Seksivideokohua..

Hei kaikille arvon lukijat,

Nyt tällä kertaa sitten kaikki muut ylimääräiset aiheet jätetään sikseen , keskityn tähän kohuun,  koska nyt tää asia on niin tapetilla. 

Halusin vielä lyhyesti ottaa eilisen Enbuske, Vietola & Salmisen shown jälkipuintiin ja Cheyennen kommentteihin mitä hän oli tullut kertomaan myöhässä maikkarin studioille,  mun esityksen jälkeen. (Mun haastattelu alla)

http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/missiin-yhdistetty-antti-kurhinen-tein-cheyennesta-rikosilmoituksen/5808824

Alkuun vielä, eli joo mä ymmärrän sen, että se on rankkaa kun tulee tolla tavalla julkisuuteen kuten hän tuli, salarakkaana, rikkoen parisuhteita yms, oma valinta, ei kenenkään muun, mutta Isoin Cheyennen virhe on se, että hän vain uhriutuu koko ajan. Joka saamarin asiassa melkein..! Sä oot aikuinen nainen jo hei herätys! Siis kertakaikkiaan hävytöntä! Mä itse rehellisesti voin sanoa, että minulla ei olisi ikinä pokka kestänyt tulla valehtelemaan Enbuske, Vietola & Salminen showhun koko Suomen kansalle, esim näitten videoiden suhteen ja miten asiat on mennyt ilman todisteita! Toinen asia, en olisi ikinä edes tullut sinne puhumaan niistä, jos minulla ei olisi niitä videoita tosissaan olemassa missä hän hyvin selvästi kameralle antaa ymmärtää ja puhuu haluavansa aikuisviihdealalle. Toinen vielä kirjoitukset mustaa valkoisella missä myöskin vahistaa haluavansa tehdä bodylla rahaa.  Ja kolmas asia on, että en mie poliisin luokse menisi jos en olisi varma minun oikeusistani! Mennäänpä nyt sitten eteenpäin asiassa..

http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/kuumottava-tilanne-kohumissi-cheyenne-jattamassa-valiin-suoran-lahetyksen/5808708 

Tosiaan hän antoi tommoisen haastattelun eilen sitten studioilla, minkä yllä linkkasin. 

Siis tuossa vaiheessa missä nyt ollaan ja totuus on niin sanotusti pöydällä, niin helpointa olisi myöntää mitä nauhoilla tapahtuu, mitä oli sanonut, mitä oli tehnyt. Ottaa siitä vastuun, myöntää, ehkä pyytää anteeksi jos siltä tuntuu. Elämä helpottuis kummasti, koska kaikki me teemme jotain mitä myöhemmin kadumme, mutta ei sitä kannata mennä kiistää ja juosta karkuun piiloon kuin perseeseen ammuttu kettu. Miksi ei vaan sanoa, että ”Hei, no joo halusin tehä aikuisviihdettä silloin, mut mieli sit muuttui ajan myötä, ei voi mitään, tapahtunut mikä tapahtunut” mut ei..sä väkslaat vastaan että ”en minä halunnut, en minä sitä tehnyt, en minä tätä”…ääh, voi hitsi sun kanssas!

Noilla sun kommenteilla miten annoit haastattelun Enbuskelle, melkein kuin kerjäät verta nenästäs tahalteen, että nauhat ja muut todisteet julkaistaan koko kansalle, niin silloin viimeistään kansa näkee kuka valehtelee ja kuka puhuu totta! Noh, se on sinun valintasi sitten arvon lady Järvinen!

Mun yksinkertainen neuvo on vaan, että otahan nyt vastuun tekosista tyttö, suorista selkäsi, myönnä se mitä pitää myöntää, jos haluat että kansa ymmärtää sinua ja antaa anteeksi! Kaikki me ollaan tehty virheitä, niistä opittu, mutta tärkeintä on osata myöntää ne, pyytää anteeksi ja seistä tekojensa takana! Toi sinun räpiköinti ei johda mihinkään vaan pahentaa tilannettasi. 

Toinen asia on tää mister Lothar mikä yhtäkkiä sitten tuli mukaan tähän kuvioon. (Alla Screenshot päivityksestä)

12904010_1225204354174202_836265017_o

 

Voin sanoa näin Lotharille, että camoon, haluutko nyt sinäkin osan tästä jupakasta vai? Osan tästä julkisuushässäkästä? Todennäköisesti kun lähdit kommentoimaan tolla tavalla. Minun mielipiteeni on, että  olisit vaan iloinen että mainitsin sinut ja vielä viittasin sinun olevan Suomen parhaimpia pornoalan ammattilaisia, sen voisi ottaa mieluumin kehuna. Ihan vaan kunnioituksella sinua kohtaan tein ja sinä suhtaudut noin, aijajaijai. Noh, kukin omalla tavallaan tietty, anna palaa vaan lisää jos huvittaa. Kyllä minä aukuisena miehenä kestän helposti 😉

 

Sitten vielä yksi polttava aihe asiaan liittyen. Minulle on tullut uhkauksia sähköpostiin eilisen maikkarin lähetyksen jälkeen, jossa jotkut ihmiset esim. kirjoittavat tyyliin että ”tekevät kaikkensa että menetän kaiken elämässä, työn, naisen yms yms  kauheeta uhkaavaa shaibaa.” No tähän voin vastata vaan, että kannattaa taaskin harkita mitä kirjoittaa, koska jokainen sähköposti, viesti, puhelu, kaikesta otetaan ylös todistusaineistoon asiat ja uhkausmatrialin viedään poliisille. Uhkaus on vakava rikos ja kannattaa miettiä ennen kuin semmoista alkaa lähettelee! Mä en laske leikkiä, mä totetutan aina ne asiat mitä sanon, oon sanani mittainen mies! Nyt mielenkiinnolla myös selvitetään yhden uhkailijan henkilöllisyyttä ja jos käy toteen kuka se on, niin lisää rikosilmoituksia lähtee piakkoin! Sen vielä välitän vielä Cheyennelle tätä kautta, että jos tiedät mahdollisesti ketä on uhkailujen takana, kannattaa välittää viestin, että kenenkään henkeä ja turvallisuutta ei saa Suomessa uhata ilman seuraamuksia, ei myöskään minun, piste!

oikeus

Loppuun vielä kummiskin jotain positiivista ja iloista aihetta tän kaiken kohun keskelle. Halusin kiittää kaikkia eiliseen Enbuske, Vietola & Salminen ohjelmaan osallituneita. Oli kiva tavata ensimmäistä kertaa Katri Helena. Paula Vesala on huikee lahjakas kaunis nainen ja hän muistikin mut viime kerrasta kun olimme joskus Maria Shown vieraina ydessä muutamia vuosia sitten. 

Kiitos myös illan juontajille, oli mahtava tutustua myös Roope Salmiseen, joka on oikeesti mahtava tyyppi, kohtelias herrasmies, isot respectit. Tuomas Enbuske on aina ollut hauska tyyppi ja oli kiva nähdä häntäkin pitkästä aikaa. Todella harmillista että Maria Vietola ei ollut paikalla, koska häntä olisin halunnut tosi paljon nähdä, koska muistan olimme Hennan kanssa aikoinaan monesti hänen Maria Shown vieraina ja Maria on aivan tavattoman värikäs ihana persoona. Suuret osanotot vielä kerran Marialle isänsä poismenosta :(. 

Ja loppuun kiitos vielä kerran koko ohjelman tuotantotiimille, sekä maikkarille itse ohjelmavieraaksi kutsusta, oli mielenkiintoista olla teidän showssa vieraana.

Nyt tähän loppuun vielä meidän yhteiskuva Katri Helenan ja Paula Vesalan kanssa.

Nyt sitten oikein hyvää pääsiäistä kaikille lukjoilleni <3!

Itse lähden Pietariin ihanan siskonpojan yksivuotissynttäreille huomenna ja samalla siellä sitten käyn kirkossa. Hurjasti myös onnea minun rakkaalle Timur siskonpojalle, hurraa <3!

Palaillaan,

Antti

 

Seksivideokohua..
Merkitty:                                                                                                                                                                        

5 kommenttia “Seksivideokohua..

 • 25.3.2016 at 19:11
  Permalink

  Antti! Kiitos tästä rehellisestä postauksesta. Sä olet mun mielestä aina ollut suoraselkäinen realitystara ja isolla ärrällä. Realitystarta. Ainoita oikeita ensimmäisiä realitystaroja. Sun mainees on kiirinyt Venäjälle ja Ruotsiin sekä Kanadaan. Sä pystyisit tekeen maineellas fyrkkaa ympäri maailman, kuin myös sun ulkonäöllä. Mielestäni sun tarina on selvästi uskottavampi kuin toi Cheyennen änkytys, missä ei ole päätä eikä häntää. Lisäksi Antti Mäntyharjulta voisi vaihteeksi olla ihan hiljaa, eihän tää aihe liity todellisuudessa häneen mitenkään. Sun mitättömistä huumesekoiluista huolimatta sä olet oikea esikuva suomalaiselle nuorisolle, ei mikään liian kiillotettu, muttei myöskään mikään älytön spektrin toisesta päästä. Lisäksi toi rikosilmoitusten tekeminen ja suoraselkäisesti sen ilmoittaminen häiriköille, että r-ilmo tulee, on esimerkillistä toimintaa ja varmasti hillitsee sun vihaajia. Onneks niitä vihaajia on paljon vähemmän kuin sun ihailijoita. Me ollaan täällä aina vaan ja toivottais että nähtäis sua ja ehkä Hennaakin enemmän tvssä!

  Vastaa
 • 29.3.2016 at 22:55
  Permalink

  Oikein! Rikoksentekijät rikosnimikkeiden kera esiin vain. Hyvä olisi julkaista säälittä näiden säälittäviä uhkailijoiden naamakuvia ja nimiä. Ei kostomielessä tietysti ettei viranomaiset pääse sanomaan mistään, vaan ihan suoraan valistuksena muille mitä tästä voi käydä esimerkiksi uhkailijoille. Mukava on sen jälkeen kaupassa käydä.

  En minäkään henk.koht. sinusta piittaa tai pidä erityisesti, mutta ei minulla ole tarvetta haukkuakaan. Jokanen elää omaa elämää ja mitenkään vaikuttamatta ellei nyt ole politiikassa mukana. Omituista on, että jollain on henkilökohtaisella tasolla elämä hitsautunu kiinni nimenomaan Antti Kurhiseen jota ei ole koskaan edes tavannut.

  Venäjällä tulee käytyä usein, se on hyvä maa! Suomalaisten pitäs mennä sinne lomalle enemmän niin näkisivät turistin silmin aivan jotain uutta.

  Vastaa
 • 30.3.2016 at 13:36
  Permalink

  monesko kerta lienee kun itket poliiseilta apua,hoida hommasi kuin mies äläkä pyytele joka pikkuasiaan poliisien apua,lienee omassa elämässäsi jotain pielessä kun mikään ei toimi,teitä pikkujulkkuja rupeaa olemaan liikaa,kaikille ei riitä palstatilaa,hyvää kevättä sinulle ja todella,miehisty.

  Vastaa
  • 1.4.2016 at 16:08
   Permalink

   Se on kuule ainoa keino vastata samalla mitalla ja putsia oma maine. Ämmät vois syytellä vaikka mistä jos kehtaavat ja milläs kiistelet kaikkea.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *