Vappuna kännii, kunhan ei vedä rännii..

31353066_party-hard.thumbnail

Heissulivei rakkaat lukijat,

Tässä sitä taas ollaan blogin kimpussa.

Tosiaan viikko on ollut taas todella hurjaa tykitystä. Siihen on kuulunuty matkustelua pitkin Venäjää, rajua lemmiskelyä julkisilla paikoilla, laulukeikkaa ja paljon paljon muuta :)!

Aloitetaan järjestyksessä. Eli tosiaan viime viikonloppuna sitten päräytin uuden tai siis vanhan vaihdossa tulleen Audini käyntiin ja lähdimme sen mun Viron Venäläisen mimmin kanssa Venäjälle. Hain sen satamasta ja suoraan lähdimme tykittää Pietarin suuntaan. Hän tuli siis Tallinnasta suoraan duunista mun luo. Meillä oli kyydissä yksi toinen vielä nainen, jonka lupasin heittää Pietariin, jotenka otimme iisiin lemmiskelyn suhteen vielä, mutta kun heitimme tämän naisen Pietarissa kotiin, tämä Viron Venäläinen mimmi oli niin näläs näköjään, että samantien hyökkäs ku hyeena kimppuuni ja sanoi, pysäytä auto heti kun vaan mahdollista!  Noh, tein työtä käskettyä ja ajoin tien sivuun. Voi herranlettas mitä sitten alkoikaan huhhuh :D! Kyllä huomaa kun nainen on näläs näin keväästä kun hormonit rupee jyllää, däämn! Ei siin kauaa kerennyt ihmetellä kun sitä oltiin konepellillä tekemässä taikoja :D! Oli siin kyllä vähän kylmä viima vipatti pakaroita pitkin ja ohi ajavat rekat vaan tööttäilivät meille innoissaan :XD! Oli kyllä todella nastaa vaihtelua ja piristystä  taas kerran 😉 :D!

Ja meidän määränpäähän ei siis ollut itse Pietari, vaan menimme Viron ja Venäjän rajalle Ivangorodiin, miun mummii ja vaaria katsomaan. Lauantaina kun heräsimme, kysyin mitä mimmi halus tehdä ja vastaus oli, että haluaisi mennä tsiigailee Ivangorodin kuuluisaa vanhaa linnaa katsomaan, joka on rakennettu siis joskus 1200 luvulla. Historia juurtuu siihen, että silloin oli kaksi linnaa, eli Narvan linna ja Ivangorodin linna ja silloin käytiin sotaa niiden välillä. Nykyään Ivangorodin linna on Venjää ja Narvan linna Viroa. Alla pieni esittelyvideo siitä.

Tähän liittyen minun on pakko tehdä tunnustus teille, koska oon niin fiiliksissä, että miun yksi unelmista toteutui :)!

Joo, se liittyy taas vähän seksiin, mutta seksihän on olennainen osa meidän elämäämme. Noh, mä anna nyt palaa sitten. Eli me menimme sinne kiertämään Ivangorodissa linnaa kuten muutkin turistit. Kiipesimme sinne seinämälle missä tuo yllä oleva lyhyt esittelyvideo on kuvattu. Sieltä näkyi aivan mahtavat näkymät Viron puolelle myös. Silloin mulla tuli mun kauan ollut haave taas päähän, eli halusin harrastaa lemmiskelyä siinä korkeuksissa, historiallisessa linnassa, aah. Kaiken mielenkiintoisimman asian siitä teki, että on kiinnisjäämisriski, että tulee turisteja tai vartija joka saattaa pidättää meidät :D!

Noh, siinä vähän aikaa meni kun suostuttelin naisen messiin ideaani ja sitten meno alkoi :D! Ai että mikä fiilis, ette edes voi kuvitella miten nautin siitä, däämn )))! Se oli aivan fantastista! Voin sanoa rehellisesti, että yksi elämäni hienoimpia panoja :D! Mä en tiedä mikä mulla, mutta mulla on joku fetissi julkisella paikalla sekstailusta ja siitä tulevasta kiinnijäämisriskistä. Ei kai se väärin ole, vai? Aikaisemminkin kaikenlaista kokeillut, kuten kymppikerhot, hissit, uimastadionit, yms. Nyt tuli tämäkin sulka hattuun, hurraa :)! Nyt mietin, että mikä ois seuraava semmoinen mielenkiintoinen sessiokohde? Onko teillä vinkkejä ehkä ;)? Miten ois kuten tossa alla olevassa uutisessa :D? Haha..ehkä liian rajua varmaan mulle :D!

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/seksia-metron-asemalaiturilla-sivullisen-kuvaama-video-leviaa-somessa/5865226

Oli todella huikea venäjän reissu siis jälleen kerran :)! Itse palasin sitten vielä Pietarin kautta Suomeen. Kävin siskoa moikkaa nopee, vein sille ja sen pienelle pojalle tarvikkeita. Timur kasvaa aivan huikeeta vauhtia kyllä. Viime kerralla kun kävin sen synttäreillä, niin hän vasta rupesi kävelemään, nyt kuukautta myöhemmin se juoksee kuin mikäkin gaselli jo, apua! Noin ne lapset vaan kasvaa pikavauhtia :). Pientä videoo alla Timurista taas.

On se kyl niin mahtavaa aina käydä tsekkaa perhettä, kun vain mahdollista. Tosiaan sitten ajettiin himaan Suomeen sunnuntaiyönä. 

Ainoo ahistava juttu sattui aivan Helsingin lähellä kun tulin, kun rupes hirvee kaatosade ja siinä sitten ajoinn jonkun suht ison eläimen päälle varmaan kun hirvee pamaus kuului ja auto jopa pompsahti :O! Se oli kauheeta, luulin että nyt lähti rengas tai jotain muuta, mut ei, kaikki kunnossa oli, onneks..harmittaa tosi paljon mys sen elukan takia joka jäi alle, nyyh :(!

No itse asiassa seuraava reissu Pietariin tuleekin jo tänä viikonloppuna taas, koska kaverini sai vuosiviisumin Venäjälle ja hän on kauan aikaa halunnut käydä Venäjällä, mutta ei ole viel kerennyt. Nyt sitten päätettiin, että mie lähen sen oppaaks. Otettiin 5 tähden hotla ja varattiin vip pöytä Pietarin parhaimmasta clubista, Santa Barbarasta. Ai että tulee mahtava vappu meille huhhuh :)! Mä muistan kun kerran kävin Santa Barbarassa ja sinne sisäänpääsy oli kuin lottovoitto. Muistan sen, kun siinä tuli ovelle jonoon ihan missin näkisiä mimmejä ja poke yhden toisensa jälkeen käännytti pois, kommentoijen ” sinä et pääse tänään tänne”. Itse asiassa mekään ei päästy clubille perjantaina, vaan poke tylysti käännytti meidän seureen pois ilman mitään syytä. Menimme sitten lauantaina uudestaan ja silloin meillä kävi valtava flaksi, nimittäin itse lubipäällikkö tuli siihen ulos, mun Pietarissa asuva kaveri tunnisti hänet ja vinkkas mulle, että ” hei tossa on pomo”. Mä en kauaa miettinyt vaan huikkasin tämän pomon luokseni ja kerroin sen, että olen Suomesta ja olen kuullut että tämä on Pietarin hienoin clubi, sekä haluaisin kertoa siitä sitten Suomessa mun kavereille, miten hienoa täällä oli. Oli siis pakko vähän nuoleskella, mutta se auttoi ja me oltiin iness :)! Paikka on siitä kuuluista, että siellä käy esim. Zenit jalkapallopelaajia,  SKA KHL pelaajia ja yms, starboja.  Paikka on aivan upea ja siellä olevat naiset sitäkin upeampia huhhuh :)! Tämän takia odotankin taas niin innolla sinne pääsyä jippikajei hurraa :)!!!

31353066_party-hard.thumbnail

No mutta joo.. tosiaan vielä unohdin hehkuttaa teille meidän huikeeta keikkaa, mikä oli Maltaisessa Riekossa tiistaina. Tosiaan toinen on vielä nyt tänään perjantaina ja sen jälkeen suoraan lähetäänkin Venäjälle. Voin sanoa siis tiistaisesta sen verran, että mun eka setti, eli toi Dingon Nahkatakkinen tyttö meni suhteellisen hyvin, mutta toi Phil Collinsissa on reippaasti parannettavaa. No okei, sehän oli myös duettobiisi ja teki siitä vähän vaikeamman. Silti olen tyytyväinen kaikin puolin.  

Tosiaan otettiin tuo keikka suht tosissaan ja meillhän oli teemana 60-70-80 luku, ja itelläni oli molemmat biisit 80 luvulta. Eli teeman mukaan myös pukeuduttiin ja minä sitten Dingomaiseen tyyliin myös päätin sitten vähän meikata, eli tytöt laittoi mulle vähän luomiväriä ja huulipunaa :D! Näytänkö teidän mielestä hyvältä, mitä :D?

 

Ja tosiaan tässä alla nyt linkki julkkistveeseen, missä julkaisin kokonaisuudessaan Nahkatakkisen tytön.

http://www.julkkistv.com/video/antti-ja-nahkatakkinen-tytto/ 

Mitäs diggasitte? Mä ainakin ite tykkään tosta biisistä ja kun siinä on menoa ja meininkiä niin se sopii mulle paremmin ehkä kuin noi nyyhkybiisit :D. Vai mitä olette itse mieltä asiasta? Ihan rehellisesti voi antaa palautetta kyllä.. Ja tosiaan melkein unohdin, voitte pyytää minut keikkailemaan teidän ravintolaanne tai jopa kotiinne ;)! Eli ei muuta kuin sähköpostilla tarjousta tulemaan, lupaan katsoa jokaisen tarjouksen läpi :)!

Toinen biisi oli duettona toteutettu In the Air tonight, Phil Collinsin biisi, jonka me lauloimme DJHykidin kanssa. Se ei ihan onnistunut miten piti ja ajoitusongelmia oli heiman. Pistetään se jännityksen piikkiin. Video alla myöskin.

Tosiaan meillä on vielä yksi keikka jäljellä nyt tänään perjantaina Kannelkrouvissa klo 20.00 eteenpäin, jotenka tervetuloa vaan seuraamaan paikan päälle!

Nyt vielä sitten loppuun vielä haluan laittaa pienen ilmoitusluonteisen asian teille. Tosiaan minun siskoni siis meni naimisiin tossa vähä yli vuosi sitten ja hänellä oli päällään aivan upea käsin tehty prinsessahäämekko. Nyt hän päätti myydä sen ja laitoin ilmoituksen nettiin siitä täällä Suomessa. Mekko on nyt siis minulla täällä Suomessa ja minulle voi laittaa kyselyjä sen suhteen. Alla linkki itse ilmoitukseen, josta voit lukea kaikki tarkat tiedot mekosta. 

http://www.tori.fi/uusimaa/Upea_kerran_kaytetty_kasityona_tehty_haamekko_26699825.htm

Eli tolla mekolla saatte kyllä naisen tuntemaan siltä, että hän on maailman kaunein nainen päällä maan!

Nyt toisiin aiheisiin vielä. Aihe ei todellakaan ole hauska tai positiivinen. Kaikkea muuta kuin sitä! Minun on vaan pakko nostaa kissan pöydälle, koska tämä nyt vaan tuli taas pinnalle.

Vielä loppuun halusin ottaa taas kantaa tuohon Armanin viimeisimpään ”Päihdekäyttäjät” jaksoon. Jakso oli kyllä todella hätkähdyttävä, mutta ei millään tavalla yllättävää minulle. Olen nähnyt täällä Helsingissä asuessani todella rajua karua menoa sivusta ja nyt kun vielä kattoi, niin oikein kylmä väreet meni pitkin selkää, miten kauheessa jamassa joku ihminen voi olla huhhuh..Todella surullisen näköistä porukkaa ja paskaakin paskempi fiilis tulee kun rupee miettii niiden sitkuttamista päivästä toiseen, että saa annoksen kamaa tai se että selvii yhden päivän kerrallaan vieroitusoireista. Toi on niin jumalattoman kauheeta! Haluan myös tuoda oman näkemykseni asiaan ja vielä enemmän tuoda esille tätä Suomalaisen yhteiskunnan pimeää puolta. Moni sulkee siltä silmänsä, ihan kuin mitään ei tapahtuisi, mutta se ei ole niin. Tää maa oikeesti voi todella pahoin sisältä, tosi paljon nuorista voi tosi pahoin. Niin kuin sanonta kuuluu ”Päältä kakku kaunis, mutta sisältä aivan mätä”. Mistä sen huomaa vai? No vaikka siitä, että kun nykypäivänä menee ihan perus clubille ja katsoo nuoria, niin ne on aivan sekaisin! Eikä ole pelkästään sekaisin viinasta, vaan kaikkee muuta päälle! Eikä siinä mitään, mutta kun heiltä on hävinnyt kaikki pelko pois kiinnijäämisen suhteen, kun tämä meidän yhteiskunnan moraali on rappeunut sille tasolle, ettei ihmisiä kiinnosta, ei oo tabu olla nisti. Sehän tässä onkin! Se on ok juttu ja nuoriso ei enää pelkää mitään, ei peittele, vanhemmilta ei saa selkään, kun vanhemmatkin ovat ehkä myös käyttäjiä.

61110081-narkomanka

 

Baarissa kun menee nykyään vessaan, niin siellä ei hirveesti enää piileskellä, vaan siellä nuoret seisoo pokkana lavuaarin edessä ja kyhää itelleen piriviivoja tai muuta paskaa! Onks tää nyt ihan normaalia? Kun linnaa ei tuu, sakot oon mitättömät, ja yhteiskunnan moraalin mukaan se on ok, niin tässä on tulos! Tulos näkyy siinä, kun kirjoitetaan mediassa, että herranlettas, Suomessa joka vuosi ennätysvauhtia kasvaa työkyvyttömyyseläkkeelle jäävien nuorten määrä ja masennuksesta yms. neurologisista vaivoista kärsivien määrä räjähtänyt! No joo, arvatkaahan mistä se johtuu hei haloo?! No juuri tästä päihdepolitiikasta ja siihen suhtautumisessa! Sen sanoo teille ihan kuka lääkäri vaan, että noi aineet laukaisee nuorella kun nuorella pidemmän käytön jälkeen neurologisia ongelmia, kuten paniikkihäiriöt, skitsofreniat, mielialavaihtelut, masennukset, yms. shaibat! Ja kuka maksaa tästä? Yhteiskunta, joka muutenkin on todella pahoinvoiva! Kierre on valmis ja vain pahenee..Itellä monta nuorempaa tuttua, jotka jonkun aikaa sitten olleet mahtavia nuoria, joilla oli suuri unelmia, mutta parin vuoden jälkeen ei ole jäänyt kuin sieluton laahustava ruumis, jolla ei ole mitään tulevaisuuden näkymiä! Tämä on niin surullista katseltavaa, ettei mitään rajaa..! Tekis mieli ravistaa kunnolla ja lyödä litsarilla päähän, että mitä vittua te teette itsellenne? Miksi tapatatte itsenne jo nyt kun olette parhaassa iässä toteutta unelmia, tehdä yhteiskunnasta parempia elää? 

heroin2

Olen monesti miettinyt sitä, miten saisin autettua tässä tilanteessa nuoria ja olenkin monesti sitten jossain bileissä saarnannut sitten jollekkin liiankin rajusti, saaden toisen itkemään ja jopa alkuun vihaamaan minua! Mutta tiedän sen että siitä on apua kun osaat oikealla tavalla pelottaa toisen pois aineiden luota, se kiitos tulee myöhemmin..Kerran näin kävikin, kun yksi tyttö tuli mulle juttelee ja kertoi minulle, että olin joskus pari vuotta sitten hänelle avautunut huumeiden käytöstä ja saanut tämän itkemään, mutta hän oli sitten oikeasti tuvennut miettii asioita toiselta kantilta ja lopettanut kaman käytön! Ette voi edes kuvitella miten hyvä fiilis siitä tuli :)! Samalla mietitte, että ”vittuako toi Kurhinen saarnaa kun eiks se itekkin jotain mömmöjä vetänyt joskus” . No siis joo, ollaan joskus kokeiltu ekstaasia ex vaimon kanssa, siitä on jo vuosia aikaa, jääty siitä kiinni,  kaduttu kovasti tapahtunutta. Lehdissä siitä kyllä juttua silloin aikoinaan, ollaan otettu opikseen ja juuri sitä kautta kun on nähnyt miten läheiset ihmiset tuhoaa itsensä, sun omat kaverit sun vierellä kuolee, se saa sut miettimään asioita ja tajuamaan, että toivottavasti kukaan ei joudu samaa kokemaan, sekä että jokainen ylipuhuttu ihminen pois siltä tieltä on elämäni tärkeimpiä tekoja! 

rovaniemen

Tarinan opetus onkin se, että jos teillä on ympärillä samanlaisia ihmisiä jotka käyttää, sanoo teille että sen on vain viihdekäyttöä, ei älkää jättäkö siihen, kertokaa kaikki paska, kertokaa miten heidän hampaat mätänee, miten tulee lapsettomaksi, miten ylipäätään susta tulee kävelevä ruumis, haiseva mätänevä säkki, jota yhteiskunta vihaa ja hyljeksii! Antaa heidän alkuun vihata ja riehua teille, mutta juuri tämä suora ja raju asioiden tuominen heille, saattaa pelastaa heidät turmiolta! 

Nyt olen lyhyesti puhunut tästä aiheesta ja toivottavasti joku luki tämän sen verran tunteella, että ottaa tästä mun ja Armanin tarinasta sen mitä pitää ja yrittää pelastaa mahdollisimman monta ihmistä turmion tieltä..

No niin, oliskohan nyt niin, että olisi aika pikkuhiljaa päästää teidät viikonlopun ja vapun viettoon. Itsekkin ihan täpinöissä jo odottamassa meidän koulun vikaa illan keikkaa ja sen jälkeen suoraan lähtöä Pietariin, jee :).

Lupaan sitten kertoa ensi blogissa enemmän sitten miten meni bileet Pietarin parhaimmassa clubissa ja päästiinkö kenties itse Ilja Kovalchukin kaa ottaa vodkasnapsia ;)!

Juhlikaahan maltilla toverit, ettei tarvi lehdistä lukee ja hävetä sillmiä päästä 😉 :D!

Klara Vappen, Hyvää Vappua rakkaat <3!

Antti

Vappuna kännii, kunhan ei vedä rännii..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                

2 kommenttia “Vappuna kännii, kunhan ei vedä rännii..

 • 9.5.2016 at 18:54
  Permalink

  Nyt hei kun näitä panohommia täällä kerrot ja julkinen vilauttelu kerran sytyttää, niin eikun pornotehdas käyntiin! 😉 Antti junior hommiin! 😉

  Vastaa
  • 14.5.2016 at 01:47
   Permalink

   Asia pihvi siis, niin tehdään ;)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *