Tunteellista Ajankohtaista kakkosta..

Mitäs mun pikku retaleet? Mites ootte taas viikon jaksanut ilman Tsaaria ;)?

No Tsaari on nyt taas täällä vääntämäs teille blogia :)!

Heti ensimmäisenä ennen kuin siirrymme sen suuremmin kuulumisiin, niin haluan teille laittaa huikean videon siitä miten ihanan ammattimaisesti minua hoidettiin Style Work shopissa. Käykäähän tsekkaa ihmiset alla olevien linkkien alta.

http://styleworkshop.tk/

http://www.julkkistv.com/video/antti-style-workshopissa/

Suosittelen kaikille lämpimästi tämän kauneussalongin palveluita :)!

No mutta nyt sitten itse kuulumisiin.

Itse asiassa en edes kerkee enää tajuta nykyään että viikko on mennyt, tuntuu että eilen kirjoitin teille edellistä blogia, mutta nyt onkin jo viikko taas mennyt. Aika vain juoksee ja juoksee, minä vain ahdistun ja ahdistun siitä lisää :D! Muutenkin tää viikko ja edellinen on olleet mulle henkisesti tosi rankkoja. Olen joutunut käymään semmoista tunteiden sotaa päässäni, ettei mitään rajaa! Omalla tavalla mietin että kohta pimahdan kun ajattelen tiettyjä asioita liikaa eri kantilta, koko ajan uudestaan ja uudestaan miettien miten voisi tehdä paremmin. Toisaalta mietin, että ihanaa että näin syvällisiä tunteita on taas herännyt minussa monien vuosien jälkeen. Harmi vaan. että nämä tunteet haittaavat mun normaalia elämää ja muut asiat rupeavat tuntumaan toissijaisilta. Tämän takia olenkin päättänyt, että jos lähiaikoina en saa mitään kunnon selkoa tiettyihin asioihin, mun on pakko toimia, oman hyvinvointini takia, en halua joutua lääkärille tämän takia!

slide_2

Tämmöistä siis mun viikkoon on kuulunut. Eli jäätävää stressaamista ja syvällistä miettimistä. Sitten tietty kun tämä kaikki on painanut päälle, niin piti mennä ulos pistää pään täytee ja sehän ei ollut mikään fiksu apu tähän tilanteeseen. Sitä oltiin niin weisted ja sitten koko alkuviikko keskiviikkoon asti olin ihan rikki. Alla kuva jatkoilta kun vielä oli kivaa ja hymyilytti hieman :D!

 

Jotain fiksuakin oon saanut aikaseks kummiskin tällä viikolla myös. Kun viime viikolla myin mun Audin, niin eka ajattelin että jee,nyt tuhlaillaan vähän, mennää etelään, otetaan chillisti, dokataan villisti, mut sitten tulikin yksi asia mieleen ja sanoin noille muille kaikille vaihdoehdoille EI! Päätin maksaa mun velat pois! Mulla oli kertynyt luottokorttilaskua ja sitten tietty opintolaina melkein 4000e. Päätin maksaa kaiken helvettiin! En halua olla velkaa, enkä tykkää edes olla velkaa. Olen aina jos joskus joutunut lainaa niin heti kun vain pystynyt niin maksanut velkani pois! Nyt sama juttu! Kaikki pois vaan niin helpomi elää, ei oo taakkaa. Eli velat on hoidettu pois, mut eipä sitten jäänyt hirveesit rahaakaan sitten. Noh, ei raha ole pääasia vaan se aito pyyteeton rakkaus, mistä voi vaan jokainen meistä unelmoida.

Nyt laitan tähän väliin erittäin hyvn kuvan omasta mielestäni. Eli tämä kuva on otettu toukokuussa Pietarista, tosi hienosta ravintola Koruskasta, missä olin minun parhaan ystäväni vaimon 30 vee syndeillä. Tätä alla olevaa kuvaa voi myös ladata vapaasti ja media saa käyttää omiin uutistarkoituksiin.

Mitäs ootte mieltä, eikös oo aika hyvin onnistunut kuva? Jotenkin vaan siitä huokuu aitous, rentous ja mun sisäinen fiilis. Se on vaan niin aito ja vaikka ajattelette, että hitto toi jäbä nyt liikaa ihannoi itseään, niin ei oo siitä kiinni, vaan yksinkertaisesti tykkään tosta kuvasta, miten onnistuin siinä kaikin puolin ja en häpeä sanoa sitä ääneen! Miksi pitäisi? Niin kuin aina sanotaan, että ensin pitää oppia rakastamaan itseä ja sitten vasta pystyy antaa rakkautta toiselle, se on vaan totta. Eri asia on sitten olla tosi omahyväinen ja itsekäs, se tapahtuu tekojen kautta, miten käyttäydyt ihmisten ja läheisten seurassa. Se on eri asia kuin rakastaa itseä ja olla itsevarma sekä vahva.

Sitten olen nyt taas paljon miettinyt tässä mitä on  loppujen lopuksi onnellisuus ja miten voi vaan olla onnellinen elämän murheista huolimatta. Eli vähän palataan taas siihen mitä blogin alussa kirjoitin tunteista. Olen nyt lukenut tosi paljon eri kolumneja, blogeja yms. ihmisen henkiseen tilaan liittyen, rakkauteen ja yleisesti hyvinvointiin. Itse siis olen tosi tunteellinen ihminen, voisin sanoa jopa eritysherkkä. Reagoin tosi vahvasti asioihin ja ihmisiin tosi vahvasti joita rakastan tai ovat tosi tärkeitä mulle. Pienikin vastoinkäyminen saa minussa tuhat eri tunteenmyllerrystä aikaan ja ajatusmaailma rupee laukkaa aivan järkyttävää tahtia. Myöskin kun menee hyvin ja jotain hyvää tapahtuu, eläydyn siihen täysillä, koko sydämmellä, koko mun tunteella, annan palaa ilman jarruja. Fiilis silloin aivan uskomaton :)! Nuorempana nämä tunteet veivät mut ihan hulluuden partaalle. Nykyään osaan jo kontrolloida jonkun verran itseäni ja tunteita, mutta silti en pysty peittämään mun  fiilistä kunnolla, oli se sitten tosi hyvä tai huono. En ehkä enää niin paljon tuohdu, huuda, kilju ja hypi kahella jalalla kiukusta tai ilosta kuin nuorempana, mutta silti eläydyn sisälläni tosi vahvasti. Tämä taas syö mun mieltä niin paljon että ette voi ees kuvitella kuinka paljon kun varsinkin jos tulee huonoja koettelemuksia! Esim. jos olen olen riidellyt jonkun tärkeän ihmisen kanssa, ollaan eri mieltä asioista ja varskinkin jos minä olen oikeassa asissa mistä riidellään, eikä toinen usko minua, olen aivan rikki kun olen omien ajatuksien kanssa enkä saa tuotua sitä totuutta toiselle! Mulla päässä sauhuaa eri kaavat, eri vaihtoehdot ja kysymysmerkit, että miksi, miksi toinen ei ymmärrä minua, ei halua uskoa, että haluan hyvää, miten saan hänelle perille että olen oikeassa ja haluan hyvää? Olen todistanut välittäväni ja aina siitä eteenpäin, mutta ei. Riitoja tulee kaikilla, mutta mulla ne vaan ovat tosi kivuliaita välillä. Välillä kun joku paha riita on ja sen jälkeen yrittää miettiä jotain, niin ei siitä tule mitään! Oon ihan omissa maailmoissa, enkä pysty tekee mitään muuta vähään aikaan, ennen kuin saan jotain vastauksia itelleni ja rauhoitettua mieltä.

mieliala

Eli nyt on ollut vähän samoja tunteita viime aikoina ja olen ollut aivan tööt. Kujalla ku käki ja meinaa aivot tulla pellolle siitä ajatuksen voimasta mitä olen asioita miettinyt. Ihan saatanan raskasta sanon minä. Mietin itsekseni luettuani kymmeniä kolumneja hyvinvoinneista ja onnellisuudesta, että minä tommoiseen vaan kykene hertsileijaa! Kyllä siellä hirveet tsempit aina on, kerrotaan miten helposti voit olla onnellinen kunhan ajattelet positiivisesti kaikesta! Hah, eihän se ongelma häviä mihinkään kun ajattelee vaan positiivisesti. Joo, sen helpommin lakaisee maton alle, mutta silti se asian ydin ja tarkoitus koko erimielisyydessä jää ratkaisematta, mikä taas johtaa siihen että yhteistörmäys ja ongelmatilanne tulee uudestaan,kahta kauheampana. Sen olen huomannut, että monet ihmiset eivät ota niin vakavissaan ongelmien rakaisemista, sillei hällä väliä asenteella, että no yritetään nyt mut jos ei onnistu niin ei se mittää, katotaan sitten mitä tehdään. Voihan veenus, eihän siinä ole mitään järkeä! Pitkität vaan ongelmaa, josta syntyy vielä isompi persiinreikä suoraan sanottuna :D!

Sitä vaan pitää löytää oma kultainen keskitie, ei voi nojautua kaikkiin hyvinvointiprofessoreihin, kolumneihin ja neuvojiin miten sitä pitää elää jotta on onnellinen. Jollekkin se ei vaan sovi, mitä toinen neuvoo. Me ollaan jokainen yksilöitä. 

No mutta joo, meneeköhän liian deepiksi mun blogi tällä kertaa :D? Ehkä mä jätän ton tunteellisuuden ja muun hömpötyksen tähän, ei liikaa tunteita kerralla :D! Lopetan tähän, stop!

Niin, sitten vielä tietty voidaan hieman jutella Em fudiksesta. Mitäs ootte mieltä ollut näistä kisoista? Onko oikeet joukkueet finaalissa? No Portugali-Wales matsista okei, Portugali oli kyllä finaalipaikkansa ansainnut, mutta Ranska-Saksa en kyl tiiä, kyl Saksa oli vahvempi kentällä kaikin puolin, mutta Ranskalla oli hyvä mäihä vaan. Noh, näin siis tällä kertaa. Silti finaalista uskoihin tulee aika jees. Jos jotain on pakko veikata voittajaks niin se on Ranskaa. On se kotijoukkue ja kyllä sillä on kovat halut voittaa omalla kentällä mestaruus. Aijai tulee mielenkiintoinen matsi kyllä. Ja mikä parasta se tulee kakkoselta, jonka kanavalla mulla tulee aina mun lempiohjelma nimeltä : (Kuva alla)

13621791_1303597383001565_1920902619_o

Okei hehee..Oli aika alapääarvoista huumoria, mut oli pakko ku törmäsin tohon kuvaan netissä, repesin kyl kunnolla :XD! Oli siis pakko itekkin vähän pilailla ton kustannuksella, anteeks  😉 :XD!

No nyt varmaan ootte ihan täynnä tätä miun blogia ja mun paskaakin paskempaa huumoria, jotenka aika on päästää teidät vähintään vessaan 😉 :D!

Ja ai niin, ens viikol maantaina lähden rakasta mummia kattoo Venäjällä niin sieltä sitten poimin teille taas tarinaa kerrottavaks :). Loppukevennykseksi parin herrasmiehen kuvan loppuun vielä kukkineen..

Nyt hyvää viikonloppua ja Dosvidanija :)!

Antti

 

Tunteellista Ajankohtaista kakkosta..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                

Kommentti “Tunteellista Ajankohtaista kakkosta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *