Vahvojen tunteiden huminaa..

Heippa taas arvon lukijat,

Mielessä on paljon semmoista mitä haluaisi kirjoittaa, mutta sitten samalla mietin että onko enää järkeä lietsoa lisää vihaa ja pelkoa. Vihaa on niin paljon ja tiedätte varmaan mistä. Kaikilla meillä on. Nämä viikot on ollut meille eurooppalaisille aika rankkoja. Pariisin iskut ja myös nyt selvinnyt tulos Egyptin lentokeneturmasta saivat meidän vihamaan ja pelkäämään. Joka puolella terroepäilyjä. Ollaanko me missään turvassa? Nämä kaikki pyörii jokaisen päässä tällä hetkellä! Ne tunteet on todella todella voimakkaita. Itsekkin kävin sen kaiken läpi ja olin valmis tiputtamaan mielessäni ydinpommin koko Lähi-itään kostoksi! Nyt kun olen pohtinut asiaa, niin tajunut sen, lukiessani eri lähteitä näistä Jihadisteista,Isisin taistelijoista, että ei se viha eikä pelko auta, sitähän ne saamarin terroristit haluavatkin meidän tuntevan. Ja kun kaikessa yksinkertaisuudessaan miettii, niin se on niiden ainoa tavoite tosiasiassa. Jokainen heistä ymmärtää, että vaikka Usa onkin rahoittanut niitä taistellakseen Syyrian Assadia vastaan yms. niin ei se ikinä anna heidän rakentaa omaa koko lähi-idän kokoista valtiota, mitä ne ovat unelmoineet. Heh, pässikin sen tajuaa että Jenkit vain hyväksikäyttää Isisiä omiin tarkoituksiin ja jossain vaiheessa itsekkin napsii ne, niin kuin nyt on pikkuhiljaa alkanut.  Eli mikä ilo niille sitten jää tästä? No se ainut ilo todistaa kuinka hulluja ja pelkäämättömiä ne on ja päästä paratiisiin. Siis tämä tietysti minun oma mielipiteeni, mutta jos nyt näin järkevästi itsekkin mietitte asiaa niin uskoisin päätyvänne samaan lopputulokseen. Niistä on kymmenistä eri lähteistä kerrottu, että ne jonottavat kuukausia innoissan jotta pääsee itsemurhapomittajiksi! Siis miettikää, ”Jonotttaa kuolemaan”, nuoret terveet ihmiset! Onks mitään sairaampaa olemassa?!? No ei oo mun mielestä! Eli nyt ymmärrätte miksi he tekevät tätä meille, vaikka tietää että joka tapauksessa kuolee ja häviää.

https://www.instagram.com/p/-FmEqqS1nF/?taken-by=anttikurhinen

Jotenka älkää antako pelon ja vihan ottaa ylivaltaa! Ei tästä pääse yli eikä ali, tämmöistä on tapahtunut, mikä on todella surullista, mutta meidän kaikkien on pakko jatkaa eteenpäin. Ja kyllä tässä voidaan sanoa näitten terroritekojen jälkeen, että kyllä ne terroristit ovat itselleen lipun tuonpuoleiseen hommannut, nimittäin se on selvää ettei Venäjä, Ranska yms. kärsineet osapuolet todellakaan anna heidän selvitä kaiken tämän tapahtuneen jälkeen, se on vain ajan kysymys milloin nämä terroristit tuhotaan. Harmi vaan, että pahasta ei koskaan pääse eroon. Nyt tuhotaan Isis ja 5 vuoden päästä on taas joku järjestö tai joku hullu. Aina se on ollut niin. Ihminen haluaa kilpailla aina kaikessa ja olla parempi kuin toinen jossain. Urheilijat urheilussa, poltiikot poltiikassa, maat toisiaan vastaan sodissa, terroristit pahuudessa..Me ihmiset ollaan vaan liian vallanhaluisia ja kateellisia. Tämä aina tulee synnyttämään sotia, kärsimystä,tuhoa ja surua.

Noh, tosiaan on parempi siirtyä tästä aiheesta hieman iloisempiin aiheisiin niin voidaan vähän ottaa rennommin ja unohtaa vihan sekä pelon.

Lupasin silloin viimeksi ruotia eri ohjelmia mitä nykyään telkkarista on tarjolla.

No nyt halusin vähän hieman puhua Paratiisihotellista.  Minkälaisia fiiliksiä se teissä herättää? Onko minkäänarvoinen ohjelma?

Itse henkilökohtaisesti voin jopa yllätykseksi itselleni positiivisesti kertoa, että kyllä se on ihan onnistunut tosi tv ohjelma Suomessa! Olin alkuun tosi skeptinen formaattia kohtaan, kun niin monet muut tosi tv hömpötykset on flopanneet mielestäni. Vaikka ohjelmassa ei tapahdukkaan oikeastaan yhtään mitään, mutta juuri tuo kieroilu ja selän takana lässyttäminen toisista on aivan huikeeta mannaa katsojalle! Tämä tuo niin paljon mulle mieleen oman aikani Venäjän Talo 2 tosi tv ohjelmassa. Formaatti muistuttaa toisiaan tosi paljon ja sielläkin pitää olla parissa, mutta siellä Venäjällä meno oli kymmenkertaisesti hurjempaa vaan ja kaikenmaailman hörhöjä täynnä :D! Muistan kuin eilisen vielä, kun sinne asteli kaksi jotain ihme paukapäätä, joka yks toi Taloon horkkaa ja jotain huumenappeja, niin sekoili muutamat illat niin pahasti, että hajotti puolet paikoista ja ihmeen kaupalla se saatiin aisoihin ilman henkilövahinkoja. Toinen hihhuli veti salaa yks ilta kännit, yritti hakata muutaman ja sitten hyppäs katolta alas ja mursi molemmat päkijät. joutui sitten leikkaukseen ja sairaalaan. Ei kävellyt moneen kuukauteen se sälli. Sitten kun lähdin ohjelmasta, niin vain viikko sen jälkeen siellä räjäytettiin omatekoinen pommi, kun yksi faneista joka ili hakenut kymmeniä kertoja Taloon, eikä ollut päässyt sinne niin päätti sitten räjättyää koko paikan. Kaksi vartijaa loukkaantui vakavsti ja toiselta lähti jalka kokonaan, kun he löysivät laukun läheltä talon aluetta. Tarkoitus oli, että joku meistä asukkaista olisi löytänyt sen ja vienyt sisälle, eli luojan kiitos vartijat kierteli ja löysi sen! Sitten yksi kipailija puukotettiin kuoliaaksi kun hän lähti vapaa-ajalle Venäjällä, sen takia kun hän herättti niin paljon tunteita katsojissa omilla teoillaan! Venäjällä ohjelmaa katsoo 47 miljoonaa ihmistä ja monet ottaa liian tosissaan ohjelman ja jos joku vihaa jotain kilpailijaa niin voi käydä noin, huhhuh!

Itsekkin olin melkein hulluuden ja romahduksen partaalla sen parin kuukauden olon jälkeen ja huokaisin suuresti helpotuksesta kun vihdoin mut äänestettiin pois! Yksi tuottajistakin sanoi mulle kun lähdin, että ”Antti, sä oot hyvä jätkä, näin on parempi sulle että lähdet pois, ennen kuin sustakin tulee tommoinen kylmäverinen raaka ja moraaliton pelaaja, joka ei kaihda mitän keinoja säilyyttääkseen asemansa Talossa, kaikista tulee ajan myötä”. Ymmärsin kyllä yskän mitä tarkoitti.. Paljon paljon muutakin tapahtui ohjelmassa ja sekin takia tässä jos vertaa tähän Suomen paratiisihotelliin, niin onhan se kuin lastentarhaa verrattuna tuohon Venäjän menoon. Joka päivä siellä piti tehdä jotain draamaa, tappelua ja suurta itkua tai sitten suurta rakkautta,romattisia illallisia yms.

Tästäkin huolimatta vaikka Suomen Paratiisihotellissa ei muuta tehdä kuin syödä, juoda ja vähän riidellään, niin on se silti kiva piristys muuten niin ankeaan tosi tv rintamaan tarjontaan. Tai itseasiassa tarjontaa on tosi paljon, mutta aivan liian ala-arvoista.  Itse rehellisesti toivoisin paratiisihotelliin enemmän äksöniä, enemmän sitä,että ihmiset ajautuu konfliktitilanteisiin. Se on todella mielenkiintoista katsojan silmin nähdä, kun toisella keittää ja miten hän käyttäytyy kyseisessä kriisitilanteessa! Tämä on hyvä alku ja uskoisin, sekä toivon suuresti, että seuraavalla kaudella siellä tuotannon puolella otetaan vähän isommat riskit ja pistetään paratiisihotellin tunteet todella kuumaksi! Ja voin sanoa, että pitkästä aikaa rupes ittekkin tekee mieli mennä mukaan. Pitkään aikaan mulla ei tehnyt mieli mennä mihkää tosi tv hömpötyksiin, mutta nyt kun tuota Paratiisihotellia kattelin ja muistelin omia aikoja Venäjällä Talo 2 ohjelmassa, niin tuli ikävä tosi tv:eetä omalla tavallaan.

Mahdollisesti tulevaisuudessa johonkin voisin taas lähtee mukaan viihdyttämään kansaa, mutta kyllä valikoin kunnolla mihin menen enkä säntäile kuin nuorempana päätäpahkaa mihin tahansa ohjelmaan mikä eteen tulee.

Tällä hetkellä kummiskin haluan keskittyä kouluun, työhön ja mahdollisesti sen ”oikean2 tapaamiseen. Onhan tässä kyllä olti sinkkuna jo pitkään. Mä an vaan ymmärrä itseäni välillä, että mitä helkuttia minä haluan minun kumppanilta? Tässä tämän vuoden aikana olen tehnyt varmaan ennätyksen naisten suhteen, enkä kerro sitä sen takia että siinä ois jotain kehuttavaa vaan se, että niin niin monia hyviä naisia on ollut,eikä pelkästään vaan yks kaks kertaa viihteen takia, vaan ollaan hengailtukkin enemmän. Silti aina olen jänistänyt ja jättänyt juuri hyvin kehittyneen tilanteen kesken, ja tuottanut toiselle osapuolelle pettymyksen.  En vaan tajua mitä minä haluan naiskumppaniltani..Tai siis tiedän mitä haluan, mutta kun haluan aivan liikaa ja se ei ole mahdollista! Olen aivan hukassa sen suhteen ja vaikka mitä yrittänyt, en löydä mitään selitystä. Harmittaa itteäkin tosi paljon ja monesti olen katsonut peiliin, että ”Antti, ei toisessa osapuolessa ollut mitään suurempaa vikaa, vaan vika on sinussa ja kun mikään ei kelpaa”.  Tässä tilanteessa voisin olla kuin Hottikset sarjassa moent ja sanoa, ”Ei mulle vaan löydy sitä hyvää oikeaa kun kukaan ei ole minun tasoinen”hyi,  juuri se tekeekin niistä ylimielisen oloisia. Ei, en sano niin, vaan minussa on vika, myönnän sen. Minä olen se tyhmä, pässi, joka menettää hyvät ihanat mahdollisuudet hyvän suhteeseen olemalla ylikriittinen ja vaativa.  Ja kun en minä ole ainut nykyään tommoinen, vaan tämä nykyajan itsekeskeinen maailma on tehnyt minunlaisia tyytymättömiä paskiaisia pilvin pimein! Eli eihän silloin tästä tule yhtään mitään jos nykypäivän nuori sukupolvi on tämmöistä, joka vaan elää omaksi edukseen,huvikseen ja nauttiakseen elämässä! Ennen vanhaan kaikki oli toisin, elettiin sen takia että piti perustaa perhe, ruokkia se, saada lapset jaloillee ja sitten vasta eläkkeellä jos nyt jää mahdollisuus niin vähän levätä. Nykyään sitä jo nuoruudesta lähtien eletään vain itselleen, paskat väliä mistään muusta. Se on näin, myöntäkää te muutkin monet ihmiset sen, että olette itsekeisiä, jotka ei osaa antaa muille tilaa elämästänne. Se on surullista, todella surullista. Tämän yakia myöskin meidän kristillinen maailman on niin hauras vahvan ja jämptin islamin edessä. Olemme eläneet kaikki itsellemme, kun siellä taas ihan päinvastoin. Meidän on pakko herätä, että viemme tuhoon itsemme ja meidän kristillisen maailman. Mä myönnän sen, ja teen sen eteen töitä valtavasti että pääsen siitä eroon. Olen jo mennyt parempaan monessa asiassa ja nykypäivänä jo rakastan antaa muille mieluummin jopa ihania asioita kuin itselleni. Olen löytänyt sen ihanan tunteen kun toiselle antaminen on paljon ihanampi tunne kuin itselleen antaminen! Nyt vaan pitäisi vielä saada avattua sydäntä enemmän ulkopuolisille ihmisille, antaa tunteille vallan, mitä olen pakahduttanut monet vuodet. 

Tuntuu vaan että vuodet vierii, elämä juoksee eteenpäin, kaikki läheisimmät ovat menneet naimisiin,tehneet lapsia jo ja minä edelleen pyörin kuin puolukka siellä paikassa ja en osaa päättää kenet haluan, mitä haluan ja miksi! Luin itse asiassa juuri eilen Iltalehdestä, missä kirjoitettiin ihmisistä jotka ovat erityisherkkiä. Kuulemma 20 % kansasta on semmoisia. Luin tarkemmin jutun ja samastuin täysin. Samastuin myös siihen, että siellä luki se, että miehet yleensä yrittävät peittää sen. Tämän asian kanssa on aika vaikea elää monelta osin, kuten jututssa kirjoitettiin, koska reagoit moneen asiaan tosi herkästi,saatat suuttua pikkuasioista, etsit ihmisessä ärsyttäviä piirteitä, kiinnität huomiota pikkujuttihin ihmisessä. Tämä ominaisuus on juuri se, mikä luo minulle ongelmia normaalin parisuhteen luomiseen. Toisaalta niin kuin jutussa lukeekin, ihminen joka on erityisen herkkä on paljon luovempi ja saattaa tehdä todella isoja mullistuksia uusien asioiden kehittämisessä. Kaikkein tärkeintä on minun mielestäni osata myöntää itselleen asiat mitkä saattavat olla pelottavia ja noloja. Ne pystyy käsittelemään aivan eri tavalla ja ne asiat mitkä on sinun mielestäsi on ollut heikkouksia, alkavat olemaan sinun vahvoja puolia ja opit käyttämään niitä hyödykseen elämässä. Vasta pikkuhiljaa olen alkanut nämä ennen niin pelottavat ja ahdistavat asiat kääntämään minun vahvuudeksi, kuten tämän erityisherkkyyden. Ennen en uskonut itseni olevan luova, taiteilija ja että voisin joskus vaan rauhassa olemalla, tekemään isoja asioita elämässä. Nyt pikkuhiljaa olen päässyt sen makuun ja sen takia sanonkin jo aika suorasti itseäni taiteilijaksi. Taiteilija on aika laaja käsite ja siihen kuuluu niin paljon. Taide on niin hieno juttu, varmaan hienointa kaikista aloista mitä vaan voi olla. Ei sen takia että itse olen taiteilija ja kehun sitä, vaan sen takia, että taide on luoda meille ihmiskunnalle jotain aivan tyhjästä jotain niin hienoa mikä tuottaa meille niin paljon mielihyvää! Se on taidetta ja se on todella arvostettavaa! Ilman sitä me kaikki kuoltaisiin tylsyyteen ja rupeaisimme sekoamaan, taiden pitää meidät virkeinä arjessa. Taide on meidän ihmiskunnan pelastus! 

Ohhoh..olenpa taas kertonut teille tällä kertaa aikamoisia ja uskoisin teidän tarvitsevan hetken varmaan sulatella kaikkea tätä :D. Itsekkin lähden sulattelemaan ähkytäyteen ängettyä kanankoipee tonne makuuhuoneeseen ja huomenna sitten virkeänä laulamaan luokkakavereiden kanssa karaokea sekä viettää vähän iltaa. Ai hitsi, toivottavasti tulee hauska ilta meille :)!

Ja ensi viikko onkin sitten aika mielenkiintoinen kaikilta osin, kun on pari uutta työkuvioita mitä käyn tutkimassa ja sitten onkin meidän luokan keikka, aija että jännittää :))! Noh, siitä kaikesta tapahtuneesta sitten ensi viikon lopussa blogissani, jotenka olkaahan kuulolla.

Nyt haluan tähän loppuun toivottaa kaikille arvon lukijat oikein hauskaa viikonloppua ja muistakaahan elää ilman ylimäärästä vihaa sekä pelkoa! 

Peace & Love

Antti

 

 

Vahvojen tunteiden huminaa..
Merkitty:                                                                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *