Raotetaan vähän ovia elämääni..

Heippa kaikille,

No niin, tässä sitä ollaan. Lupasin teille, että kerron vähän menneitä kuulumisia itsestäni, jotenka haluamanne pitää ;)!

Aloitetaan vaikka vähän työkuvioista.

Tosiaan olen toiminut yrittäjänä 2014 vuoden alusta. Fin-Real Estate perustettiin alun perin sen takia, että voisin työskennellä Remaxilla. Remaxilla piti olla vähintään toiminimi, että pystyy työskentelemään heidän riveissä. Tarkoitus oli enemmän painottua palvelemaan Venäläisiä asiakkaita, eli myöskin Venäjältä tulevia ostajia. Kaikki näytti valoisalta ja harjoittelualun jälkeen piti iskeä täysillä Venäläisiin asiakkaisiin. Olin valmistanut kaikki mahdolliset mainosrekvisiitat, joista olisi jaettu Pietarin alueella, sekä Karjalan alueella. Ja sitten yhtäkkiä pärähti, no juuri se, Ukrainan kriisi. En olisi uskonut ikinä, että kaikki voi mennä noin pahaksi, mutta se meni. Venäjälle pakotteet, rupla romahti, asiakkaat katosi! Siinä sitä sitten oltiin ihmettelemässä, että mites tässä näin kävi?!?

Eikä työtilannetta yhtään helpottanut se, että pidin Putinin puolia ja menin Ylen A2 Venäjä iltaan, jossa minut istutettiin eturiviin Johan Bäkmänin kanssa puolustamaan Putinin puolia. Ja vaikka kuinka yritin olla ohjelmassa diplomaattinen, niin ei se kyllä yhtään minun pisteitä nostanut Suomalaisten asiakkaiden silmissä. Noh, melkeinpä tiesin sen, että niin tulee käymään, mutta kiusaus oli liian suuri päästä puolustaa Putinin puolia :D! Lopputulos on se, että en voi syyttää kuin itseäni, ettei asiakkaat ehkä mahdollisesti halunnut antaa minulle kiinteistöjä myyntiin. Tai siis kyllä mulle tule yhteydenottoja myydä kiinteistöjä, mutta ne oli kaikki hinnaltaan alkaen miljoona euroa ja parhaillaan lähemmäs 20 miljoonaa, esim koko Loviisan keskusta ja hulppeaa ökyuudisasutusta. Syynä tietty se, että nämä ihmiset katsoivat Venäjä illan telkkrista ja saivat semmoisen kuvan, että olen Putinin kaveri ja niillä kun sitä pätäkkää löytyy, niin miehän myyn kaiken pois hyvään hintaan :D! No ei se ihan niin ollut, vaikkakin Venäjältä talo 2 ohjelman jälkeen tunnenkin jotain raharikkaita Moskovasta.

Ja rehellellisesti sanottuna loppukesästä 2014 mulle sitten kiitti riitti. Moni sanoi, että olisit nyt vielä odotellut ja jaksanut puurtaa, mutta kun menot ylittävät tulot niin silloin se yksinkertainen vastaus, jonka jokainen yrittäjä tietää, bisnes on kannattavaa niin kauan kuin se tuottaa, jos ei niin bisnes vaihtoon. Tottakai pitää jaksaa yrittää, mutta pitää olla myöskin realistinen omien mahdollisuuksien sutheen. Jos näet ja kaikki merkit viittaa siihen, että ei tästä tuu mitään vielä pitkään aikaan, niin onhan se saatanen tyhmää hakata päätä seinään ja ottaa persnettoo tulojen suhteen.

Näin sitten lähdin Remaxilta ja säilytin oman firman kummiskin. Rupesin myymään omia palvelujani firman kautta, eli kaikkea mahdollista asiakaspalveluun liittyvää. Myyntipalveluja yrityksille, eli suoraan sanottuna itseäni myyn, mut en sentääs seksuaalisessa muodossa, ainakaan vielä :D! Sillä saralla olen sitten tähänkin saakka ollut. Homma toimii ja asiakkaat on tyytyväisiä. Ja koskaan ei voi olla liikaa keikkaa, jotenka aina minulle voi tarjota lisäkeikkaa ja kaikki tarjoukset huomiodaan, sekä käydään perusteellisesti läpi.

Keväällä minulla sitten heräsi haave taas kerran kun näin mainoksia eri kouluista. Päätin hakea taas kerran taide-alalle, mutta itse suuntaus on minulle täysin uusi. Olen aina haaveillut olevani se, mutta koskaan en sitten ole ryhtynyt tuumasta toimeen. Nyt päätin sen, että menen kokeilee, vähän oppimaan ja katsotaan mitä tuleman pitää, eli ilman paineita. Pääsykokeisiin valmistauduttiin, mutta h hetkellä meni aika penkin alle, mutta silti kouluun päästiin ja ilo oli suunnaton!!! Sillä tiellä edelleen ollaan ja paljon opittu uutta. On vaan niin heinoa oppia uusia asioita ja varsinkin semmoisia mitä itseä kiinnostaa. Opiskelu on iltaopiskelua. Ai niin, te varmaan ajattelette, että lopeta lässytys, kerro mitä opiskelet! Valitettavasti sitä en vielä paljasta, mutta lähiaikoina uskoisin sen olevan jo mahdollista. En ole jaksanut missään siitä mainostella tai kehuskella, koska olen halunnut edes vähän oppia edes perusasioita enne kuin mitään missään rupeen retostelee. Olen sitä aikaisemmin nuorempana tehnyt ja siitä ei ole ollut mitään muuta kuin harmia. Kerron kun on sen aika, älkää huoliko.

No sitten tietysti ihmisiä kiinnostaa aina tietysti miten ihmissuhderintamalla menee. Nooh, siinä teitä en voi järkyttää tai yllättää, sori. Sama vanha Keisari Kurhinen, härski naistennaurattaja joka uiskentelee puroista jokiin,joista järviin ja jopa valtameriinkin ollaan välillä eksytty :D! Ei sitä vaan osaa rauhoittua, vaikkakin monesti on tavannut todella ihania naisia. On ollut välillä jopa niin paha mieli siitä, että on antanut ymmärtää aivan liikoja ja toisen sydän on sitten murheen murtama. Ei sitä vaan oikein ymmärrä itsekkään välillä, mitä sitä niin sanotulta täydelliseltä naiselta haluaa ja haluaako sitä aivan liikoja?

Joo, on käynyt jotkut parisuhdeohjelmat mielessä, että pitäiskö nyt sitten oikeesti lähtee sinne sitten sitä oikeaa etsimään, mutta sitten tulee muistot Venäjän tosi tv Talo 2 ohjelmasta ja siihen loppuu halut lähtee morsianta metsästää :D! Tai anteeksi, nyt huijaan teitä. Hainhan minä yhteen ohjelmaan Venäjällä joo. Loppukesästä minun piti mennä Venäjän pääkanavalle ohejlmaan nimeltä ”Mennään naimisiin”, mutta siitä farssista ei sitten tullut yhtikäs mitään. No okei, mä avaan vähän sitä juttua jos joku ei kerennyt siitä lukea aimmin.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015082120213976_vi.shtml 

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015082520239338_vi.shtml 

Eli lähteenä käytetään alkuperäistä iltalehden uutista, kenelle siis annoin haastattelun.

Nyt nuo luettueanne tajuatte, miksi siitä tuli farssi. Nyt ei enää tietenkään mitään vitutusta, kun aikaakin on jo kulunut siitä kaikesta muutama kuukausi, mutta silloin ei naurattanut. Tosiaan minä ostin itselleni lentoliput ja minun kaverilleni Moskovaan, jonka piti ohjelmassa olla niin sanottuna vähän niinku bestman,  joka neuvoo morsiammen valinnassa. Eli hukkaan meni rahaa aivan pirusti! Nyt voinkin enemmän sanoa, että enemmän se itse morsian on siihen syyllinen. Ohjelma tuli sitten ulos noin kuukausi myöhemmin ja sain tietää kuka se osallistuja on. Hänen nimensä oli Natalia ja hän oli Vantaalta. Minulla oli vaan palava halu saada tietää, kuka se nainen on, joka kehtasi minua tuntematta heittää rapaa niskaani oikein olan takaa tuotannolle.  Tässä alla tulee linkki siihen jaksoon missä minun olisi pitänyt olla.

http://www.1tv.ru/sprojects_member/si5748/r59077/pr100230 

Ohjelman tultua ulos, sain tietää hänen nimensä ja kirjoitin hänelle facebookissa ihan rakentavan palautteen jossa kysyin juuri siitä, että millä oikeudella hän puhui minusta niin tuotannolle ja miksi, tuntematta minua henkiölkohtaisesti ja tietämättä minun asioista yhtään mitään? Vaikka yhtään en haukkunut häntä viestissä ja pyysin vaan vastaamaan, niin omaksi häpeäkseen nainen ei edes uskaltanut tai kehdannut vastata. Noh, se kertoo jo paljon ihmisestä ja olkoon se hänen tunnoillaan. Uskon karmaan ja aina ne jutut mitä on tehnyt toiselle pahasti on tullut itsellenikin takaisin, jotenka uskon tässäkin tapauksessa sen toteutuvan. Ja yksi asia mielenkiinnolla myös mua jäi kiinnostaa kaikesta tästä tapahtuneesta huolimatta..Meniköhän se naimisiin valitsemansa kundin kanssa vai menikö läskiksi koko homma niin kuin mullakin meni kenties tämän ohjelman suhteen :D?

Ja nyt kun ruvettiin puhuu näistä seurusteluohjelmista, niin muistin tuon Hottikset sarjan! Muahan pyydettiin silloin keväällä siihen mukaan ja suostuteltiin, että tämä on ihana sinkkuohjelma juuri sinua varten Antti :D! Tosiaan silloin koekuvauksissa ei kerrottu tarkemmin mitä ohjelma tulee pitää sisällään, paitsi sen että teille sinkuill etsitään täydellistä treffikuppania. Nyt kun on katellut joitain jaksoja telkusta niin olen syvällä huokauksella kiittänyt sitä suojelusenkeliä, että siellä ohjelmassa ei sitten oltukkaan, sen verran häikäilemättömiä itsekeskeisiä mulkkuja on päähenkilöistä suurimmaksi osaksi tehty, että jos nyt ei ojelmassa ei nabannut mitään, niin tuon ohjelman jälkeen tuskin kukaan fiksu ja filmaattinen haluaa parisuhteeseen :D! . Siis ei millään pahalla kilpailijoita kohtaan, mutta onhan ne ohjattu olemaan niin saamarin itsekeskeisiä, että varmasti katsojat tuohtuu ja hämmästelee, että miten joku voi olla tommoinen ja arvostella noin rumasti treffikuppaneitaan?! Tuotannolta helkutin fiksu veto katsojalukujen kannalta, mutta päähenkilöitä kyllä käy omalla tavallaan sääliksi, varsinkin kun tietää monia ja ymmärtää ettei ne ole niin tuommoisia mulkkuja mitä nyt tuolla ohjelmassa annetaan ymmärtää. 

Eli luojan kiitos siis etten tonne ohjelmaan päässyt loppujen lopuksi! Ai niin, haluatte varmaan tietää miksi en päässyt? No asia meni niin, että keväällä minut pyydettiin ohjelmaan, sitten koekuvauksiin ja kaikki oli niin happy happy, että nyt oot ohjelmassa ja me ilmoitellaan milloin mikäkin alkaa kesällä kuvauksien suhteen. Sitten tuleekin soitto, että hei Antti, olemme ihmeissään ja pahoillaan, mutta kanavalta tuli käsky, että liian näkyviä tähtiä kuten sinä, eli ne jotka on ollut liian paljon eri ohjelmissa esillä, niin ei haluta ottaa ja halutaan tuoreita kasvoja jotka ei ole niin tunnettuja. Olin sillei, että hää ja ok..Eka tuli ajatus päähän, että mikäs nyt on ja onko joku kanavapäällikkö terottanut hammasta juuri mua kohtaan vai mikä on, mutta sitten selvisi, että kyllä se vaan saattoi olla niin kuten hei sieltä tuotannolta sanoivat, nimittäin luin vanhan Bb-toverini Niko Saarisen uutista jostain mediasta jossa hän kommentoi juuri alkaneita silloin Hottiksia, että hän oli käynyt myös tuotannon pyynnöstä koekuvauksissa ja vastaus hänelle oli aivan sama kuin mulle, ”Olet liian paljon ollut esillä ja emme valitettavasti voi sua ottaa sen takia ohjelmaan”. Eli en ollut ainut tapaus. Noh, muistaakseni Nikokin oli samoilla kannoilla, että parempi ettei ohjelmaan päässytkään :D! Siis hauskaa viihdettä se on, mutta nykypäivänä kyllä vaan joutuu toteamaan, että ei sitä kaikkeen enää suostu, koska jostain asiasta sulle saattaa sata kertaa enemmän haittaa kuin hyötyä ja pelkän ruutuajan takia telkkarissa, en todellakaan enää lähde palloilee mihin vaan ohjelmaan. On se kaikki koettu jo tässä 8 vuoden aikana mitä on kerennyt julkisuudessa olla. 

Eli tässä nyt sitten oli näitten parisuhdeohjemien suhteen, mitä oli lähellä piti tilanteita omalta osalta. Mitä muita nyt niitä onkaan? Ai niin ensitreffit alttarilla, se voi ehkää toimii mulle  joo :D! Ai niin, sitten oli tää nakuna mennään eikä meinata ohjelma, eli Aatami etsii Eevaa. Voin sanoa kyllä, että olipahan ohjelma ja oli kyllä kiinnostavaa katsoa ihmisiä, että miten sitä pokka pitää nähdä ekaa kertaa ihminen, aivan nakuna, lerssi lepattaen seistä siinä hymyillä kameroiden edessä :D! Siis aikamoista ja voin sanoa, että pokkaa kyl oli ketkä siihen osallistui, ite en ihan kyl tohon pystyis naama pokerina vielä. Vielä jos nyt John Holmes lerssi lepattais tos jalkojen välis niin voi käydä hämmentämässä porukkaa vastaavanlaisessa ohjelmassa alasti,  mut kun jumala ei luonut mitään järistyttävää booa käärmettä jalkojen väliin, niin parempi se on vaan jäädä kotiin näyttelee sitä muutaman viinlasin jälkeen kynttilänvalossa prinsessaehdokkaille :D! Noh noh, taas tää karkaa mun likaisella mielikuvituksella ja huumorintajulla aivan polulta tää blogi, jotenka stopataan nyt tää tähän :D!

Tällä hetkellä muutenkin tuo tarjonta tosi tv sarjojen suhteen on kyllä räjähtänyt käsiin. On sitä sun tätä. Omalla tavallaan tosi hyvä, mutta myöskin aivan luokattoman paskoja sarjoja pyörii solkenaan. Noh, noista muista ohjelmista sitten tulevissa blogeissa, missä tulen varmasti ruotimaan eri ohjelmia ja niiden joitakin supersankareita. Nyt aika laittaa tämä blogi pakettiin, ettei veny liian pitkäksi ja liian tahmaiseksi lukea.

Viikonloppu on jo oven takana ja itse lähden moikkaa rakasta mummia ja vaaria Venäjälle, vaarikin alkaa olee tosi huonossa kunnossa niin pitää tavata niin paljon kuin pystyy, meidän kaikkien aika on rajallista tässä maailmassa ja läheisiä pitää nähdä aina kuin vaan mahdollisuus on. Siskoakin ja omaa pikkuista siskonpoikaakin pakko mennä moikkaamaan Pietariin. Tästä kaikesta voisin teille kertoa enemmän seuraavassa blogissani kuvien kera, koska onhan se huikee juttu, musta on tullut Eno ensimmäistä kertaa elämässäni keväällä :)!

P.s Ja jos jotain kysymyksiä tulee mieleen tai haluat ehdottaa jotain, niin minulle voi rohkeasti laitta yhteydenottolomakkeen kautta viestiä.

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille ja palataan ensi viikolla taas astioille,

Antti

Raotetaan vähän ovia elämääni..
Merkitty:                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *