I love travelling 🌍✈🤘😍😎💪

Hello my dear friends,

Maailmanmatkaaja Kurhinen on palannut Suomeen todella uskomattoman hienolta Islannin ja New Yorkin reissuilta :)!

Pakko sanoa, että upeaa oli Islannin luonto huh apua <3! Alla jotain kuvia reissulta.

Toinen asia mikä hämmästytti todella paljon Islannissa oli se, että se oli pirun kallis paikka, kallein maa tähän asti missä olen ollut. Yleisesti tarkoitan kalleudelle perustuotteita, eli ruokaa, bensaa ja elämistä. Halvimpia purilaisaterioita oli noin 15 euron paikkeilla, kun Suomessa saat saman tuplasti halvemmalla.

Kyselin Islantilaisilta miksi kaikki on niin kallista, niin sanoivat kun Islanit ei oikein tuota mitään eikä mistään tuu rahaa kuin suurimmaksi osaksi turismista niin sillä yritetään rahastaa. Se kyllä huomasi, huhhuh..Ei siinä, onhan maalla kaunis luonto,mutta kyllä vähän saisi hinnat olla halvempia minun mielestä ainakin.

Itse tykästyin tosi paljon Reykjavikissä käymään niiden paikallisten omissa uimahalleissa, joka on kuin kylpylä. Todella makeeta kyllä siinä suhteen, kun kaikki uimalat on myös avouimaloita ja siellä sitten poreilet eri asteisessa ammeessa kun ulkona on pakkasta, aah <3! Suosittelen sitä kaikille!

Se mikä oli hauskinta ja härskinät Islannissa, oli tietty toi maailman ainut penismuseo joka on Reykjavikissä :D! Siellä sitten oli kaikkia maailman eri kokoisia purkitettuja eläinten kulleja yms. :D! Esim valaan kulli oli isompi kuin minä itse, siitä todiste kuvista! (Katso alle)

Sää on todella erikoista Islannissa, koska yhdessä hetkessä kaikki saattaa muuttua, eka paistaa aurinko ja 1 minuutin päästä pyryttää lunta ja taas toisinpäin! Maassa on tosi kovat tuulet, jonka huomaa kyllä kun astuu autosta ulos kun auton ovi meinaa lähtee irti siitä tuulen voimasta! Itse siis vuokrasin auton koko siksi aikaa mitä siellä olin, koska parempi se on nähdä kaikkea autolla ajellen. Oli kaiken kaikkiaan upea Islanti, kiitos <3!

Seeuraavaksi suuntasin sitten Islannista sitten New Yorkiin, missä olen kerran aiemmin ollut ja sekin oli tammikuussa. Olisin halunnut keväällä tai kesällä vierailla Nykissä, mut nyt sattui olee edulliset lentoliput niin en voinut kieltäytyä tästä mahdollisuudesta.

Nyki on Nyki, iso omena, joka on aina yllätyksiä täynnä ja täynnä energiaa <3! Rakastan tota kaupunkia, mutta samalla myös vähän inhoon sen ihmismassan takia.

Tosiaan silloin kun neljä vuotta sitten kävin tammikuussa, olin todellinen turisti, joka kiersi kaikki mahdolliset museot sun muut nähtävyydet. Tällä kertaa päätin tutustua enemmän paikalliseen menoon, perusarkeen, miten ihmiset elää yms. Menin yhteen perheeseen asuu 4 päiväks, jossa sitten asuin omassa huoneessa. Perhe oli tosi mukava ja sain ajella jopa superhienolla Tesalla päivät pitkät, se oli upeeta :)! tesla kiihtyy alle 3 sekunnissa sataseen ja sen oikein tunsi miten se imas penkkii ai että apua! Linkki alla.

 

Eli tosiaan Nykissä tämä perhe näytti miten ihmiset elää siel Nykissä laitamilla omakotitaloalueilla. Samalla ajeltiin New Jerseyssä, joka on Nykin naapurikunta. Laitan teille kuvia nyt tässä reissusta mitkä on instas (kuvat alla).

Nykissä olin myöskin vaan 4 päivää, jotenka paljoa en kerennyt puuhailla, mutta shoppailin, söin hyvissä rafloissa, ajelin Teslalla ja nautin muuten vaan Nykin kauneudesta <3! On se kyl nii hieno kaupunki <3! Kyllä siellä voisin asua toisena kaupunkina jos ois paljon rahaa, ehkä tulevaisuudessa sitten ;)!

Ja nyt tosiaan eilen palasin takas ja kun tänää heräsin, mua rupes heti masentaa olla himas niin hetken mielenjohteesta menin ja ostin itelleni lennot Miamiin helmikuulle, hitto soikoon apua <3 :D! Mä en tajuu mikä ihmeen matkustuskärpänen purrut, mut nyt vaan tekee mieli koko ajan matkustella ja matkustella! Noh, kerran me eletään tässä maailmassa ja kun mahdollisuus on, niin pakko tehdä niin :)!

Ja tosiaan otetaan vinkkejä Miamin suhteen, kun ekaa kertaa sinne nyt oon menossa!

Nyt pitää sitten skarpata nää pari viikkoa ennen reissua, parantaa itteni kunnolla kun lähdin flunssaisena reissuun ja sit siel Nykissä siel perheessä kaikki oli kipeenä, niin tuli taas uusi lenssu päälle nii vielki ollaan puolkuntoisia :/.

Mut joo, eiköhän riitä taas blogia tällä kertaa, nyt lähden tästä hieman treenailee, see ya rakkaat taas <3!

Antti

I love travelling 🌍✈🤘😍😎💪
Merkitty:                                                                                                                                                        

2 kommenttia “I love travelling 🌍✈🤘😍😎💪

 • 1.2.2018 at 14:27
  Permalink

  Yllättävän pitkään noilta pikavippifirmoilta saa lypsettyä rahaa, noh, eiköhän sekin piikki jossain vaiheessa mene kiinni.

  Vastaa
  • 1.2.2018 at 14:38
   Permalink

   Älä itke siel kateellisena yhyy yhyy, tee jotain ettei tarvi tääl kommentoida tommoista paskaa ku et ees tiedä onko mulla velkaa vai ei ;)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *