Oikein hyvää Juhannusta kaikille, jippikajei <3!

Hellou rakkaat lukijat!

Jaahas, sitä ois taas suomalaisten suostuin kesäjuhla nurkan takana.hoppaa :)!

Oikeastaan en jaksais mitään sen kummempia rustailla tänne, halusin vain jakaa ilon sanomaa ja toivottaa hyvät Jussit :), mutta ymmärrän ettei nyt blogi ihan niin tynkä saa olla :D!

Itellä ollut tässä koko ajan kaikkee, duunia painanut, sitten olen serkun häissä ollut viime viikonloppuna. Oli muuten todella huikeet häät ja niin kaunis pari, ai että <3!

Oli muuten superihanaa ja tutustuin yhteen kauniiseen mimmiin, joka oli palkattu kuvaamaan mun serkun häitä. Noh, kaikki meni hyvin ja meillä alkoi  flirtti lentää, sitten juttu alkoi luistaa kun sain vodkaa koneeseen, sitten alkoi mun kädet laulaa sen pakaroilla kun vodka koneessa alkoi palaa ja sitten oltiinkin melkein siinä kohdassa, että pitäis koneen pistää kunnolla palaa :D!

Noh, siinä sitten oltiin melkein asioilla ja sitten yhtäkkiä mun serkku tulee kertoo että sillä muijalla on kolme lasta ja miesm eikä tässä vielä kaikki vaan muija olikin baptisti!!! Siis mitä viddua ajattelin päässäni!?

Miten kolmen lapsen äiti voi tuolla tavalla käyttäytyy, varsinkin kun on naimisissa?! Noh, sitten seuraavana aamuna kun heräilin niin minulla oli instagramissa viestiä directissä siltä kuvaajalta, että ”rakas mulla ikävä sua”. Aajattelin että tää mimmi heittää läppää nyt, ja laitoin takaisin, että ”tule mun luo bubu”. Noh, sitten muutaman tunnin päästä tulee viestiä uudestaan, että ”Antti, se en ollut minä, se oli mun mies, meillä hirvee riita päällä ton takia nyt” ! Nii tosiaan unohdin sanoa, että laitoin yhden kuvan instaan kuvaajan kanssa niin siitä se sitten oli ottanut hirveet kilarit sen mies!

Mitä ihmettä ajattelin, miten ihmees joku yhdestä kuvasta voi saada tommoista hepulia, mutta sitten kerrottuani serkulle aiheesta, niin hän vain tokaisi, että ” et ole ainut, se kuvaaja joka kerta melkein ku lähtee hääkeikalle tekee tollei, että pettää melkein miestään nii se takia se on tosi mustis ja epäilee”!

Ohhoh, on siinä kyllä perhe sanon minä! Baptistiperhe, kolme lasta ja käyttäytyy kuin lutka! Oli se pieni shokki mulle, mutta avasi taas silmiä sitä, että meitä on joka junaan, ja jopa naiset voi olla aikamoisia häntäheikkejä!

Jepulista jee. Mutta siis joo asiasta kukkaruukkuun. Tosiaan ilouutisia myös tähän väliin :)! Löysin sittenkin jo uuden asunnon, hurraa))! Siitä lisää alla olevasta uutisesta.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhisen-asuntohelvetti-vihdoin-ohi-loysi-uuden-poikamiesboksin-muuttomatka 

Eli uudet tuparit tulossa taaas sitten elokuussa, jippikajei :))! Kutsut tulee sitten myöhemmin ;)!

Paljon kaikkee tässä tulossa, ensi viikolla sitten myös keikkaa lisää, tilattiin taas mut polttareihin, eli mun alias Mr. Hpäy Vaginan esiintyy Saloon nälkäisille naisille ;)! Eli tosiaan jos teillkäkin mielessä polttarit, tai ihan mikä vaan tapahtuma, niin tilatkaahan Keisari paikalle ;)!

https://www.mrhappyvagina.com/

No mutta joo, ei siinä, mä lähen jatkaa duunia tästä pikkuhiljaa, tos nopee teille vähän rustailin ja tosiaan ite lähden viettää Juhannusta Raumalle, Rmj:iihin :)! Siellä on tänä vuonna TisLand, eli meille kaikille Temppareille oma alue :)! Siellä voi meidät bongata,jippikajei)! Eli siellä nähdään rakkaat  ;)!

Palaillaan <3!

Antti

 

 

Oikein hyvää Juhannusta kaikille, jippikajei <3!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *