Saulilla on pallia!

Heijjsan arvoisat lukijani,

Blogin paikkahan se on taas. Heti ensimmäisenä haluan kuulumisien sijaan jutustella minua pännivästä asiasta. Tämä saattaa kuullostaa todella naurettavalta ja tyhmältä teidän mielestä ehkä, mutta se on vaan niin : D

Tosiaan jokainenhan meistä tietää, että maailman suosituin tv ohjelma on taas rantautunut Suomeen, eli haluatko Miljonääriksi tv formaatti. Noh, siis sehän on aivan huikee juttu ja olin siitä enemmän kuin iloinen, kun kuulin siitä ja että haku ohjelmaan alkaa. Kirjoitin siitä joskus jopa blogissani ja hehkutin ohjelmaa siitä, että olen sen formaattia seurannut eri maissa ja rakastanut sitä yli kaiken. Kerroin myös siitä, että toivon yli kaiken siihen pääsyä ja se olisi yksi unelmien täyttymyksistä minulle.

stock-vector-business-man-dreaming-concept-of-big-dreams-about-money-house-and-travel-sweet-dreams-cartoon-298767308

No nyt alkaa teille vähän varmaan valkenemaan mistä on oikein kyse. Kyllä siis minä hain siihen ohjelmaan ja kerroin vähintäänkin yhtä kauniisti hakulomakkeessa ohjelmasta, kerroin suuresta rakkaudesta ja että myisin vaikka äitini jotta pääsen siihen osallistumaan (siis toi äiti juttu oli vitsi,kjäh kjäh). Tosiaan kaikkeni yritin, mutta kaikesta siitä huolimatta, minua ei siihen huolittu ja tämä on todella suuri asia mikä pännii mua!!! Siis tämä on ainut ohjelma tällä hetkellä, mihin oikeen oikeesti halusin koko sydämmestä osallistua pitkästä aikaa ja ei, ei sitten voitu ottaa…! Siis en löydä sanoja edes miten potuttaa aijai jai!!! Nyt olen joutunut tyytyy siihen taas kerran, että sohvalla tveen ääressä istuen eläydyn täysillä mukaan siihen peliin mukaan huutaen kilpailijoille ”Saamarin pässi,sun ois pitänyt tietää toi” :D. Olisin niin niin paljon halunnut olla mukana, nyyh..!

Ne on varmaan siellä tuotantoyhtiössä ihan pottuillakseen olleet ottamatta minut, kun näki kuinka oikeesti haluan siihen! Noh, sen voin luvata kaikesta huolimatta, että niin kauan kuin tuo ohjelma on Suomessa, niin tulen hakemaan joka ikinen kausi, uudestaan ja uudestaan, niin kauan ennen kuin minut vihdoin viimein siihen otetaan, vaikka sitten säälistä prkl :D!

Haluatko miljonääriksi

Itse ohjelmasta jos vähän kommentoin, niin muuten ohjelma on huikee kyllä, juontajakin on paikallaan, vaikkakin onkin minua haukkunut maan rakoon suomipopin aamuissa joskus :D. En kanna kaunaa Jaajo ;)! Lueskelin vähän jostain lehdestä, jossa arvostellaan Jaajon vittuilevaa tyyliä, mutta itse olen samalla linjalla. Hyvällä maulla maustettu hieman sarkastinen piilovittuiluhuumori on just sitä, mitä tämmöinen ohjelma kaipaa, ettei se ois ihan liian tylsä tietovisapannukakku. Jaajo hyvin sekoittaa pakkaa omilla heitoillaan ja rentouttaa tilannetta. Tietysti on niitä tosiaan, jotka ei tosta tyylistä diggaa vaan haluaa olla vanhan tyylinen mukaan mitä entiset juontajat Lasse tai Ville veti. Noh, katsotaan mitä tuleman pitää, onhan tässä vasta ollut pari jaksoa vaan, jotenka kaikkee kerkee tapahtua ja ehkä Jaajo vielä mokaa pahasti omien heittojensa kanssa, toivottavasti niin päästään nauraa sille kuten se nauroi mulle :D!

stopstopimgonnapee

No joo eiköhän tässä ole tarpeeksi vatvottu Haluatko miljonääriksi ohjelmaa. Seuraavaksi olisi taas isojen aploodien ja kiitoksien aika hienolle herralle.

Mietitte, että kellekköhän ne olisi, eikös? Tämä henkilö on kyllä päivä päivältä saanut minun arvostusta enemmän ja enemmän! Hän on tietysti itse Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö!

Siis on kyllä pakko kiittää herra presidenttiä ja antaa seisoviltaan isot aploodit todella rohkeasta, reilusta ja niin hänen tykkäämästä fraasista kuin ”tolkun” puheesta! Siis oli kyllä ilo ja ylpeys kuunnella miten Niinistö sanoi sen mitä suurin osa kansasta ajattelee, mutta kukaan isompi päättäjä uskaltanut sanoa! Nyt vihdoin voin sanoa, että Saulilla on munaa! Alkuun kun Niinistö valittiin pressaksi, niin ajattelin, että ” ei helkutti, nyt tuli kunnon kokoomukselainen kragakeisari, joka nyhvöttää vaan vaalikautensa harmaana hiirenä”. No nyt viimeistään perun ajatukseni ja voin olla ylpeä pressasta. Uskoisin myös sitä, että myöskin suurin osa kansastakin nyt viimeistään voi sanoa Saulia omaksi presidentiksi. Joo, jäähän niitä viherpeukalopiipittäjiä joille aina mikään ei kelpaa ja Saulillekkin lyödään rasistikortti käteen tuon puheen jälkeen, mutta niin kuin sanotaan, kaikkia ei vaan voi miellyttää.

pallit polvissa

Yksi asia varmaan teitä ihmetyttää, että miksi se Putin palvoja Kurhinen tälläistä mieltä on kun Venäjähän tänne myös hybridisodan tavoin ohjailee pakolaisia.  Vastaus on aika yksinkertainen. Ymmärrän molempia maita erittäin hyvin tässä tilanteessa, tämä on politiikkaa. Venäjä pelaa omaa peliä tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa, jossa hänelle on asetettu pakotteet ja Suomi on EU maa, joka on mukana pakotteissa. Näin ollen Venäjä seuraa omia intressejaan likaisessa politiikassa ja Suomi saa osansa. Ymmärtäminen ei tarkoita sitä, että hyväksyisin Venäjän politiikan Suomea kohtaan. Ei, ei todellakaan, asunhan sentään täällä ja haluan että Suomessa on hyvä ja turvallista asua! Niin yksinkertaista se on! Eli Suomen puolella juuri tässä asiassa ollaan, mutta se ei tarkoita sitä, että alkaisin vihaamaan Putinia ja Venäjää. Pitää ymmärtää, että kaikki vaan seuraa omia intressejaan as simple as that.

venaja-yritys-niinisto-putin

 

Sauli puhui hyvin siitä, että tilanne voi riistäytyä käsistä jos Venäjä lähtee kunnon agressiivista pakolaispeliä pelaamaan ja me ollaan täällä kusessa. Nyt onkin sitten tuhannen taalan paikka Suomella istua pöytän ääreen ja miettiä, pelaako se Brysselin ja Usan pusseihin, jotka ei Suomea todellakaan auta kymmenien tuhansien pakolaisten kanssa kun ne vyöryy rajan yli, vai sanooko Suomen johto Brysselin suuntaan, että ” Nyt likainen leikki loppuu meidän osalta, me emme pilaa meidän maata teidän omien poliittisten intressien takia, me neuvottelemme suoraan Venäjän kanssa tilanteesta”! Eli nyt sitten tosiaan kaikki riippuu meidän päättäjistä, miten heidän pelisilmänsä lepää ja uskaltaako Suomi vihdoin lähtemään rakentamaan omaa poliittista linjaa ja tulevaisuutta, vaiko jää Eu:n ja Usan talutusnuoraan, josta ei läheitulevaisuudessa ole kuin hajottavaa lopputulosta. Meidän on saatava kahdenkeskinen keskustelukanava auki Venäjän kanssa. 

kakalla

 

Muutenkin luin juuri, että EU pohtii Venäjän pakotteiden poistamista pikkuhiljaa. Eli hekin Brysselin isot herrat miettivät omaa napaansa, jotenka on meidän aika ajatella omaa napaa, tehdä omat päätökset jotta Suomi säilyy turvallisena maana elää! Hyih, hemmetti, nyt olen taas puhunut ihan tarpeeksi kyllä politiikasta..

Loppukevennykseksi tähän blogin loppuun voin vielä kertoa, että minuun otti Venäjän Karjalan, Petroskoin suurimpia lehtiä ja halusi haastattelun. Puhelimessa puoli tuntia juttelin toimittajan kanssa ja hän vaikutti todella mukavalta. Enimmäkseen he kyselivät minulta Talo 2 ohjelmasta, missä olin aikoinaan. Ohjelma siis on Venäjän katsotuin tosi tv ohjelma 47 miljoonalla katsojallaan ja on tehnyt lukuisia maailmanennätyksiä.

antti dom 2

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Antti-Kurhinen-rynni-vakisin-tosi-tv-taloon-En-lahde-taalta-ennen-kuin-otatte-minut-vastaan/212162 

Minä kerroin heille myös, että pidän nykyään blogia täälle Metropoli.net lehdessä ja he olivat siitä kiinnostuneita myös. Kysyivät mistä kirjoitan ja voinko tulkata jotain, niin oli pakko sanoa kyllä, että sori en nyt todellakaan rupee tulkkaa kaikkee hööpä diipa daapaa mitä olen tänne kirjoittanut,  mutta sen verran avasin ovia, että kirjoitan siitä mitä sylki tuo suuhun ja sain hyvät naurut takaisin :D!

No mutta jäämme odottamaan haastiksen tuloa ulos tänne sivulle. http://gubdaily.ru/ 

Näihin tunnelmiin tällä kertaa jätän teidät ja toivotan oikein hubaisaa viikonloppua teille kaikille rakkaat lukijat 🙂

 

Antti

 

Saulilla on pallia!
Merkitty:                                                                                                                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *