Ihmissuhdekiemuroita & avaaruusseikkailuja..

Salam a leikum toverit,

Viikko vierähti jälleen kerran liiankin nopeasti. Taas on viikkoon mahtunut kaikenlaista kommellusta ja tapahtumaa.

Aloitetaan nyt vaikka siitä, että tosiaan viime viikonloppuna kävin Tallinnassa pyörähtämässä yhden naisen pyynnöstä, jota oon nähnyt aiemminkin. Tosiaan tämä tytteli on se mistä silloin aiemmin uutisoitiin, että olisin löytänyt sen oikean. Noh, siinä nyt vähän liioteltiin taas kerran lehdissä :D. Tyttö on  kiva, kaikin puolin tosi kaunis, mutta jotain ei matchaa mun mielestä. Se tärkein, se kemia mitä tarvin toiselta, joku pieni viba, se puuttuu minun osalta, mutta hänen mielestä ei, hän haluaa jo suunilleen naimisiin ja muuttaa minun luo. Itkee siellä mun perään koko ajan ja pommittaa viesteillä. Ei ei, ei se todellakaan mene niin , että heti otan hänet sen jälkeen kun pari kaertaa nussittu kivasti. Oon yrittänyt hillitä hänen mieltään ja halujaan seurustelun suhteen. Vastaukseksi sain hysterian ja kerran hän jo jätti minut vaikka ei me olla edes yhdessä ja seuraavana päivänä jo pyyteli anteeks, sekä halus jatkaa meidän yhteydenpitoa :D. Ota  nyt selvää tosta naisesta. En tykkää tommoisesta hysteriasta ja paniikinomaisista ratkaisuista!  Itse olen aika varma nyt, että en mä rupee hänen kanssaan seurustelee, en halua huijata häntä enkä itteäni. En tiedä miten hänelle kauniisti sen sanoisin, käy sääliksi vähän tätä tyttöä kyllä :/. Sitäpaitsi mä sisimmissäni tykkään kyllä yhdestä tytöstä tosi paljon jo pidemmän aikaan, kuka on meidän koulussa, mutta tunne ei ole molemminpuolinen todennäköisesti, harmi kyllä :/. 

No Tallinnaan siis menin sen mimmin pyynnöstä ja hän halusi hirveesti seksiä, siitä se toitotti päivät pitkät meidän puheluissa ja facebookkeskusteluissa. Kai sitten näköjään mun makkara maistui niin hyvältä jos sitä niin paljon halutaan lisää :D. Eli tosiaan kun herrasmies olen loppujen lopuksi, vaikka rivo semmoinen:D, niin pakkohan minun oli mennä neito pelastamaan hädästä, eli siis pikkusesta puutteesta ;)! Homman hoidin kunnialla jälleen kerran ja sitten illalla vikalla laivalla sitten takasin Helsinkiin. Samalla käytiin tosi makeessa kahvilassa Piritassa, mikä sijaitsee hiekkarannalla Tallinnassa. Paikka oli tosi makee ja kuulemma siellä vieressä asuu Viron rikkaimmpia. Tykkäsin kovasti mestasta ja kesällä se on varmasti aivan huikee mesta 🙂 (kuva alla)

 

Semmoinen oli siis Viron reissu. Nyt olisi viikonloppuna tiedossa Venäjälle rakkaan mummin luo reissu Ivangorodiin ja tämä Viron mimmi haluu mukaan. Emmin kauan otanko hänet vai en, mutta kai se on pakko sitten kun hän melkein väkisin ittensä tuputti matkaan. En kyllä haluaisi häntä tuoda sukulaisten eteen, koska en meinaa mitään vakavempaa hänen kanssaan. Ei oo kiva näyttää sukulaisille Venäjällä häntä, koska siellä heti ruevtaan iloitsee mun puolesta, että ”Jee Antti menee naimisiin”. En haluu tommosta showta turhaan ja mummon sydäntä turhaan särkeä kun hän muutenkin niin kauan toivonut että löydän elämäni naisen. En tiiä, ahistaa kyl vähän tää meidän juttu. No mutta ei siitä sen enempää nyt hyh..

Sitten on pakko kertoa teille rakkaat lukijat, että olen sitten liittynyt Snapchattiin. Olin luvannut itelleni aikoinaan, että en sinne liity mutta nyt sitten ollaan siellä prkl! Syyllinen löytyy meidän koulusta, yksi koulukaverimimmi joka päivä leikkii sillä snaphatilla, kaikilla niil ihme hassuil toiminnoilla ja sitten sai mut huijattua sinne messiin :D! Nyt sitten ollaan sielläkin ja alla kuva mun profiilista. Tervetuloa seuraamaan sinnekkin siis :).

Seuraavaksi sitten haluankin vähän esitellä teillä minun uutta aluevaltausta. Eli päätin sitten vielä valloittaa avaruutta, ennen kuin sitä on ihan liian vanha ;)! Jo lapsesta lähetien Neuvostoliiton ajoilta muistan ihailleeni Juri Gagarinia, niinku moni muukin Neuvostolapsi Neuvostoliitossa. Muistan kuin eilisen päivän ne värikkäät kirjat ja muut dokumentit mahtavasta Juri Gagarinista, joka valloitti ensimmisenä ihmisenä avaruuden ja oli suuri Neuvostosankari!

Nyt itsekkin siis olen samoilla jalanjäljillä ja alla olevasta videosta voit nähdä lisä tunnelmia ja mietteitä minulta.

http://www.julkkistv.com/video/ammutaan-antti-avaruuteen/

http://www.como.fi/uutiset/antti-kurhisen-hurja-kuva-sairaalasta-letkuissa-olen-tasta-lahdossa/

No okei, myönnettäkön, vitsailin vähän tuossa, kjäh kjäh 😉 :D! En mie valitettavasti lähde avaruuteen. Tosiaan toi on laaja unitutkimus, josta sitten selvitellään miun uniongelmia. Toivottavasti saadaan jotain selkoa tähän kaikkeen. Ja tuo mahakin edelleen riestailee. Oon tosi  ahdistunut ollut tuon terveyden takia ja ollut niin pelottavia ajatuksia päässä, että hittolainen jos sitä 32 vuotiaana riestailee siel sun tääll terveys, niin mitä sitten 50 vee. Apua en ees haluais ajatella sitä, mutta väkisinkin ne ajatukset tunkeutuvat päähän. Sitten kun lukee vielä miten noita vanhuksia kohdellaan hoitokodeissa, niin itku meinaa tulla, miten sitä itseä kohdellaan sitten kun ja jos on vanha. Ihan kauheeta! Mä oon ajatellut, että jos oon ihan vssykkä vanhana, sairas, ja muiden varassa, niin mie lhen sinne Hollantiin tai Belgiaan, missä oli eutnasia ihan laillinen juttu. En mä jää kitumaan ja kiduttaa mun läheisiä, sen on varmaa!

Sitten vielä mielenkiintoiseen aiheeseen.

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-2000001162970.html

Eli ton luettuanne, mitä teille tulee mieleen oikein? Tuleeko fiilis että ”Vau” tai sitten ” hyi helvetti”? Itekkin olen paininut saman asian kanssa, miten suhtautua tähän. Tietysti miehen näkökulmasta tämä on vähän erilainen, kun miehelle 100 kumppania ei sinänsä ole tabu tai nolouden aihe. Itse voin rehellisesti myös tunnustaa, että olen ollut varmasti reippaasti enemmän kuin tuon sadan eri kummppanin kanssa elämäni aikana, mutta en tiedä miten siihen suhtautua, ollakko ylpeä vai ollakko nolona mieluummin hiljaa? Kun luin tuon jutun, löysin itsestäni paljon samoja piirteitä Amandan kanssa. Välillä sit miettii juuri miettii sitä, että mitä sitä itsessä on vikana kun ei vaan voi olla yhden kanssa ja nauttia hänen kanssaan pelkästään seksistä? Ei, mullakin on täysin samoja ajatuksia. Pakko saada aina uusia kokemuksia, se on vaan jotenkin niin jännittävää tuntea ja kokea miten eri naiset reagoi seksuaalisiin asioihin kanssani. Kun teet yhdelle sillä tavalla niin toinen nauttii ja saa orkut kun toinen taas ei edes pihahdakkaan ja siinä sitten ihmettelet, että mitäs tehtäisiin jotta päästään orkkutasolle. Nää seksiasiat on niin mielenkiintoisia, että niitä ei voi kokea saman partnerin kanssa vaan sitä on pakko olla eri ihmisten kanssa. Mitäs mieltä te ihmiset ootte?  Ainoa asia on tietty, että jos rakastun johonkin, niin sitten en halua kyllä muita enää. Se on minun ainut pelastus tältä, mutta rakkaus on minulle niin suuri vahva sana, joka on todella harvinaista, enkä tiedä tuunko enää koskaan elämässäni kokemaan sitä, toivottavasti..<3!

No nyt on aika laittaa blogia taas  pakettiin, koska kiirus päivä ja tänään lähtö siis Venäjälle. Tällä kertaa vähän saattoi olla blogi vähän tönkkö ja sekava kiireen takia, mutta haluan aina kummiskin teille kuulumisia päivittää kiireestä riippumatta.

Loppuun vielä haluaisin tosiaan surra yhtä todella suurta ihmistä, joka tehnyt niin huikeen uran muusikko/laulajana. Eilen kuoli Prince äkillisesti ja se oli pieni shokki. Todella surullista. RIP Prince. 

prine

 

Nyt tosiaan oikein hyvää viikonloppua kaikille rakkaat blogini lukijat. Tosiaan vielä haluan kiittää teitä siitä, että olette jaksanut lukea ja kiitos niistä kommenteista mitä olette jättänyt. 

Aina minulle myös lähettää toivomuksia aiheen suhteen, mistä esimerkiksi te haluaisitte kuulla minun mielipiteen, mistä polttavasta kuumasta aiheesta haluaisitte minun kirjoittavan. Aina ite en kerkee kaikkia uutisia seurata mitä maailmassa tapahtuu, mutta jos joku tapahtunut juttu askarruttaa teitä tosi paljon, laittakaa mulle siitä palautetta ja linkkiä, lupaan tutustua siihen aiheeseen ja kommentoida blogissani täysin mitään suodatinta käyttämättä, täysin rehellisesti laukoa asiat miten on minun omana mielipiteenä!

Ja ai niin, tosiaan älkää unohtako tulla keikalla ensi tiistaina Maltaiseen Riekkoon 26.04 klo 20 ja Kannelkrouviin 29.04. klo 20.00 eteenpäin kuuntelemaan kun meidän luokka laulaa huikeita Cover biisejä 60-70-80 luvulta, lämpimästi tervetuloa :)!

dav

Love & Peace 

Antti

 

Ihmissuhdekiemuroita & avaaruusseikkailuja..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *