Merry Christmas & Happy New Year 2018 🎅💖🌲🍻🍾🎄

Näin alkuun haluun heti toivottaa kaikille teille oikein hyvää ja rauhallista Joulua ja oikein railakkaan onnellista Uutta tulevaa 2018 vuotta  rakkaat ystävät!

Nyt sitten blogin kimppuun. Eli tosiaan olen ollut poissa jonkun aikaa, kun olin reissussa. Moni kerkes huolestua jo minusta ja piru oli irti, kun muhun ei saanut yhteyttä. Sen sain tietää kun sain vihdoin taas puh. ja katoin viestei somessa ja lehdetkin alkoi laulaa että ”Missä Keisari Kurhinen luuraa ja onko hengissä” :D! Siitä pari esimerkkiä alla..

https://hymy.fi/uutiset/antti-kurhinen-kateissa-jo-kolmatta-viikkoa/?shared=120543-d8708f69-500

https://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkiksen-katoaminen-selvisi/

No tosiaan syy oli tosi yksinkertainen loppujen lopuksi mihin hävisin. Kertakaikkiaan multa hävis tai ennemminkin pöllittiin puh baarissa kun olin Kuala Lumpurissa. Sen takia en sitten ollut somessa ja muutenkin mulla oli muita omia huolia, sekä yksinkertaisesti halusin myös hieman pitää sometaukoa, olla vaan ja nauttia Malesian lämmöstä ja maisemista. 

Harmittaa vain, että en sitten ottanut mitään muuta kameraa mukaan, niin en sitten saanut mitään kuvia napsittua sieltä. Mutta reissu muuten oli kaikin puolin upea ja sain niin paljon nautintoja, ettei mitään rajaa :)!

Mä oon nyt niin rakastunut matkustamiseen, että suunnittelen jo uutta reissua taas! Ja ai niin, ensin tammikuussa pitäisi mennä Isantiin Reykjavikkiin ja sitten New Yorkiin, ai että <3! Sen jälkeen mietin, että olisiko aika mun vihdoin käytävä Australiassa kun olen niin kauan siitä haaveillut)? Mä nyt haluun nähdä maailmaa mahdollisimman paljon, janoan uusia maita, kulttuureja, kokemuksia ja nautintoja <3! Mikään ei avarra niin paljon sun ajatusmaailmaa kuin matkustaminen, jotenka ihmiset rakkaat, matkustelkaa mahdollisimman paljon, jos vain mahdollisuus suo! 

No mutta, tosiaan nyt ois sitten Joulu..ja vaikka hitsin ihanaa aikaa se onkin Suomessa kaikille, mulle se on aina melkein ollut yksinäisyyden juhlaa..Minulla ei ole ketään täällä Suomessa kenen kanssa sitä juhlia. Perhe asuu Venäjällä ja meillä ortodokseil joulu on vasta 7 tammikuuta. Monesti yritän karata Suomen joulua jonnekkin, ettei tarvis yksin olla, kuten viime vuonna olin Kuubassa, mutta tällä kertaa nyt sattui niin että Suomessa ollaan. Noh, en mä murehdi, koska tosiaan lähden joulun jälkeen Uudeksi vuodeksi Venäjälle äidin luo Petroskoihin. Kuten jo olen aiemmin kertonut, Venäjällä Uusi vuosi on se suuri juhla ja se on perhejuhlaa, jotenka se korvaa minulle sen joulun <3! Olen niin iloinen että pääsen näkee äitiäni, jolle tämä vuosi on ollut superrankkaa. Minun rakas mummoni kuoli, eli äidin äiti. Äiti otti sen raskaasti ja on ollut masentunut..Olen yrittänyt pakottaa hänet tekee viisumin, että tulis minun luo vähän viihtymään, mutta hän ei ole jaksanut masennuksen takia. Mua niin harmittaa äidin puolesta, että hänellä on nyt semmoinen vaihde päällä ja tämän takia minun tulo uudeksi vuodeksi hänen luo on hänelle supertärkeää, kaikki läheisen rakkaus on hänelle nyt tärkeää <3!

Ja mikä upeinta, mie haen miun siskon Pietarista, joka ottaa mukaan molemmat pikkuiset lapsensa äidin tykö<3! Esenian, eli syyskuussa syntyneen tytön eka pidempi matka..Pietarista Petroskoihin on noin 450 km ja mä oon iha hermona kun mun kyydis pieni vauva ja 3 vuotias Timur, apua..

Mutta tästä tulee upea perheuusvuos ai että oon nii happy happy <3!

Ja sitten sen jälkeen onkin jo mun synttäreiden vuoro ja ortodoksisen joulun :)! Tänä vuonna olen sopinut että vietän sitä ja olenkin ottanut saunatilat Lauttasaaresta.  Katsotaa mitä sit viel keksitään sitten ;)!

Mutta nyt mie lähden vetää Joulujumpan salille ja joulusaunaan sinne, kun ei ole omaa :D!

Vielä kerran oikein Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2018, palaillaan taas <3!

Antti

 

Merry Christmas & Happy New Year 2018 🎅💖🌲🍻🍾🎄
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *