Uutta asuntoa etsimässä ja uudella vaihteella kesään, oi hoppa sentääs :)!

Morjestaa rakkaat!

Todii, tässä sitä taas ollaan blogin kimpussa.

Tosiaan viime blogissa käytiin vähän mun välienselvittelyä vuokranantajani kanssa. No, nyt ne kauhanukset on ohi, hän vastasi minun irtisanomiseen ja nyt sitten olen heinäkuun jälkeen vapaa lintu etsimään uutta kotia.

Vaikka harmittaakin luopua tosta kodista, niin ei sille nyt voi mitään, vuokranantaja valitsi tämän tien mun kanssa ja sillä sipuli.  Ja kyllä minäkin olen tavallaan iloinen, että pääsen eroon niin vaikeasta vuokranantajasta. Eihän tommoisen kanssa pysty neuvottelemaan mistään!

Nyt sitten jätän julkisen ilmoituksen tätäkin kautta, eli rakkaat lukijat, jos teillä tai teidän tuttavalla on Helsingin keskustan alueella hyvä edullinen kaksio, mihin ei ole mitään isompia remontteja tulossa ihan heti, niin minulle voi laittaa tarjouksia tulemaan rohkeasti!

Ja hei tosiaan ihmiset, kesä on tullut niin kova nurkan takaa että huhheijakkaa)! Oon päässyt nii hyvin nauttimaan töissä tästä säästä ai että <3!

Meillä Mustikkamaalla on aivan upeat puitteet kyllä sen suhteen, huh <3! On ranta vieressä, luontoa, korkeasaari, ihan huikeeta, tykkään <3!

Muutenkin olen ollut suurimmaksi osaksi positiiviselle mielellä, vaikka toi vuokrakämppäsotku välillä aiheuttanutkin harmaita hiuksia. Kesä on ihanaa aikaa ai että<3! Sitten mulla myös omia virityksiä eri suuntaan, oon tässä suunnitellut tekeväni jotain mikä mua on aina kiinnostanut, mutta vähän toi rahasijoitusriski jarrutellut. Noh, olen ottanut paljon selville ja selvitän edelleen lisää, kyllä mä sen jossain vaiheessa toteutan kun kaikki palaset loksahtaa ;)!

Ja tosiaan Tempparitkin lähenee loppuaan! Eihän tässä enää ole ku muutama hassu jakso ja se on siinä! Oletteko ollut tyytyväisiä tähän kauteet yleisesti)? Ainakin suosio on ollut valtava, koska jo ennen koko arjan loppua nelonen julkaisi että haku 5 kaudelle on alkanut :)! On se kova vaan ai että;)! Odotukset on varmasti kovat ensi kaudelle, ainahan ne kovenevat kausi kaudelta kun panokset nousevat. Mielenkiintoista nähdä, riittääkö Suomessa vielä rohkeita pareja lähtee kokeilemaan rakkauttaan? Uskoisin että on, tai ainakin kovasti toivon niin ensi kaudelle!!!

Itse vannoutunut etten koskaan pystyisi noin rajusti lähtee testaa omaa tosirakkauttaan, mutta mutta.. eihän sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan ;)!

Noh, jäädään nyt vielä katsomaan tämä kausi loppuun ennen kuin liikaa siirrytään ensi kauteen, koska sieltä on varmasti tulossa aikamoista settiä vielä huhhuh, kannattaa olla siis ruutujen ääressä nää loppujaksot ;)!

Ai niin, tähäm loppuun on kyllä pakko kertoa tosta viime viikonlopun keikasta hieman. Tosiaan yksi tuttava otti yhteyttä facessa minuun, ja ehdotti palkkiota vastaan mennä esiintymään polttreihin. Aluksi hän suostutteli vain kaataa viiniä naisille ja olla ilman paitaa, mutta sitten siáikin mut ympäripuhuttua että leikkisin vähän taas vaginahierojaa :D! Noh, suostuin sitten siihen, ja en voi uskoa miten kaikki oli haltioissaan siitä showsta kun tulen sisälle maski päällä vain pyyhkeessä ja kysyn että” Oon kuullut että täällä jollain on tosi rankkoja pimppijumeja”! Raikuvat naurut, huudot ja aploodit, sitten olenkin jo viemässä polttarisankaritarta sänkyyn, laitan oven kiinni ja ja..sitten tapahtuu ”Magic” ..uuh, aah,apua..))! Mitäs työ oikein luulitte hei ; ) :D? Haha, ei ei, ei mitään hierontaa, vaan pientä meditaatiota pimpin edessä, hipsuttelua, ja se siitä, nainen juoksee vessaan ku pöksyt kuulemma on ihan märät :DD! Siin olikin mun duuni))! Tulen ulos, kaikki superiloisia nauraa, polttarisankarikin sieltä vessasta jo tulee ja meno jatkuu, nauretaan, vähä hauskaa, skoolataan ja sitten alkaa jäätävä palauteryööpy mulle että ”Antti herrajumala sun pitää tehdä tota enemmän, hitto toi on nii makeeta, stripparit on niin last season, vaginakeisari on se juttu nyt”!!! Kuuneltua näitä asioita jonku aikaa ja kiittäen, aloin miettimään, että hitto soikoon, olisko mun sittenkinnyt ruvettava enemmänkin tekemään näitä keikkoja kun kerran tarvetta on ja naiset nauttii))!? Eli tekis tätä muun duunin ohella aina esim. viikonloppuisin ja kun aikaa jää)! 

Tästä kaikesta suuresta positiivisesta paualutteesta inspiroituneena päätin nyt sitten, että aion niin tehdä:)! Pyysin nyt tuttavaani tekemään minulle kivat ”Mr vagina” sivut, mistä  teidän on helpompi minut tilata polttareihin ja muihin tapahtumiin kalenterin kautta!

Jotenka jos mietit ohjelmaa polttreihin ja mietit stripparia, pistä mieleen että se on ihan last season juttu, ja  ”Mr .Vaginahieroja” shown kanssa on se juttu nyt ;)!

Ollaan kuulolla siis vielä tosta lisää ;)!

Nyt lähden tästä parantelee mun miesflunssaa mikä tuli tos viikonloppuna, palaillaan taas rakkaat <3!

Antti

Uutta asuntoa etsimässä ja uudella vaihteella kesään, oi hoppa sentääs :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *