Unelmia ja värikkäitä pakaroita..

Hellou arvon lukijat.

 Taas sitä viikko vierähtänyt ihan huomaamatta. Näin se elämäkin juoksee huomaamatta eteenpäin. Synttärit oli ja meni. Kiva kun koulu alkoi taas. Se jotenkin piristää muuten niin ahdistavaa arkea.

Tosiaan palataan vielä synttäreihin. Minunhan ei pitänyt oikeastaan suuresti juhlia, mutta sitten päätin, että pienen oman porukan kanssa vähän juhlitaan. Noh pienel porukalla juhlittiinkin, mutta aika tyhjentävästi jälleen kerran.  Oli etkot hotellilla, sitten clubit, jatkot ja muut sekoilut. Se on niin vakio kun minä lähden juhlimaan :D.

Voitolla Yöhön

Party time

Tosiaan sen enempää synttäreistä en edes halua puhua, koska se ei ole enää minulle ilon juhlaa vaan surun juhlaa, koska vuosi vuodelta olen lähempänä kuolemaa.

Tietysti pakko sanoa suuret kiitokset kaikille muistaneille ja niille jotka tuli paikan päälle juhlistaa kanssani.

Birthday w

Nyt onkin sitten pakko palata muihin aiheisiin. Tosiaan mua on paljon vaivannut miun tulevaisuus ja miten meinaan tämän kouluvuoden jälkeen hyödyntää minun opit.  On niin paljon erilaisia ristiriitisia ajatuksia päässä, ettei mitään rajaa. Yksi päivä saattaa olla, että päässä soi taustapiru ja manaa, että ”Antti perkule, mitä sä teet, tuhaalt aikaa, ei susta tuu laulajaa”. Toisena päivänä taas saattaa siellä sisäinen toinen henki huutaa, että juuri näin, sähän pystyt,susta tulee vielä yhtä huikee Michael Jacksonista :D. Eli tässä ollaan menty vuoristorataa edestakas. Sitten nää kaikki mun peräkanaa olevat sairaudet on hyydyttänyt menoa kunnolla ja viel siihen päälle ku lyödään kaikki noi saamarin juhlapyhät juhlineen niin pannu on valmis kiehumaan!

pannu kiehuu

Eli ilmassa edelleen paljon kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastauksia. Tässä joulun tienoilla yhtäkkiä pärähti myös ulkomaille muutto mieleen ja opiskelu ulkomailla. Otin jopa Kilroyihin yhteyttä, kun ne auttaa noissa asioissa.  Ainoa varmaan mikä tässäkin asiassa jarruttaa on raha. Pakko nostaa hattua Suomelle ja sen suurimmaksi osaksi ilmaiselle opiskelulle mitä on tarjolla. Muualla maailmalla on harvinaista nykyään ilmainen opiskelu. Tuolla rapakoiden takana yksi vuosi voi olla jopa 10000 dollarin hintainen ja se kyllä lyö kukkaron päälle. Ei riitä ihan perus opintotuet yms. Eli pitäisi olla sukan varressa olla kivasti säästöö jos meinaa mennä opiskelee Ausseihin, Jenkkeihin tai muualle kauemmas. Mietiskelin Film Academyy Nykissa ainakin. Se ois huikee elämys ja kokemus, sekä eihän sitä tiiä vaikka sitten oikeesti tsägä käy ja napataa johki huippuleffaa rooliin. Pitää uskaltaa unelmoida!

uskalla_unelmoida

Nyt siis pitäisi jostain nopee tienata about sen 50 tonttuu, että vois lähtee rauhas opiskelee. Jeap, ei ihan peace of cake nopeella aikataululla, ainakaan tällä hetkellä. Eli tämä tarkoittaa, että opiskelu unelmapaikassa lykkääntyy, kunnes tienaan nuo massit. Halu ois kova kyllä. Nyt siis onkin halua tienata massia. Yhdistelmä on vaikea, opiskella nyt hyvin, maksaa tästä koulusta ja sit vielä yrittää tienata säästää hyvät massit ulkomaita varten. Tämä kyllä syö miestä ja uskoa siihen unelmaan. Silti unelmasta ei voi luopua, koska kun luopuu unelmasta, omalla tavallaan luopuu myös omasta kehitysestä ihmisenä.

resized_jesus-says-meme-generator-jesus-says-i-need-money-0a279a

Ja hei muuten teillekkin kaikille, ketkä nyt mietitte ens syksyn opiskelupaikkaa ja olette kiinnostuneet taide,media,Draama, kuvataide, laulaja, musiikki, elokuvataiteesta yms niin Heo on teitä varten.  Suosittelen ehdottomasti käydä tutustumassa Heon tarjontaan. Aivan upea koulu ihan keskellä Helsinkiä! Ja kohtahan muutenkin keväthaku alkaa, jotenka älä venytä loppuun vaan aloita oman tulevaisuuden kartoitus jo nyt. Täältä pääset Heo.fi sivuile. 

ak-heo-300x250 

Sitten vielä piti vähän kyllä kehua yhtä tyyppiä. Tosiaan kuten kaikki me tiedämme, Voice of Finland on alkanut. Eilen tuli jakso missä Bb-Iida esiintyi. Iidanhan tunnen jo monta vuotta ja tiedän sen olevan tosi mukava likka. Jotenkin vaan multa on jäänyt ohi, että hän olisi harrastanut laulamista ja nyt kun jonkun aikaa sitten julkaistiin uutisia kilpailijoista, niin olin vähä hämmentynyt siitä että siellä oli Iidakin. Olin aluksi vähän skeptinen ja ajattelin, että herranlettas, sinne se menee nnyt nolaa itteensä, olis tullut miun kanssa ensin Heoon edes opiskelee laulamista ja vasta sitten olisi pyrkinyt Voiceen. Noh, nyt voin rehellisesti sanoa, että perun sanomani ja epäilykseni täysin! Eilen kun Iida päräytti ”Diamonds are forever” biisin mahtavalla soundilla ja millä itsevarmuudella, olin aivan myyty!!! Ihan huikeeta! Tää mimmi kyl rokkaa ja kovaa! Oon tosi ylpee ja iloinen Iidasta ja toivon mitä parasta! Toivottavasti mimmi pääsee pitkälle! Vielä kerran isot aploodit ja kolminkertainen Hurraa huuto sulle esityksestäsi! 

Hurraa 

Vielä ois ainakin pari tuttua siellä kilpailemassa ja nyt en lähde ketään aliarvoimaan ennen aikoja. Bb-Tia ja sitten Hunks Ville. Molemmat hyvii tyyppejä. Noh, katsotaan ja kuunnellaan, sitten arvioidaan ja tuomitaan. Ja eihän sitä tiiä, jos itselläkin herää jostain syvältä möyrivä talentti, että ollaan sitten parin vuoden päästä Voicen lavalla 😉 :D!

No mutta, asiasta kukkaruukkuun. Halusin vielä myös kertoa teille omanlaisesta ahdistavasta asiasta mikä on vaivannut viimeisen vuodet, enkä ole tehnyt vielä asialle mitään. Kirjoitin siitä kommentin facebookkiinkin ja se herätti hirveesti hilpeyttä ihmisissä. Onhan se tosiaan omalla tavallaan hauskaa nauraa tällei sivusta, mutta jos sitä tapahtuu itselle ja koko ajan, siltä hauskuudelta menee maku. Ja omaa syytähän kaikki tämä tietysti on, ei voi ketään muuta syyttää. 

Joskus oli joo kivaa ottaa nuoruuden rakkaushuumassa extempore rakkautatuoinnit, mut nyt on kyllä pakko sanoa vanhempana ja viisastuneena, että tuossa mun ihanan mehukkaassa vasemmassa pakarassa oleva iso punainen sydäntatuointi tuottaa tuskaa yleisissä suihkutiloissa ja alkaa jo ahistaa kun vähä välii äijät kyylää mun hanuria himoiten ja sitten saunan lauteilla yrittää tehdä lähempää tuttavuutta, aarrghhh 🙈😨😈😝😬💩💩💩!!!

Antin tatska 

Siinähän se on koko komeudessaan juuri sen jälkeen kun se oli tehty. Oiskohan siitä  nyt sitten vähä yli 6 vuotta.  Onhan se makee ja hyvin tehty, siitä ei voi valittaa. Muistan kyllä sen, kun oltiin tatskamessuilla ja siellä sitten koko kansan edessä perse pystyssä väännettiin tota mulle :D! No nyt alkaa olee aika pikkuhiljaa kyllä miettiä jotain mahdollisesti siihen päälle.. Olisko teillä ideoita kuvion suhteen mikä peittäis ja olis silti makeen näköinen mun anuksessa :D? Kokonaan poisto ois aika jees, mutta eikös siitä jää silti hirveet jäljet jos oikein ymmärsin? Noh, nyt tosiaan mietitään eri vaihtoehtoja ja jos teillä tulee jotain mieleen, niin rohkeesti vaan laittakaa mulle viestiä, otan mielelläni kaikki neuvot vastaan :)!

stupido 

No mutta nyt näissä pakara-perjantai tunnelmissa toivotan teille oikein hubat viikonlobut ja olkaahan kiltisti, älkää ottako musta mallia niin ei tarvitse sitten hävetä tulevaisuudessa vanhempana 😉 :D!

Palaillaan <3

Antti

 

Unelmia ja värikkäitä pakaroita..
Merkitty:                                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *