Kohuvideo

31 kommenttia “Kohuvideo

  • 1.4.2016 at 15:46
    Permalink

    Järvinen, on sulla hyvä perse ja tissit, mutta niin helvetin tyhmä pää! Jaksatkin valittaa ja katua, jäikö murrosikä päälle? Se joka leikkiin alkaa SE LEIKIN KESTÄKÖÖN! Tosta videosta ei jää mitään epäselvää mikä on ollu meininki ja mihin se on mennyt ja mikä sulle on tullut. Antti on täysin syytön varmasti tuohon.

    Vastaa
  • 1.4.2016 at 15:57
    Permalink

    ASIAA!
    Jos Järvine alkaa isotella, niin totuus julki vaan.
    Sitä saa mitä tilaa.
    Luulot pois pissaliisalta!

    Vastaa
  • 1.4.2016 at 16:18
    Permalink

    Täytyy sanoo et en laittas ite tätä videoo julki koska antti teijän porukan kommenteista saa sellasen kuvan et ootte aivan älykääpiöitä…

    Vastaa
    • 2.4.2016 at 12:07
      Permalink

      Hahahaha 😀 eikö se ollut selvää jo ennen noita kommenttejakin.. Haloo, kuka menee naimisiin norsun kanssa BB-talossa! Nää on kaikki samaa roskasakkia, sen takia ne ”julkisuudessa” eli Seiska-lehdessä kehtaa sanoa toistensa nimiä noin vapaasti.

      Vastaa
  • 1.4.2016 at 22:47
    Permalink

    Kyllä sinne rapisi viimeinenkin kunnioituksen ripe, jos sitä ikinä olikaan. Kunnon pissaliisa, julkkismiesten panopuu. Noh jonkun sekin homma on hoidettava jos muuksi ei ole 😉

    Vastaa
  • 1.4.2016 at 23:15
    Permalink

    Kaista ei taida Metropolilla nyt riittää perjantaina klo 23:15. Sen verran taitaa olla kiinnostavaa katsottavaa tuo video.

    Vastaa
  • 2.4.2016 at 01:52
    Permalink

    Taitaa olla luomutissit? Upee kroppa kyl tol naisella.

    Vastaa
    • 2.4.2016 at 02:03
      Permalink

      No siihen aikaan ainakin oli kai..en tiiä mitä nykyään 😀

      Vastaa
  • 2.4.2016 at 09:33
    Permalink

    Upea vartalo Cheyennellä. Mutta pikkasen surullista että tyttö ei arvosta itseään, vaan tämmösten känniapinoiden edessä keikistelee. Menisi ennemin johonkin Playboihin, tolla rungolla ei pitäisi olla ongelma. Ja tulisi rahaakin ilmasten siiderien sijaan.

    Vastaa
  • 2.4.2016 at 12:47
    Permalink

    Sitä toista videota tuskin julkaistaan, kun Kurhisella on varmasti soosit lentäneet alle minuutissa.

    Vastaa
    • 2.4.2016 at 13:08
      Permalink

      Ahaha..No se osui kyllä naulan kantaan Enska 😉 :D!

      Vastaa
  • 2.4.2016 at 21:40
    Permalink

    nielikö se mällit tai ottiko edes suuhun?

    Vastaa
  • 3.4.2016 at 07:23
    Permalink

    Kurhinen on itse samalla tasolla kun toi strippaava horo muista känniapinoista puhumattakaan! Ölinää ja öykköröintiä jostain hikisestä tissibimbosta!! Siis häh!!? Mihin tää maailma on menossa?? Myötähäpeä on suuri!

    Vastaa
  • 4.4.2016 at 19:40
    Permalink

    Tuksu 2 tuo Järvinen on selvästi., Pitää olla todella roisi horatsu jos kehtaa vetää itsensä alasti useitten ihmisten edessä ja käydä viellä testauttamassa Antilla tavaraansa . Tämän lisäksi viellä leveilee ketä ovat päässeet häntä pökkimään. Cheyenne Järvinen on yhtä rivo ja julkisuushakuinen kuin Tuksu, nyt voivat olla vanhemmat ylpeitä kasvatuksensa tuloksista. Valtakunnan bimbon ja jakorasian titteliä Järvinen ylpeänä kantanee , sitä saa mitä tilaa

    Vastaa
  • 5.4.2016 at 10:47
    Permalink

    Aavistuksen aineissa näyttäisi tyttö olevan, ei kyllä uskaltaisi edes kokovartalokumilla koskea kyseistä tapausta. Surullista ajatella että tytön elämä on jo nyt pilalla ennenkuin ehti edes alkaa, kuka tuollaista palkkaisi saati partneriksi huolisi. Taino, onhan noita muitakin tosi-tv tyrkkyjä ja tälle tytölle kun maistuu molemmat sukupuolet.

    Vastaa
  • 5.4.2016 at 15:03
    Permalink

    On tää kurkinen ollu aina yhtä bimbo ku nää bimbo akat.. Tuksut plus muut seiskapellet..

    Vastaa
  • 6.4.2016 at 11:04
    Permalink

    VITTU SÄ OOT IDIOOTTI. VITUN RYSSÄ!! TAPA ITTES SAATANAN PASKANAAMA

    Vastaa
    • 6.4.2016 at 11:33
      Permalink

      Heti sun jälkeen älykkö pus pus 😉

      Vastaa
    • 7.4.2016 at 01:19
      Permalink

      Heheheh… nyt kyllä Cheyenne paljastit itsesi.

      Vastaa
  • 13.4.2016 at 20:02
    Permalink

    onko cheyenne huumeissa tässä. näyttäis olevan stimuja nautittu !:D

    Vastaa
    • 30.10.2016 at 22:12
      Permalink

      selvästi huumeissa, mutta vain bilekansa ymmärää

      Vastaa
  • 14.4.2016 at 19:33
    Permalink

    On kyllä aika järkyttävää molempien puolesta ajatellen. Cheyanne (?) on kuitenkin erittäin nuori tyttö ja ihan selvästi kovin sekaisin humalassa tuossa videossa, tajusikohan tuolla hetkellä kunnolla mitä oli tekemässä? Antin puolesta säälittää että aikuisena miehenä kiusaa pikkutyttöä näin. Cheyannella tuskin hyvin menee elämässään ja tämän jälkeen mahdollisesti vielä huonommin. Toivottavasti saa apua ja aikuiset lopettaisivat hänen kiusaamisensa.

    Vastaa
  • 14.4.2016 at 19:36
    Permalink

    Fiksuna aikuisena sinä Antti olisit jättänyt vain Cheyannen kommentit huomiotta ja ilmoittanut poliiseille. Mutta nyt sinä alennuit kiusaajaksi erittäin raa’alla tavalla. Toivon ettei videon julkaisun seuraksena tyttö rupea kärsimään mielenterveysongelmista.

    Vastaa
  • 17.4.2016 at 14:07
    Permalink

    Aivan helvetin mahtavaa, että julkaisit tän!! Cheyenne on vitun tyhmä bimbo. Ihan perus stadilainen tyrkkyhuora, yrittää vielä pistää kaiken sinun tai muiden syyksi. Omasta Tyhmyydestä ei voi ketään syyttää! Aivan huikea video!! Hahhahh kyllä mimmit on nykyään aivan saatanan tyhmiä. Hyvä Antti!

    Vastaa
  • 19.8.2016 at 21:14
    Permalink

    Kaikki videolla esiintyvät näyttävät olevan maahantuontia?

    Vastaa
  • 3.9.2016 at 13:14
    Permalink

    Sääliksi käy likkaa. Vielä.melkein lapsi. Mahtava tulevaisuus edessä kun kukaan ei enääjatkossa otakaan tosissaan. Kaikki jää nettiin tyttö hyvä. Et sinä tällä tavalla rikastu etkä kyllä kunnon työtä tule koskaan saamaan.

    Vastaa
  • 9.1.2017 at 10:02
    Permalink

    4. Northern Ireland is approximately 55 percent Protestant and 44 percent Catholic. This division has led to decades of strife in all aspects of life. 9. Vet the contract well. Read the fine print. Make sure that paying off the loan before time will not carry any penalty. 6. Remember to leave your flyers in the places where your target student hangs out, read Meet the students for some helpful placement ideas. tabletki na odchudzanie na recepte zelixa zdrowa dieta odchudzanie blog dieta 400 kalorii spos�b na otyÅ‚ość ziola na odchudzanie skuteczne odchudzanie etapy muszÄ™ schudnąć 5 kg w 2 tygodnie komu udalo sie schudnac 10 kg w miesiac The gas engine and electric engine were connected using a magnetic clutch. The gas engine became magnetized when activated (by a lever controlled by the driver). The copper disk was pulled against the flywheel connecting the electric motor to the gas engine. A custom-fit car cover is specially tailored to the lines of your vehicle. No detail is left unturned. Custom-fit car covers hug every contour of your vehicle and feature sewn-in mirror pockets, plus grommet holes for antennas. The fact is, it’s never ever too late to start anything and that includes internet business. I firmly believe that the internet is not going anywhere and you should too. Every year the stats will show you the number of people shopping Don’t even think about trying to ’trick’ AdSense. (They have penalties, including getting kicked out.) Don’t create a page on one topic and give it a file name about a different topic—that’s too confusing. schudnac 5 kg w 2 dni pÅ‚atki kukurydziane na mleku odchudzanie produkty na odchudzanie w aptekach jak schudnąć do wakacji 10 kg zielona herbata odchudzanie ile http://picaro.yaroo4x4.pl/god�wka-blog http://microminiature.yaroo4x4.pl/dieta-13-zile http://preaccustoms.picmax.pl/w-ile-schudn-5-kg Google will ask you what is the maximum you would like to spend, on average per day and what is the maximum you are willing to pay each time someone clicks on your ad. Set your maximum budget at an affordable and comfortable level and never spend more than your visitor is worth. What I’m talking about is banning the option of procrastination. Really what your customer is saying is … I have no reason to buy today. Make the deal irresistible, and put a deadline on it. It’ll spur them into making the purchase a priority, NOW. Do you fancy a country & western night out in Lanzarote ?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *