Hey hey its my birthday đŸ˜ˆđŸ‘ŒđŸ»đŸŸđŸŽ‚đŸŽ‰đŸŽŠđŸ”„đŸŽ¶đŸ˜ŽđŸ˜œ!

Morjestaa marakatit!

Vuoden ensimmÀinen blogi Keisarilta ;)!

Tosiaan vielÀ kerran oikein hyvÀÀ alkanutta uutta vuotta 2018 kaikille <3!

Miten teillÀ meni uuden vuoden bileet)? ItellÀ meni aika rauhallisesti perheen kanssa VenÀjÀllÀ Petroskoissa. Olisi voinut olla villimminkin, mutta kun sisko ja sen kaksi pientÀ lasta tuli mukaan, niin sitÀ piti himmailla ja olla iisimmin. Syötiin hyvin, juotiin, odotettiin toveri Putinin Uuden vuoden puhetta, hurrattiin ja ei muuta ku raketteja ampumaan, hurraa :)! 

Sisko joutui lapsien takia jo ajoissa mennÀ nukkuu, kun me jÀÀtiin sen miehen kanssa jubailee niitÀ nÀitÀ aamun pikkutunneille saakka. Ja tÀllÀ reissulla sain kunnolla olee siskon lapsien kanssa, varsinkin nyt kun sen pikku Prinsessa Esenia vÀhÀn on kasvanut ja on nyt muutaman kuukauden vanha. HÀn on vain niin samperin kaunis, ettÀ mun sydÀn aina meinaa pakahtuu onnesta ja rakkaudesta kun hÀn edes vÀhÀn hymyilee, ai ettÀ <3! Kuva alla siskosta ja sen pienestÀ tyttÀrestÀ <3!

SitÀ ei voi kuvailla miten ihana tunne on kun on viaton pieni ihmisolento hymyilee sinulle <3! Nyt pÀivÀ pÀivÀltÀ enemmÀn ymmÀrrÀn ÀitejÀ ja heidÀn rakkautta lapsiinsa, kaikista niistÀ ongelmista, stressistÀ yms huolimatta..Toisaalta myös tulee vÀlil tunteita, ettÀ apua ei jaksa enÀÀ kun esim. yksi lapsi huutaa riehuu, toinen itkee eikÀ saa rauhoitettua! Mutta pakko sanoa, mun sisko on kyl maailman parhaimpia ÀitejÀ! HÀn aina sÀilyttÀÀ malttinsa eikÀ turhasta huuda, ja kun korottaa ÀÀntÀ, tekee sen fiksusti, pelottelematta lapsia! Pakko olla kyllÀ ylpeÀ siskosta, ai ettÀ! EhkÀ joskus sekin voi olla minusta ylpee, ettÀ onpa mun veli huikee faija lapsilleen :)! Noh, ehkÀ se aika joskus tulee, ehkÀ ei..aika nÀyttÀÀ ;)!

Muuten kaikin puolin tosi antoisa reissu, oli tosi kiva olla vain sukululaisten kanssa ei sen enepmÀÀ <3!

No nyt ollaan jo palattu Suomeen ja mikÀs mikÀs tÀssÀ heti perÀÀn meillÀ onkaan 7.1 ;)? No tietty Keisari Kurhisen syntympÀivÀt, eikÀ unohdeta myöskÀÀn toista Keisaria joka parisen tuhatta vuotta sitten syntyi, eli Jeesus! Tosiaan mulla on myöskin Joulu samaan aikaan, koska olen VenÀjÀn ortodoksi! Eli mulla tupabileet tiedossa ja huikee jengi tulossa juhlimaan, ai ettÀ <3!

Paikkana on hulppeat konferessitilat Lauttasaaressa, jossa kattosauna yms ;)! Osoitetta en viitti, kertoo, muuten tulee liikaa kuokkavieraita ja ne kaikki ketkĂ€ ovat tulossa, ovat kyllĂ€ facessa kutsun saaneet, jotenka Tere tulemast toverit, jippikajeiiiÂ đŸ˜ˆđŸ‘ŒđŸ»đŸŸđŸŽ‚đŸŽ‰đŸŽŠđŸ”„đŸŽ¶đŸ˜ŽđŸ˜œ!

Ja sitten viikko synttÀreiden ja meitsi lÀhtee Islantiin ja siitÀ sitten suoraan vileöÀ muutaman pÀivÀn pÀÀstÀ New Yorkkiin seikkailee, se on mun synttÀrilahja itselleni ai ettÀ nam nam <3!

No mutta nyt hÀivyn asuntonÀytölle hei hei..nii tosiaan olen edelleen viel  uutta kÀmppÀÀ etsimÀs, jotenka hyvii kÀmppÀehdotuksia stadista saa mulle laittaa, kiitos!

NÀillÀ nÀppÀimillÀ nyt oikein hyvÀÀ viikonloppua, palaillaan <3!

Antti

Hey hey its my birthday đŸ˜ˆđŸ‘ŒđŸ»đŸŸđŸŽ‚đŸŽ‰đŸŽŠđŸ”„đŸŽ¶đŸ˜ŽđŸ˜œ!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                            

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *