Kevättä rinnois!

Hello again people,

Blogia taas teille rakkaille.

Nyt onkin ilon ihastuksen tuulia miun poitsun elämässä. On ollut kyllä niin ihanan iloinen fiilis, vaikka mahahaavalääkkeitä syönkin ja ne vähän väsyttävästi vaikuttaakin minuun.  Tosiaan pakko vähän hehkuttaa hieman tätä uutta ihmistä mun elämässä, vaikka en oikeastaan tiedä vielä onko  se oikeesti hyvä ihminen mulle.

Eli uskokaa tai älkää, mutta se nyt tuli mun yli tuhannesta tinder matchista aikamoinen matchi, mikä on saanut minun pään pyörälle jonkun verran. Tämä tyttö kyllä on ainutaaltuinen ja hänen kanssaan minun on niin helppo jutella kaikesta mitä sylki suuhun tuo. Tämä tyttö ei ole Suomesta, vaan rapakon takaa, eli eteläisestä rakkaasta naapurista Virosta. Kun matchit rupes vähenee tuhannen jälkeen, laajensin miun hakua yli sataan kilometriin ja nyt rupes tulee myös Virosta matcheja mulle ja tuli tämä kaunis tytteli myös.

tin1

Katoinkin kun olin painamassa superlike nappia tinderissä, että nyt on kyl nätti tyttö perkule, saisi tulla matchi ja pam,sieltä se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta! Kauaa en jahkaillut vaan heti lähestyin tyttöä minun ihanan limaisen siirappisella iskulausella ja loput onkin historiaa! Nyt ollaan yli viikkovasta juteltu ja päästy jo siihen vaiheeseen, että mietitään montako lasta tehdään ja missä asutaan, Suomes, Virossa vai maailmalla, hullua :D! Aikamoista sanon itekkin ja en yleensä tommoiseen ihan lähde noin nopeesti, mutta jotenkin vaan kaikki tuntuu niin helpon luontevalta tän mimmin kanssa ja mä niin hartaasti toivon että kun menen nyt launtaina häntä Tallinnaan näkemään, niin hän on samanlainen livenä mitä nyt on saanut kuvan. Kaikkein tärkeintä on se, että mun pieru-kakka sarkastinen huumori uppoo häneen, ilman sitä en ees lähtis yrittää hänen kanssaan :D. Mulle on yksi tärkeimpiä asioita tulevassa kumppanissa, että meidän huumorintaju kohtaa, koska ilman sitä en pysty elää!

saippuakullipyllypillukauppias

Ei kyllä jännitä yhtään kun takana elämässä satoja satoja tapaamisia naisten kanssa, mutta pettymyksen pelko on suuri, koska olen niin monesti saanut pettyä sitten muutaman tapaamisen jälkeen, että ei helkutti, ei tää oo sittenkään yhtään mun tyyppinen ihminen. Se eniten tässä pelottaa, mutta odotus  ja luotto on kova. Niin on myös varmaan hänelläkin minusta.  Eli pitäkäähän peukkuja minulle arvon lukijat, että sieltä  viehkeä vaimo tuodaan kotiin ;)! Kerron sitten miten kävi ensi viikon blogissa miten kävi.

image

Nyt toisiin aiheisiin.

Tosiaan haku ammattikorkeakouluihin on alkanut 16.3 ja niin kuin kerroin aimmin joskus blogissa, että haen Amkoohon ja nyt se on tehty. Heti ensimmäisenä hakupäivänä olin kuin saimaannorppa silakan kimpussa, eli kaikki ennakkotehtävät tehty, postitettu Metropoliaan ja hakemus täytetty postiin! Nyt siis jäämme jännityksellä odottamaan, pääseekö Keisari Kurhinen sisään kouluun syksyllä.

koulu-jules

Sitten vielä piti nyt vielä tähän loppuun ottaa myös kantaa tuohon Axl Smithin kohutapaukseen, joka on paisunut aivan äärimittoihin. Axelin muistan joskus samasta keikasta, kun oltiin Suvilahdessa esiintymässä, vuosi tais olla 2009 talvella. Ite olin babyöljyttynä näyttämäs mun timmii bodya lavalla olemattomalle yleislle, Tuksukin siel muistaakseni esiintyi myös, kun Axl oli levyissä soittamassa silloin. Olihan se aikamoinen farssi ja floppi, se tapahtuma, mutta hauskaa silti oli :D! Silloin heitettiin jotain shaibaa Axelin kaa ja mukava jäbä olikin. Ja nyt  ei voi sanoa muuta kuin, voi Axel parka. Jos joku on nyt saanut totaalisen rangaistuksen niin Axl julkisuuden kirojen kautta. Jäbä menetti kaikki duuninsa ja maineensa! Eipä tässä melkein tarvis edes oikeuteen mennä tuomitsee enää, kun koko Suomen kansa median kautta on tuominnut Axelin pahimmalla mahdollisella tavalla, menettämään kaiken rakkaan mitä hänellä oli ympärillään. Jopa käy sääliks nyt Axelia, vaikka täysin oma vika kaikki toi on! Tähän kaikkeen en voi muuta sanoa ja kommentoida, kuin että hitto oot kyl pölhö Axeli, miksi kuvasit salaa, kun mimmit yleensä itte antaa mielellään kuvata heitä luvan kanssa, kunhan pyytää kauniisti, eikä tarvi edes salaa kuvata :D!  Miksi siis saamari sentään tehdä salaa ja sitä kautta syyllistyä rikokseen? Voi Voi Axeli hyvä, otan osaa, ei oo nyt helppoo sulla eikä tuu vähään aikaan olee, mutta muista se, aika parantaa aina haavat. Paras vinkki tämmöisessä tapauksessa olisi minulla sulle, että kun kaikki on romahtanut ja koko Suomi meinaa kaatua niskoille, niin ainut oikea asia on mennä jonnekkin ulkomaille pariks kolmeks kuukaudeks näin alkuun, jotta pahin pöly laskeutuu, eikä tarvi tässä ympäristön pahimmassa paineessa olla, pelätä mennä ulos ja ajatella mitä ihmiset ajattelee, haukkuuko pystyyn, hakkaako joku tai jotain muuta. Itellä ainakin asia toimi hyvin kun tos 6-5 vuotta sitten tuli hölmöilytä julkisuudessa. 

salakuvaus

No niin, eiköhän se ollut tällä kertaa taas tässä tää blogi.

Ai niin, mitä niin ihanalle keväälle just tapahtui häh? Eilen viel oli melkein 10 kymmenen ja aurinko paistoi, mut tänää ku heräis ja katoin ikkunasta ku lunta pyryttää solkenaan? Voihan takatalvi sentääs!

No mutta ei anneta sään pilata meidän keväisiä fiiliksiä, nautitaan koko sydämmestä kevään tulosta, rakastetaan toisiamme oikein olan takaa ja alkäämme salakuvatko toisiamme ;)!

Viikonloppuja!

Love & Peace <3

Antti

 

Kevättä rinnois!
Merkitty:                                                                                                                                            

Kommentti “Kevättä rinnois!

  • 21.3.2016 at 13:32
    Permalink

    Oliko tähän lupa?
    ’Ja pahin, mistä mä oon joutunut kärsimään on Antti Kurhinen. Mä oon pelännyt niin monta kertaa, että musta leviää video, jonka pyysin poistamaan heti. Melkein anelin. Se video on hirveä eikä kerro musta yhtään mitään ja sitä on yritetty käyttää mua vastaan. Sillä on yritetty uhkailla, että se levitetään. Video on kuvattu 2013 ja luulin tuolloin, että video poistettiin heti, sillä niin Antti sanoi. Kuulin videostä jälleen alkukesästä 2014, kun Kurhinen oli esitellyt videota silloiselle säädölleni ja muutamalle muulle. Pala nousi kurkkuun. Vittu mä olin nöyryytetty. Mua ei oo ikinä nöyryytetty sillä tavalla. ’

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *