Paskanjauhajia ja bokserivarkaita!

Hello taas arvoisat lukijat.

Tällä kertaa halusin nyt katkoa ihan turhat paskanjauhannat tuolla pitkin poikkin nettikeskustelupalstoja yms. Liittyy siis mun luottotietoihin ja velkajuttuihin. Alla pari uutista siitä missä mennään.

https://www.como.fi/uutiset/antti-kurhinen-raivostui-huhuista-ei-varmasti-pida-paikkansa-olen-puhdas/

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-vasyi-arvosteluun-minulla-ei-ole-luottohairioita/?shared=146893-dbd6ffad-500

Ja tuohon lisäten vielä laitan kuvan asiakastiedosta otetusta luottotietorekisteristä, missä näkyy kirkkaanselvästi, että luottotiedot puhtaat kuin pulmusella, aina ollut ja tulee toivottavasti olemaan! 

Ja kaikille siellä ketkä jaksaa jauhaa paskaa, niin tiedän että teitä vaan vituttaa se, että mä elän miun lailla, mutta silti olen velaton ;)! Joo se varmasti vituttaa monia, mutta vituttakoon ja toivottavasti ottaisitte opiksi minulta, että kaikesta huolimatta, hoitakaa laksunne ajoissa ja tunnollisesti, sen jälkeen vasta huvitellaan ja hurvitellaan! Mun moraali on aina ollut se, että ensin hoidetaan velvoillisuudet, sitten vasta huvit jos jää rahaa niihin! Sen pituinen se ;)!

No mutta joo, se siitä, piste!

Asiasta kukkaruukkuun, tässä on ollut kyllä mulla hirveet stressit mun tulevan taksibisneksen suhteen, huh. Isoin ja kallein hankinta nimeltä auto on kyllä saanut mun stressikäyrät kuumenemaan välillä. Olen miettinyt kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja vime viikonlopun Viron reissu sukulaisten luo myös sai mua enemmän epäilee, onko se kallis auto heti alkuun oikea asenne lähteä täysin uutena yrittäjänä taksimarkkinoille? Entäs jos sitten ei lähdekkään rullaa kuten ajatteli? Mitäs sitten tehdään? Viedään 100 tonnin auto liikkeeseen ja otetaan takkiin sen 20-30 tonnia oman tyhmyyden takia :D? Joo ehkä mun pitääis himmata vähän tän asian suhteen..Tossa varsinkin kun kehuskelin mun luottotiedoilla, niin tämmöisessä nopeassa hölmössä ratkaisussa voisi ne helposti polttaa :D! Olen mennyt kovat piipussa ja liian korkealla, nyt ehkä palata reaalimaailmaan ja kuten aina neuvotaan yritystoiminnan alussa, laske kaikki ja mitoita tarkkaan ennen kuin leikkaat. Nyt sitten olenkin mahdollisesti päätymässä vähän eri ratkaisuihin. Eli otetaan vähän halvempi peli näin alkuun ja sitten tsiigataan muutaman kuukauden päästä mitä tuo taksihomma on, onko kannattavaa ja jos on, niin sitten otetaan kunnon kallis pirssi alle!

Näillä eväillä mennään ;)! Nyt on myös käyty yrityhelsingissä juttelemassa ja saatu lisää hyviä neuvoja yritystoiminnan alkuun. Ja tällä kertaa olen tuplasti kokeneempi mitä silloin aikoinaan kun ekaa kertaa aloitin yritystoimintaa vuonna 2014. Isommat virheet on silloin tehty, jotenka tällä kertaa on paljon helpompi aloittaa tien yrittäjänä :)!

Ja tosiaan Liikuntaviraston hommat loppuu nyt tän kuun lopussa, niin pystyn keskittyy alkuun kunnolla yritystoimintaani. Talvella palaan taas virastolle varmaan ja teen molempia, omaa firmaa ja sitten liikuntapaikanhoitajan hommaa. Rankkaa tulee olemaan, mutta olen valmis siihen!

Sitten yksi hauska jutut piti kertoa.Tosiaan se tapahtui jo noin kuukausi sitten, mutta vasta nyt sitten ajattelin kirjoittaa siitä kun kaveri teki siitä vihdoin rikosilmoituksen.

Eli tosiaa oltiin salilla frendin kanssa yksi ilta ja sitten mentiin saunaan treenin jälkeen. Kaveri jätti sen kamat siihen pukuhuoneeseen siksi aika akun ollaan nopeasti pesulla. Mä pistin taas kaappiin lukkoon silti, vaikka omakotisali onkin. Noh, arvatkaas mitä kävi :D!? No semmoinen juttu, että sil aikaa ku oltiin alle 10 min pesulla, niin tultiin pois, niin mun kaveri ihmetteli että mihinkäs hän kamat laittanut, eikös ne pitäis olla siinä kaapin edessä? No niinhän ne piti olla, mutta ei ollut enää! Kelatkaa, joka meidän salin käyttäjistä sil aika ku oltiin saunan, niin pölli frendin hikiset vaatteet, lol :D! Siis aluksi oli suuri hämmennyt, onko tämä todellista, mutta niin se vaan oli :XD! Kaveri enemmän nauroi, koska vittu ei oo todellista että joku pöllii hikiset trenibokserit sil aikaa ku on saunas :DDD!

Noh, käytiin sitten heti sanoo siel henkilökunnalle mitä tapahtui. Nekin oli että mitä hittoa :D! Noh, kello oli jo ilta silloin, joskus 21 aikaan ja salilla ei ollut ku pari kolme ihmistä, jotenka mulla oli vahva epäilys siitä kuka se oli, koska mulla hyvä kasvomuisti ja muistin että ketä oli siihe aikaan salilla kun me mentiin saunaan ja sitten kun tultiin pois. Vahvasti epäily kohdistui yhteen tyyppiin. 

Noh, arvatkaas miten tämä tyyppi jäi kiinni sitten että se oli hän :D? Mun sali on siis ketju, jolla toinenkin sali Töölössä Hertsikan salin lisäksi. Mä käyn myös siellä koska asun itse Etu-Töölössä. Mä käyn välillä missäkin, mutta silloin sattui onneksi niin, että just seuraavana päivänä päätin mennä Töölön salille reenaa ja arvatkaas kuka siellä oli mun kaverin shortsit päällä, ei jumaaaa :XD? No tää sama vitun tyyppi, ketä epäilin että pölli ne! Laitoin frendille, viel varmistusviestii että olihan sillä sen ja sen täköiset shortsit?! Frendi oli että mitä hittoa, joo just ne shortsit!!! Sit se tyyppi huomas mut siel salilla, ja hupisista keikka, häviis kuin pieru saharaan sieltä salilta heti :D! Taisi aavistaa jotain ;)! Menin sen jälkeen sanoo respaan, ja ne otti tiedot ylös. Noh, nyt sitten juttu eteni eteenpäin kun Hertzikan salin vastaava palasi töihin lomalta, tsekkas järjestelmän tietoja niin kaikki osuu nappiin, se sama tyyppi oli hertsikas salilla samaa aikaan ja sitten oli töölössä seuraavana päivänä kun näin shortsit päällä :D! 

Siis jumantsippale, onko tää todellista että nykypäivänä edes salilla ei uskalla pukkarissa jättää treenivaatteita hikisiä muutamaks minuutiksm ettei niitä pöllitä :D? Mihin tää maailma on menossa :XD! Enkä nyt viitti mainita minkä etnisen taustan mies tämä tyyppi oli, ettei tuu mitään rasistisyytöksiä..Joka kansallisuudesta löytyy niin sanottuja ”mätiä omenia”, jotenka ei viitti syyllistää alkuperänsä takia..Ja nyt siis päätin kertoa tästä, koska frendi teki rikosilmoituksen siitä. Eli ihmiset hyvät, mihinkään ei voi luottaa enää nykypäivänä eikä edes hikisiä kalsareita voi jättää vartioimatta sekunnikskaan, ettei niitä pöllitä, aivan älytöntä, mitä tähän voi sanoa :D!

Katsotaan miten juttu etenee, ja mä niin haluaisin nähdä sen tyypin naaman kun kytät soittaa sille, että ”Hei vaan, tulisikto kuulusteluihin, sinua epäillään pöllineen hikiset shortsit ja paidan salilla”, lol :XD!  Ja poliisiakan varmaan kiinnostaa tämmöiset jutut tosi paljon, mutta toisaalta, jos tyyppiä ei millään tavalla rangaista ja säikäytetä niin sehän jatkaa tota varastelua!

Näissä tunnelmissa mä jatkan mun tuplavuoroa täällä Mustikkamaalla ja toivotan kaikille hyvää viikonloppua, pitkäähän hikisistä kalsareistanne huolta 😉 :D!

See Ya!

Antti

 

 

Paskanjauhajia ja bokserivarkaita!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *