Tapahtumarikas kevät..

Hola toverit!

Tosiaan lupasin teille vähän päivitellä tos pari kolme viikkoa sitten, miten minulla meni Viron reissu ja oliko minkälainen mimmi siellä vastassa mua. Viimeiset blogit tosiaan meni tuon Cheyennen kohujutun parissa ja sen seksivideon ympärillä. Niistä kyllä vielä palaamme myöhemmin asiaan ajan myötä lisää. En jaksa väitellä turhaan ”juupas eipäs” ja veivata ees taas samaa shittiä kuin pikkulapsi tuhlaten mun kallista aikaa elämästäni. Cheyennen kommentteja kun lukee, niin hän vain selittelee, selittelee ja vielä kerran yrittää selitellä asioita mitä on tehnyt omasta tahdostaan niin toisten syyksi vierittäen. Se on heikon ihmisen merkki. Olen kaiken totuuden tästä aiheesta Enbuske, Veitola & Salminen showssa sanonut ja tuo Kaivohuoneen miss Märkä T paita kisavideo todistusaineistona varmasti antoi teille sen viimeisenkin totuudenrippeen koko asian suhteen. Nyt hetken voisi keskittyä muuhun ja tosiaan on parempaakin tekemistä kuin kinastella, kuten koulu loppuun, duunii, naisten kanssa ajanviettoa yms. Minulla on kaikki todisteet, videot yms. niin ei mun tarvi sen enempää todistella kellekkään tai selitellä. Vaikka varmasti Cheyenne tätä nokittelua kaipaakin, jotta saa huomioo ja julkisuutta keinolla millä hyvänsä lisää. Kyllä sitä saat vielä, älä huoli, mun kanssa kun lähtee taistelutantereelle niin sieltä ei hevillä sitten lähdetä pois, se on satavarmaa! Ja myös piti sanoa kiitos Hennalle siitä, että puolusti minua aiheeseen liittyen omassa blogissaan silloin aiemmin, arvostan sitä suuresti. Mut joo..ei tästä sen enempää..Antaa nyt poliisin hoitaa näitä asioita ja me palataan aiheeseen kun on sen aika taas.

poliisi

Palataan nyt siis siihen miun treffikumppaniin mitä menin Viroon tapaamaan silloin kolmisen viikkoa sitten.

Voin sanoa sen, että tämä lady oli erittäin hyvä kaikin puolin ja me tultiin paremmin kuin hyvin toimeen. Ostin hänelle ruusuja kuten herrasmiehen kuuluu ja toin Suomesta kivan lahjan. Jatkoimme sitten siitä syömään hienoon ravintolaan, mutta siellä sitten tulikin iso robleema minulle..Mä en ymmärrä mikä mun mahassa/alavatsassa on, mutta minulla tuli järkyttävä kipu, niin kova että meinasin melkein pyörtyy siitä kivusta. En tajua mikä hemmettiä siihen tuli. Ilta hänen kanssaan meni sitten siinä vähän niinku möks, koska jouduimme jopa ruoat jättää kesken, soitin mun serkun hakee äkkiä minut pois ennen kuin pökertyisin siitä kivusta ravintolan lattialle. Meinasimme lähteä jopa sairaalaan, mutta sanoin serkulle että yritän kestää jotenkin ja ajettiin kotiin, missä menin maaten. Siinä maatessa rauhallisena, hengittäen syvään, pikkuhiljaa sitten kipu tunnin päästä rupes lieventyy. Siis aivan järkyttävää. En oo koskaan kokenut niin kovaa kipua! Ja arvatkaa mistä se kipu alkoi? No siitä että kun me suutelimme sen naisen kanssa niin minä tottakai miehenä kiihotuin, rupes vähän ottaa eteen( anteeks nyt punastun hieman), niin siitä sitten pikkuhiljaa alkoi turvottaa alavatsaa ja sitten se kipu yltyi vaan kovemmaksi. Loppujen lopuksi kipu oli aivan sietämätön. En tajua siis mistä tämä tulee? Sama sitten toistui sunnuntaina kun mun piti lähteä takaisin Helsinkiin illalla laivalla. Tämä miun tytteli tuli saattaa minua satamaan, sitten siinä sitten vaihdettiin kiihkeitä suudelmia niin mulla rupes taas vähä jöpöttää ja sama kakku oli valmis, eli ei kauaa mennyt kun astuin laivaan niin hirvee kipu ja särky taas alkoi. Siellä sitten kiduin ja odotin vaan maaten, että milloinka laiva saapuu maihin ja pääsen kotiin.

kivekset

Siis jumanstippale että minua otti päähän toi mitä sattui. Puolet reissusta pilalle ton kivun takia ja kiva kun ensitapaaminen oli tommoinen.

Suomeen palattuani menin heti lääkäriin. Nuori kaunis lääkärinainen halusi puristella kiveksiä siinä sitten ja työntää sormensa peppuuni 💩👈🙈😷😨😅. Kieltäydyin vaivoin kohteliaasti ja sanoin etten ole valmis siihen tänään, jonka johdosta pääsin ultraäänitutkimuksiin vihdoin, jess 💪🔌🔦💉😜😂!

Nyt sitten on käyty urltaäänitutkimuksissa kätilöopistolla, verikokeissa yms. ja kaikki oli tosi hyvin. Eli munuaiset, maksa, eturauhaset,kaikki on niin kuin pitää mun iässä kuulemma. Eli nyt on kyllä ihme juttu, mistä nämä kivut oikein tulee välillä, oon ihan ulapalla :O? Onko teille kenteis ollut samoja oireita? Mut joo, laittakaa mulle viestiä ja linkkiä jos teillä on jotain vihiä mikä se saattais olla niin oon tosi kiitollinen :).

Nyt toisiin aiheisiin.

Sitten laitetaanpas kuva minusta ja Anssi Kelasta. Tosiaan kauan odotettu Anssi Kela tuli meidän koululle puhumaan viikko sitten. (kuva alla)

Anssi on kyllä huikee tyyppi ja tosi aivoimesti kertoi omasta elämän ylä ja alamäistä. Siitä iso kiitos hänelle. Vielä kerran voin sanoa ja kehua sitä, että meidän koulun parasta antia on juuri se että tulee erinomaisia vierailijoita. Ja nythän alkaa meidänkin kouluvuosi olla loppuvaiheessa. Huhtikuu on vika niin sanottu koulukuukausi, sen jälkeen on työharjoittelua mikä on aika absurdia laulajalinjalaisilla. Vitsailinkin opettajalle ja rehtorille, että minä sitten varasin itelleni tuon Kampin metron edessä paikan missä laulan ohikulkijoille :D!

Asiasta kukkaruukkuun. Tosiaan myös kävin pääsiäisenä Pietarissa siskon luona. Mun ihanan pienen siskonpoika Timurin yksvuotispirskeet oli ja me keräännyttiin yhteen sukulaisten kanssa. Oli tosi ihanaa ja sai aivot levätätä kaikelta täältä mitä Suomes tapahtuu. Muutenkin kun ympärillä on paljon rakkaita ihmisiä, sitten näkee viattoman pienen lapsen ilon ja rakkauden sitä kohtaa, niin tulee niin perhanan hyvä olo, se lataa niin paljon postiivista energiaa tämän niin julman maailman keskelle. Sitä tajuaa miten ihanaa elämä on, mikä on se aito rakkaus, mikä on meidän elämän tarkoitus. Samalla sitä kiittää jumalaa että on suonut itselle mahdollisuuden elää ja saada olla rakastettu sekä rakastaa <3! (Kuvia ja videopätkiä alla Timurin syndeiltä Pietarista.)

Ai niin, piti kertoa myös suuria ilouutisia! Heti seuraavana päivänä Timurin synttäreistä, hän rupesi kävelee :)! Aivan huikeeta! Mun äiti sanoi että minäkin rupesin kävelee samaan aikaan, eli heti kun täytin 1 vuoden niin synttärinä! Kyllä tää siskonpoika tulee niin enoonsa ettei mitään rajaa ja Eno lupaa antaa kaikkensa jotta Timurista tulee huikee boitsu isona! (Video alla kun hän alkaa kävelemään)

 

Tähän loppuun vielä halusin kertoa, että minä myin minun rakkaan Audini tossa pari päivää sitten, sniif ikävä tulee. Kuva alla.

Tosiaan oli pakko luopua tosta ihanasta mustasta paholaisesta, koska rehellisesti sanoen rahoitukset pankista yms. laskut painoi päälle. Noh, tähän juttuun liittyy tietenkin että sain vaihdossa samanlaisen Audin, mutta kaksi mallia vanhemman. Tässä tulee taas esille se, että ei noissa autokaupoissa voi luottaaa ikinä myyjiin vaikka mitä ne selittää! Eilen kun sitten kävin oston jälkeen korjaamolla, niin vikalista olikin sen yhden palaneen rekisterivalon sijaan kahden sivun pituinen ja laskua tulee nyt niin saatanasti! Kyllä voin sanoa että nyt vituttaa ja tekis mieli kyllä möyhentää sitä Jyväskylän kaveria, kuka sai muutenkin mun auton aivan jälkyttävään markkina-alihintaan ja minä taas sain vaihdossa romupeltikasan, joka pitäisi just katsastaa kun mun auto oli suurhuollettu,juuri katsastettu upea kaunotar! Että tämmöistä sitten..Noh, tää on tätä, ois pitänyt olla tarkempi ja ottaa messiin joku kunnon autoalan ammattilainen, niin ei olisi tämmöistä sattnut. Taas kerran opimme tästä ja teillekkin varoittava esimerkki, että olkaahan saamarin tarkkoja yksityisihmisten välisessä autokaupassa, ettei tuu takkiin, koska ei siinä ole mitään takuuta kun yksityishenkilöiden välillä käydään käytettyjen autojen vaihtokauppaa. Että näin.

Autokauppa huijaaminen huijaus

 

Tänä viikonloppuna pitäis nyt sitten vanhojen perinteiden mukaan uutta autoa mennä niin sanotusti huuhtelemaan, että tuo onnea, mutta eipä nyt hirveesti ees fiilistä mennä kun tämmönen sattui. Kaiken lisäksi viime viikonlopusta huonot muistot kun menimme Showroomiin. Meillä oli pöytä varattu siellä. Voin sanoa rehellisesti, että taso on laskenut ihan sairaasti siellä. A) kaikki melkein siellä vip hoastit lukuunottamatta Niko Nousiaista kulkee happamalla naamalla, ilman mitään asiakaspalveluintoa, vaikka maksettiin 800e pöydästä! B) Toiseks musa meni joku kolme kertaa poikki, yks kerta oli melkein 15 min. Eihän ton tason paikassa voi noin mennä hei haloo!? C) En tiiä mitä kuka meille oli juomiin heittänyt, mutta kahden kolmen lasin jälkeen olin aian tööt, mulla tuli laatta, ja en muista miten ees päädyin kotiin. Onneks siis kaverit vei. Laattasin koko sunnuntain, enkä saanut päätä ylös huhhuh. Jotain siis mahdollisesti heitettiin meidän juomaan. Eli ei ollut mikään kiva kokemus ja taitaa kyllä mun Showroom käynnit jäädä vähempään tästä lähtien.( kuva alla viime viikonlopusta)

 

Olkaahan siis varovaisia arvon ihmiset tuolla yöelämässä.

Nyt mä päästän teitä viettämään aurinkoista viikonloppua. Palaillaan taas viikon päästä 🙂

 

Antti

 

 

 

Tapahtumarikas kevät..
Merkitty:                                                                                                                                                                                    

9 kommenttia “Tapahtumarikas kevät..

 • 9.4.2016 at 16:59
  Permalink

  Auton ostajallako ei ole mitään vastuuta? Ostat vissiin perseen perämoottorinakin jos myyjä sen kehuu?

  Vastaa
 • 9.4.2016 at 17:13
  Permalink

  Syy on mahakivulle sokerittomat juomat, jossa on asesulfaamia ja aspartaamia. Jos ne on ollu lämpimiä tai juomat lämpiävät liikaa, niin mahakipu tulee kun se muuttuu syaniidiksi ja muuraishapoksi. Koska et vaikuta lihoneelta, turvonneelta, et valita ettei suolisto pelaa et ois välillä liiankin juoksevaa niin ei ole gluteenista kiinni. Gluteeni saa mahakivun aikaan, mutta helpottaa pöntöllä jonkunajan kierrettyää mahassa. Tässä ”tohtorin tutkimus” ilman tietoa siitä, että mitä olet syönyt ja juonut.

  Vastaa
 • 9.4.2016 at 17:23
  Permalink

  Fiksu ihminen käyttää sen auton tsekkauksessa ENNEN kauppoja! Jos se ei myyjälle sovi, niin pitää unohtaa koko juttu; silloin on jotain salattavaa! Mihin maalaisjärki on hävinnyt Suomesta?

  Vastaa
 • 9.4.2016 at 20:19
  Permalink

  blue balls, paras helpotus on purkaa paineet.

  Vastaa
 • 9.4.2016 at 21:38
  Permalink

  Miksi muuten kukaan ei puhu julkisuuden henkilöiden huumeidenkäytöstä? Kokoajan puhutaan siitä, miten joku miespuolinen julkkis näyttelee jonkun naisen alastonkuvia toisille ja kaatojaan ym. Sellasta en ole nähny, mutta ei kait naisille niitä näytetäkään, ehkä se on miehinen juttu. Itseäni ei ainakaan haittaisi jos joku näyttelee minusta ottamiaan kuvia! Varsinkin jos olen luvannut niitä ottaa.

  Ennemminkin se huumeidenkäyttö on pelottavaa. Ravintolassa naiset käyttävät bilehuumeita, ekstasia jne. Kerran kävelin suoraan kahden julkkispiireissä pyörivän salarakkaan vessanovesta sisään. Siellä molemmat niiskutti ja vannotti olemaan kertomatta kelleen ja uhkaili. Aikaa on siitä 2 vuotta ja voin sanoa olleeni sen verran pelokas tyttö silloin kun ravintolassa aloin käymään, luulin ettei minua uskottaisi koskaan kuitenkaan. Miksi Antti sinä et paljasta kaikkia näitä naisia, jotka käyttää huumeita tai tiedät käyttävän? Olen aika monen kaverin kans keskustellu ja ne on nähny itsekin joidenkin käyttävän viinaa ja lääkkeitäkin sekasin. Meitä ois monta tyttöä varmasti jonottamassa sun luo ja saa kuvata jos vaan sen tekisit. Pitää miehen olla turvallinen ja luotettava, eix niin?

  Vastaa
 • 11.4.2016 at 10:27
  Permalink

  Omaa tyhmyyttä se on, jos autokaupoilla ”kusetetaan”. Ei taida Antilla olla vieläkään järkeä päässä…

  Vastaa
  • 18.4.2016 at 01:33
   Permalink

   No ei kyllä ole.. lähtökohta on se, ettei kusettaa saa ketään. Kyllä oikeudessa myyjät on saanu isojakin saktioita, oli kyse talokaupoista tai autoista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *