Keisari Donald Trumpin maassa :)!

Hi my dear friends,

Its been a long time. Its because i was travelling in the U.S.

No mutta joo, ehkä siirrytään Suomen kieleen :D. Tosiaan pitkästä aikaa toverit. Oltii reissus USA:s ja nyt ollaan kotiuduttu.

Reissu oli niin antoisa ja kaikkee täynnä, että en tiiä miten kirjoittaisi kompaktin paketin teille, ettei teil menis montaa päivää sen lukemiseen :D.

Yritän tehdä tästä lyhyen ja ytimekkään!

Tosiaan lähdin reissuun täysin yksin, mutta jälleen kerran saan todeta sen, että se kannattaa, nimittäin taas tutustuin niin paljon uusiin ihaniin ihmisiin, joihin en olisi muuten tutustunut niin hyvin jos olisin ollut oman porukan kaa. Yleensä sitä silloin vaan jotenkin automaattisesti on oman porukan kanssa ja ei tutustu niin läheisesti toisiin ihmisiin. Kun olen yksin, sinun on pakko tutustua ja sinuunkin tutustutaan helpommin kun olet yksin. Oikeesti älkää pelätkö lähteä yksin maailmalle, olkaa rohkeempii ja antakaa palaa vaan.

Itse tutustuin jo heti lennolla yhteen tosi hauskaan mimmiin, kenen kanssa sitten me jatkettiin viel yhteydenpitoo Losissa ja käytiin ulkonakin :).
Losi oli kyllä vaikuttava ei voi muuta sanoa! Se suuruus, ihmisten määrä ja miten laajalle se levittäytyy niin teki aika vaikutuksen. Onneksi kuuntelin kaveriani, joka sanoi mulle ennen lähtöä, että vuokraa autoo, muuten et pärjää siellä. Ja niinhän se olikin. Kaikki ne välimatkat on järkyttävän pitkiä ja ilman autoa Losissa ei vaan pärjää, se on faktaa! takseil ja Uberilki menee omaisuus jos joka päivä ajelee paikasta toiseen.

Kun olin siel vain viikon niin suurin osa ajastani menikin auton ratissa, koska oli niin paljon nähtävää lyhyen ajan sisällä. Kaikki paikat tuli kierrettyä ja nähtävyydet. Alla laitan pakolliset lomakuvat Losista.

https://www.instagram.com/p/BbrVOfpj3sc/?taken-by=anttikurhinen

 

Eli tosiaan tos oli nyt jotain Losista. Sitten kävin näkee sitä mimmiä mistä puhuin, eli sitä kaunotarta mikä oli mun kaa Venäjäl ohjelmas. Oli kyl tosi kiva nähä pitkäst aikaa senkin kanssa :)! Ainoo, että meidän tapaaminen ei mennyt ihan nappiin sen suhteen, että mul oli samaan aikaan toinenki mimmi :D! Se sattui sen takia niin hassusti, koska olin tosiaan laittanut Losiin tultua viestii tälle venäläiselle mimmille, että milloin nähdään. Sit se ei ollut parii päivää vastannut, niin olin sit sopinut tän suomalaisen mimmin kaa kenen kaa olin tutustunut lentokonees, että sen kaa mennää hengaa ulos. Noh, sit viime hetkel se venäläinenki mimmi vastas että heei, nähdään tänää, tuun sinne mis ootte..Mä olin sillei apua, noh pakko sen ottaa mukaan sit, ja siin sitten mentii kolmistaan yhteen roof top clubiin losis. Tilanne oli sen takii vähän anaalista ku molemmat mimmit ei oo mitää parhaimpii englannin taitajii ja se meni siihe, että jouduin yhden kaa puhuu venäjää, sit vähän ajan päästä toisen kaa suomee, ja sit viel tulkkaa molemmille mitä puhutaan :D! Se oli tosi vaivaannuttavaa ja mulla oli fiilis koko ajan, että miten saan huomion tasapuolisesti molemmille ja se oli kyl vähä haastavaa :D!

Noh, se meni miten meni se ilta sit..ois kyl ollut parempi että olisin ollut yhden kanssa vaan ja sit toisel iltaa toisen kaa..tos tuli viel se eteen, että seuraavana päivänä piti lähtee Vegasiin ajaa..

Tosiaan aikataulut mul oli tosi tiukat, hirvee kiirus nähä kaiken, sit aikaero painoi päälle yms. Sanotaan näin, että ei toi viikko riitä millää tommoisee reissuun, mis pitää nähä kaiken ja sit viel käydä Las Vegasissa ja sit viel ajaa takasin. Olin kyl ihan poikki tän reissun jälkeen.

Vegasista pakko sanoa sen verran, että se teki todella vaikutuksen! Se oli kyllä juuri sitä mitä odotankin ja miten leffois ollut..huhhuh on se niin energiaa pursuava kaupunki, jossa viihdettä tulee joka tuutista, aikuisten leikkikenttä mis mennään ilman rajoja :D! Ite harmikseni en sit laittanut ihan ranttaliks, koska olin vain kaks päivää siel Vegasis ja auton ratis juominenkin jäi..Kiersin kaikki kyl casinot yms. vaikka ite en pelannutkaa ku sen 10 dollaria, mut se kaikki uhkapelaaminen on kyllä niin vaikuttavaa huhhuh..Miljoonat, miljardit kilisee siin korvis vaan kun ympäril ihmiset hävii ja voittaa rahaa..!Ja sen kaupungin värit, kauneus yms. oli kyllä aivan jotain fantastista <3! Rakastuin todellaki siihen! Sinne meen varmasti viel uudelleen pian! Päätin että sinne lennän suoraan, ilma autoo,täysil mennään vaan ilma jarruj sitte ;)!Ja muutenkin tein vähän hölmösti..olisin voinut ottaa esim takaslipun Las Vegasista, ei ois tarvinnut ajaa taas Losii takas. Noh, nyt meni miten meni, ei se mitää..tulipahan nähtyä ainakin jenkkien moottoritiet, erämaat, yms. sekoilut.

Nyt laitan teille Vegasin kuvii vähä alle.

Mut siis kaiken kaikkiaan eniten mulla pisti silmään sekä Losissa että Vegasis, nii kodittomat. Siis niitä on niin paljon, apua :(. Se kontrasti on niin silmäänpistävää, kun ympärillä kaikki on niin hienoa, ihmiset tuhlaa rahaa ja elää kuin sadussa, mutta samaan aikaan kodittomat makaavat maassa ja kerjäävät rahaa, ruokaa yms..siis ihna hirveen näköistä, välil sattui nii paljon syämmeen ettei mitään rajaa :(. Se oli isoin järkytys mulle täl reissul..Sitä vaan nii vaikee ymmärtää kun jotkut vieres elää niin ylenpalttista pröystäilevää elämää, ajaa Laborghinilla ja samaan aikaan vieres ihmiset kuolee kadulle nälkään..se on todella surullista nähtävää ja silloin tajuaa viel enemmän miten hyvin meidän järjestelmä Suomes toimii ja miten valtio välittää meistä verrattuna suureen maahaan, missä vain vahvimmat selviää ja heikot kuolee pois, aivan kuin viidakossa. Raaka on tää maailma! Eli te ihmiset ketkä asutte Suomessa ja haukutte tätä maata, maktustelkaa ympäri maailmaa ja katsokaa miten siellä ihmiset elää ja joutuu kestää, niin ymmärrätte miten hyvin teidän asiat on täällä, ja lopettakaa se vitun ruikutus saatana!!!

Se mikä jekeis viel järkytti on se, että siel moni ajelee maistissa ja jopa motarilla on liikennemerkkejä mis lukee näin ” If you see drunk on road, call 911″ . Joo kyllä,tommoisia tieliikennemerkkei. Ja itsekkin sain todistaa yhden tapauksen kun olin huoltoasemal tankkaamas. Siitä multa ottikin haastiksen Comon toimittaja. Tässä se juttu viel uudelleen jos joltain jäi lukematta.

https://www.como.fi/uutiset/suomalaisjulkkis-jarkyttyi-los-angelesissa-olen-shokissa/

Tuo kyl järkytti mua miten normaalisti se käyttäytyi eikä edes peitellyt omaa humalaa vaikka on ratissa ja matkustajia kyydissä! On se kyl rajua!

Muutenkin Losin liikenne on kyllä aikamoista, autoi miljardei, ruuhkas joutuu tuntikaupal seisoo ja autokaistat jotkut jopa 10 kaistaa!! Hullua! Oli kyl mulle aikamoinen shokki ku tulin koneesta ja sain vuokraauton avaimet käteeni. Kun lähdin ajaa ja joka puolelta tuli autoi ku torakoita, kaistat vaihdetaan miten sattuu, nii kys siin oli Keisari kyl aika hädäs :D! ja onneksi ostin heti jenkkiläisen prepaid liittymän, koska ilman navia ei siel pärjää! Muistakaa se ku meette sinne ekaa kertaa, että hankkikaa navi ehdottomasti!

Muuten siis kaiken kaikkiaan upea reissu, niin paljon kaikkea nähtävää, Walk of Fame, Unoversal Studios, yms yms. kaikki tuli nähtyä onneks :)! Ja tosiaan yks kokemus jäi myös tosi positiiviseks vaik aluks olin skeptinen siihen. Eli kaksi vikaa yötä olin Couchserfingin kautta yötä. Se on semmoinen sovellus kuten AIRBNB mut siel vaan ihmiset tarjoo yösijaa ilmaiseks. Olin siihen liittynyt ku muutama mimmi sitä kautta on mennyt pitkin poikin. Alkuun kun liityin ja hain yöpaikkaa esim mimmeiltä niin oli tosi vaikeeta ja kaikki kieltäytyi koska minulla ei ollut yhtää referenssiä kyseiseen paikkaan. Noh, loppujen lopuksi jötin avoimen hakemuksen ihan huvikseni kattoakseni miten kukakin siihe reagoi ja ei muuten mennyt kauaa kun rupes tarjouksia tulee, mutta suurin osa homoilta :D! Ja suurin osa oli semmoisia ehdottelevia, että ”meidän kotona rakastetaan nudismia” yms. limaista paskaa 😀 yök1 Kiletäydyin kaikista tommoisista ja sit yks tyyppi oli iha jees, parhaalla sijannilla west hollywoodista )! Aluks olin tosi pelokas ja ahisti, että vittu jos seki joku pervo ku tuun, yrittää jotain..olin valmis heti juoksee karkuun ja jätin laukutki autoon yms. Mut sit ku tulin mestoille ja juttelin kyseisen tyypin kanssa niin hän oli tosi mukava :)! hän neuvoi kaikkee, näytti viel hyvii rafloi sekä olisi saanut mut Dr.Phil kuvauksiin yleisöön, hankki jo lipun mut en sit aamul jaksanut herätä siihen, muuten olisin ollut studioilla :)! Jälkikäteen jäi vähä harmittaa kyl, ois voinut kyl käydä kattoo miten kaikki sujuu rapakon takana noi kuvaushommat ku tääl nii paljon nähnyt sitä. Noh, seuraaval kerral sitten. Eli tosiaan postivisesti yllätyin tosta Couchserfingista ja suosittelen kaikille kokeilee, mahtavaa tutustuu uusii ihmisii ja saat viel asuu ilmasiks :)!

Sään suhteen oli ihan ok, mut en sit rannalle oikein kerennyt laiskoitella kuin vain sen pari tuntii kun ei viikon aikana vaan kerennyt makoilla kunnol. Ja ei siel nyt sit superkuuma ollut, eli noin 20-22 päivisin ne asteet ja aurinko laski tosi aikaisin..Onhan sielläkin talvi tulossa.

Sit tos vika päivä ennen lähtöö oltii syömäs nii siel yhtäkkiä suljettii kadut Losis ja kyttii joka puolelle, sit tuli mustii autoi vilkut pääl..kaikki oli sillei että nyt tulee Donald Trump!! Ehkä se oli hän, kuka tietää!? Ainakin kaikki ihmiset huus ympäril, että se on Doland Trump :D!(Video alla)

Joo aikamoista menoa siis! 

Noh, seuraaval kerral meen ainaki pariks viikoks nii sit on aikaa rannalle, ja muuhu löhöilyyn, eikä tarvi juosta paikasta toiseen kuin päätön kana :D! Nyt vaan seuraava matkakerta jenkkeihin on New York tällä kertaa, kun liputki jo ostettu tammikuulle jee jee ))!! Siit onkin jo sit just 4 vuotta kulunut sit ku olin viimeks Nykis, silloin oltiin viel ex vaimon kaa siel..Nyt sit täl kertaa näen mun vanhaa frendii siel jee ))!

No mut joo..Täs nyt oli lyhyesti tää mennyt reissu kuvattuna/kirjoittettuna blogiin ja palaan viel mahdollisesti muis blogeis ku muistelen jotain kohokohtia, kun nyt vaan halusin jotain kivaa kertoo teille reissusta :)!

Nyt oikein mukavaa viikkoa kaikille, see you around, byyyee <3!

Antti

Keisari Donald Trumpin maassa :)!
Merkitty:                                                                                                                                                                                

5 kommenttia “Keisari Donald Trumpin maassa :)!

 • 25.11.2017 at 21:01
  Permalink

  Kiinnostaisi vaan tietää, että millä rahoilla nämä työyttömät reissaa ja viettää tätä luxus elämää, sillä ei kai tuolla vaginahieronnalla pääse rikatumaan

  Vastaa
  • 26.11.2017 at 00:23
   Permalink

   Ainahan sitä kateellisia kiinnostaa ;), mutta juuri sen takia en kerro, odottele vaan niitä ens vuoden verotietoja ja kihise kiukusta tui tui 😉 :D!

   Vastaa
 • 26.11.2017 at 02:36
  Permalink

  Auts noita englannin kirjoitusvirheitä:)

  Vastaa
 • 27.11.2017 at 19:12
  Permalink

  Antti on käyny puntilla 😉 paljon nousee penkistä?

  Vastaa
  • 27.11.2017 at 23:38
   Permalink

   Joo, onha sitä tullut isko Arskan tavoin vähä rautaa ryntättyä ;)! Nooh, kyllä sitä ainakin pari keskikokoista mummoa saan pyöritettyä että löytyy märkä kohta 😀

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *