Irtisanoin asuntoni vuokrasopimuksen ja totuus mun 24h treffeistä Temppareissa..

Tervist toverit,

Nyt tällä kertaa kyllä pakko kertoa teille todella järyttäviä ja jäätäviä uutisia..Tällä kertaa keskityn ainoastaan niihin, enkä kerro muuta. Seuraavas blogis voidaan puida mun siskon käyntiä täällä Suomessa lapsien kaa, Mun idols hakemusta yms.mut nyt asiat tärkeysjärjestykseen..

Tosiaan vähän aikaa sitten iloisena teille esittelin seiskassa minun uutta ihanaa Etu-Töölön asuntoa. Noh, nyt sitten eilen irtisanoin yksipuolisesti asunnon!!!

En vaan enää jaksanut tuota käytöstä vuokranantajalta minua kohtaan! Ensin oli se ovijuttu jos muistatte. (Alla uutinen siitä.)

https://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-tyrmistyi-katso-kuva/

Kaiken tuon jälkeen vielä nyt sitten tuli aivan yllättäen sitten taloyhtiöltä ilmoitus, että linjasaneeraus eli putkiremontti alkaa työmaan perusamisella 25.05.2018 ja, asuntoja kartoitetaan ja elokuussa meidän rappu suljetaan ja aloitetaan remppaamaan, joka sitten kestää joulukuun alkuun asti! Siis mitä ihmettä? Meillä sopimuksessa oli alunperin sovittu että remppa tulee ehkä mahdollisesti loppuvuodesta ja se kestää sen kuukauden max. Nyt sitten tuli uutispommi, että se alkaa jo elokuussa ja kestää sen 4 kk jos ei enemmän.

Noh, ajattelin, että ei se mitään, yritetään jotenkin tää asia sopia vuokranantajan kanssa ja kijroitin hänelle asiasta heti. Kysyin häneltä yksinkertaisen kysymyksen, että voidaanko sopia niin, että kun mun määräaikainen vuokrasopimus päättyy helmikuun lopussa ja joutuisin olee nyt evakossa remppaa jossain ties missä sen koko syksyn alkutalven ja mun määräaikainen sopimus tulis umpeen niin sovitaanko ettet korota minulle vuokraa ainakaan vuoteen, että se ois vähintä mitä tossa tilanteessa vuokranantaja voisi tulla vastaan. Ilmoitin myös, että silloin olisin valmis jatkaa sopimusta, enkä irtisanoisi sitä nyt, vaikka siihen minulla on oikeus vuokrahuoneelakipykä 21 mukaan.

Laitoin yhden viestin, kaksi, kolma, tektiviestejä kymmeniä, soitin lukuisia kertoja, mutta ei, mitään ei kuulunut vuokranantajalta! Siis aivan älytöntä kiusaamista sanon minä! Välittäjän avulla yritin jotenkin saada jotain tietoo, mutta välittäjälle vuokranantaja vaan vastas, että ”hän pysyy vanhassa sopimuksessa”! Ööh, enhä mä ole luistamassa vanhasta vaan hänen puoleltaan voisi melkein sanoa että tuli sopimusrikkomus kun remppa alkoi niin aikaisin vaikka luvattiin toista!

Eilen mulla vaan meni hermo kun yli viikon olen yrittänyt tavoitella omaa vuokranantajaa joka ei halua olla missään dialogissa oman vuokaralaisen kanssa! Onko tuo muka normaalia? Ei todellakaan! Ja tämä mun vuokranantaja vielä kuulemma professori/kirurgi joka eläkkeellä! Luuleekohan se että hän on parempi ihminen jollain tavalla kun hän on professori ja silloin saa vuokralaista kohtaan käyttäytyä miten huvittaa??! Siis aivan älytöntä halveksuntaa vuokralaistaan kohtaan, joka maksaa vuokraa!!!

Tosiaan laitoin hänelle irtisanomisilmoituksen sähköpostilla sekä vein postiin haastehakemuksena, että kun saapuu niin hän allekirjoittaa sen, niin olen saanut asian hänelle toimitettua!

Rupesin miettii sitä, että ehkä hän tahalteen ei hae edes sitä ja ei vastaa mulle niin mitäs sit teen? Sitten keksin idean miten tommoisia ahneita ihmisiä kohtaan toimitaan! Laitoin välittäjälle viestin, että ” minulla on siellä maksettuna kahden kuukauden takuuvuokra, eli kesä ja heinäkuuta en enää maksa vuokraa vana ottakoon takuuvuokrasta. Hahaa, ette arvaakkaan, se heti tarttui syöttiin ja vastasi välittäjän avulla, että ”vuokra pitää maksaa ja takuurahan saat sit kun muutat pois”! Lol, eli niin kauan kun kyselin mun asioista eduista, jatkosta, ettei hintaa korotettais niin se viis veissas vastaa, mut sitten kun hänen kukkarosta on kyse nii johan rupes lyyti laulaa :D! Ihan älytöntä..! Ja tämä herra kuulemma miljonääri. Ei hele mä sanon, mistä näitä sikiää oikein huhhuh!

Päätös oli minusta oikea, vaikka tykkäsin pirusti siit asunnosta, harmittaa tosi paljon että meni näin, mutta muuta vaihtoehtoa en enää nähnyt yhteistyölle, koska vuokranantaja ei kunnioita pätkääkään vuokralaistaan..! Ja se mikä harmittaa, että mulla meni tuhansia euroja rahaa tässä muuton yhteydessä, sekä se, että olisin voinut asua herttoniemenrannassa vielä toukokuun loppuun saakka paljon edullisemmin ja vasta nyt pikkuhiljaa muuttaa uuteen asuntoon. Mulla meni niin paljon voimia tähän kaikkeen, hermoja, sit fajan kaa riitaa kun joutunut muuton yhteydessä tappelee ties mistä..Olen niin niin vihainen tolle vuokranantajalla ja toivon, ettei kukaan koe enää samaa kohtaloa kuin minä. En viitsi nyt vielä nimeä paljastaa, mutta jos nyt tämä vuokranantaja ei suostu palauttaa mun kahden kuukauden vuokratakuita, niin se on päivänselvää että vien asian oikeuteen ja voitan sen, olen kuluttajaviranomaisten kanssa asiasta keskustellut!

Tietysti kiinnostaa teidän näkemys myös ihmiset, että miten toimisitte mun tilanteessa? Maksaisitteko nätisti vuokraa tommoiselle tyypille, jost ei tiedä palauttaako hän ilman käräjäoikeutta vuokratukuita vai ei, vai tekisittekö niin, että jättäisitte maksamatta ja ottakoon ne pari kuukautta siitä takuuvuokrasta? Tämä mua eniten nyt kiinnostaa ja huolestuttaa! Tottakai tiedän että voitan oikeudenkäynnin jos hän ei palauta, mutta siis jumantsuppale mikä prosessi se on, kestää vuosia ja menee alkuun hirveesti massia asianajajiin yms. ennen kuin sitten oikeuden kautta sitten saan joskus takaisin! Huhhuh.. Sanokaas oma painava sananne tähän mun kiperään tilanteeseen, olisin tosi kiitollinen kaikista neuvoista tässä kiperässä tilanteessa ja hei, uutta asuntoakin minulle saa tarjota vuokralle).

Noh, asiasta kukkaruukkuun sitten vielä. Nyt tosiaan toinen uutinen, mikä aika  jäätävä kanssa..

Eli tosiaan Temptation Island lähenee loppuaan ja kuten monet ovat huomanneet jos ruutu+ olette jaksot jo katsoneet, Oona valitsi minut 24/h reffeille. Kyse on tästä.( Uutinen alla)

mesta.net/temptation-islandilla-antti-kurhinen-osoittautuu-kaikkea-muuta-kuin-unelmatreffien-kaveriksi/

Nyt haluan paljastaa taustat, miksi meillä oli niin jäätävät reffit, voisin sanoa jopa järkyttävän kauheat :D! Olen siis saanut niin paljon palautetta ihmisiltä, että mitä ihmettä, miksi teillä näin meni, nehän piti olla unelmatreffit!? Miksi Oona valitsi sinut? Noh, tähän kaikkeen minä vastaan nyt täysin rehellisesti, mitään salaamatta!

Minulla ei ole Oonaa vastaan mitään ja hän tossa pyysikin minulta anteeksi viime viikolla kun oli katsonut jaksot ruutu + ja minä myös häneltä, niin silti haluan avata syytä noin kauheisiin treffeihin.

Noh, yksinkertaisesti kaikista jätkistä ketä siellä saarella oli loppuvaiheessa vapaana kun piti se unelmatreffivalinta tehdä, niin kukaan ei halunnut lähteä Oonan kanssan 24h reffeille :D! Kyllä, luitte aivan oikein. Jasu kieltäytyi, Wallu kieltäytyi, Jantea ei pääsetty kun hän sanoi että jos hän menee niin menee sisko/veli astelemassa. Noh, sitten katseet kääntyi Anttiin ja minua osoitettiin, että ”Antti ottaa luodin, se voi mennä  mennä Oonan kanssa 24 reffeille”..Lol. kiva kiitos vaan jätkät :D! Noh, en itsekkään olisi mielellään halunnut niille reffeille mennä, mutta tiesin että tämä on viihdeohjelma ja tottakai menen jos täytyy mennä ja sitten kun Oona kyseli multa että lähtisinkö 24 jos hän pyytäisi niin vastasin että ”tottakai”. En halunnut Oonalle pahaa mieltä, enkä mä ole niin sika että kieltäydyn, oon silti herrasmies ja ymmärrän miten perseestä fiilis Oonalla olisi ollut jos minäkin olisin keksinyt jonku syyn olla menemättä..

Lähdin sitten niille ja lopputuloksen nyt sitten näitte jo ruudusta ja nyt näette vielä neloselta suoraan telkkaerista! Unelmareffit ei ollut lähelläkään unelmaa, vaan enemmänkin painajaista! Me ollaan niin eri planeetalta Oonan kanssa ettei mitään rajaa ja vaikka miten yritin pelastaa tilanteita huumorilla ja eri keskusteluavauksilla, niin ei, Oona oli todella vaikea tapaus, hän ei edes viittinyt yrittää tehdä tv viihdettä, vaan suurimmaksi osaksi vain sinnitteli ja oli todella töykeä mulle! Pari kertaa kun kamerat lähti, pyysin Oona, että ”Camoon, skarppaa nyt vähäsen,älä oo tommoinen hei, tää on vaa tää päivä, yritä ees nyt vähäsen, nää on unelmatreffit, pidetää nyt edes vähä kivaa ja annetaan katsojille hyvää matskua, muuten tää on todella noloa katsottavaa tveestä”. Oona vastaili joo joo, mutta sitten aina kun kamerat tuli kuvaa niin se vaan muutti taas kireeks, tökäsytteli tyhmii juttui mulle mun kysymyksiin, oli monesti todella moukkamainen  ja pillitti joka vitun asiasta! Siis en muista milloin olisin kokenut itteeni niin vaivaantuneeksi kuin silloin huhhuh..ja kaiken lisäki tilanteesta ei päässyt pois kun tehdään tv ohjelmaa! Monesti halusin niin juosta pois ja haistattaa vaan pitkät, mutta ymmärsin, että pakko tää kestää jotenkin :D! Ette voi edes kuvitella mikä helpotus minulla oli, kun seuraavana päivänä minulle kamerasyhmä sanoi, että ”Se oli siinä Antti, voit poistuu” !Siis mä hypin ilosta kuin keijukainen, en muista milloin viimeksi olisi niin suurta helpotusta tuntenut sisälläni :DDD! Ei juma, siis en ikinä unohda niitä reffejä lol :D!!!

Mä pyydän nyt uudestaan suuresti anteeksi nyt Oonalta että kerroin tässä totuuden koko hommasta, mutta mun oli pakko, en kestänyt sitä että ihmiset ajattelee että me oikeesti haluttiin mennä 24h treffeille yhdessä :D! Oonalle ja Juusolle toivotan kaikkee hyvää vaan, toivottavasti heillä ei ole yhtä jäätäviä reffejä yhdessä kuin mitä meille oli Oonan kanssa, lol :D!

Tämmöinen blogi sitten tällä kertaa rakkaat :D! Eiköhän tässä ole teille ihan tarpeeksi sulattelemista :D!

Palaillaan taas <3!

Antti

Irtisanoin asuntoni vuokrasopimuksen ja totuus mun 24h treffeistä Temppareissa..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *