Hey hey its my birthday 😈👌🍻🍾🎂🎉🎊🔥🎶😎😜!

Morjestaa marakatit!

Vuoden ensimmäinen blogi Keisarilta ;)!

Tosiaan vielä kerran oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2018 kaikille <3!

Miten teillä meni uuden vuoden bileet)? Itellä meni aika rauhallisesti perheen kanssa Venäjällä Petroskoissa. Olisi voinut olla villimminkin, mutta kun sisko ja sen kaksi pientä lasta tuli mukaan, niin sitä piti himmailla ja olla iisimmin. Syötiin hyvin, juotiin, odotettiin toveri Putinin Uuden vuoden puhetta, hurrattiin ja ei muuta ku raketteja ampumaan, hurraa :)! 

Sisko joutui lapsien takia jo ajoissa mennä nukkuu, kun me jäätiin sen miehen kanssa jubailee niitä näitä aamun pikkutunneille saakka. Ja tällä reissulla sain kunnolla olee siskon lapsien kanssa, varsinkin nyt kun sen pikku Prinsessa Esenia vähän on kasvanut ja on nyt muutaman kuukauden vanha. Hän on vain niin samperin kaunis, että mun sydän aina meinaa pakahtuu onnesta ja rakkaudesta kun hän edes vähän hymyilee, ai että <3! Kuva alla siskosta ja sen pienestä tyttärestä <3!

Sitä ei voi kuvailla miten ihana tunne on kun on viaton pieni ihmisolento hymyilee sinulle <3! Nyt päivä päivältä enemmän ymmärrän äitejä ja heidän rakkautta lapsiinsa, kaikista niistä ongelmista, stressistä yms huolimatta..Toisaalta myös tulee välil tunteita, että apua ei jaksa enää kun esim. yksi lapsi huutaa riehuu, toinen itkee eikä saa rauhoitettua! Mutta pakko sanoa, mun sisko on kyl maailman parhaimpia äitejä! Hän aina säilyttää malttinsa eikä turhasta huuda, ja kun korottaa ääntä, tekee sen fiksusti, pelottelematta lapsia! Pakko olla kyllä ylpeä siskosta, ai että! Ehkä joskus sekin voi olla minusta ylpee, että onpa mun veli huikee faija lapsilleen :)! Noh, ehkä se aika joskus tulee, ehkä ei..aika näyttää ;)!

Muuten kaikin puolin tosi antoisa reissu, oli tosi kiva olla vain sukululaisten kanssa ei sen enepmää <3!

No nyt ollaan jo palattu Suomeen ja mikäs mikäs tässä heti perään meillä onkaan 7.1 ;)? No tietty Keisari Kurhisen syntympäivät, eikä unohdeta myöskään toista Keisaria joka parisen tuhatta vuotta sitten syntyi, eli Jeesus! Tosiaan mulla on myöskin Joulu samaan aikaan, koska olen Venäjän ortodoksi! Eli mulla tupabileet tiedossa ja huikee jengi tulossa juhlimaan, ai että <3!

Paikkana on hulppeat konferessitilat Lauttasaaressa, jossa kattosauna yms ;)! Osoitetta en viitti, kertoo, muuten tulee liikaa kuokkavieraita ja ne kaikki ketkä ovat tulossa, ovat kyllä facessa kutsun saaneet, jotenka Tere tulemast toverit, jippikajeiii 😈👌🍻🍾🎂🎉🎊🔥🎶😎😜!

Ja sitten viikko synttäreiden ja meitsi lähtee Islantiin ja siitä sitten suoraan vileöä muutaman päivän päästä New Yorkkiin seikkailee, se on mun synttärilahja itselleni ai että nam nam <3!

No mutta nyt häivyn asuntonäytölle hei hei..nii tosiaan olen edelleen viel  uutta kämppää etsimäs, jotenka hyvii kämppäehdotuksia stadista saa mulle laittaa, kiitos!

Näillä näppäimillä nyt oikein hyvää viikonloppua, palaillaan <3!

Antti

Hey hey its my birthday 😈👌🍻🍾🎂🎉🎊🔥🎶😎😜!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *