Aserje nyt Ketsuppia pöytään ja Tsaarin taksi alle oi hoppa sentään ;)!

 

Hola toverit,

Mulla ollut aikamoinen boogie nyt päällä ja paljon on tapahtunut. On ollut muutto takana, on olleet upeat Flow festarit, Weekendit, joissa molemmissa vedettiin täysii 3 vuorokautta putkeen töttöröö!

Siinä välissä myös tein aikamoisen uroteon ja kävin sitten suorittamassa taksikuljettajan kokeet ja paramm pamm, sehän meni ekalla läpi jumankauta oon kova ; ) :D! Lisää siitä uutisessa alla.

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-ottaa-hyodyn-taksiliikenteen-vapautumisesta-nain-urkenee-uusi-ura-okytaksikuskiksi/?shared=143414-bcc13430-500

Tosiaan nyt sitten paperit laitettu Trafille vetämään ajoluvan, sekä myös sitten myös taksiliikenneluvan saamiseksi. Tässä nyt menee muutama viikko ja sitten sen jälkeen ei muuta kuin firmaa perustamaan :)!

Taksiliikenneyrittäjäksi ryhtyminen ei mitään halpaa touhua, jos meinaa siis hyvällä kalustolla ajaa, eli autoon ms.siihen liittyvä maksaa todella paljon, jotenka se onkin mun suurin murhe tässä vaiheessa. Tottakai Teslan ostaminen olisi minun paras mahdollinen vaihtoehto asuen Pk seudulla, kun latauspisteita alkaa olee joka puolella, mutta uusi Tesla maksaa hyvillä varusteilla about 150 tuhatta euroa! Joo, ei mitään halpaa touhua ja tuon auton rahan saaminen takas, mun pitää ajella aika monta vuotta Taksia, huh..Mietinkin, että onko se sen riskin arvoinen ja pitäiskö vaan aloitella vähän halvemmalla autolla?

Riski on myös suuri senkin takia, että kuukausierä tommoisessa Teslassa tulee olee lhemmäs 2000e vähintään, jotenka saisin painaa duunia niska limassa sadakseen rahat Teslaan sekä myös maksettua kekustassa olevan asunnon, sekä muut kulut. Kaikkea tässä miettinyt, eri vaihtoehtoja pohtinut..

No mutta kuten vanahssa sanonnassa menee, ”se joka ei ota riskejä, ei juo shamppanjaa”, ja suurimmaksi osaksi yrittäjäksi ryhtyminen on sitä! Kerran sain sitä maistaa, pienemmällä riskillä, Remaxilla kiinteistövälittäjänä ja silloinkin tuli takkiin. Onneksi nyt on ainakin hallussa perustiedot, miten hoidetaan pienyritystä ja mitä kaikkea tarvitaan siihen, että perusasiat pysyy kasassa lel, yel sekä kirjanpidon suhteen. Se ei ole pieni asia, koska moni lähtee takki auki yrittähämarkkinoille, ei ota selvää perusasioista ja sitten ollaankin kusessa, kun alveja ei palauteta, eläkemaksuja rästissä ja alkaa verovelka painaa päälle :D!

Ja tärkeä on uskoa itseensä, ilman sitä ei tuu mitään ja helposti luovuttaa. Itse ehkä luovutin liian aikaisin viimeksi, heti kun tuli rahapula ja ongelmia. Nyt meinaan olla sinnikäs, ja onhan mulla kavereissa menestyneitä yrittäjiä jotka antanut neuvoja ja tukea. Niin kuin sanotaan, hengaa menestyjien kanssa ja sinustakin mahdollisesti tulee semmoinen!

Nyt vaan pitää skarppaa ja jättää nyt festarimoodi taakse, koska joka viikonloppuinen juhliminen ja toimiminen taksiyrittäjänä ei sovi yhteen!

Tietysti minulla on pieni tuki myös siitä, että olen liikuntavirastolla duunissa, vaikkakin kausityöntkijänä, mutta silti apua siitä on. Huonoa on että aina tulee taukoa syksyisin sen 3 4 kuukautta ennen kuin alkaa talvikausi ja silloin pitää painaa sitten taksia niin saamaristi jotta selviää laskuista.

Noh, toivottakaa mulle onnea yrittämiseen ja pitäkää peukkuja mun puolesta :)!

Ja ai niin, unohtui myös mainita, että minut on valittu kuuluisan Espanjalaisen Las Ketchup bändin viralliseksi Venäjän manageriksi, eli kaikki keikat mitä Venäjältä pyydetään Las Ketchuppia esiintyy, niin menee minun kautta :)! Eli tässäkin minulla ihan kivasti lisäduunia kaiken muun lisäksi  :)! Las Ketchuphan on myynyt levyjä enemmän  Asere je biisillään kuin Spice Girlsin biisi Wannabe, jotenka potentelia on saada heidät esiintyy jopa Venäjälläkin!  Alla on linkki agentuuritoimistoon missä toimin.

https://room5.fi/roster/las_ketchup/

https://room5.fi/contact/

Eli jos sulla on myös kiinnostusta saada kyseinen bändi esiintyy jossain tapahtumassa, niin laita mulle koodia suoraan!

Näissä tunnelmissa jatkan täällä mun Mustikkamaan toimistolla liikuntapaikanhoitoa ja toivotan teille oikein hyvää viikon jatkoa sekä viimeisten kesäpäivien viettoa!

See ya!

Antti

 

Aserje nyt Ketsuppia pöytään ja Tsaarin taksi alle oi hoppa sentään ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *