Keisarillista Kyytiä Suomen ensimmäiseen nukkebordelliin ;)!

Hellurei!

Kiirettä on pitänyt viime aikoina kunnolla ja tämän takia blogin kirjouitus on vähän jäänyt. 

Kuten varmaan olette huomannut, nyt minulla on todella monta rautaa tulessa ja stressiä on ollut paljon. Ensinnäkin avasin nyt oman taksiyrityksen, Keisari Kurhisen Kyydit, josta varmaan Metropolistakin olette varmaan lukeneet. Linkki alla.

https://www.metropoli.net/viihdeuutiset/vaginakeisari-antti-kurhinen-ajaa-helsingin-ensimmaista-tesla-taksia-saatat-tulla-jo-ennen-kuin-paaset-perille/

Tämä kaikki on vienyt paljon minulta mehuja, kun pitänyt hoitaa auton asioita, eli kun se on tuontiauto, niin verotus, rekisteröinti yms yms. Kaiken lisäksi kaikki ei ollut ihan niin ihanaa mitä piti, vaan Hollanin myyjä vähän huijasi minua. Näistä asioista kirjoitan vähän myöhemmin sitten, kun on aika. Kaikki vastoinkäymiset on kyllä vieneet voimia, mutta olleet todella opettavaisia. 

Nyt kummiskin yritys on avattu ja siitä voitte käydä lisää lukemassa minun kotisivuiltani.

https://www.mrhappyvagina.com/keisari-kurhisen-kyydit/

Samalla tuolta voitte myös tehdä ennakkotilauksen minusta, eli täytätte tilauslomakkeen kautta kaikki pyydettävät tiedot, niin minä sitten katson teille hyvän tarjouksen sitten niiden tietojen perusteella mitä siellä annatte. Eli rohkeasti vaan tilaamaan Keisari Kurhisen Kyytiä:)! Ja ei unohdeta sitä, että Keisari Kurhisen Kyytien kanssa yhteistyössä on mukana Huippukiva.fi,  jonka puvuissa Keisari Kurhisen ajaa asiakkaan toiveista. 

Käyhän tsekkaa lisää myös https://www.huippukiva.fi/

Noh, sitten tämä toinen juttu, mikä kohautti Suomea nyt viime perjantaina ensimmäisenä iltalehden Printtilehdessä! Linkit alla  myös muihin uutisiin.

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/719181-helsingin-kannelmakeen-avataan-suomen-ensimmainen-seksinukkebordelli-nukke-ja-koko

https://www.iltalehti.fi/iltvviihde/4b70e8aa-23d8-46aa-a134-f3fa5f6b257f_a2.shtml?fbclid=IwAR0rpiJWtJuWAM0DQnZSPUjJDjgOOhuGYfpfdpyP7vpiGsEODASFr_8sFNk

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005894833.html?fbclid=IwAR09-y0C_nbWS8BANDDAEAKoKxPBcJou_wXIy4Qrd6Lw4oVii5H6md2b54M

Tosiaan ensimmäistä kertaa Suomessa tämmöinen juttu niin varmasti herättää ihmisissä tunteita ja mielipiteitä. Ja noissa haastatteluissa kerron aika tarkkaan aiheesta, jotenka en koe että enää tässä blogissa minun tarvitsee sen enempää vielä kertoa lisää. Yhteydenottoja on tullut todella paljon eri tahoilta ja kiinnostus on ollut todella suurta tätä konseptia kohtaan.  Avajaiset  meillä on siis virallisesti 15.11.2018 ja 30% alennus on sitten voimassa 3 päivän ajan. Voitte tehdä ennakkovarauksen meidän kotisivuilta. Linkki alla.

https://www.uniquedolls.fi/

Ja lisää kuulumisiani ja tästä  meidän nukkebordellista kerron sitten 20.11 klo 9.00 alkaen Radio Rockin haastattelussa, jotenka pysyhän taajuudella :)!  

Tällä kertaa blogi saa olla tässä ja muistakaa seurata mua myös muualla somessa, siellä päivittelen päivittäisiä kuulumisia ja myös sitten nukkebordellin avajaisista varmasti livekuvaa.

Mutta nyt haluan vielä loppuun toivottaa kaikille isille oikein ihanaa isänpäivää ja erityisesti omalle iskälleni <3!

Palaillaan <3!

Antti

Keisarillista Kyytiä Suomen ensimmäiseen nukkebordelliin ;)!
Merkitty:                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *