Roinataan ja teilataan, mitä me oikein meinataan?

Morjesta taas kerran murmelit,

Tässä sitä taas ollaan. Alkaa olee jo heinäkuun loppupuolta. Voi hitsi mihin se aika vaan rientää ja rientää?

Viikko on mulla ollut aika jumittavan odottava.  Jotenkin semmoinen vaan odottava, että jotain suurempaa tapahtuis. Jotenkin viime viikkojen stressin, parisuhdekiemuroiden jälkeen rauhotuin, suorastaan seisaannuin. Omalla tavalla jopa tylsää kaiken sen rumab jälkeen :D. Ei ole enää mitään suurempia ongelmia mitä ressailla ja miettiä päässä.  Sit tää viel keskikesä. Kaikki on niin rauhallisia, lomailee, chillailee,  nauttii kesästä. Mun on ollut vaikee päästä siihen moodiin alus, mut pikkuhiljaa alan olee siin messis ihan kybäl :).

Yhden asian olen itsestäni olen huomannut myös, että olen tosi paljon joustavampi itseäni kohtaan myös ollut monessa asiassa. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Mienaan sitä sillä, että tässä muutamana viikonloppuna peräkkäin olen itselleni luvannut, että ”Antti tää viikonloppu on sitten rauhallinen, ilman alkomahoolia ja rankkoja jatkoja”. Ja kas kummaa mä oon sitten yhtäkkiä Herensaares veneellä bailaamas aamuun asti :D. Seuraavana viikonloppuna lupaan kun menen kaverin kanssa käymään paikallisessa jutustelmassa vaan, että ”Antti yks kalja vaan ja kotiin” ja kas kummaa yhtäkkiä siin joku tunnistaa mut humalassa, tulee juttelee, sit vähän ajan päästä rupee kertoo kuinka hieno tyyppi mä oon oikeesti mitä tuol julkisuudessa on annettu ymmärtää ja shamppanja sekä viinan tyrkytys alkaa kkuin väkisin. Ja taas sitä ollaan aivan tööt :D! Sit lupasin jo tos viime viikonloppuna itelleni, että nyt perkule lainaan yhden tuttavan autoo kun meen viikonloppuna Helsingin keskustaan, etten varmasti lähe pahoille teille kun on ratissa, on toisen ihmisen auto mikä pitää palauttaa. No joo, arvatkaas vaan kun etkoilla kaikki koko ajan hokee ”jätä auto” ja sit siin taistelen vastaan, juon yhden bissen ja sit kun vihdoin mennään baariin, siellä taas tulee paljon tuttuja vastaan, joita en ole nähnyt vuosiin, väkisin rupee tyrkyttää maljaa menneiden puolesta ja pitkästä aikaa tapaamisen puolesta, niin se on siinä sit, sinne jäi auto ja taas mentiin :D!

Tos väliin laitan teille alla videon, miten käytiin vähä veneilemäs viikolla frendin kaa taas kerran ja siin sit jouduttiin poliisin haaviin kun ajettiin ylinopeutta, mut päästiin vaan suullisella huomautuksella 😀

 

Nyt jo pelkään lähtee keskustaan kenenkään bilehirmun kanssa. Tää on nyt ollut tätä. Mä muistan nuorempana olin tosi ehdoton sen suhteen mitä suon itelleni, eli jos sanoin ei, niin sit en juonut jä lähtenyt bilettää. Omalla tavallaan se oli hyvä juttu, koska olin vahva ja pystyin sanomaan kiusauksille EI! Toisaalta se ei ole hyvä juttu, koska menetin niin paljon ihania spontaaneja bileitä, tapahtumia ja kokemuksia. Nyt olen huomannut sen, että ne spontaaneimmat jutut on ollurt parhaimpia kun ei ole mitään odotuksia illalta ja yhtäkkiä siitä tulee aivan upea, järjettömän hiukeilla kokemuksilla :)! Tämän takia en tiedä kummin päin nyt on parempi :D? Yksi asia vaan ihmetyttää mua, että eikös se yleensä mene toisinpäin juuri, että nuorempana sitä on hullumpi lähtee spontaanisti menemään eikä vanhempana :D? Tai sit tää on vaa tää kesä mikä saa pään pyörälle :D!

No mutta nyt kummiskin tämän viikonlopun aijon olla ihan selvinpäin ja maanantaina ois lähtö rakkaan äidin luo Petroskoihin. Pitää nyt siellä käydä välillä myös tsekkaamassa miten rakas äiti voi ja mummo <3.

Ai niin, tossa maanantaina kävin sitten unipoliklinikalla ja siellä sitten lääkärin päädyttiin siihen tulokseen, että minulle tehdään uniapneahammaskiskot kirurgisella puolella, koska en pystynyt sitä uniapneahappilaitetta käyttää. Tää on vaan niin turhauttavaa kun joutuu odottaa niin samperin kauan, kun koko ajan eri lähetteitä eri lääkäreille ja sit joka paikassa oot 5 min ja sut lähetetään taas eri lääkärille, johon sä venaat 2-3 kuukautta jonossa. Tää byrokraattinen systeemi kyllä jollain tavalla pitäisi saada toimii paremmin, koska jonkun vaivan takia joka sulla on jo todettu, niin siihen loppupäätelmään pääsy kestää melkein vuosia, vaikka olisi mahdollista tehdä melkein heti, mut ku ei, ensin tämä lääkäri vahvistaa, tämä lääkäri allekirjoittaa, tämä lähetättää, ohhoh mitä palloilemista paikasta toiseen :/! Noh, sille ei voi mitään, eikä tätä järjestelmää hetkessä muuteta.

No mutta tosiaan, jätetään mun asiat nyt sikseen ja mennään maailmalla tapahtuviin asioihin. 

Olin pitkään hiljaa, mutta oli pakko ottaa jonkunlaista kantaa tuohon dopinskandaaliin, mikä velloo Venäjän olympiajoukkueen ympärillä. Olen seurannut todella surullisena noita juttuja, enkä ole halunnut aikaisemmin kommentoida asioita, mutta nyt vähän oli pakko kun painoi mieltä. Voin rehellisesti nyt sanoa, että olen todella todella surullinen mitä venäjän urheilussa nyt velloo, tosi harmissani, en löydä edes sanoja tähän kaikkeen, enkä voi millään tavalla puolustella Venäjää tällä hetkellä, enkä halua..Se mitä on nyt annettu rangaistukseksi on ihan oikein, ei sitä muuten siellä opita. Se on vaan fakta, että Venäjällä kunnoitetaan vain voimaa,ei muuta. Tämä rangaistus ont osi kova, mutta tarpeellinen, muuten sama vaan jatkuisi. nyt siellä varmasti herätään, että hetkinen, ei me voida tehdä mitä huvittaa, eikä voida selvitä rahalla tästä. Nyt alkaa palikat raksuttaa porukkaa heitetään helkuttiin, ja järjestelmää pakko uusia jos halutaan että jatkossa venäläiset pääsee urheilee Olympialaisiin yms. Harmittaa tietysti pirusti muutamien urheilijoidne puolesta jotka koskaan ei ole jäänyt mistään dopingista kiinni, kuten mun ihailema Jelena Isinbaeva, moninkertainen olympiavoittaja, maailman ykkösnainen seiväshypyssä. Harmittaa niin sikana hänen puoelsta kun hän halusin viimeisen kerran elämässään näyttää, kilpailla ja kunnialla lopettaa uran. Suorastaan itkettää hänen  puolesta ja kun seurannut hänen postauksia instagramissa asiaan liittyen. 

Doping

Se mitä lehdissä on kirjoitettu venäjän dopingtoiminnasta, niin varmasti suurin osa pitää paikkaansa, ei siitä pääse yli eikä ali, niin se vaan systeemi siellä menee. Mutta myöskin harmiteltavaa sanoa,että esim Usassa se menee samalla tavalla, mutta nyt Venäjä joutui tulilinjalle, jäi kiinni ja saa suurimman syntipukin viitan ylleen. Ei voi mitään, näin se vaan menee. Noh, mitä tässä nyt enempää itkeä, asia on miten on ja rangaistus on kärsittävä omista teoistaan. Nyt siitä joutuu kärsii pahimmalla mahdollisella tavalla myös puhtaatkin urheilijat, vaikkakin minun mielestäni silti pitäisi rangaista vain niitä urheilijoita mitkä on jääneet kiinni. Se on vaan niin väärin niitä kohtaan jotka koko elämän treenannut puhtaana, unelmoinut siitä että pääse olympialaisiin, vuodattanut niin paljon, kyyneliä,hikeä ja verta että pääsee kilpailee Olympialaisiin ja sitten heiltä riistetään kaikki se työ, kaiken sen unelman mihin ne on pyrkinyt, likaisten urheilijoidne takia! Siis en löydä sanoa miten paljon harmittaa heidän puolesta, enkä voi kuvitella mikä fiilis niillä urheilijoilla nyt on :(! Noh, tässä ei voi muuta sanoa kuin että toivottavasti ne kaikki ketkä ovat systemaattisesti doupanneet niin tuntee sen omassa nahassa,omassa mielessään, että mite he ovat omalla tyhmyydellään riistäneet puhtailta kilpaveljiltään ja siskoiltaan mahdollisuuden omaan unelmaansa! Toivottavasti näkee pitkään painajaisia ja hävettää sitäkin enemmän!

Se niistä Olympialaisista siis!

lataus (1)

Sitten vielä olisi todella vakava polttava aihe, mistä pakko vähän avautua.

Se taaskin tuo typerä terrorismi mikä ei meinaa millään laantuakseen! Siis mitä hemmettiä täällä maailmassa ja varskin euroopassa tapahtuu? Joka päivä melkein saa jo lukea, että jossain euroopassa joku terroristi on jotain tappanut, teurastanut ihmisiä kuin sikoja! Siis jumankauta ei riitä sanat kertoo miten pistää vihaks tää homma! Ja eniten pistää vihaks se, että ne on yksittäisiä ihmisiä, jotka on asunut melkein syntymästä asti euroopan maissa. Mikä teitä vaivaa? Miksi te, joille tämä eurooppalainen yhteiskunta on antanut kaiken, mahdollisuuden elämään, opiskeluun, vapaaseen elämään, niin tuhoatte sitä? Miten voi ihannoida semmoista ideologiaa jossa tapetaan kaikki ihmiset, lapset, naiset yms.? Tarkoitan tota Isisin propagandaa, jota en on yrittänyt ujuttaa länsimaihin. Omalla tavallaan rupesin miettimään sitä myös, että tollaisille vaikutteille on erityisen herkkiä ne, jotka on ollut kiusattuja lapsena oman etnisen taustansa takia. Jos heitä on kiusattu lapsena koulussa siitä mistä ne on tullut, hyljeksitty sen takia, niin se viha ja katkeruus kertyy sisälle. Sitten kun tulee joku semmoinen, joka mukamas tarjoaa uutta maailmaa, missä sinä olisit tärkeä ihminen, juuri sinä olisit se, joka pelastaa maailman pahalta, niin silloin yleensä ne ihmiset jotka on ollut kiusattuja, menee helposti siihen mukaan, kuten Isisiin, minkä kautta he kostavat lapsuuden vääryydet. Tai sitten ne ei edes mene itse Isisiin, vaan kun sivussa seuranneet näitä maailman tapahtumia, terrori-iskuja, lukeneet siitä että jotkut halusivat kostaa omat vääryydet, he samaistuvat ja haluavat myös kostaa ne vääryydet mitä itse kokenut, eli ne saavat mallia. Nyt on varmaanin juuri niin tapahtunut. Massahysteria terrorille. Sama kuin toi Pokemon villitys. Ihmset menneet ihan sekasin siitä kun kaikki tekee, niin sama noille nuorille terroristeille. Kun toi teki niin mäki teen. Tämä on todella vaarallinen kierre, jota on vaikea saada pystäytettyä. 

stop_the_terrorism__by_velta210-d4y9oix

Tää on vaan niin sairasta kun tässä kärsii tosi paljon lapsia myös. Nizzas ja Munchenis kuoli tosi paljon lapsia. Tää on niin väärin. Tää loputon vihan kierre on valmis alkamaan. Miettikää niitä vanhempia joiden lapset kuolivat siinä. Se on ihan vitun kauheeta! Miettikää mitä heidän päässä pyörii tällä hetkellä! Mikä vihan, tyhjyyden ja katkeruuden tunne! Se taas lisää vihaa juuri taas etnisiin muuttajiin, pakolaisiin, jotka on nyt tullut maahan. Vanhemmat ovat valmiita kostamaan jopa niille ketkä ei ole millään tavalla syyllisiä heidän lapsien surmiin, eli vihan ja kostan kierre on valmiina! Tämä tuhoaa euroopan sisältä jos tämä jatkuu. Ihan kauhuudella olen seurannut uutisia päivittäin ja tosiaan nyt alkaa oikeesti olee semmoinen tunne kaikkien näidän maailmassa tapahtuvien asioiden takia, että mahdollinen suursota syttyy. En halua pelotella, mutta kaikki nämä yhtälöt, eli se mitä tapahtuu euroopassa, terrorismi, sit tää venäjän kanssa vastakkainasettelu, Usan pressavaalit ja jos Trump valitaan pressaks, pakolaiset, syyrian ja ukrainan sodat, turkin vallankaappaukset ja sit viel kukkuraks Brittien ero Eusta,niin ei hyvää päivää mikä soppa! Ootteko miettinyt sitä että me ollaan oikeesti aikamoisen katastrofin partaalla, ainakin täällä euroopassa. Ihmiset elää vaan omassa kuplassa, miettimättä kunnolla mitä tuolla ympärillä tapahtuu. Kaikki vaan juoksee töihin, tekee omia juttuja, laittaa kuin ikään verhon eteensä, että ”ei tuo mua kosketa”. Toi on vaan nii väärä asenne, koska nimenomaan se koskettaa meitä jos emme rupee miettii niitä ongelmia mitkä kerääntyvät meidän ympärille, jossain vaiheessa ne vaan tulee kaikki päin kasvoja, myös täällä niin rauhallisessa pohjoisessa Suomessa!

Ugh, olen taas puhunut. 

Ennen loppua vähän iloisempaa kuvaa alla jätkien kaa Hernesaaresta veneretkeltä 🙂

Aika taas laittaa tää blogi pakettiin, ettei veny liian pitkäksi. Noi on semmoisia kiperiä aiheita, mistä voisi puhua ja jauhaa vaikka kuinka paljon.

Kai minä lähden tästä salille pienet pumpit vetää ja sit rauhas chillaa viikonloppua :)!

Ja ai niin, alla teille vinkkivideo miten päästään amipaisista eroon jotka on lentänyt kämppäänne sisälle 😉 :D!

Haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää viikonloppua ja me palataan taas noin viikon päästä. Saattaa mennä vähän yli, kun en tiiä tarkkaan kauanko olen Venäjällä, mutta viimeistään noin puolentoista viikon päästä ollaan taas iskussa :).

Tseenare vaan, vai miten se nyt  menikään ;)!

Antti

Roinataan ja teilataan, mitä me oikein meinataan?
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *