Raiskataanko koko Suomi?

Hei taas vaan arvon lukijat.

Taas on viikonloppu ovella ja viikko kulunut meidän viime lukemasta.

Itselläni viikko on ollut kaiken kaikkiaan aika eloisan rikas. Haluaisin kertoa niin paljon teille siitä, mutta en vielä sitä tee. Ensi blogissa sitten, kunhan saan nyt tämän tärkeän mielipiteeni kerrottua.

Haluan tässä blogissa ottaa todella vakavan aiheen esille ja mun luvatun kissan pöydälle.  Kuten otsikosta voitte päätellä, aihe on todella arka ja inhottava, mutta tämä aihe on vaan nyt niin polttava täällä Suomen maassa, ettei siitä voi olla vaiti ja lakaista maton alle!

 

raiskaus

 

Kuten te kaikki olette nyt saaneet lukea melkein joka päivä lehdistä ja uutisista, että pitkin poikin Suomea nuoria tyttöjä, jopa lapsia on raiskailtu turvapaikanhakijoiden toimesta! Siis mitä hittoa!?? En löydä enää sanoja tähän kaikkeen!!! Miten ihmiseessä joku, kuka tulee sodasta, haluaa tästä maasta turvaa, rauhaa, ruokaa ja välittämistä, tekee tommoista melkein heti kun maahan on saapunut!? Ton pahempaa ei voisi ikinä kuvitella mitään olevan!!! Eikä se varmasti ole siitä kiinni, etteikö ne tietäisi meidän peruslainsäädäntöjä kun heille omat sivut facessa missä kerrotaan mitä missäkin eu maassa maksetaan sosiaaliturvia ja miten saa turvapaikan! Tämä on vain siis täydellistä välinpitämättömyyttä ja epäkunnioitusta ruokkivaa kättä kohtaan!!! Mitään pahempaa ei voisi olla kuin mitä nämä mamut nyt tekevät täysin häikälemättömästi Suomen kansalle!!!

Ja suoraan sanotusti VITUTTAA tää kaikki, anteeksi mun kärkkäitä kirosanojani, mutta muulla tavalla tätä ei voi edes kuvailla! Ja tämä vitutus on vielä suurempaa päättäjiä kohtaan kuin näitä mamuja, koska ne ovat tietoisesti sallineet tämän! Kyllä nyt herrajumala noi päättäjät on tiennyt aina, että tuollaisista ääriislami/muslimimaista tulevat miehet eivät kunnioita meidän kristinuskoa, meidän kulttuuria, meidän tapoja, puhumattakaan meidän koskemattomuudesta! Itsekkin olen kuullut joidenkin sanovan, että ” Jos mimmi näyttää huoralta ja pitää minihametta, niin se ite kerjää että raiskataan”! Että näin..eli siis fuck ne välittää että meidän naiset haluaa vain näyttää hyvältä, olla vapaita, seksikkäitä, nauttia siitä huomiosta mistä naiset tykkää. Ei, ne on heti huoria heille, lutkia mitkä pitää raiskata! Jep jep..ja kun tätä on esiinytnyt jo kauan pitkin maailmaa, viranomaiset, päättäjät on tiennyt miten näiden monien muslimimaiden miehet ajattelevat meistä. Siis joo, kyllä tähän väliin pitää sanoa myös, että on niitä hyviä normityyppejä jotka haluavat oikeesti integroitua meidän yhteiskuntaan, mutta ne onkin sitten ne jotka on tullut ihan lapsena tänne tai sitten ihan vanhoina kun nähnyt jo elämässä niin paljon kaikkea, että haluaa vain elää rauhassa. Mutta tässä onkin se iso MUTTA! MUTTA kun tänne tulee suurin osa nuoria miehiä, jotka on kasvanut siellä omassa kulttuurissaan, omassa uskonnossaan, kohderyhmä juuri se, joka vähiten välittää meidän säännöistä, laista, tai meidän kunnioituksesta. Hetkellistä silmälumetta, kunnes saadaan oleskelulupa ja muu perhe tänne Suomeen! Ja mikä hälyttävintä tässä on, että nyt ne jotkut ei edes ole kestänyt odottaa sitä oleskelulupaa tai muuta, vaan rupeavat käyttäyttäytyy miten haluaa jo tässä aikaisessa vaiheessa kun ei ole edes oma perse täysin turvattuna Suomen kamaralla! Miettikääpä sitten mitä sattaa tapahtua kun nämä tyypit oikeesti saavat oleskeluluvat, muut tutut tänne, tietävät meidän älyttömän alhaisista raiskaustuomiosta tai ylipäätään meidän rangastuskäytännöistä!? Voin sanoa että halleluja ja hellät tunteet täällä alkaa olee aika kuumat paikat silloin, eikä tarvitse olla edes mikään ennustaja ja silloin meidän tuvallisuus on todellakin uhattuna, meidän lapsien, naisten, kaikkien!!!

Niin kuin silloin yhdessä aiemmassa blogissa kirjoitinkin, että voitte vaan kuvitella mitä tuleman pitää kun tänne tulee tuhansia semmoisia tyyppejä, jotka on kasvanut äärislamin parissa, jossa vääräuskoisten tappaminen on helkutin hyvä juttu ja pääsee paratiisiin, niin miettikää mitä ne saa täällä aikaan kun ne asettuu olonsa mukavan kotoisaksi!?!

 

Suomen laki

 

 

Nyt uutisissa on ollut, että sisäministeri kauhsituttelee asioita ja meidän kansallinen  turvallisuus on uhattuna. Kauhistelee nyt kun täällä on jo lähemmäs kohta 50000 turvapaikanhakijaa. Ja siltikään mitään ei tehdä maahanmuutton suhteen, ainoastaan uhotaan että rikoksen tekijät poistetaan maasta kun tuomio on tullut! Voi voi, mitä se lohduttaa kun jonkun lapsen elämä täysin rikottu! Lapsi tuossa iässä jos kokee noin väkivaltaisen raiskauksen, niin saatta menettää ihmisiin luottamuksen täysin, hän saattaa olla henkisesti sairas loppuelämän, eikä pysty koskaan pääsemään jaloilleen! Tämän on raskas takaisku yhteiskunnalle, joka menettää  ihmisen, joka olisi voinut tuoda valtiolle menestystä ja mammonaa vaan päinvastoin tuo tuskaa ja kuluja psykiatristen hoitojen yms. kautta, sekä vielä syrjäytyy täysin väärille raiteille! Olemme me valmiita kantamaan tämän taakan? No näköjään ollaan päättäjien mielestä!

 

julkisella-paikalla-raiskaus-kok

 

Tuossa uutisissa kyseltiin ja kauhisteltiin, että kauanko ihmiset jaksavat kattoo tätä menoa ennen kuin rupeavat ottaa oikeuden omiin käsiin? No ei siihen kovin kauaa varmaan tarvi, jos tätä menoa jatkuu! Voin vaan kuvitella miltä tuntuu vanhemmista, joiden oma rakas pikkutyttö on raiskattu häikäilemättömästi  kylmään pusikkoon, hän on täysin rikki, vanhemmat romuna, ja valtio vaan siirtää raiskaajan toiseen vastaanottokeskukseen, antaa jonku naurettavan tuomion, josta tuo tyyppi hyvin mielellään istuu Suomen vankilassa eristettynä ettei kukaan tee vaan mitään väkivaltaa miespoloiselle, löhöillen, treenaten, katellen telkkaria, pleikkaria pelaillen, sitten päätteeksi saa karkotuksen, palaa takaisin omaan maahansa ja naureskelee kavereille, että ”Onpas ne siellä kunnon taukkeja Suomessa, päästää mut sinne, antaa rahaa, antaa raiskata naisensa, sitten ruokkii mua vankilassa joka on kuin hotelli, ja ostaa mulle vielä kaiken kukkuraksi suoran lentolipun takasin tänne kotiin, hah hah! Olipa kiva euroopan reissu, kannattaa hei kyl mennä kokeille turvapaikanhakijaksi toverit”!

Uskon että silloin jopa jurolla, pitkään rauhallisella ja ujolla Suomalaisella alkaa mennä yli tämmöisien tapahtumien jälkeen ja sitten otetaan laki omiin käsiin! Sitten ei ole enää kellään kivaa ja tilanne saattaa riistäytyä niin käsistä, että siinä sitten kärsii ihan turhaan sivulliset, virkavalta, joka joutuu puolustaa niitä raiskaajiakin kun Suomin on nyt niin oikeusvaltio. Siinä ajautuu kansan ja virkavallankin napit vastakkain! Eipä oo sitten kaukana mellakat ja pienimuotoinen sisällissota. En halua maalata piruja seinälle, mutta halusin tuoda pahimman skenaarion esille, joka on täysin mahdollinen jos kaikki jatkuu miten nyt jatkuu vielä muutaman vuoden!

 

Uhri-14-raiskaus

 

Vielä sen verran omasta takaa voin sanoa, että minä en ainakaan kohta halua tehdä tähän maahan lapsia tulevaisuudessa jos tunnen että valtio ei pysty heille turvallista elämää antamaan. Eli jos minä jo ajattelen niin nyt jo, kellä ei ole ole lapsia vielä, eikä vaimoa näkyvissä, niin voin vaan kuvitella mitä monet ihmiset ketkä suunnittelevt lähitulevaisuudessa perheen perustamista ajattelevat kaikkien tapahtumien jälkeen mitä nyt tahahtuu Suomessa, Euroopassa, maailmalla.. Tämä tarkoittaa sitä, että muutenkin Suomen oma kansa joka on niin pientä, lopettaa lisääntymisen, ei uskalla tehdä lapsia, muuttaa pois  ulkomaille kauas missä tuntevat olonsa turvallisemmaksi. Tämä  olisi katastrofi Suomen valtiolle, eikä pelkästää Suomelle vaan monelle euroopan valtiolle, joka on yhtä höllösti pitänyt maahanmuuttopolitiikka!

Iltalehdestä luin tämmöisen tänään aiheeseen liittyen (alla lukee).

”Vapaaottelija Amirkhani sanoo, että maan lakeja ja kulttuuria pitää kunnioittaa. Muussa tapauksessa voi painua helvettiin Suomesta, hän lataa. Rasistiksi muuttuminen on maailman helpoin asia, se ei vaadi mitään ponnistuksia. Siksi siihen ei saa antaa mahdollisuutta. ”

 

Ja arvostan tätäkin äijää kun jaksaa yrittää vielä maltillisesti kertoa, että kunnioittakaa tätä maata, mutta eipä se taida enää riittää kun ei ne tiedä kuka hän on, eikä hän ole heille mikään esimerkki tai idoli. He ovat kasvaneet aivan eri paikassa  kuin ne maahanmuuttajat jotka ovat täällä lapsuudesta ja ovat seuranneet Suomen mediaa, tietävät hänet, hänen selvitysmistarinansa, voivat samaistua. He vielä arvostavat Amirkhania. Nämä uudet tuoreet aukiset nuoret maahanmuuttajat eivät, heille hän on todennäköisesti maanpetturi joka yrittää kääntää muslimiveljet länsimaiden ideologian tuhon tielle. Ja kyllähän ne voisi kääntää jos heitä olisi vähemmän, mutta kun heitä on aivan LIIKAA jo ja sehän on juuri se ongelma!!! Kaikella kunniotuksella Amirkhania kohtaan, mutta nyt ei enää hänen tai muun joskus aikoinaan tulleen maahanmuuttajan saarnat riitä, nyt tarvitaan rajuaja päätöksiä hallitukselta, ei se lässyttämällä etene niille! Kovilla kovaa vastaan, ei se muuten auta! 

 

Multiculturismi

Jaahas.. apua mikä avautuminen taas kerran..anteeks..tai no hitto, mitä tässä pyytelen anteeksi totuuksia ja tunteitani! Seison sanojeni takana ja jos joku on eri mieltä niin hän on eri mieltä, hänellä on omat näkemyksenä asiaan ja se siitä! Meitä on moneen junaan, paljon suvakkeja jotka ei vaan ymmärrä ennen kuin itselleen tai läheiselleen sattuu jotain..

Ja loppuen lopuksi en minä muuta tässä kellekkään kuin rauhaa ja rakkautta, sitä mitä Suomessa on ollut aina ennen, ennen kuin nyt sitä pikkuhiljaa rikotaan, hajotetaan, ja haudataan jossain vaiheessa..Ei, sitä emme voi antaa tapahtua rakkaat kansalaiset vaan meidän käsissä on kummiskin se mitä tulevaisuus tulee olemaan. Joko astutaan barrikaadeille, taistellaan, vaaditaan oikeuksiamme mitä tämä oikeusvaltio meille on luvannut tai sitten tuhoudumme kuten monet muut imperiumit historian aikana vahvempien ja raadollisimpien jalkoihin!

Love & peace without this horror!

Antti

www.hdfreepixs.blogspot.com

Raiskataanko koko Suomi?
Merkitty:                                                                                                                                                            

2 kommenttia “Raiskataanko koko Suomi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *