Stadi tarvii hyvän pumpin, tervetulloo Putin & Trumppi ;)!

Hello Suomi!

Juhannus jäänyt taakse. Midsummer juhlittu ja nyt päivä taas on lähtenyt hupenemaan pimeyttä päin.  Jotta ei mennä liikaa pimeyksiin, niin jotain valovoimaista on tapahtumassa lähiaikoina Suomessa, meidän rakkaassa pääkaupungissa Helsingissä :)!

Moni varmaan osaa yhdistää tämän kaiken jo minun otsikkooni ja miettii, että mitä hittoa Kurhinen taas sekoilee :D! 

No nyt kummiskin voin sanoa, että vaikka luulisi niin, mutta se ei vaan tällä kertaa ole niin!

Noh, lähdetään siis avaamaan asiaa. 

Eilen sitten ilmoitettiin mahtipontisesti joka mediassa iso uutinen, Putin ja Trump vihdoin tapaavat kahdenvälisesti ja ei missään muualla kuin meidän rakkaassa Helsingissä! Ai että! Moni kukkahatutäti, yms vihreet jotka vihaa Putin ja Trumppii ovat huudelleet, ”Häpeä Suomi”! Tässä tilanteessa on pakko sanoa, että nyt hävetkää itse!!! Miettikää miten paljon Suomi, Helsinki saa näkyvyyttä maailman medioissa, miettikää miten paljon ihmisii tänne tulee tapahtuman aikana, ja sen jälkeen, miten iso näkyvyys se on turismin kannalta. Miettikää myös sitä, että Suomea tuodaan esille sillanrakentajana kahdne suurvallan välille, joilla on isot erimielisyydet. Miettikää mikä mahdollisuus Sauli Niinistöllä on tuoda esille omia näkökulmia molemmille johtajille, kun hän kuulemma tapaa heidät myös. Miettikää näitä asioita ennen kuin huutelette ”Häpeä Suomi”. Ja miettikää,  te haluatte kummiskin Suomesta demokratian edelläkävijää, niin mikä on sen demokraatisempaa kuin saada kaksi kukkolee suurvaltajohtajaa saman pöydän ääreen ja vielä antaa omia neuvoja! Jos tämä tilaisuus olisi annettu pois jollekkin muulle neutraalille maalle vapaaehtoisesti, niin minun olisi silloin ollut pakko sanoa, että nyt kyllä Suomen joholla ei ole kaikki kunnossa! 

Jotenka nyt vaan Helsinki, Suomi, Niinistö, näytä mihin pystymme ja antaa maailman ihailla näitä taitoja kun kaksi pillistelevaa johtajaa saadaan edes vähän neuvottelemaan niistä asioista mitkä meille on tärkeitä!

Ajankohta tapaamiselle kielii sen myös, että Putin ei selvästikään halua tehdä mitään isompia poliittisia päätöksiä jalkapallon Mm-kisojen aikana, eli tapaamisajankohta onkin seuraava päivä kun Mm finaali on pelattu. Trumppi varmasti toivoo että Venäjä pelaisi finaalissa ja voittaisi, koska uhriluhulluna tunnettu Putin olisi niin onnellista ukkoa, että varmasti myönnytkset monelta osin Syyriassa ja Ukrainankin osalta olisi mahdollisia :D.

Jalkapallokisojen alkulohkot on pelattu, kuten myös Venäjän ja Usan alkupelit. Nyt alkaa tosipaikat, kuolemanottelut. Sitä myös Helsingin tapaaminen näiden kahdne johtajan välillä todennäköisesti  myös on. Päätöksiä on tehtävä, molemmat johtajat tietää sen. 

Meidän osaksemme jää nyt sitten vaan jäädä kannustamaan omaa lempijoukkuetta jatkoon, tai sitten jos ei ole lempparia niin että meidän on tulevaisuudessa mahdollisimman edullista ja turvallista elää.

Itse kannatan Venäjää, vaikka kapteenista en enää niin paljoa tykkää, herra Putinista. Liian pitkään kentällä, liian väsynyt ja leipiintynyt , vähän niinku Joakim Löw Saksalla, joka 14 vuoden jälkeen edelleen teki jatkosopimuksen. Oliko se kannattavaa, sitä ei tiedä, mutta tulokset alkaa näkyä kun Saksa tippui historiallisesti pois jo alkulohkossa pois pelistä.  

Kumpi joukkue vie voiton Helsingissä en tiedä, mutta sen tiedän että sillä pelillä on suuri merkitys meille Suomelle, jotenka ollaanhan reiluja luotettavia tuomareita.

Näissä tunnelmissa jatkan töitäni, illalla polttarikeikalle ja vapaan viikonlopun viettoon :)! Älkää unohtako, mut voi tilata siis osoitteesta. 

https://www.mrhappyvagina.com/

Ensi viikolla sitten lisää juttua esim. siitä että olen Yle kioskin panelistinta vähä yli viikon päästä Ruisrockissa :).

Ps. Alla kuva Raumanmerenjuhannuksesta, oli ihan sairaan huikee reissu, kiitos kaikille ketkä oli mukana <3!

Palaillaan, moooii <3!

Antti

 

Stadi tarvii hyvän pumpin, tervetulloo Putin & Trumppi ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *