Tautinen viikko..

Heipparallaa taas arvon lukijat,

Taas viikko on vierähänyt ja olisi blogin paikka.

Viime blogissa kerroin teille paljon siitä, mitä mielenkiintoinen viikko pitää sisällään ja hehkutin meidän luokan keikkaa yms. Noh, ainahan ei mee niin kuin elokuvissa, jokainen meistä tietää sen.

Maanantai alkoi muuten hyvin, mutta jotenkin tunsin heikkoutta aamulla. Noh, menin kouluun, siel vedin ihan täysillä ja vielä lopuksi meillä oli pikkujoulut Heon saunatiloissa katolla. Meillä oli huisin hauskaa, pelattiin kaikkia pelejä, leikittiin ja naurettiin. Syötiin myös koulun tarjoamia herkkuja.  Silloin superin tuntee, että nyt alkaa kyl heikottaa ja pahasti. Menin silti saunaan vielä siellä, ajattelin että tytötkin olisi tullut, mutta ei, turha toivo, yksin saunoin aivan älästi :D.

sauna

Himaan päästyäni pikkjoulujen jälkeen minä jo tärisin täysillä ja tajusin, että taasko olen tulossa kipeeksi kun justhan minä olin. Se oli sitten siinä! Seuraavana päivänä kun heräilin, en päässyt edes ylös kunnolla, huimas, oli paha olo, särki kaikkia paikkoja, kolotti, kouristelin sängyssä hikoillen. Mittasin kuumeen ja sehän oli käsittämättmät 39,5 astetta! Siis mulla ei ikinä ennen ollut tämmöistä kuumetta eläessäni!!! Tajusin heti, että nyt ei oo ihan tavallinen flunssa kyseessä vaan jotain rajumpaa. Siinä sitten oltiin kaksi vuorokautta putkeen täristen sängyssä ja just ja just sain käytyä vessassa ja eiku takas konttasin sänkyy tärisemään. Siis se oli jotain aivan järkyttävää! Torstaina kuume aluks vähän laski, mutta sitten taas nousi vaikka olin vetänyt lääkkeitä niin paljon ettei enempää olisi uskaltanut ottaa.  Noh, sen torstain  Maltaisen Riekon keikan sijaan minä sitten lähdin sairaalaan, koska terveysneuvontaan kun soitin ja kerroin tilanteeni, ne sanoi mee lääkäriin vaan ettei ois tulehdusarvot taivaissa. Siinä sitten lähettii Haartmanniin ja jäi keikkä siihen.  Harmitti kyllä niin pirusti ettei mitään rajaa! Haartmannis vielä mulle laitettiin naamari päähän etten tartuta muita potilaita influenssalla :D!

suojaudutaan

tsaari tautinen

Ja muutenkin koko viikko meni ohi! Keskiviikkona olisi ollut huikeet Metropoli lehden pikkujoulut Porkussa, mutta enhä mä päässyt sinnekkään taudin takia. Koulun keikka meni ohi ja sitten vielä joulujuhlan aamuesiintyminen siinä samalla, koska emme kerenneet harjoitella kunnolla sitä mun kirjoittamaa biisiä. Eli aika läskiks kaikki meni ton viruksen takia. Olin kyllä todella pettynyt.  Siitä huolimatta, en lannistunut, vaan heti kun pääsin sairaalasta, olo oli parempi, menin nukkuu ja perjantaina aamulla väkisin heräsin aamulla, katsoin että jee, ei ole enää kuumetta ja päätä pahkaa koulun joulujuhlaan vaikka heikotti pirusti.  Kerkesin juuri siihen alkuun, että osallituin vielä meidän laulajine yhteiseen improon mitä oltiin harjoiteltu, vaikkakin oma lauluesitys jäi. Olen ylpeä silti itsestäni että raahasin itteni näinkin heikkona sinne.

sairas

Kun siellä asti oltiin, meillä oli toinen vapaamuotoinen esiintyminen klo 15 ja päätin siihen että minä laulan sen oman biisin siinä! Siinä sitten musalinjan tyypin kanssa harjoiteltiin sen pari tuntii ku oli vapaata niin biisiä ja sitten klo 15 meiti kajautti sen ulos! Jee, tein sen ja vielä ihan heikkona! Mahtava fiilis siitä, vaikka lääkäri sanoi että lepo on se tärkein. Ei, kyllä se koulu on myös tosi tärkeä.

jee

 

Näin siis tämä viikko minulla meni. Ei ole niin paljoo kerrottavaa eikä sitten tullut mitää  kuvattuakaan kun olin poissa. Eilistä iltapäivän esitystä en sitten tajunnut kuvata kun olin jotenkin niin hajamielinen ja väsynyt. Nyt harmittaa kyllä ja ei ole teille sitä näyttää. Nooh, mä lupaan sitten nauhoittaa sen ens vuoden puolella viimeistään.

Joulujuhlasta sen verran vielä, että positiivisesti rehtori yllätti stadin slangilla luetun jeesustekstin. Se oli kyl tosi hauska :D! Ja muutenkin esitykset oli huikeita, harmi vaan porukkaa ei ollut niin paljoa aamulla. Voitte käydä tsekkaa lisää koulun tapahtuneista ja tulevista tapahtumista koulun omilta virallisilta sivuilta Heo.fi

Noh, nyt se on sitten pakettiin laitettu, eli ensimmäinen puolisko koulusta. Kyllä aika rientää nopeasti. Ja sen voin sanoa, että koskaan opiskelu ei tuntunut mulla nautinnolta aiemmin, mutta nyt se tuntuu, eli harvinaista herkkua!

Nyt on sitten kolmen viikon loma ja sitten taas jatkuu, jippikajei!

Okei, ehkä tällä kertaa jätän tän blogin tähän kun pää on ihan jäässä vieläkin sairauden jälkeen, kuume pehmentänyt mun aivot, eikä järjellinen ajatuksenjuoksu ole näköjään Kurhisen päässä ole sallittua vielä, pahoittelut arvon lukijat :D! Korvaan sen tulevaisuudessa..

800_MikaTyhmentaa

Palaillaan tossa vielä ennen joulua Joulublogin kera, jotenka ei muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille!

Antti

Tautinen viikko..
Merkitty:                                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *