Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Pakollisen parasta Pietaria ja upeaa mustaa paholaista!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Zdrastvuite toverit!

Tässä sitä taas ollaan. Juuri palasin tossa eilen aamuyöstä viikon pituiselta Venäjän reissulta. Reissu oli huikee ja mitä sen suurempaa mutisemaan siitä, laitan teille jotain kuva ja videomatskua siitä.

Tässä alla kuvassa olen menossa juuri mun parhaan frendin vaimon 30 vee synttäreille.

Alla olevassa kuvassa me syödään yhdessä Pietarin suosituimmassa ravintolassa Korjuskassa. Samaan aikaan oli siellä symässä ja juomassa USA: jääkiekkomaajoukkue, josta ihmettelinkin sitä, että jätkät dokaa viiniä kahella kädellä ja peli seuraavana päivänä Suomea vastaan..No ei ihme että hävisivät Suomelle :D!

Kuvassa alla synttärisankali Olgalle tuodaan Pietarin parhaimmassa clubissa Santa Barbarassa juotavaa pöytään. Palvelu on kyllä vimpan päälle tässä clubissa!

Alla olevassa kuvassa me ajellaan ravintolan jälkeen vähän aikaa Pietarissa hummer limusiinilla, ennen kuin siirrytään sinne Santa Barbaraan.

Alla olevassa kuvassa olenkin jo niin hilpeällä tuulella, että alkoi tanssijalkaa vipattaa kunnolla ja synttäriilmapallot lähti mun kanssa tanssiin mukaan :D! Hauskaa kyllä riitti :)!

Alla olevassa kuvassa sitten seuraavana päivänä me siskon,sen pienen pojan kanssa, sekä hänen miehensä kanssa grillataan makkaraa Pietarissa.

Tosiaan Venäjän  reissu oli todella upea. Ihania juhlia, sukulaisia yms. Ja tosiaan kävin mä sitten Pietarin jälkeen äitiäkin ja vanhaa mummiani tsekkaamassa Petroskoissa. Sielläkin tuli vietettyä muutaman päivän. 

Viikko tosiaan hurahti nopeasti Venäjällä, ettei kissaa kerennyt sanoa. Jäi tosi positiivinen fiilis kaikesta. Harmikseni en nyt sitten kerennyt mitään lätkämatsia katsomaan, mutta ehkä vielä kerkeen ennen loppua jotain mennä tsiigaa Pietariin :).

Mun piti tosta miss Suomi kisoja vähän ruotia, mut ääh, enpä jaksa tällä kertaa vaivautua..se kertoo paljon siis mitä mieltä olen tän vuoden kisoista :D!

Tosiaan pakko tällä kertaa blogin päättää tähän, kiirus painaa päälle.. Seuraavalla kerralla sitten enemmän todella rajuja mielenkiintoisia aiheita ;)!

Ai niin, meinasin unohtaa, olen myymässä minun upeaa mustaa paholaista, käykäähän tsekkaamassa nettiautosta ja laittakaa rohkeasti omaa tarjoustanne tulemaan.

http://www.nettiauto.com/audi/a4/8023474

Nyt oikein hyvää viikonloppua kaikille, se on Morjeesss  :)!

 

Antti

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Pakollisen parasta Pietaria ja upeaa mustaa paholaista!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                    

2 kommenttia “Pakollisen parasta Pietaria ja upeaa mustaa paholaista!

 • 16.5.2016 at 16:39
  Permalink

  Laita kuvaa mistä näkee Jenkkien juovan viiniä kaksinkäsin? Ei näy ainakaan tuossa kuvassa?
  Ymmärrät varmaan ettei tuollaisia huhuja kannata sanoa ellei niille löydy totuuden mukaista materiaalia. 🙂 Suomi vie ja muut vikisee!

  Vastaa
  • 18.5.2016 at 01:00
   Permalink

   Hei herätys :D! En mä juokse hienossa ravintolassa ottamaan mitään kuvia kun toiset ihmiset syö ja juo :D! Asiallisesti kerroin miten asiat olivat ja jos joku on eri mieltä niin sitten on tai sitten voi haastaa mut kunnianloukkauksesta oikeuteen kjeh kjeh ;)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!