Mtv 3: sen kaksinaismoralismi!

Hello arvoisat lukijat,

Tällä kertaa minulla on teille painavaa sanaa kerrottavana!

Eilen illalla yksi uutinen sai minut ihan suunniltani ja päätin, että enää en ole hiljaa ja niele selityksiä! Noh, nyt kerron siis kaiken mitä, missä, milloin, lukekaahan tarkaan ja miettikää Mtv 3 arvomaailmaa ja kaksoisstandardeja sekä moraalia!

Eli lukekaas ensin tämä alla oleva iltalehdessä eilen julkaistu uutinen.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201809052201181750_vd.shtml

Tosiaan jutussa kerrotaan tuon Sarita Eklundin saaneen tuomion törkeästä pahoinpitelystä ja hän on silti tietoisesti otettu Maikkarin toimesta ohjelmaan mukaan.

Se miksi minua tämä juttu löi ällikällä ja tämän kaiken päätin kirjoittaa teille, on se, että minut oli keväällä valittu mukaan Viettele Vaatteilla ohjelmaan Maikkarille / Avalle, joka nyt alkanut jo tv:eestä. Kun minut valittiin mukaan kevääällä jo mukaan, niin minä työtä käskettyä sitten koko kevään kuvannut heille päiväkirjaa, tuhlannut rutosti aikaa ohjelman tekoon, nii minulle viime hetkellä soittaa tuotantoyhtiön nainen ja sanoo, että ”Antti nyt on paska juttu, Maikkarin puolelta tuli viesti, että sinulla on rikosrekisteri ja sinua ei voi ottaa mukaan”!

Olin ällikällä lyöty, että mitä ihmettä? Miten se on mahdollista kun olin itse asian tarkistanut aiemmin edellisenä vuonna juuri sen takia, että voin ylpeästi sanoa jos minulta kysytään jossain tilanteessa, että onko sinulla rikosrekisteriä niin minä voin ylpeänä sanoa ”Minulla ei ole rikosrekisteriä”! Tosiaan minulla oli merkintä ollut, sen kaikki tietää, mutta minulla ei ole ollut rikosrekisteriä vuoden 2016 vuoden jälkeen, koska lain mukaan 5 vuotta tuomion antamispäivästä minun saamani tuomio poistuu rikosrekisteristä!

Alla liitteenä kauanko mistäkin tuomiosta pysyy rikosrekisterissä merkintä.

https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/asiakaspalvelu/rekisteritotteetjatodistukset/rikosrekisteri.html

Ja jos joku epäilee niin voitte asian tarkistaa oikeusrekisterikeskuksesta, tai voin rikosrekisteriotteen tilata taas, jos joku taho asiaa epäilee!

Noh palataan  taas siihen tilanteeseen kun minulle ilmoitettiin että minua ei oteta sen takia Viettele Vaatteilla ohjelmaan, olin todella pettynyt ja ajattelin, että mikä epäoikeudenmukaisuus, olen tuomioni kärsinyt aikoja sitten, ollut kunnolla sen jälkeen, mitään rikkeitä en ole tehnyt ja tämän ansiosta rikosrekisteristäkin lain mukaan merkintä poistunut vuonna 2016 keväällä. Ajattelin että mitä asian kanssa voisin tehdä kun mua tolla tavalla kohdellaan Maikkarin puolelta, mutta sitten silloin päädyin siihen lopputulokseen, ettei auta mitään jos valitan tai räyhään, tää on ehkä oikeesti Maikkarin tiukka linja, niin jätin asian siihen, antaa olla.. Väärässä olin..

Silti jäi kalvamaan sydäntä asia, että hitsi soikoon, mähän olin kummiskin Nelosen median Temptation Island 4 ohjelmassa mukana juuri, ja heille kelpasi minun puhdas lain mukainen rikosrekisteri nykyään, eikä he tehneet mitään tommoista vilunkipeliä ja numeroa mun menneisyydestä kuten Maikkari vaan ottivat minut mukaan ohjelmaan puhtaalta pöydältä, koska menneet on menneitä, niistä on tuomio kärsitty ja sen jälkeen en ole mitään rikoksia tehnyt ja rikosrekisteri puhdistui niin tottakai voit tulla mukaan ohjelmaan! Ja kiitos siitä Nelonen Media!

Ja hei, eikö sitä varten ole juuri meillä on Suomessa laki, että me eletään sen mukaan ja jos olet rikkonut sitä, kärsit siitä tuomiosi ja jos olet sen jälkeen elänyt ihmiskunnon normien ja lakien mukaan, niin sinulla on kaikki edellytykset olla tasa-arvoinen ihminen muiden kanssa?

Maikkarilla tämä ei näköjään päde vaan heillä on kaksoisstandartit! Onko tämä oikein? Ei minun mielestä ainakaan, eikä monen muunkaan, keneltä nyt asiaa olen kysynyt! Onko tämä lakien mukaan? Noh, ei ole minun mielestäni ja muistuttaa enemmän räikeää työsyrjintää! Onko tapahtunut mahdollisesti rikos syrjinnän osalta? En tiedä vielä, selvitän asian perusteellisesti kyllä!

Tosiaan luettuani uutisen maajussi Saritasta, tajusin että minua on törkeästi vedätetty ja syrjitty Mtv 3 tuotannon toimesta. Edelleen painotan sitä asiaa, että Minulla ei edes enää ole merkintää ollut rikosrekisterissä pariin vuoteen ja maikkari tiesi sen!!! Maajussi Saritalla taas on merkintä on kun tuomio on aika tuore vielä vuodelta 2016!

Halusin siis kertoa teille tästä Mtv 3 kaksoisstandardeista ja kaksinaismoralismista! Suurin kysymys kuuluukin tämän kaiken paskan jälkeen, että miksi näin on toimittu minun kohdalla miten toimittu Viettele Vaatteilla ohjelmssa ja miksi tämä Maajussi Sarita saa rikosrekisterin kanssa osallistua Maikkarin ohjelmiin ja minä nykyään puhtaalla rikosrekisterillä en?

Jään odottamaan Maikkarin selityksiä tapahtuneeseen ja samalla haluan myös herätellä muitakin ihmisiä, joita on mahdollisesti kohdeltu vastaavalla tavalla Maikkarin tai ihan sama jonkun muun toimijan johdosta, että älkää antako kohdella teitä mielivaltaisesti, nostakaa kissa pöydälle, koska ilman asian käymistä läpi, nämä kaksoisstandartit  ja kaksinaismoralismi saavat elää omaa villiä elämäänsä!!! Niistähän me kaikki haluamme juuri päästä eroon, me aina huudetaan että ollaan tasa-arvon esimerkkimaa maailmalle ja tämä on valitettavasti juuri se vastakohta sille!

Näissä tunnelmissa painun jatkamaan töitäni ja myöhemmin selvittämään lisää asiaa, koska tätä asiaa en voi  jättää tähän, olen samalla tavalla tasavertainen ihminen kuten kuka muukin Suomessa, en anna kohdella itseäni epäkunnioitettavasti ja epäoikeudenmukaisesti, enkä halua että ketään muutakaan tulevaisuudessa kohdellaan niin!

Eläköön tasa-arvo ja Suomen laki!

Antti

Mtv 3: sen kaksinaismoralismi!
Merkitty:                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *