Tästä tulee hubaa, kun on liikennuluba ;)!

Heissulivei taas arvon lukijat,

Viimeksi kerroin teille siitä, miten maikkari kohteli mua Viettele vaatteilla ohjelmassa. Alla siitä onkin tullut ainakin pari uutista.

https://www.seiska.fi/Telkkari/Antti-Kurhinen-raivostui-sai-viime-hetkella-potkut-uudesta-tv-ohjelmasta-vanhentuneen

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-ei-jata-asiaa-tahan-mtv-teki-torkeasti/

Moni miettii tapahtuu seuraavaksi tämän asian kanssa.   Tosiaan se mitä tulee tohon asiaan, niin se on täysin totta että kävin minun asianajajan kanssa keskusteluja asiasta ja hän sanoikin, että on ehkä mahdollista että yhdenvertaisuuslakia on rikottu, pykälää 10 ”Välitön syrjintä” ja tuosta voisin tehdä rikosilmoituksen. Tottakai se ei ole täysin varmaa meniskö se varmasti läpi ja nostaisko syyttäjä siitä syytteen. 

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325

Mutta siis käytiin läpi asioita, että minkälinen prosessi se olisi yms jos se nyt sitten menisi oikeuteen. Noh, pitkän mietinnän jälkeen mietin onko siinä järkeä lähteä sitten pitkään oikeusprosessiin ja mitä sitten loppujen lopuksi voitan siinä, jos edes voitan? Noh, ehkä ruokin vaan omaa kunniaani ja egoani, että jee olin oikeassa, ottakaa siitä senkin, mutta se ei toisi takaisin sitä tosiasiaa, että ohjelmaan en enää voisi osallistua. Voisi joo saada jotain korvauksia ehkä mahdollisesti, mutta nekin olisi suhteellisen pieniä Suomen mittakaavassa ja en mä mitään rahaa tässä halua jahtaa tässä vaan oikeastaan ainoa asia on loukattu kunnia ja oikeuteni!

Kaiken pohdinnan jälkeen tajusin, että joskus vaan kannattaa antaa olla, ei saa olla liian jääräpää, koska asia ei paranna mun elämänlaatua millään vaan päinvastoin huonontaa ja vie multa hitosti energiaa, aikaa ja vaivaa, sekä lopputuloskaan ei ole edes varma ja saan lisää vihamiehiä. Vihamiehiä varmasti sain tästä lisää muutenkin, sen tiedän, mutta siitä ei pääse yli kun tulee elämässä erimilisyyksiä ja riitatilanteita.  Elämä on täynnä vastoinkäymisiä ja niihin pitää olla olla valmis, valmis taistella oman oikeuden puolesta, muuten olet kuin kynnysmatto, johon kaikki pyyhkii jalkojaan! 

Päätin vaan ainakin tällä hetkellä antaa asian olla, jääköön asia Maikkarin ja tuotantoyhtiöiden omatunnolle, ketkä  nyt siellä onkaan säätänyt näiden asioiden suhteen, että nää meni miten meni..

Ehkä jos ei muuta tän asian suhteen saanut, niin ainakin  ehkä tämä keissi pisti ihmisiä siellä tv puolla olemaan tarkempi kaikkien asioiden suhteen ja olla tulevaisuudessa yhdenvertaisempi, sekä todella tarkka näiden rikostaustatutkimusten suhteen ennen ohjelmaan ottamista.

Ja vielä sen verran, kun jotkut edelleen luulevat että että mulla olisi rikosrekisteri, niin se ei pidä paikkaansa, olen täysin puhdas pulmunen nkyään, koska minulle myönnettiin juuri  10.09.2018 virallinen taksiliikennelupa, eli tarkoittaa että saan olla taksiliikenneyrittäjä, Hurraa :)! Tätä ei tosiaa myönnetä niille joilla on rikosrekisteriä,yms rikkeitä kontollaan. Trafi tarkistaa asian tarkaan.

https://www.trafi.fi/tieliikenne/ammattiliikenne/liikenneluvat_trafiin/taksiliikenneyrittajat

En jaksa keskittyä riitelemään Maikkarin kanssa vaa keskityn rakentamaan omaa taksiyritystä ja tulevaisuutta :)!

Ensin tietty kunnialla työskentelen täällä Liikuntavirastolla tän kuun loppuun, kun sopimus syyskuun loppuun ja sen jälkeen isken kiinni taksimarkkinoiden kimppuun, kuin sika limppuun ;)!

Huh tulee olemaan kyllä rankkaa alussa ja paljon uutta, koska en ole ennen taksia ajanut. Ja paljon kuluja. Suurin kulu on tuo auto tietty, mikä minun mielestä pitää olla premiumluokan auto! Haluan panostaa laatuun, enkä ajaa jollain ritsalla joka hajoo jonekkin kun olen viemässä kiireistä asiakasta esim lentokentälle :D!

Yksi vaihtoehto on ylitse muiden, on tietty Tesla! Tesla mun unelma ollut pidempään, sen jälkeen kun viime talvena New Yorkin reissulla ja sain siellä 3 päivää ajaa Teslaa :)! Huh se oli upeeta, siis rakastuin siihen autoon täydellisesti <3!

Tottakai Suomessa tulee paljon ennakkoluuloja Teslaa kohtaan, ja ensimmäinen on sen jäkryttävä yli 100 tuhannen euron hinta! Siinä sitten saakin painaa duunia todella paljon maksaakseen lainaa takaisin, huhhuh.. Toinen on latuspisteet, jotka kylläkin lisääntyy suurta vauhtii Stadissa.

Muuten autossa on vain plussaa verrattuna polttomoottreihin, joita pitää huoltaa koko ajan, vaihtaa öljyä, yms. mitä Teslassa ei tarvitse. Tietysti talvi vähän monia mietityttää, mutta hyvin on Tesla pärjännyt täällä pohjolassa.

Noh, suurin miinus on minulle se hinta, se mietiyttää kun lisää kaikki muut laskut siihen päälle, niin hitto soikoon!

Toinen vaihtoehto on tietty Mersu ja Bemu, jotka ovat todella pitkälle kehittyneet hybridipuolella ja ovat puolet halvempia kuin Tesla. Bemus plug in hybridi on loistava ja Mersullakin c luokan uudet plug init toimii :)!

Nyt sitten pähkäillään näiden vaihtoehtojen ympärillä ja mihin rahkeet ja rohkeus riittää 😉 :D!

No mutta silti olen innoissani ja duunia tulen painaa kunnolla sitten! Myöhemmin katsotaan avaanko omat kotisivut erikseen mun palveluja varten, mutta alkuun ainakin Uberin kanssa olen sopinut, että alan ajaa heille yrittäjänä taksia.

Vielä on muutamia mielenkiintoisia ideoita tämän bisnekseni suhteen, joita ehkä tulen toteuttamaan, mutta niistä sitten informoin myöhemmin, kun ne on toteuttamiskelpoisia ;)!

Nyt jatkan töitäni ja toivotan teille kaikille idearikasta syksyä, kesä on  nautittu ja juhlittu, nyt on aika tehdä kunnolla töitä!!!

Palaillaan <3!

Antti

Tästä tulee hubaa, kun on liikennuluba ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *