Järkyttävää ja suuret osanotot..

Pienen Darina tytön muistolle myös <3
Darina oli kuollessaan vain 10 kuukauden vanha ja hän oli samalla koko lennon nuorin matkustaja.

Tosiaan minun piti kirjoittaa teille toisessa blogissa enemmän mitä minulle kuuluu ja mitä olen puuhannut tämän vuoden, mutta nyt kyllä on niin paljon surullisia tunteita, ettei siihen ole fiilistä yhtään kertoa isestään mitään.

Haluankin tässä kirjoituksessa lähettää suurimmat osanotot kaikille niille kenen omaisia oli Lennolla numero 9268 ei koskaan saapunut perille Egyptistä Sharm El Sheikista Pietarin Pulkovon lentokentälle 31.10.2015.

Olen päivän aikan nyt katsonut eri tietolähteitä ja katsonut uutisia. Omaisten suru on lohduton ja siihen voi samastua. Yhteensä turmalennolla oli Venäjän median tietojen mukaan 25 alle 18-vuotiasta lasta, joiden elämä päättyi siis ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. On niin väärin kun lapsia kuolee, koska lapsi on itse viattomuus, joka ei tiedä pahasta maailmasta mitään eikä ole kellekkään tahallisesti aiheuttanut mitään pahaa. Se kismittää ja tämmöisinä hetkinä sitä miettii, että onko sitä jumalaa olemassa ja miksi hän antaa tämmisen tapahtua? Toisaalta tämä aina herättää tähän maailmaan ja tajuu ettei mikään ole pyhää, mikään ei ole ikuista ja tää maailma on helvetin epäoikeudenmukainen paikka elää!

Lennolla oli kuulemma myös minun synnyinkaupunki Petroskoistakin ihmisiä ja mietin, ettei vaan olisi omia ketään tuttuja..Ja Suomeakin se kosketti, koska siellä oli Allegro (Pietari-Helsinki) junan konduktööri, joka menehtyi onnettomuudessa koko perheensä kanssa.

Vielä enemmän vihaksi pistää sen, että on paljon spekulaatiota siitä, että se olisi mahdollisesti ammuttu alas tai olisi ollut pommi Isisin suunnalta. Kovasti ne Isisin miehet ylpeänä kuullemma siellä huuteli, että heidän tekosiaan se on. Siis en yhtään ymmärrä, miten hitto joku voi olla ylpeä siitä että tappoi turisteja, lapsia ja huudella siitä rintta rottingilla koko maailmalle? Sairaita paskiaisia koko sakki ja nyt varsinkin suuremmalla syyllä olen sillä kannalla, että pitäis laittaa kunnon ydinpommi niiden paskiaisten päälle niin pääsis maailma suuresta syövästä eroon. Noh, tämä on vaan sisäinen tuskanhuuto sieulusta, mutta tiedän sen olevan mahdotonta ja sivulliset siinä kärsisi enemmän jos semmoisen tekisi. Oikeastan politiikkaan ja muuhun palaan sitten seuraavissa blogeissa niin voidaan pohtia näitä Isis asioita yms.,mutta nyt en halua tässä blogissa kuin tuoda surun,tuskan osanotot tapahtuneesta onnettomuudesta.

Noh, oli syy mikä tahansa niin ei se vie omaisten suurta tuskaa pois, eikä tuo niiden lapsien henkiä takaisin. Haluan vielä kummiskin muistuttaa teille kaikille ihmiset sen, muistakaa joka ikinen päivä kun heräätte, että mikään ei ole itsestäänselvyys, edes se että heräätte aamulla aurinkoiseen päivää joka päivä. Tämä kaikki voidaan ottaa teiltä pois, teidän rakkailta, kaikkien läheisimmiltä ihmisiltä, ettekä voi tehdä asialle yhtään mitään! Muistakaa siis joka päivä elää, nauttia, rakastaa toisianne ja yksinkertaisesti olla tosi kiitollisia siitä mitä teillä on!

Eli yksinkertaisesti arvostakaa ja vaalikaa ihmiset sitä mitä teillä on <3!

Antti

 

Järkyttävää ja suuret osanotot..
Merkitty:                                                                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *