Bio

anttikurhinen-biopic32-vuotias Antti Kurhinen on syntynyt Venäjällä ja asustaa tällä hetkellä Helsingissä. Hänellä on Suomen ja Venäjän kansalaisuudet. Antti on omien sanojensa mukaan omalaatuinen uros ja temperamenttinen herrasmies. Hänet on myös varustettu vilkkaalla mielikuvituksella, eikä miehen härskin häjy huumorintaju jätä ketään kylmäksi.

Koulutukseltaan Antti on merkonomi ja työkokemusta löytyy melkein alalta kuin alalta. Viimeiset kaksi vuotta Antti pyörittänyt omaaa Fin-Rus Real Estate -yritystä. Antti on ollut mukana Mr. Finland -kilpailussa sekä lukuisissa tv-ohjelmissa kuten Big Brother 2008, Big Brother 2009, Teräspallit, Rauhan asialla, Hullu juttu, Talo 2 (Venäjän suosituin tosi-tv-ohjelma).

Antti on tehnyt kaksi kertaa Suomen tosi-tv historiaa. Hän meni naimisiin Big Brother -talossa 2009 ja oli ensimmäinen suomalainen realitykasvo venäläisessä tosi-tv-ohjelmassa. Antin harrastuksiin kuuluvat kuntosali, uinti, lenkkeily, tennis, yms. Naisten naurattaminen vie kuitenkin voiton ja se on Antin mieluisin harrastus.

Ihmisuhteita Antti ei halua sen enempää kommentoida, koska hän on oppinut kantapään kautta, että kannattaa pitää yksityisasiat omana tietonaan. Antin perheestä suurin osa asuu Venäjällä, mutta hänen isänsä asuu Suomessa.

Tällä hetkellä Antin elämään kuuluu opiskelua ja yrittämistä. Monien värikkäiden elämänvaihteiden jälkeen hän on tajunnut olevansa sisimmältään taiteilijasielu ja aikookin jatkaa pyrkimyksiä sillä saralla!