Arjen tylsyyttä..

Hello,

Mitäs mun pikku murmeleille kuuluupi? Blogiahan tässä väänellään taas teille rakkaat.

Oikeastaan tämä viikko minulla on ollut aika tylsä. Perus shitti, eli kouluu, töitä, salia, syömistä, nukkumista. Eli ei siis mitään mun elämästä niin mielenkiintoista erikoista jolla voisin yllättää ja hämmentää teitä. Itekkin jopa meinasin kuolla arjen tylsyyteen. Oon semmoinen ihminen, te jo pikkuhiljaa tiedätte, että jos kaikki on samaa tasapaksua, mua alkaa ärsyttää ja vituttaa. Pakko olla jotain ääksöniä elämässä, oli se sitten huonoa tai sitten jotain hyvää.

Success_Kid[1]

Koulukin vähän jotenkin turtunut, vaikka kivaa se silti on. Ainoasta asiasta oon iloinen, että vihdoin kaikki flunssat yms pöpöt selätetty ja oon päässyt täysillä taas salin pariin. Pahaan kuntoon sitä kerkes jo päästä tän viimeisen puolentoista kuukauden aikana.  Mahaa tullut, lihakset rupsahti, fiilis meni. Nyt sitä pyritään saamaan takas ja lupaan olla kyllä ihan suht kesäkunnossa. Laihtua pitäis sen 10 kiloa, mutta mulle se ei koskaan ollut niin suuri ongelma saada niskasta kiinni urheilun suhteen, onhan se kuulunut mun elämään lapsesta saakka. Välil sitä vaan motivaatio menee, niin kuin kaikkeen tässä maailmassa.

ikenet[1]

Tässä kovasti miettinyt viikon ajan tulevia ja paljon miettinyt jatko-opiskelua. Kovasti sitä miettinyt, että mihin rahkeet riittäis. Amk ois nyt haaveena. Suuntautumista en paljasta vielä.

Nyt vanhempana vasta tajuan, miten tärkeetä olisi ollut nuorena opiskella hyvin ja saada hyvät arvosanat. Nyt kyl joutuu kunnolla tsemppaa ja sit lukee pääykokeisiin. Huh, rankkaa tulee kyllä mulle. Noh, pakko vaan yrittää. Tosiaan harmittaa että nuorempana ei ollut paloa yhtään opiskeluun vaan raha, autot, naiset ja bileet vei ja pakko oli painaa duunia jotta sitä rahaa saisi noihin kaikkiin. Tuon kaikenymmärtää omalla tavallaan, olinhan silloin sentään viriili nuori uros jolla oli nuoren miehen tarpeet ja ne vei mennessään ;)!

paukuttaa_pallei[1]

Unelmissa olisi vielä päästä vaihtoon maailmalle, ehkä sitten tulevaisuudessa kokonaan muutto. Olin kyllä katsellut suoraan opinahjoja ulkomailla, mutta kun siellä opiskelu maksaa niin saatanasti. Kyllä se vaan on näin, että Suomi on hieno maa kun tarjoaa suurimmaksi osaksi ilmaiskoulutusta, iso kiitos siitä :).

kiitos[1]

Nyt olisi sitten viikonloppuna Pietariin meno sitten, kun parhaan kaverin syndet sielä.  Tosiaan kamun kaa ei olut yhteydes yli puolee vuotee, mut tajusin että turha sotakirves on haudattava ja kutsuin hänet mun syndeille pari viikkoa sitten, johon hän ei päässyt, mutta nyt vuorostaan minä sain hänen synttäreihin kutsun, jotka sitten vietetään Pietarissa jossain hienossa karaokeravintolassa. Noh, ehkäpä siis voisin synttärilauluksi päräyttää hänelle jotain kivaa, nyt kun kerran laulamista ollaan opiskeltu. Ettei vaan bileet loppuis mun laulun jälkeen :D.

Nyt oikeastaan lopetan tällä kertaa jo tähän ja yritän sitten tehdä niin paljon kaikkee villiä ja kivaa että riittää sitten kerrottavaa teille ;).

party_hard[1]

 

Nyt ei muuta kuin oikein mahtavaa viikonloppua rakkaat lukijat ja palaillaan <3

 

Antti

 

Arjen tylsyyttä..
Merkitty:                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *