Kiitos kiihkeän kuuma Kesä ja tere tulemast seksikäs syksy ;)!

Hellou hellou toverit,

Tässä taas ollaan. Ei edes pitänyt mitään blogia päivitellä, mutta alkoi niin paljon vituttaa kaverin venaaminen, että pakko oli purkaa nyt kiukkua johki ja ainoa vaihtoehto oli tää blogi. Tosiaan meidän piti lähetä ajaa Pietariin klo 15 viimeistään, mutta koko ajan vaan lähtö venyy ja venyy, frendil muka kiireitä. Hitto mä niin vihaan venaamista, varsinkin kun kyse ei oo puolesta tunnista vaan yli 6 tuntia. Noh, loppujen lopuksi kävi nyt nii, että en lähdekkää Pietarii, sen pituinen se reissu, jep jep..

Huh, heti vähän rauhoitti mieltä kun sain teille tänne purkaa vitutusta, kun ei viitti mennä naapureitakaan mennä hakkaa :D!

No nyt kun kerran tässä ollaan, niin voin vähän kertoo kuulumisia. On mennyt aika lujaa ja kaikkee on ollut paljon. Tosiaan olen nyt tosissani paneutunut oman taxiyrityksen avaamiseen. Olen soitellut vakuutusyhiöihin, kysynyt tarjouksia vakuutuksiin, nimittäin ne ei ole halpoja kun on ammattikuljettajana. Esim. Teslaan vakuutukset vuodeks pakollisilla kaskoilla on noin 6-7000euroa. Ei halpaa touhua siis huh! Sitten kaikki muut vakuutukset, työtapaturma, yritysturva, keskeytys, kriisi ja blaa blaa. Kaikki pitää ottaa jos meinaa yksin vääntää, ja jos pienikin virhe eikä oo vakuutuksia, niin kusessa olisin. Eli pakko ottaa ja maksaa kiltisti. Esim. tilanne on, että humalainen asiakas kaatuu kun astuu ulos autosta ja lyö päänsä,sekä hajottaa puhelimensa. Kuka on vastuussa arvatkaa? No taksiyrittäjä tietty ja ilman vakuutuksia omasta pussista eiku maksamaan! En ota sitä riskiä vaan otan koko hiton täyshoidon vakuutuksilta, jotenka senkin takia kilpailuttaminen on erittäin tärkeää.

Sitten paljon miettinyt, että hankinko taksamittarit vai teenkö vain rahastanko vaan pelkästään sopimuksen mukaan? Paljon on asioita mitä joutuu miettimään..Mut joo, emmä teitä rupee liikaa rasittaa näil jutuilla. Katsotaan mitä tuleman pitää, mutta kuten jo aiemmin edellisessä blogissani sanoin, ”ilman riskiä ei juoda shamppanjaa” ja mä haluan kokeilla tämän riskin! Mulla on muutama ässä hihassa tämän idean suhteen, mutta niistä en hiisku ennen aikoja ;)!

Ja tosiaan minun ensimmäinen kuukausi uudessa asunnossa on melkein ohi ja se on mennyt mainiosti :)! Olen viihtynyt tosi hyvin, vielä paremmin kuin edellisessä :)! Kaikki on parempaa tässä asunnossa, paitsi koko vähän pienempi kuin edellinen, mutta hyvin tehty pohjaratkaisu kompensoi sitä kokoa :)! Moni kyselee tupareista, ja tosiaan mä en ole vieläkään päättänyt päivää, milloin pitäisin tuparit. Oikeastaan ei sillä ole kiire, kun vasta edellisen asunnon tuparit pidin toukokuun alussa :D!

Ja hitsi soikoon, minun rakas siskoni joka asuu Pietarissa , niin täyttää 30 vuotta 4 päivä syyskuuta, apua! Minun pikkusisko, olen jotenkin aina pitänyt sitä pikkusiskona ja jopa hän on jo 30! Siis ihan jäätävää..siis ei tarkoita että paha asia, mutta sitä että aika menee ihan liian nopeasti! Monesti mun iltarkouksissa pyydän jumalaa pysäyttämään ajan, ainakin ikäänytmiseni johdosta :D! Mä voin sanoa, että en ole pitkään aikaan näin onnellinen mitä nyt ja vain ainoastaan ikääntyminen vaivaa mua, ei muu.. Olen niin paljon hyväksynyt asioita, ymmärtänyt, tullut maltillisemmaks, että osaan nauttia juuri siitä hetkestä mitä mulla on. Mutta haluaisin nauttia siitä nuoren näköisenä aina :D! Välillä mietin, että hitto tuleekohan minusta yhtä paranoidi ku noista hollywood staroista, jotka tekee kaikkensa ettei vanhenis, tai ainakaan ettei näyttäis vanhalta. Tuleekohan mustakin ihmis-Kenin tapainen sekopää, joka leikkelee ittensä ihan aavaruusolion näköiseks pysyäkseen aina nuoren näköisenä :D? Herranjumala toivottasti en, jos rupeen höperöimään tolla tavalla ja viel flippaan kuten tää ihmis Ken Brittien Bb talossa ja syön omaa paskaa, niin pliis, ampukaa mut, teloittakaa, ei se oo elämää enää, lol : D

Nii tosiaan, oon vähän seurannut sitä ihmis Kenin meininkejä ja mitä kaikkee se on itelleen tehnyt, sekä käyttäytynyt maailmalla, niin huhhuh, aikamoinen epeli :D!

Ei kai siinä,  unodetaan Kenit su muut höpötykset tältä illalta, mä vetäsen tästä yhden vodkakolan naamaan ja meen nukkuu, zzz öitä..Ja hei, mulla muuten ollut koko viikon kunnon flunssa, niin ihan hyvää tekee vaan lepää viel..

Ja hei, melkein unohdin, tosiaan pakko nyt tähän loppuun sanoa vielä, että tämä kesä on ollut todella vauhdikas ja upea, en voi muuta sanoa :)!  Olen nauttinut täysillä kyllä siitä ihanien ihmisten kanssa,  kiitos teille kaikille ketkä olitte mukana tekemässä miun kesästä nii upean mitä se oli, apua <3! Nyt se on sitten loppu valitettavasti, mutta meidän sisäinen kesä ei lopu koskaan vaan se jaksaa kylmän talven yli seuraavaan kevääseen saakka, mä tunnen sen <3! 

Eli heissulivei vaan kiihkeän kiimaisen kuuma Kesä ja tere tulemast seksikäs syksy, töttöröö ;)!

Ollaan kuulolla taas rakkaat, palaillaan <3!

Antti

Kiitos kiihkeän kuuma Kesä ja tere tulemast seksikäs syksy ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *