Lauletaanko Playboy?

Heipsista rakkaat lukijat,

Nyt kyllä meni viikko niin äkkiä, etten edes kerennyt kissaa sanoa.

Meinasin jo unohtaa päivitellä teille kuulumisia, kun ihan viime hetkellä heräsin, että hetkinen, joku on jäänyt ja bingo, blogihan se oli joa meinas jäädä :D!

Tämä viikko oli mulla eniten päivitetty urheilulle, jopa niin paljon näköjään että menin omalla tavalla varmaan ylikuntoon, tai ainakin kroppa tykyttää aikamoista tahtia kun yrittää mennä nukkuu. Tämä heijastui minulle viimeisiin päivien uniin, koska en ole saanut unta aamuun asti kun kropassa syke vaan jyskyttää jumalattomasti ja samalla aivoissakin ollut aivan liian vilkasta menoa viime aikoina.

koira

Oon ollut ylienerginen vaikka samalla niin  väsynyt, jopa levoton voisi sanoa niin. Tossa viime pe opettaja kyseli tunnilla kuulumisia ja vastasin juuri että jotenkin yllättävän ylienergisen levoton olo ollut, ei edes kevät oo viel tullut, en tajuu ja hän vastasi siihen, että oot varmaan ihastunut johonkin. Rupesin itsekkin miettii sen jälkeen voisko se olla niin muka ja se olis syynä? En osaa itsekkään edes sanoa onko niin, koska semmoista ei ole pitkään aikaan elämässäni tapahtunut.  Noh, oli miten oli niin oon kyl vetänyt tuhatta ja sataa kaiken suhteen viime viikot. Ois kyl aika jossain vaiheessa vähän rauhottaa menoa.  Sitäpaitsi pitäisi kohta alkaa lukee amk pääsykokeisiin. Kaikesta huolimatta mitä olen kuullut alasta mihin pyrin, että työttömyyttä on paljon yms. niin meinaan kokeilla. Se vaan jotenkin tuntuu mun jutulta ja ei sitä tiedä jos ei kokeile, niin oon mennyt tähänki saakka ja ollut erittäin ylpeä itsestäni, että rohkeutta on riittänyt lähtee ottaa riskii jättää jonkun jutun taakse ja aloittaa täysin uuden jutun.

epaonnistu-nopeasti-ja-knn-oppi-voimavaraksi-mtv-club-prime-vanajalinna-6-638

 

Sitten toinen iso juttu. Ensi viikon keskiviikkona meidän laulajalinjan opiskelijoilla on keikka sture 21 baarissa. Jännittää taas jonkun verran, mut ei enää niin paljoo mitä kahel ekal keikalla. Nyt oon jo pikkuhiljaa alkanut olee sinut oman ääneni kanssa, enkä tunne että kuullostaisin erittäin paskalta omasta mielestäni, se on jo iso voitto. Oon omaksunut oman ääneni ja nyt vaan hion sitä hyvän kuuloiseksi. Nyt jo valmiiksi voin sanoa coverbiisit mitä vedän, ei oo todellakaan helpoimmasta päästä. Se on Ressu Redfordin ”Älä mee” ja Neon 2:sen ”Kemiaa”. Moni onkin sanonut mulle, että hitto Antti miten sä noin vaikeita biisejä valitset itelles, ota helpompia. Mä oon aina vastannutkin heille, että ”Ei, se ei oo mun juttu, mä haluun ottaa vaikeimpia, koska silloin just saa ääntään kehitettyä eniten, eikä sillei että laulaa mikä on helppoa”.

ak-heo-300x250

Rehellisesti voin sanoa edelleen, että pirun vaikeeta on minun omaksua niin isoja sävelkorkeuksien heilahteluja kuten näissä biiseissä on ja varsinkin miehen äänelle. Mielestäni kaikesta huolimatta, olen suhteellisin hyvin oppinut nämä biisit, mutta kaukana vielä hyvästä. Pikkuhiljaa hyvää tulee, mutta aika loppuu.  Ja ei mua haittaa jos tulet itse arvioimaan  sekä kritikoimaan paikan päälle laulutaitojani ensi viikon keskiviikkona. Lisää meidän keikasta ja paikasta löydät tietoa alla olevan linkin alta.

http://heo.fi/ajankohtaista/laulajien_keikka_unplugged_sture_21.1148.news

Lämpimästi tervetuloa!

Sitten toiseen aiheeseen. Eli tosiaan Mikale Gabrielhan järkkää Casino Helsinkiin Playboy bileet perjantaina 12.2. Noh mä jo meinasin ne unohtaa, ennen kuin minulle soitettiin tänään ja sanottiin, että Antti menetkös sinne vähän kuvaa Playboytyttöjä ja mahdollisesti ottaa jotain pientä haastista Metropoli lehteen. No perskules sentääs, enhän minä tämmöisestä voi kieltäytyä kun kauneista daameista on kyse  ;). Eli huomenna sitten itse Keisari Kurhinen on paikan päällä siellä palloilemassa naiskauneuden seassa hämmentämässä soppaa :D. Mietin vaan vakavissani sitä, että juonko huomenna vai enkö, mutta senhän sitten näkee mikä boogie siellä on päällä ja mitkä tarjoilut! Uskon vahvasti kun kattoo MG:een omaa biletystä yms. niin bileistä tulee perkuleen kovat ja kuumat uhh..!  Pitää olla vaan varovainen siitä, ettei puputytöt ei vie mua mukanaan kun ens viikol on se laulukeikka ;)!

2000px-Playboy_Logo_4.svg

Tosiaan video/kuvamatsku Playboybileistä tulee sitten myöhemmin tonne Metropolin julkkistv:een puolelle. Ja ehdottomasti haluan nähdä livenä MG:een uuden Putin tatuoinnin ;)!!!

So lets get pardy started!

party

 

Ja ai niin totta tosiaan meinasin unohtaa laittaa se mun haastattelun viikko sitten minkä annoin sinne Venäjän Karjalan suurimpaan lehteen. Linkki alla.

Петрозаводчанин, участвовавший в ”Доме-2”, откровенно о Ксении Собчак, подставных драках и зарплате

Eli tosiaan juttu käsittelee enimmäkseen minun käyntiäni Venäjän suosituimmassa tosi tv ohjelmassa Dom 2/ Talo 2.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Dom-2 

Tälläistä siis näin lyhyesti tällä kertaa. Seuraaval kerral enenmmän ja blogis sitten lisää Playboybileistä  myös yms ;)!

Huikeen helmee viikonloppua kaikille :)!

 

Antti

 

 

Lauletaanko Playboy?
Merkitty:                                                                                                                                                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *