasti hän sieltä yrittää jotain vielä, mutta en vain saanut hänen kanssaan tuntemaan sitä jotain, vaikka hän oli todella kaunis kaikin puolin. En jaksa mennä puolivaloilla, että on vaan kaunis ja se riittää. Ei, kyllä siinä pitää olla jotain enemmän, paljon enemmän! Harmittaa tietysti hänen puolestaan kun hän odotti minulta niin paljon, mutta sai niin vähän..No mutta toisaalta en minä hänelle luvannutkaan mitään, vaan hän itse asetti itselleen liian suuret odotukset..

Sen verran voin tästä uudesta  ihanasta ladysta sanoa, että yllätti minut todella ihanasti kun menin hänen luonaan käymään illallisella. Alla kuva siitä.

Voi että oli ihanaa ja lämmitti miunkin rahvaan miehen sydäntä kun noin herkkää oli <3! Ihat sydämmenmuotoiset jälkkärit odotti minnuu siellä ai että nam nam <3!

No mutta nyt ei siitä sen enempää, kun vielä ollaan vasta tässä vaiheessa, ei voi liikaa vielä odottaa..

No mutta sitten hypätään asiasta kukkaruukkuun taas.

Tosiaan enemmän halusin pohtia yhdessä teidän kanssa minun mahdollista upeaa laulajan uraa :D. Tosiaan olette aiemmin saaneet kuunnella minun laulullisia taidonnäytteitä mitä olen lataillut julkkistv.com:iin ja youtubeen. Olen saanut jonkun verran palautetta laulustani, mutta en tarpeeksi kummiskaan. Mitä olette mieltä minun laulutaidoista rehellisesti sanottuna? Onko minulla teidän mielestä ääntä ja lahjoja lähtee kunnolla tällä alalla yrittää puskee vai onko kaikki mun kohalla niin weisted, että parempi vaan unohtaa koko juttu? Omat tutut ovat silti aina hieman puolueellisia, koska ei  halua tehdä minulle huonoa mieltä sanomalla suoraan ” Olet paska, oo hiljaa” :D! Suurin osa sanoo, että joo, kuullostaa ihan hyvältä, okoolta. Se ei riitä että on ok1 En halua olla vain ”Ok”! Sillä ei mennä tällä alalla eteenpäin, varsinkin kun nykypäivänä noita hemmetin kultakurkkupyrkijöitä on pilvin pimein! Tuntemattomat myöskään ei sano mulle suoraan päin naamaa, että olenko paska tai hyvä, kaikki on vaan sanoo, oli ”aika jees esitys”. Miten nyt oikein sitten tämän kaiken ottaisi? Päätin nyt sitten kysellä teiltä, saatte anonyymisti ja puolueettomasti sanoa omat mielipiteet aiheesta, kiitos!

arnold bach

Tiedän kyllä itsekkin, että todella paljon tarvii harjoitusta lisää, että olisin edes semihyvä, mutta kun toi motivaatio on se, mikä pitää saada kohdilleen myös ja se ei kasva jos kaikki sanoo vaan että olet ihan jees. Mieluummin ihan paska tai vittu olit hyvä! Ihan jees on sama ku ei mitään, en kommentoi! Se ei motivoi jatkaa, ainakaan minua..

Nyt koulukin on käytännössä loppunut, ollaan meidän keikat laulettu. Nyt pitäisiä itsenäisesti jatkaa tätä, jos meinaan jatkaa. Rehellisesti sanottuna, on ollut saatanan vaikeeta nyt saada itteä raahattua omaehtoisesti laulamaan yksin vaikka koululle. Kyllä se toimi niin kauan kuin piti tehdä sitä yhdessä, opettajat patisti, mut nyt kaikki vähän niinku lopahti kun ei oo ketään vierel piiskaamassa.

Hyvä juttu omalla tavallaan jos nyt mulla ei ole tähän lahjoja niin ainakin ajoissa lähden pois, enkä hakkaa päätä seinään kuin aasi. Huono juttu on se, että kummiskin tässä on nähty paljon vaivaa, paljon vuodatettu hikee ja hermoja kouluvuoden aikana, eikä viittis kaikkee heittää hukkaan.

Kysymys kuuluukin vielä kerran arvon rakkaat toverit, mitä mieltä olette miun laulutaidoista? Rehellisesti pliis siis! Kuka muu jo ei te..te olette minun puolueettomia tuomareita. Niin sanottuja Voice of Finlandin tuomareita. Nyt antakaa palaa. Kuunnelkaa vielä kerran minun esityksiä ja sitten antakaa palaa rehellisesti mielipiteenne ;)! Mä jään siis odottamaan palautettanne..

dav

Nyt kun kerrran taas laulamisesta puhuttiin, niin pakko nyt pikaset tuohtumukset tänne blogiinkin vuodattaa vielä..

Eli viime sunnuntaina oli Euroviisut ja me katsottiin meillä kotona niiitä. Alunperinkin tiesin sen, että Venäjä joutuu taas sabotoinnin kohteeksi tuomareiden osalta, mutta en kuvitellut että näin paljon! Siis tämä oli täysin poliittista peliä! Maat jossa on suuri vähemmistö on venäläisiä, eli entisiä Neuvostoliiton maita ja antaa mukamas nollan Venäjälle?? Ei ole mahdollista normaalisti jos kaikki olisi, paitsi nyt kun poliittinen tilanne Ukrainan kriisin takia on mikä on! Eli Venäjältä täysin törkeästi vietiin voitto tuomariäänin perusteella, koska kansan enemmistö äänesti taas Venäjää! Se kertoo siis paljon tästä mädästä puolueellisesta systeemistä Euroviisuissa! Olin niin pettynyt tuloksesta ettei mitään rajaa ja sen teki vielä se niin pahaksi, että Ukrainan poliittinen biisi voitti sen, vaikka Euroviisuissa nimenomaan korostetaan ettei saa olla mukana poliittista viestiä! Siis vitja mitä paskaa ai että!!! Täysin väärin tämä kaikki! Sanoinkin itselleni tän kisan jälkeen, että enää en tota Euroviisushaibaa ota tosissani ollenkaan, koska lähivuosina ei ole näkyvissä mitään liennytystä poliittisessa tilanteessa, eli sama rumba jatkuu nyt siis pitkään vuodesta toiseen.. Yhtä hyvin Venäjä voisi jättäytyä pois koko fucking euroviisupaskasta, koska ei se voi niitä voittaa vaikka miten hyvä biisi ja laulaja heillä olisi!  Yff, enempää en tuhlaa mun hermoja tähän, kun se on aivan turhaa, mutta tulipahan sanottua oman mielipiteeni asiasta,näin!

13245884_1269456596415644_1749872516_n

 

No niin, nyt sitten toisiin aiheisiin.

Nyt sitten kävin hakemassa tuolta Meilahden uniyksiköstä sen kuuluisan Uniapnealaitteen. Hoidon nimi on CPAP. Voin heti rehellisesti sanoa, että kun kokeilin nyt sitä kotona ennen nukkumaanmenoa, niin ei siitä tullut hevonhelvettiä..! Se maski ahistaa mua tosi paljon, ja se ilma mitä se pumppaa sieltä maskista mulle, rikkoo mun oman normaalin hengityksen rytmin, rupeen hengittää tiheämmin, eli paniikkikohtaus on melkein valmis alkamaan :(! 5 Minuuttia jaksoin sitä sinnittelyä ja heitin maskin helvkuttiin mun naamalta! Ei vaan tullut mitään siitä..harmittaa tosi paljon, koska tuo laite on mun pelastus uniapnealta kuulemma. Pahimmillaan uniapnea voi jopa hoitamattomana aiheuttaa aivohalvauksen! Ihan kauheeta! En tiedä miten tässä nyt oikein olisi..?Miten saisin itteni totuttelemaan tohon härpäkkiin? Muutenkin pyörin ja hyörin sängyssä aina nukkuessani, niin ton laitteen kanssa sitä en pahemmin voi tehdä kun se menee sijoiltaan naamassa. Ihan kauheeta shaibaa :/. Ja näyttääkin ihan vammaselta koko touhu suoraan sanottuna! Kelaa kun jonku mimmin kaa meen nukkuu ja laitan tommosen päähän, näyttää kyllä niin seksikkäältä ai että :D! Lyhyt video alla laitteesta ja maskista.

Noh, ensi tiistaina miun pitää mennä taas Meilahteen ton laitteen kanssa, missä mietitään miten sitten jatkossa ja nukunko ton laitteen kanssa vai mitä tehdään..

No niin, ja sitten taas erittäin mielenkiintoiseen aiheeseen..niin tuttuun jo teille kaikille :D! Joo, eli palataan siis taas kerran Cheynne Järvisen kanssa olevaan kohuun. Eli alla linkit tällä hetkellä polttavaan juttuaiheeseen.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Kohu-Cheyenne-teki-Antti-Kurhisesta-kaksi-rikosilmoitusta-Miten-mimmi-kehtaa/1103748 

http://www.hymy.fi/uutiset/intiimivideokohu-cheyenne-jarvinen-teki-kaksi-rikosilmoitusta-antti-kurhisesta-lopputulos-tulee-tassa 

http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/nain-kavi-cheyenne-jarvisen-kunnianloukkaussyytteille/ 

Eli nuo luettueanne tiedätte siis mistä on kyse. Vielä voin sen verran kommentoida asiaa, vaikka tossa kerroinkin haastatteluissa omat näkemykseni hänen tekemiin rikosilmoituksiin.

Ihan vaan neuvona vaan Cheynnelle, että oikeesti, ennen kuin teet jotain ton tapasta, oli se sitten rikosilmoitus, julkisuustemppu, blogikirjoitus, ihan mikä vaan, kannataa muutaman kerran miettiä onko se oikea ratkaisu ja mitä siitä saattaa seurata, nimittäin tommoisilla jutuilla vaan kaivat enemmän kuoppaa itsellesi ;). Ja kuoppa sen kun kasvaa, kohta plumpsista ja kokonaan muljahdat siihen, ja takaisin ei olekkaan enää mitään tikapuita kiivetäkseen! Ihan omasta kokemuksesta puhun, sen verran kuule julkisuudessa on tullut vuosikaudet hölmöiltyä ja maksettua omalla nahalla sitten ne sekoilut..Nyt sie tyttö vedät aika kovaa tahtia viel pahemmin ja nyt ois aika vähän heräillä, ennen kuin on myöhäistä!

Ei mul oikeastaan muuta tällä hetkellä tosta shaibasta, mutta sen verran voin sanoa, että muista sen myös, mitään vääryyttä itseäni kohtaan en ole jättänyt noin vaan, en koskaan! Karma tulee ja kovaa nurkan takaa ;)!

10369871_10152456233257528_4413477296460337384_n

No niin, sitten vielä voitaisiin vielä palata yhteen tärkeimpään aiheeseen. Mihinkö? No perkule jääkiekkoon tietysti :))! Nyt on siis Venäjän MM-Kisat ja Suomi pelannut enemmän kuin hyvin! Olen itsekkin äimän käkenä seurannut, miten Suomi suorastaan teurastaa jokaisen vastustajansa, ketä tulee vastaan! Suomella aivan fantastinen joukkue kasassa tänä vuonna ja nyt itsekkin täysin rehellisesti voin sanoa, että Suomi on kovempi kuin itse Venäjän joukkue. Jos pystyy teurastaa Canadan 4-0 niin se kertoo paljon! Nyt sitten odotan innolla huomista välierää ja voin jopa sanoa senkin, että en edes niin pettynyt jos venäjä häviää,koska Suomi on vaan niin kova tänä vuonna! Ja muutenkin ois kyllä hienoa että Suomi saisi triplamestaruuden,kun kerran semmoinen historiallinen mahdollisuus on! Ainoa miksi jäisi harmittaa Venäjän häviö on se, että noi on Venäjän kotikisat ja se on aina ollut Venäläisille tärkeetä voittaa omissa kisoissa mahdollisimman paljon mitaleita, oli se sitten mikä tahansa urheilulaji. Nyt siis paineet on erittäin suuret Venäjän joukkueella ja varsinkin kun todennäköisesti tota matsia tulee seuraamaan itse suuri ja mahtava presidentti Vladimir Putin! Huhhuh ei käy kateeks kyllä pelaajia ja valmentajaa. Toisaalta taas sitten jos venäjä voittaa, niin en voi kuvitella edes miten kliimaksissa koko joukkue on, koska omassa maassa, oman presidentin hurratessa on tullut voitto :)! Vau! Eli huomenna on semmoinen matsi, että oksat pois! Kaikki siis telkkarin ääreen klo 16.15 nauttimaan mitä parhaimmasta jääkiekosta koskaan ja paras voittakoon :)!

Ja ai niin, tosiaan vielä kertaalleen haluan teille myös täällä ilmoittaa, että olisi pari erittäin hienoa autoa nyt myytävänä, jotenka käykääs tsekkaa nettiauton ilmoituksestani ne ja laittakaa tarjouksia rohkeasti tulemaan. Linkit autoihin alla.

http://www.nettiauto.com/audi/a4/8023474 

http://www.nettiauto.com/citroen/xsara-picasso/8037491 

Nyt ei muuta kuin oikein jääkiekon ja romantiikan täytteistä viikonloppua kaikille hip hei doosvidanija 🙂

Antti

Ällistyttävän fiksua intiimivideon rikosilmoitustaktiikkaa, euroviisupolitiikkaa ja jääkiekkoromantiikkaa..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *