Kukasta kukkaan, ei aikaa saa heittää hukkaan!

Heijjsan rakkaat lukijat,

Blogin kimpussa taas ollaan.

Tällä kertaa haluaisin hieman käydä läpi teidän kanssa sitä, että mitä on kun etsii itselleen sitä oikeaa ja miten voi käydä.

Tosiaan niin kuin aiemmin olen kertonut teille, että tosiaan olisi kiva jonkun ihanan olevan vierellä, varsinkin kun ikää jo karttunut sen verran, ettei enää jaksaisi tuota kukasta kukkaan hyppimistä.

kukasta kukkaan

No viime viikonloppuna ajattelin, että nyt otetaan sieltä nätti misukka tinderistä taas kerran, jonka kanssa on jo jonkun aikaa jutellut, tuodaan kotia, puhutaan asioita läpi, katsotaan kolahtaako mahdollisesti jotain kohdalleen, jos niin sit se on vaan bäng bäng ja hei hei. Valinnanvaraa kun tosiaan on mistä valita, tässä jo lähemmäs 1100 matchia Tinderistä kun löytyy, huh:D. Sieltä sitten nabattiin nätein bööna, jubailtii, taas kerran mun limainen taktiikka toimi, kaikki lähti rullaa, hain naisen keskustasta kun hän oli toisesta kaupungista, annoin suklaata, kukkia en enää osta ekaa kertaa kun lähen tapaa täysin tuntematonta, koska sitä joskus moni perunut viime hetkellä reffejä ja kukkia mennyt aivan turhaan roskiin :D. Siinä sitten halailitiin, kateltiin toisiamme, molemmat todennäköisesti ajatteli itsekseen että ”ei paha kyl ton kans vois ehkä ollakkin”. Päräytin mustan komean Audi peltihevoseni käyntiin ja meno jatkui muutaman keskustan nähtävyysesittelykoukun jälkeen meille. Jo matkan aikana pikkuhiljaa alkoi ilmetä hieman ärsyttäviä piirteitä arvon ladyssä, kun koko ajan jankuttaa vähän väliä” kerro vielä jotain kivaa” kun sä et oo kerennyt edes edellistä kertoa loppuun. Kysyinki pariin otteeseen häneltä, että onko neidillä kunnon ad/hd vai mikä vaivaa ku ei voi olla hetkee hiljaa tai rauhassa?

satasella samaa

Kotiin päästyämme ja raahattuani hän saatanan ison lentomatkalaukun kotiini, alkaa kunnon rumba sitten hyi helkutti :D. Nainen heti alkuun alkoi tuntee ittenä ehkä liiankin kodikkaaksi ja kauaa odottelematta siinä sitten pyydettiin avaa viinipullo, sen jälkeen sanotaan, että ”mä voisin laittaa vähän kotoisommat vaatteet päälle” avaen ison matkalaukkunsa ja ottaen sieltä urheiluhousut ja paidan. Se siitä romantiikasta ajattelin minä ku mimmi vetää lökärit päälle ensitreffeillä :D! Meno sen kun yltyi ai jummijammi. Viini maistui neitoselle erittäin paljon, liiankin hyvin voisin sanoa näin. Puhe meni viel rajummaksi, alkoi ramppaaminen röökillä, vaikka hän tinderissä puhui että lopetti ja minä kerroin vihaavani suudella tuhkakuppia. Ei se kuulemma haitannut, hän käy pesee sitten hampaat röökin jälkeen. Totta totisesti hän kävi kyllä pesee, yhteensä hän pesi hampaita illan ja meillä aamuun asti olon aikana noin 15 kertaa varmaan. Ja se ei jäänyt siihen että vain hän pesi, vaan hän pakotti minutkin pesee, vähän väliä. Ajattelin tällä kertaa menen naisen ehdoilla, katotaan mitä siitä tulee. Siitä tuli aikamoinen soppa. Naisen meno yltyi, enää ei riittänyt pelkkä hampaiden hinkkaaminen juuriin saakka, vaan alkoi myös hampaiden lankaus, myös mulla, minut  siis kertakaikkiaan pakotettiin ja kiristettiin. Yritin huitoa vessanpöntöllä istuessani, että ”Ai sattuu” ja ikenistä verta vaan lentää. Nainen ei oo moksiskaan. Lisää lisää huutaa ja hullun katse silmissä runttaa mun ikeniä apua! Alan olee aika poikki koko sirkuksesta jo ja mietin itsekseni, mihin olen itteni taask kerran laittanut. Liemeen aikamoiseen selvästikin..

Piparai vai itsemurha

Ajattelin, nyt riittää, pakko raahata toi saamarin kotkottava kalkkuna sänkyyn, nykii hieman tukasta takaapäin prkl että rauhoittuu :D. No ei se ollut niin helppoa kuin luulin, vaan heti kun sitä yritin, nainen sanoi, nyt pitää ensin käydä pesulla ennen mitään sänkysessioita. Siinä sitten tulikin uusia juttuja peliin ja nainen huomasi mun rintakarvat, olemattomat karvat mitkä kiertää mun ihanien nännien ympäri, sekä piruviiva mikä menee mahassa alapäähän. Sehän on miehellä ihan normaalia! Se oli kuulemma kauheeta hänen mielestä ja kauaa miettimättä mimmi menee taas isolle pinkille lentomatkalaululleen ja kaivaa sieltä pinkin epilaattorin herranlettas sentääs. Parkaisin jo siinä vaiheessa, että hyvät hyssykät mikä toi on, auttakaa mua en haluu! Ei auttanut huudot, vaan mimmi änkytti väkisin, että nyt revitään karvat tai ei tuu kesää eikä pesää! Jouduin luovuttamaan, alettiin repimään. Ai jumalauta se sattui, mulle kiitti riitti yhden nännin kohalla, mut mimmi huutaa ” et voi jättää yhtä nännii karvaseks”. Tuskissani sanoin, ajan itse mun partakoneella, älä koske enää ku sattuu! Tässä vaiheessa olin jo valmis heittää koko madamen kohta oven taakse, mut ei, rauhottelin hokien itselleni että ”kyllä minä kestän kaiken”!

Nooh, tämän kärsimyksen jälkeen ajattelin, nyt pannaan perkele menemään beibe, nyt riittää nää hurjat leikit! Ei riittänyt vieläkään, mimmi rupes taas juoksee harjaa hampaita, sitten oljyymään kroppaa myös semmoiset muutat kerrat. Viimeistään nyt ajattelin, että herrajumala, kenet mie oon oikin tuonut tänne??! Kysyin onko siul kaikki ok taas kerran, ja jotain lääkitystä? 

akka tosissaan

Nyt kaiken tän jälkeen ajattelin että ehkä nyy vihdoin alkaa tapahtuu kun mimmi vihdoin pyys mennä sänkyyn makaa ja riisumaan, hurraa!!! Pelko silti kalvas sielua, mitä vielä saatta tolta odottaa. Ja kas kummaa, vaistot ei oo koskaan väärässä jep! Mimmi tulee ja sanoo kovaan ääneen, hei mistä stringeistä sä tykkäät, mul on niitä parikymmentä täällä. Sanoin öö, että ei sil niin välii..Ajattelin alkuun, että hän tarkoittaa mitä hän laittais päälle. Juttu ei ollukkaan niin vaan hän yhtäkkiä käski mun pukee niitä päälle :XD! Olin sillei että whaat a fuck are talking about giirll??!? Kyllä, kuulit oikein, kokeile kokeile kuului terhakka känninen käsky! Ei herranlettas ajattelin, mitä sitä oikein joutuukaan piparin eteen tekemään hertsiljeijaa :D! Sit ajattelin, iha sama, ny ku ollaan tääl ikenet verellä, tissit epilaattorista ruvella, puol-alasti sängyssä öljyttynä ihme naismansikkaöljyllä, niin ihan sama, ei ne naisten stringit enää paljoo tunnu kaiken tän jälkeen :D. Siinä sitten Antti poika kuin Claudia Shiffer mallinäytöksessä pyöri naisten erivärisen stringit jalassa mimmin edessä, jotta naista miellytetään, buahaha! Loput sitten jätänkin teidän mielikuvituksen varaan mitä tapahtui, koska muuten tämä blogi muuttuisi kokonaan K18 setiksi :D. 

piparin puolesta

Mitäs tähän kaikkeen sanotte?  Itse alan olee sitä mieltä, että kohta mie alan elää erakoitunutta sinkkuelämää, säästyypähän karvat, hampaat, ikenet, henkinen hyvinvointi, eikä tarvi tanssii naistenstringeissä kuin joku häkistä karannut marakatti :XD!

No mutta nyt vielä sitten hieman toisiin aihesiin vielä loppuun, ettei nyt ihan koko blogi ole pelkkää piparin tuoksua :D.

Tosiaan mun piti kirjoitella tuosta artisti Juha Tapion vierailusta meidän koulussa, mutta katsoinkin sen väärin milloin hän tulee meidän kouluun puhumaan, eli ei ollut tällä viikolla, sori erehdykseni. Eli ensi viikolla kai hänen pitäisi tulla vierailulle sitten. Sen sijaan meillä oli puhumassa Elina Aalto, teatterinäyttelijä, joka esim. on ollut Tarzan & Jane näytelmässä juuri itse Janen pääroolissa. Oli myöskin mielenkiintoista tietoa siitä, miten hän haki Teatterikorkeakouluun, miten kävi sitä, miten ura eteni yms. Itsekkin olen aina haaveillut näyttelijän urasta, mutta jotenkin se ei vaan ole mulla onnistunut. Tai no, mitä sitä turhaan valehtelemaan, en ole vaan itse tarpeeksi yrittänyt, sen takii ei ole onnistunut. Aikoinaan olin aika isossakin elokuva-avustajaroolissa suositussa Aleksi Mäkelän ohjaamassa”Rööperi” elokuvassa. Oli kyllät tosi nastaa. Sit muutamia muitakin suomalaisia leffoja, missä olin avustajana eri rooleissa. Sitten malttamattomuus iski, sitä oltiin tosi tvv:een parissa, Bb:eessä ja sit loput onkin historiaa :D. Ehkä jos olisin silloin jaksanut puurtaa enemmän ja pysynyt vaan siinä eloluvanäyttelyn parissa, niin olisn voinut olla aika hyväkin menestynyt näyttelijä. No mutta mitä sitä jossittelemaan, elämä on ja minä tein omat valintani, enkä kadu  yhtään, on ollut huikeita kokemuksia ja aivan mielettömiä uusia tuttavuuksia! Joitain asioita ainoastaan olisi voinut tehdä vähän joustavammin, miettien paremmin, mutta nuori kun oli ja villi, malttamattomuuskärpänen aina purrut perseessä niin välillä sitä lähti jotkut vähän käsisitä :D.

340864 - Jane_Porter Tarzan Tarzan_(character)

No mutta joo, palataan itse aiheeseen takas..eli tosiaan oli kiva kuunnella Elinan elämäntarinaa ja kokemuksia, avasi taas paljon uusia juttuja teatterimaailmasta, kiitos siitä!

Sitten vielä yhteen aiheeseen, mistä kerroin teille viime blogissa myös vähäsen. Eli asia siis koskee terveyttäni. Kävin siis torstaina vihdoin viimein niissä testeissä laboratoriossa, jossa siis minulle tehtiin laktoosirasitus yms, testit. Olihan se epämiellyttävä kokemus, kun sun suonta piikietetään kolme kertaa, sit joudut juomaa pahaa litkua siinä välissä, sit taas odottaa istua, sit taas piikitetään, yök! Noh mie kestin sen kuin mies ja viimeisellä piikityskerralla ajattelin sitten että otanpa muistoksi kuvan siitä tilanteesta. Kysyin kyseiseltä naiselta kuka minulta verta otti, että voinko ottaa kuvan missä sinun kasvoja ei näy. Hän vastasi että tottakai. No mie otin sitten selfien kun hän piikittää minua. Laitoin tietysti sen Instagramiin, kun onhan se pakko jakaa kaiken sosiaalisessa mediassa :D.  Siinä sitten vähän ajan päästä siihen kuvaan alle yksi nainen kirjoitti kommentin huutavalla toteavalla tavalla Venäjäksi, että ”Ei lääkäri voi ottaa verta ilman hanskoja”!!! Siis mitä? Mä rupesin itekkin miettii onko näin, ja sitten rupes muistelee onko minulla kun aikaisemmin otettu verta, niin laitettu kumihanskat? Sitten mulla väläthi muistissa, että kyllä ne on laittanut! Eli nyt siis tässä tapauksessa tarkoittaako se sitä, että tämä naislaboranttilääkäri on tehnyt väärin tehdessään ilman kumihanskoja vai ei?? Mua rupes ahistaa se asia, että mitä jos se on samoilla käsillä yms. jotain muuta sairasta imistä piikittänyt ennen minua ja sitten minulle saattaa tulla joku vakava tarunta? Pliis kertokaa minulle, olenhan minä väärässä kun ajattelen noin vai olenko oikeassa? Auttakaa arvon ihmiset, pyyän kovasti, jos tiedätte miten asia menee, kun on niin ahistavan epätietoinen olo sen suhteen ja mitä teen!!? (Laitan kyseisen kuvan alla tänne)

Tosiaan tulokset tulee ensi viikolla, mitä muuten siellä mun mahassa tapahtuu ja toivon että kaikki hyvin. Nyt vedän Omperazol lääkkeitä, koska ne helpottaa mun oloa mahassa. 

Näissä vähän kipeissä tunnelmissa lähdetään nyt sitten viikonlopun viettoon arvon lukijat. Vähän itellä kyllä myös flunssanenkin olo, jotenka en tiiä, voi olla flunssanpoikainen saattaa iskee, helkutti soikoon.

Nyt sitten otetaan tosi iisii tää viikonloppu, ei minnekkään heilumaan. Lepäilen vaan,syön ja näen ihania unia ihanasta kauniista prinsessasta, joka joskus tulee vihdoin valloittaa minun ison rakkautta täynnä olevan sydämmen 😉 <3!

Ja hei, unohtui muuten sanoa, että keväthän on vihdoin täällä virallisesti JEE SE ON MAALISKUU<3! Eli oikein rakkaudentäytteistä ja aurinkoista kevään alkua teille kaikille arvoisat lukijat <3!

2198742

Teidän,

Antti

Kukasta kukkaan, ei aikaa saa heittää hukkaan!
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *