Muikeen mahtavaa Mariskaa mehevällä mahahaavalla..

kurhinen1_

 Jäälleen kerran Ciao,

Tässähän taas ollaan. Blogin paikka, hoppaa!

Aloitellaan siitä mihin jäin viimeiseksi viime blogissani, eli tietty Bb-Joukon 30 vee syndeihin. Olihan meillä kivaa ei voi muuta sanoa. Hauska oli nähdä Joukoo pitkästä aikaa taas ja myös moniin muihin paikalla olevia muita vieraita. Keräännyttiin tosiaan Joukon ja sen mimmin luo tuohon Kruunuhakaan. Siellä pienet aloittelut ja siitä sitten matka jatkui Namuun. En olisi itse kyllä jaksanut sinne mennä, mutta synttärisankarin ehdoilla mentiin. Poppoo oli aikamoinen ja joku taiskin porukasta lentää heti ulos kun huiteli menemään ilman paitaa siellä clubilla yms :D.

Hauskaa oli kyllä ja mentiin Jokelle vielä jatkoille. Harmikseni jouduin vähän ajan päästä lähtemään, koska mun maha kramppasi niin pahasti ja hirvee vihlonta alkoi. Hapan viini oli vikatikki näköjään joka laukaisi kaiken. Eli tosiaan mulla on ollut mahavaivoja pidemmän aikaa, närästystä, turvotusta yms. No nyt se kärjistyi todella pahakasi ja vääntelin oikein kivusta. Onneksi himassa oli vahvaa mahahaavalääkettä ja vedin sitä. Nyt sitten joutui lääkäriin, sitten kokeisiin pitäisi mennä ja  odotellaan, että mikä on lopputulos. Onhan tää surullista että tässä vähän yli kolmekybäsenä alkaa paikat hajoilee täysin. Ei oo kivaa yhtään. Lääkäri sanoi, että nyt alkoi pojalla dietti jos haluut pysyy terveenä, eli aamulla puuroa vaan, ei mitään tulista, kanaa ilman nahkaa,kahvi pois, alkoholi yms pois. Ohhoh, ei tuu olee helppoo tehdä näin suuri täyskäännös elämässä ruokailutottumuksissa sekä vielä lopettaa kokonaan alkoholin kuulemma pitäis ainakin pitkäks ajaks enennen kuin paranee. Tai no toisaalta tämä on myös hyvä juttu, ainakin on todella suuri syy lopettaa alkoholi ja turha biletys, oma terveys, sekä hyvä kivuton elämä! Kyllä minä sen verran rakastan itteäni, että en todellakaan halua viedä itteäni rappiolle terveyden suhteen! Lopetinhan sentään röökinkin niin pystyn myös alkoholin! Aloitin 5 vuotiaana röökin, keräsin natsoja, 8 vuotiaana olin ala-asteen parhaimpia sätkänkääriöitä ja poltin lähemmäs askin päivässä. Halusin olla joukossa ja olinkin. 26 vuotiaana melkein syljin keuhkoja pihalle ja tajusin jos en lopeta, kuolen nuorena. Elämäni rankimpia ja parhaimpia päätöksiä!

avoid-smoking-and-alcohol

 

Nyt on sitten näköjään edessä täysremontti elämässä jos mahahaava tosiaan minulla on. Ja ilman mahahaavaakin pitäisi elämässä tehdä isoa remppaa pikkuhiljaa. Vaikkakin olen aina kokeillut uusia asioita, haastanut itseäni siinä mikä tuntuu mielenkiintoiselta. Nyt olenkin taas todella vaikean päätöksen edessä, että mitä seuraavaksi. Aloitanko taas uuden jutun, kokeilen taas rajojani? Onko se enää järkevää kun kello tikittää? Minulla on niin paljon kysymyksiä päässäni ja samaan aikaan niihin vastauksia, jotka vaihtuvat välillä jopa tunneittain. Mietin aina itsekkin, että herranlettas, miten jumala onkaan luonut minulle näin omalaatuisen ja vaikeen luonteen :D. Toisaalta voin olla ylpee siitä, että minulla on sitä luonnetta yllin kyllin, kun joillakin ihmisillä ei ole semmoista, pelkkää robottimaista yhteiskunnan pillin mukaan tanssimista. Ei, en kuulu siihen joukkoon! Tuun aina yrittää rikkoo omia rajojani ja uhmaamaan yhteiskunnan tiettyjä tukipilareita. Pakko, ei nekään täydellisiä ole ja juuri sen murtamisen yrittämisen ansiosta ne kehittyy ja vahvistuu. 

kurhinen1_

Tosiaan palataan vielä tuohon mahahaavaan. Pakko vähän avautua tästä suomen terveydenhuollosta. Eli tosiaan olin torstaina lääkärin vastaanotolla, jossa lääkäri siis määrästi minut laboratoriotesteihin perjantaille. Ainut asia mitä hän minulle sanoi, että syö nyt puuroa ja vältä kaikkia mausteisia ruokiaa yms. blaa blaa sekä huomenna meet labrakokeisiin paastonneena. Kysyin vielä ,että voinko siis mennä minne vaan labraa. Vastaus oli ”Joo”. No minä tein työtä käskettyä ja tottakai itsekkin haluan selvittää mitä siel mahassa tapahtuu, niin menin pe aamulla Pihlajamäen tervysasemalle, kun siel ei oo jonoo yleensä. Tulin mestoille nälkäsenä ja pissaamattomana, kuten yleensä pitääkin olla. No eihän se sitten riittänyt, vaan siellä paikan päällä hoitaja katsoo koneelta ja sanoo, että ohhoh, onpas sul paljon kokeita ja eihän näitä voi ottaa edes täällä, kun esim sulla on laktoosirasituskoe, mitä voi tehdä vain ajanvarauksella joko Malmilla tai sitten Kampissa. Kaupan päälle kakkajuttuja pitäis myös luovuttaa, jotenka olin ihan ihmeissäni että what a fuck, ei mul kerrottu mitään lääkäril tollaista!? Eli turha reissu! Todella ärsyttävää ajan ja rahanhukkaa sen takia, että lääkäri ei kertonut niitä asioita! Miksi tämän kerroin täällä, koska haluan tällä saada ehkä jotain muutosta terveydenhuoltojärjestelmään. Eihän tolle voi ihmisiä lähettää ilman mitään infoa mitä hänen pitää viedä labraan, minne voi mennä tai mitä pitää tehdä! Mehän ollaan hyvinvointivaltiossa hei haloo jossa pitäisi olla hyvä ammattitaito lääkäreillä! Mistä heille maksetaan yli 5000 tonnin palkkaa? Nyt terveysviranomaiset skarpatkaa ja ei oo niin vaikeeta ottaa esille lääkäreille aina palavereissa, että muistakaa potilaille antaa täydellinen opastus ja informaatio miten toimia jonkun tietyn lääkärin määrämän toimenpiteen suhteen. Ja hei, tässä on kummiskin kansan hyvinvoinnista ja terveydestä kyse, joka on maan tukipilari. 

Site de production vaccins de Shenzhen

No sitten siirrytään vähän toisiin aiheisiin, vähän iloisempiin. Tosiaan te tiedätte että meillä Heon laulajalinjan oppilailla oli keikka vähän aikaa sitten, siitä kirjoitin viime blogissani. Siellä kerroin sen, että heitin ennen esiintymistäni yleisölle huumorilla sen, että olisin parempi strippari kuin laulaja :D. Noh, yleisön sain nauramaan ainakin silloin, mutta se ei ollut ainut asia mitä yleisössä heräsi. Heräsi myös näköjään aito mielenkiinto minun strippaustaitoja kohtaan ja ei mennyt kuin muutama päivä kun minuun otti yhteyttä mailitse muuan ravintolapäällikkö Helsingistä, joka kyseli mahdollisuutta siihen, että tulisin heille ravintolaan strippaa naisten hemmottelupäivänä :D! Oi voi minnuu rupes kyllä naurattaa koko homma, mutta  samalla tarjottu rahasumma sai hieman kiinnostumaan :D. Ja siis en, en suostunut strippaamaan jos sitä mietitte ;). Miksikö en vai? No enhä mie tässä iässä enää minnekkään strippilavalle kuuluu, sitäpaitsi oon silti aika amatööristrippari, omia liikkeitä ja pientä lapdansea osaan, mutta siihen se jääkin, jotenka ehkä parempi antaa ammattilaisten hoitaa noi jutut kikkelinheiluttamiset yms, eikä tunkee omaa mehevää persettä erikoisille ammattimarkkinoille :XD. Kyllä minä ehkä strippaan vain privana omille naisille sitten makuukammarin puolella kun lady pyytää,  luonnonmaksulla tietty ;), ahaha..!

 

No sitten vielä palataan hieman kouluaiheisiin. Pakko vähän kertoa, että nyt meillä koulussa käynyt hienoja vieraita. Tällä viikolla keskiviikkona oli aivan huikee mimmi Mariska. Jokainen varmaan tietää kuka on Mariska ja sen , että on Suomen arvostetuimpia laulunkirjoittajia, joka on tehnyt Suomen kärkiartisteille biisejä. Hän tosiaan kävi luennoimassa meillä ja kertoi omasta elämästään, miten hän on päässyt missä on, millä tavalla, mitä ollut esteenä, miten kohdannut ongelmat yms. Todella mielenkiintoista oli kuunnella ja muutenkin rakastan kuulla ihmisten omia elämänkokemuksia, miten he ovat päässeet siihen mitä nyt ovat, missä ovat ja millä tavalla pääsivät siihen. Mariskasta voin sanoa, että livenä näin ekaa kertaa ja voin sanoa, että todella jalat maassa oleva mimmi, todella rauhallinen olemus.  Tunnin lopussa menin sanoo Mariskalle näin” Anteeksi, mutta minun on kyllä pakko kyllä pyytää näin mahtavan mimmin samaan kuvaan kanssani”. Kun kuva oli otettu, niin Mariska kysyi, että ”Saanko nähdä kuvat”, sanoin että ”Tottakai” ja pilke silmäkulmassa sanoin, ”odota hetki mä selaan, katson vaan ettei jäänyt mitään alastonkuvia viime viikonlopulta :D”. Siihen Mariska vastaa nauraen, että  ”Aijaa, sä harrastat siis alastonkuvia?” Mä siihen” Tottakai, viel ku on suht nuori ja viriili, vielä kun toimii, nii pakko painaa”:D. Mariskaa nauraa ja vastaa” No eikös se paras aika ole vasta siinä 60-70 tienoilla, mitä olen kuullut”:D? Mä nauran siihen ja vastaan, että aijaa en tiennyt että siinä iässä on vielä jotain haluja ja toimintaa makuuhuoneen puolella, täytyypä kysyä mun mummilta miten niillä vaarin kanssa sielä sujuu..:XD”! Naurettiin siinä molemmat kunnolla ja toivotettiin oikein hyvät jatkot toisillemme.  Voin sanoo, että ihan huikee mimmi ja huumori paikallaan! Teki mieli jopa kun olin lähdössä, antaa mun käyntikortti, että jos joskus haluaa myskin varata ajan mun kuvaussessioon, niin olen enemmän kuin iloinen, mutta ei sitten pokka riittänyt, vaan lähdin pois :D! Olisi kyllä pitänyt, hitto soikoon!  Eli tämmöistä muikeen mahtavan mimmi Marsikan kanssa ;)! Alla vielä kuva Mariskan kanssa.

Ensi viikolla sitten meille kouluun Heoon tulee vierailemaan ei yhtään vähemmän huikeen helmi henkilö! Suomen kärkilaulajiin kuuluva Juha Tapio, jonka kaikki kyllä tuntee! En malta odottaa ja kuulla mitä Juhalla on kerrottavana omasta elämästä! Lupaan kysyä herraa kuvaan ja katsotaan miten Juha lämpee mun alastonkuville 😉 :XD.

Hello[1]

Näissä iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa on hyvä lopettaa tämän viikon blogi :). Mä otan iisii tän viikonlopun, ehkä seuraavankin, ehkä sitä seuraavankin,tai no ehkä jokaisen viikonlopun tästä lähtien, kiitos siitä mahahaavan 😉 :D! 

Ps. Ja muistakaa, heitän paljon läppää blogikirjoituksissani, älkää ottako kaikkee liian tosissanne, elämässä pitää olla huumoria, silloin jaksaa eteenpäin! Älkää olko liian tosikkoja ;)!

Aurinkoista viikonloppua rakkaat lukijat <3

Aina teidän,

Antti

Muikeen mahtavaa Mariskaa mehevällä mahahaavalla..
Merkitty:                                                                                                                                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *