Halleluja ja hellät tunteet mitä menoa huhhuh, eli nyt hae ihmeessä mukaan ;)!

Morjestaa rakkaat marakatit,

No niin, sitä ollaan taas täällä.

Ensimmäisenä haluan valitettavasti sanoa, että minut pitkästä aikaa bannattu facebookista 30 päiväksi. Banni on taas aivan älytön, mutta ymmärrän kyllä myös facen politiikan. Joo hauskalla läpävideolla näkyy naiselta toinen nänni kun hän makaa rannalla ja miehet yrittää pokailla häntä. Noh, ei voi mitään. Tosiaan banni tarkoittaa sitä, että en ysty mitään seinälleni kirjoittaa, en vastaamaan viesteihin, en tykkäilee mistään kuvasta tai tilasta. Eli äläkää ihmiset ihmetelkö miksi en vastaa, en vain pysty, soriii. Tätä varten minulla on varaprofiili, eli laittakaa sinne sitten viestiä jos tosi hätä on ;)! Linkki alla.

https://www.facebook.com/tero.hautakangas.5

Toinen juttu on vähän iloisempi juttu. Mun on ilo ja kunnia esitellä teille tässä minun uuden aluevaltauksen kotisivut. Tosiaan viime blogisa siitä jo jonkun verrran kerroinkin, mutta nyt sitten lunastetaan lupaus ja tässä nyt sitten se tulisi :)!

https://www.mrhappyvagina.com/

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-esitti-eroottisen-shown-polttareissa-ja-vei-morsiamen-makuuhuoneeseen

Mitäs tykkäätte :)? Tosiaan päätin jatkaa blogia kummiskin täällä metropolin puolella ja sitten nuo keikkajutut/varaukset sitten hoidetaan mr.happyvagina.com:in kautta.

Eli nyt vaan rohkeasti varailee Keisaria juhliin, polttareihin tai muuten vaan tylsään iltaan ;)!

No sitten vielä halusin tosiaan kertoa, että tosissani olen nyt etsimässä asuntoa. Alla siitä lisää.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Antti-Kurhinen-muutti-poikamiesboksiinsa-vain-muutama-kuukausi-sitten-joutuu-etsimaan-uuden

No sitten voisin vielä hieman tähän loppuun kirjoitella Temptation Island Suomi 4 kauden johtopäätökset nyt kun kausi on ohi!

Kausi oli kaiken kaikkiaan todella värikäs! Oli todella värikkäitä persoonia, juonenkäänteitä ja draamaa oikein olan takaa! Voin silti sanoa kaikesta siitä vaikeudesta ja ihmisten ennakkoluuloista minua kohtaan huolimatta, että tätä reissua en vaihtaisi mistään rahasta :)!

Nyt siitä on valtavasti huiketa muistoja jäljellä, joita en ikimaailmassa unohda <3! Kiitos teille kaikille ketkä teitte siitä reissusta mitä se oli <3!

Nelonen julkisti finnpanelin tuloksia ja Tempparit oli Ruudun katsoituin ohjelma ja myös Nelosellakin katsotuimpia ohjelmia! Tämä kertoo paljon miten räiskyvää sakkia meitä oli tuolla ohjlemassa mukana :)!

Nyt sitten teillä ihmiset on mahdollisuus tulla osaksi tätä sakkia, kokea jotain todella uskomatonta ja unohtumatonta! Haku 5 kaudelle on alkanut jo ennen kuin ohjelma edes kerkesi loppua, jotenka nyt juuri SINULLA/TEILLÄ on mahdollisuus kokea saman mitä itse koin tai jopa enemmän :))!

Hae ihmeessä mukaan 5 kaudelle, koska mä haluun nähdä vielä mielenkiintoisemman kauden ensi vuonna kuin tänä vuonna;)! (Linkki alla hakuun.)

https://www.nelonen.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi/2130463-haemme-jalleen-rohkeita-pariskuntia-ja-sinkkuja-temptation-island-suomen-uudelle-kaudelle

Kyllä mä vahvasti uskon ja luotan, että ensi kaudella on todella sekavan hullun räiskyvää sakkia ja mielenkiintoa ei tuu puuttumaan,  jotenka eihän tässä voi muuta kuin jäädä innolla odottamaan ensi kevättä, töttöröö ;)!

Mutta ei vielä liikaa hypätä ensi kaudelle, koska me tän kauden sinkut halutaan hieman paistatella parrasvaloissa ; ) :D! Ja vinkkinä jos haluatte meitä nähdä ja moikata, niin Raumanmerenjuhannuksessa Raumalla, siellä me kaikki ollaan omassa Temptation Island teltassa, tervetuloa ;)! http://www.rmj.fi/

Näissä tunnelmissa on hyvä päättää blogi ja toivottaa kaikille oikein kesäistä viikonloppua, palaillaan <3!

Antti

 

Halleluja ja hellät tunteet mitä menoa huhhuh, eli nyt hae ihmeessä mukaan ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *