Miksi menit muru kuolemaan, jätit meidät kaikki suremaan..

antti with the flower

Heissulivei arvon lukijat,

Viikko humahti taas. Onko ollut ikävä? Mulla on teitä ainakin hirmuisesti, jotenka nyt taas rustataan nyt teille taas kerran blogia.

Heti alkuun haluan kertoa jollekkin ehkä suru-uutisen, tai päinvastoin. Eli olen tässä miettinyt ja päättänyt lyhentää blogia reippaasti, eli ei tuu enää olemaan niin pitkiä romaaneja mitä aiemmin. Parempi niin, koska monet ei ehkä jaksa lukea mun niin pitkiä postauksia ja muutenkin olen ajatellut tulevaisuudessa kirjoittaa elämänkertakirjan mun hurjan hehkeistä seikkailuista, jotenka säästelen sinne mieluummin suurimmat paukut sitten ;)!

Ekana haluan kertoa teille huonot uutiset, eli suuren suru-uutisen mitä on meidän perheessä tapahtunut.  Eli meidän rakkaista rakkain Zip koira Venäjällä on kuollut. Kun kuulin sen isältäni, meinas itku tulla silmään, koska Zip oli niin rakas, niin ihana, ja vielä näytti ihan Putinilta. Aina kun katsoin Zippiä niin ihan kuin näkisin Putinin. Zip oli jotain todella suurta. Laitan alle Zipin viimeisimmän videon mitä kuvasin siitä vielä muutama kuukausi sitten kun leikittiin sen kanssa.

Tosiaan Zip rakas mäyräkoiramme kuoli vanhuuden aiheuttamiin sairauksiin, tai enemmänkin hänellä oli niin kovat kivut kasvaimesta, että hänet kertakaikkiaan oli pakko nukuttaa kun hän kärsi niin paljon :(. Voi rakas Zip, olkoon rauha kanssasi ja hyvää matkaa koirien taivaaseen.. On se vaan niin surullista kun rakas lähtee pois, oli se sitten koira, kissa, ihminen tai mikä vaan läheinen olento. Mutta sitä vaan ymmärtää, että tää on tätä elämän evoluutiota, kaikki kuolee joskus pois..

dog

Nyt mennään sitten vähän iloisempiin aiheisiin. Eli nyt sitten se Juha Tapio käynyt meidän koululla pitämässä luentoa. Alkuun Juhan käynti meidän koululla ei näyttänyt ruusuiselta, kun me odotettiin häntä klo 17.00, mutta hän saapui klo 18.00 vasta. Alkuun mietin, että no johan nyt on maailmantähden elkeet sällillä kun pistää koululaisia venaamaan tunnin. Asian laita onneksi oli aivan toinen, ja selvisi että hänen välikäsi kuka hänet koululle buukkasi niin luuli että meillä alkaa klo 18 vasta luento, se oli siis syy myöhästymiseen. Kaiken lisäksi ennen kuin mitään hän kerkesi aloittaa kertomaan, hän nappasi oman kitaran laukusta ja sanoi näin ” Tämä on hyvä alku tälle kaikelle” ja päräytti viimeisimmän hittinsä ”Sinun vuorosi loistaa”.(Biisi ja video alla)

Se oli kyllä upeeta heittäytymistä Juhalta ja mahtava esitys. Niin vaatimaton, mutta samalla niin armottoman antoisa. Heti tuli hyvä fiilis äijästä ja sitten kun hän rupes vastailee meidän esittämiin kysymyksiin, niin silloin viimeistään tajusi miten huikee sälli Juha on. Oli todella mielenkiintoista kuulla hänen mietteitä, mielipiteitä ja omaa elämäntarinaa. Nämä huippuartistien vierailut onkin sitä parasta antia mitä tämä koulu voi antaa, ainakin minulle. Ei ole mitään hienompaa kuin se, että saat kuulla miten ihminen kertoo itse rehellisesti kaiken mitä on elämässään saavuttanut ja kokenut. Lopussa en voinut olla kysymättä Juhaa yhteiskuvaan ja siitä tulikin aivan mahtava. Oltiin siinä sitten nyrkit vastakkain kuin veljekset konsanaan. (Kuva alla)

Eli kiitos vielä kerran Juhalle vierailusta ja räiskyvän isot tsempit uran jatkoon!

Nyt sitten taidankin lopetella blogia jo, koska mähän lupasin etten mitään romaania enää kirjoita. Tai okei, yksi asia mistä voin vielä nopee kertoa on tietty ne lääkärikokeiden tulokset. Eli selvisi se, että minulla on todennäköisesti mahahaavan alku ja lääkkeitä on syötävä. Positiivista oli se ettei ollut mikään laktoosishitti tai maksan kaa mitään ongelmia. Kaikki oli sen suhteen puhdasta, eikä löytynyt edes yhtäkään sukupuolitautia :D. Nyt siis remontti omaan elämään, eli ruokavalio ja elämäntavat, se on se juttu jos haluun elää terveenä.

lataus

No mutta näissä mahahaavafiiliksissä on hyvä päästää teidän rakkaat viikonlopun viettoon ;)!

Ja tässähän muuten tulee ihan kohta jo kuukausi kun en oo tippaakaan juonut mitään alkoholia ja se muuten tuntuu olossa pikkuhiljaa. Tähän alkaa tottua ja fiilis on aika fressi. Näillä eväillä jatketaan tulevaisuuteen ja pidetään tereydestä hyvää huolta.

Nyt hyvää viikonloppua! Olkaahan kiltisti, älkääkö hankkiko itsellenne turhaan mahahaavaa vaan mieluummin kunnon seksiä ja draamaa ;)!

Peace & Love,

Antti

Miksi menit muru kuolemaan, jätit meidät kaikki suremaan..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *